UAOTZYV.COM

Master911 отзывы

Адрес Львів, вулиця Вузька, 3
Телефон +380 (67) 440-18-12
Часы работы 00:00-24:00
Сайт master911.ua
Рубрики Подсобный рабочий, Подрядчик по установке кондиционеров, Ремонт бытовой техники, Ремонт электроприборов, Электрик
Оценка 3.1 19 отзывов
Похожие компании в категории
Поклейка шпалер Львів — Львів, вулиця Григорія Граб'янки, 9, 4
Побутова служба Твій майстер — Львів, вулиця Антоновича, 31
Тонування вікон Львів — Львів, вулиця Великого 18, кабінет, 508
СклоДар-Сервіс — Львів, вулиця Липинського, 36

Подсобный рабочий Master911 отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Борис
27 февраля 2024 в 2:29

Просто жах. Нічого не зробив, гороші взяв (1200гр). Місяць мурижив, поки я від нього добився повернення деталі, яка була справна, поломка була в іншому
Може десь в цій фірмі і є нормальні але в Одесі майстер Рома по посудомийним просто аферист.
А сьогодні історія мала продовження-зв'язались зі мною з офіса, пропонували подачку в 500 гривень за видалення відгуку.
Робіть висновки і тікайте від цієї компанії якнадалі

пользователь
21 февраля 2024 в 19:30

Дякую гарно за бистре і якісне обслуговування. Ціни сприятливі і ввічливий майстер. Раджу всім звертатися.

Анжелика
03 февраля 2024 в 15:53

Майстер приїхав оперативно, зробив все добре. Ввічливий. Взяв не багато. Ремонтували колонку газову.

Oleh
03 февраля 2024 в 9:04

Не рекомендую даний сервіс, зробили замовлення договоривши на наступний день щоб майстер передзвонив і виконав замовлення, майстер не передзвонив, не дочекався дзвінка подзвонив знову в сервіс і сказали що майстер не може виконати замовлення

Слава
18 января 2024 в 8:25

Цей сервіс обманює людей на гроші. Залишив заявку на огляд батарей опалення, вони погано гріли. На сайті написано що очистка та складна робота по батареях коштує 1500грн максимум. По телефону на питання про ціну сказали що 300грн коштує виклик, а на вже по факту подивляться щл треба робити.
Прийшли 2 чоловіка дуже підозрілого вигляду, сказали що батареї завоздушилися, відкрутили краник, пролили воду та відцентрували як вони виразилися і взяли за це 2500грн, на питання чому так дорого - сказали що 'ви просто не розумієте що треба робити". Не рекомендую цей сервіс. Самий жахливий сервіс.

Надія
08 января 2024 в 7:01

Менеджери роблять добре. Майстер прийшов скоро. Але роботу зробив халтурно. Гроші взяв великі без квітанціі і не зробив до кінця роботу на яку його викликали, та і ту халтурно. Більше нікому його не пораджу. Ремонтував газову плиту.

Ольга
23 ноября 2023 в 19:31

Даним сервісом користуюсь давно, доводилось викликати майстрів для ремонту різної побутової техніки. Подобається те що завжди оперативно відбувається пошук майстра, якісно виконується робота і в короткі терміни!
Рекомендую

Саша
21 июля 2023 в 14:03

Я дуже задоволена роботою сервісу Master911. Зверталася по установці газової плити. Майстер приїхав вчасно, працював швидко і якісно, не залишив за собою бруду і сміття. Плита працює чудово, не має ніяких проблем або дефектів. Сервісний персонал був дуже привітний і компетентний, відповів на всі мої запитання і дав корисні поради. Я рекомендую цей сервіс всім, хто хоче установити газову плиту без зайвих клопотів і витрат.

Евгений
04 июля 2023 в 3:52

Обманщики и обманщики. Отправляют выполнять работу абсолютно левых людей без документов, без гарантий, без чека. Сначала делают все, потом заявляют о сумашедших ценах когда работа уже сделана. Заправляют фреон по 2-3ому тарифу! После выполненной работы с начальством в cговоре делят деньги, а при жалобах начальство заявляет якобы, это не они, а их посредники и а-я-я какие плохие, больше мы с ними сотрудничать не будем. Это компашка - шарашкина контора, которая работает через сервис "кабанчик". Они полностью снимают с себя ответственность за процесс и качество работы. Пишут фейковые комментарии о себе, а недовольных клиентов, требующих возврат денег добавляют в черный список!

Не советую!

можете не просить написать номер чтоб что-то решить! С вами уже связывались, после чего передали номер. Вы не перезваниваете как обещаете. Номер сотрудника вашего - который: joy: кидает клиента в черный список и игнорирует звонки! Ему позвонили с другого номера как левые люди и он дальше предоставляет услуги. Зачем врать что вы его уволили? Да кой такая служба нужна. Фреон по 450 грн за 100 гр, не смешите. У Вас в прайсе заправка ОТ* 450. Где вы кондер со 100гр видели? Заправка обойдется у вас 2500-3500грн! Вы там что с космоса его добываете? Он стоит 200грн 100гр в розницу. У компаний 250грн за 100гр МАКСИМУМ!
Люди таких людей в полицию нужно сдать.
Если Вы не довольны компанией, то пишите свой отзыв и не давайте этим обманщикам работать!

Женя
24 июня 2023 в 9:59

Користувалась послугами даного сервісу. Гарне враження справляють менеджери, які швидко приймають замовлення. Мені потрібен був ремонт газового котла. Майстер приїхав вчасно як і домовлялись, продіагностував котел, виявив причини його несправності. Сам же поїхав і придбав необхідні запчастини, які вийшли з ладу і замінив. Чеки на запчастини були надані. Все зроблено якісно і оперативно. Я задоволена роботою і сервісу і, безпосередньо, самого майстра. Тому рекомендую друзям і знайомим користуватись їхніми послугами.

Саша
10 июня 2023 в 13:04

Доброго вечора! Дуже вдячна співробітникам цієї компанії, кол центр на вищому рівні, розуміють одразу проблему з якою звернулась. Дуже швидко відреагував майстер, подзвонив і вирішив проблему з пралкою за короткий термін, він як виявилось неподалік був, ціна ремонту відповідає якості! Рекомендую цей сервіс всім знайомим! Росту вашій компанії, ви круті!

Inga
04 июня 2023 в 6:15

Вызвала мастера для установки посудомойки и установки фасада. Фасад был испорчен, так как мастер решил делать отверстия на глаз. Выставил все криво. И сказал: «Что так тоже нормально». Теперь мне нужно искать другого мастера, но мое потраченное время никто не вернет.

Алла
08 марта 2023 в 19:49

Жахливий сервіс, хамовите і зверхнє відношення до клієнтів.
Невчасний приїзд, обгрунтувавши це тим, що «всі чекають і ви будете чекати».
Усе оплачувати просять наперед, коли відповіли, що не влаштовує така форма оплати-майстер почав хамити.
Запитали чи є гарантія, відповіли «ну хіба від себе можемо дати».

Ігор
19 января 2022 в 16:59

Історія почалась з того, що зламалась пральна машина, а саме зламались підшипники. Оскільки користуємось пралкою майже що дня, тому потрібно було як найскоріше поремнотувати її, тому і вибрали Master911, оскільки і майсер приїхав в неділю щоб забрати її в ремонт, і по терміну обіцуяли, що уже у вівторок пралка буде повернута, і поремонтована. Майстер приїхав пролему пояснили, узгодили суму (це мало бути до 2000грн), і на цьому приємне закінчилось. У вівторок стіралку нам ніхто навіть не збирався віддавати, тобто зробили нас заложниками ситуації. Ціна почала рости, сроки ремонту збільшилоись більше тижня. Майсер, який займався ремонтом, відверто бреше, розраховуючи на чужу некомпетентність, завишуючи ціну ремонту. Дана ситуація змусила нас відмовитись від ремонту. Надіюсь нам стіралку повернуть, оскільки уже другий день обіцяють привезти. Будьте обережні! Рекомендую скористатись послугою інших спеціалістів, щоб не втрачати час, і нерви.

Саша
01 ноября 2021 в 11:04

Update. Мені не змогли запропонувати альтернативного майстра для усунення несправностей в роботі холодильника, бо такого у м. Львів немає. Зате запропонували компенсацію. Якщо я видалю негативний відкук. Компенсацію за видалений відгук, а не усунення роботи горе-майстра. У преліку наданих послуг майстром відсутнє те, про що пише служба. Фото "Гарантії" додаю. Ватртість послуг була 3000 грн.
Через цей сервіс викликала майстра по ремонту холодильника. Майстер обіцяв відремонтувати несправність холодильника протягом трьох робочих днів. Через три робочі дні я дізналась, що ремонт не розпочинався. Вартість робіт зросла на 50%. Робота була виконана ще через 4робочі дні. Сервіс Мастер911 не відповідає за якість послуг, які надаються. Майстер з немонту не надав акту виконаних робіт. Після ремонту холодильник не справний, не морозить. Майстер не приїхав на гарантійний ремонт. У службу Мастер911 тепер додзвонитись не можу.

Олеся
14 октября 2021 в 1:11

Викликала майстра для ремонту пральної машини. Приїхав протягом години, відремонтував, ціна прийнятна. Ввічливий майстер, дуже задоволена якістю виконання роботи. Дякую службі побутових послуг мастер911 за врятований пральний день:)

Саша
06 октября 2021 в 10:31

Обслуговування на висоті. Не потрібно думати до кого звернутись, щоб виконати ту чи іншу роботу, ці люди вирішать усі ваші проблеми ремонтно побутового характеру

Юлія
10 сентября 2021 в 23:22

Нещодавно зламався котел. А куди зараз без теплої води? Ще й дитина маленька. Було вже близько 7 вечора, переживала, що ніхто не приїде так пізно. Але звернулася в Мастер911 і дуже задоволена! Спеціаліст приїхав буквально за годинку, все полагодив, пояснив причину, а головне - не залишив за собою бардаку) це великий плюс!) Ну і, звісно, ціна цілком доступна) Відтепер я ваш клієнт) Обов'язково щороку замовлятиму у вас профілактичну чистку котла, щоб більше таких неприємностей не було) Усім рекомендую!)

Таня
26 августа 2021 в 4:33

Викликала майстра для ремонту газової духовки, так як на носі Пасха. Вчасно приїхав майстер Андрій. Дуже приємний хлопець. Якісно виконав роботу, прибрав за собою. Претензій не має.

Добавить отзыв