UAOTZYV.COM

Maysternya Avtosvitla

Адрес Холодновідка, вулиця Тичини, 50
Телефон +380 (97) 521-32-13
Часы работы
понедельник09:30-19:00
вторник09:30-19:00
среда09:30-19:00
четверг09:30-19:00
пятница09:30-19:00
Рубрики Магазин электроники, Автомастерская, Автосервис
Оценка 4.3 6 отзывов
Похожие компании в категории
Ремонт компютерної техніки — Львів, вулиця Широка, 65б
BRILLE / МАГАЗИН ОСВІТЛЕННЯ — Львів, вулиця Городоцька, 168 В
Українське Електротехнічне Товариство — Львів, офіс 370, вулиця Городоцька будинок 355 / 3-ій поверх
Євро Техніка — Львів, вулиця Широка, 65

Maysternya Avtosvitla отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгений
21 марта 2022 в 15:37

Настоящие проффесионалы! Быстро, в оговоренные сроки, полностью рекомендую.

Юрий
30 января 2022 в 22:51

Чудова майстерня, рекомендую!

Кілька місяців тому звертався до хлопців для переробки червоних задніх поворотників на жовті динамічні, полірування передніх фар та фарбування передніх помаранчевих катафотів у чорний колір.

Якістю роботи залишився дуже задоволений. За кілька місяців експлуатації ніяких нюансів не виплило, та й хлопці дають гарантію на виконану роботу. Тому сміло можу рекомендувати дану майстерню!

Killb
13 ноября 2021 в 22:54

Ситуація була дещо раніше, нажаль тільки зараз руки дійшли написати відгук. Начитавшись відгуків в інтернеті, надивившись відеороликів в фейсбуці я подумав, що таки треба записатись і привести до ладу світло в своїх обох машинах. Написав через фейсбук та чітко описав, що конкретно треба зробити. Відповіли, що нічого їм не ясно і щоб я зателефонував через пару днів. Гаразд. Проходить декілька днів, телефоную. Відповідає якась дуже дивакувата людина, так наче робить мені послугу тим, що взагалі відповідає. Знову чітко описую те, що потрібно зробити. Загалом треба було просто перекинути LED лінзи з одної фари на іншу. Моя фара мала проблемні кріплення і я купив іншу фару і туди просто треба було переставити. В мене НЕ було ЖОДНИХ питань по світлу, по тому чи щось там протікає чи потіє чи як воно там підключено. Мене все влаштовувало. Просто треба було взяти з одного місця і переставити в інше. Все. Мене просто цікавило коли я можу приїхати і це зробити. Як то кажуть "і тут Остапа понесло". Спочатку майстер не в дуже адекватній формі почав мені натякати, що в мене рефлектори вже погані (нагадую, розмова по телефону, в живу ніхто нічого не бачив). Потім почав доказувати мені, що моє виконання фар з LED лінзами не ефективне (ніхто взагалі не просив оцінювати ефективність), а під кінець почав кричати, що він тут майстер і він знає краще, що таке LED і він вже сотні машин зробив, а я тут посмів заперечити, що мої LED фари світять чудово.

Клієнтоорієнтованість у вас просто відсутня. Таке враження наче компанія не бачить далі свого носа, наче навколо ніхто нічого не розуміє.

Абсурдне спілкування з клієнтом, якісь незрозумілі крики, якісь доказування "я майстер, а ти хто? ! " і повна неспроможність цивілізовано вести бесіду.

Сумно, адже по відео з інтернету СТО наче щось таки вміє робити, а по факту це звичайна шарашка як і десятки інших у Львові. Надіюсь в нас колись таки появляться справді хороші сервіси які зможуть на високому рівні робити свою роботу, а не кричати в телефон "я тут майстер"

Сергій
21 июня 2021 в 12:13

Майстри своєї справи! Особлива подяка Андрію! Звертався з бажанням переобладнати задні червоні поворотники в жовті в Гольф 7 Хетчбек, США. Хто знає, той зрозуміє всю складність питання переобладнання задніх ліхтарів Гольфа, на одному контакті - три функції (стоп, габарит, поворотник) + плафон червоного кольору. Але хлопці зробили, все дуже акуратно і відповідально! Мені подобається, тому всім рекомендую!

Rostyslav
02 марта 2021 в 6:00

Були проблеми з обігрівом салону. Майстер Тарас зробив діагностику, правильно встановив причину та швидко і якісно замінив радіатор обігрівача.

Руслан
07 марта 2020 в 10:35

Професіонали своєї справи.
Проводив заміну фар з по клейкою захисної плівки.
Рекомендую

Добавить отзыв