UAOTZYV.COM

Mashtaler orthotrauma - травматолог ортопед артроскопія - Львів

Адрес Львів, клініка Mashtaler ortho&trauma, вулиця Ставова, 7 в
Телефон +380 (68) 414-40-50
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-15:00
Сайт mashtaler.com.ua
Рубрики Врач, Диагностический центр, Медицинский центр, Подиатр, Врач спортивной медицины
Оценка 4.8 68 отзывов
Машталер Роман Тарасович ортопед травматолог, артроскопія
Похожие компании в категории
Медичний центр Естель — Львів, вулиця Липинського, 54 Заїзд між Мийкою і БТІ, поворот на право зразу за автобусною зупинкою
Гінеколог Олена Молчанова — Львів, вулиця Академіка Богомольця, 3
Центр здоров'я спини ОПОРА — Львів, вулиця Олени Степанівни, 45

Mashtaler orthotrauma - травматолог ортопед артроскопія - Львів отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ілона
01 января 2024 в 1:33

Щиро рекомендую всіх лікарів які працюють в клініці На другий місяць повномасштабного вторгнення вони врятували мою стопу Через рік була проведена повторна операція, і я довірилась тільки їм, знову) Лікарі завжди на зв’язку, реабілітація проходила легко і спокійно, як і самі оперативні втручання

Диана
06 декабря 2023 в 8:51

Звернулася до Василя Зіновійовича за рекомендацією знайомих, щодо проблем із коліном. Діагноз поставили з першої ж консультації і запропонували провести операцію.
Операція пройшла успішно. Куратор та анестезіолог ознайомили мене з усіма деталями перед операцією. Після операції лікар Василь проконсультував щодо подальших дій і реабілітації.
Дуже вдячна лікарям за професійність і хороше ставлення до мене як до пацієнта

Георгий
26 ноября 2023 в 6:01

У січні 2022 року я отримав дуже складну травму через падіння з велосипеда. Першу операцію мені робили в м. Ковель Волинська обл. Вона було зроблена невдало. Близько півтора місяці в мене були невропатичні болі у нозі. Після цього ми подзвонили до знайомої і вона нам порадила Машталера Тараса Романовича. По знімку він сказав одразу що нога не зібрана і треба все перероблювати. Другу операцію робив він, Роман Тарасович та Мелень Василій Зіновійович. Вона тривала близько 7 годин і була зроблена за два дні до початку війни. На цей раз лікарі зробли практично все окрім остеотомії адже кістки було дуже складно збирати і остеотомію вони просто не встигли зробити через брак часу. Плюс лікарям довелось ліквідувати заражені тканини через інфекцію яка потрапила туди під час першої невдалої операції. Через війну мені довелось їхати до дому бо лікарню зачиняли та продовжити лікування вдома. Але через мій тяжкій стан Василій Зенвійович та Роман Трасович приходили до мене на огляд до дому кожного тижня та робили перев'язки. Через пів року з моменту другої операції мені дозволили поступово наступати на ногу. В липні 2023 мені зробили останню операцію щодо остеотомії з метою усунення варусної деформації ноги. Робили цю операцію так само Тарас Романович, Роман Тарасович та Василій Зенвійович. Крім цього з середини квітня 2022 року я почав займатись реабілітацією з Тарасом Богдановичем. Це був дуже тяжкий та не простий шлях як для мене так і для нього але нам вдалось більш меньш стабілізувати з ним ногу. Звісно через варусну деформацію та чисельні металоконструкції на той момент ми не могли дуже сильно навантажувати ногу та робити багато інших вправ але методика тренування яку надав мені Тарас Богданович безумовно допомогла мені в реабілітації. Я дуже вдячний Тарасу Романовичу, Роману Тарасовичу та Василію Зеновійовичу разом з реабілітологом Тарасом Богдановичем за безцінну працю та зусилля які вони витратили на мою ногу. В цих людях є людяність, професіоналізм та прагнення для подальшого вдосконалення. Від мене вам найнижчий поклон та висока повага! Тому я сміливо можу рекомендувати Тараса Романовича, Романа Тарасовича та Василія Зеновійовича разом з реабілітологом Тарасом Богдановичем як висококваліфікованих фахівців своєї справи до яких можна сміливо звертатись!

Иван
30 октября 2023 в 3:11

Велике задоволення працювати вскладі цієї хірургічної бригади. Круто, коли кожен із членів максимально якісно виконує поставлені завдання! Така спільна та злагоджена робота дає добрі результати для наших пацієнтів. Одночасно я став і пацієнтом клініки. Активні заняття плаванням призвели до травми плеча, вибраний шлях лікування реабілітація та ПРП терапія. Шлях до одужання не швидкий - спочатку інʼєкції плазми, далі суперіндуктивний магніт, заняття з реабілітологом, інфрачервоний лазер та на завершення ударно хвильова терапія, що в моєму випадку дало найкращий ефект. Зараз можу повернутись до активних тренувань) Дякую усій команді Роман (консультація), Василь (ПРП), Тарас (реабілітація) рецепція за вчасний таймінг. Ви круті!

Sofi
24 октября 2023 в 22:18

Я вражена, чесно кажучи. У мами виникла проблема з коліном, і до кого вона не зверталася - жоден лікар не міг встановити діагноз. Пропонували ситуативне лікування, але проблема нікуди не зникала. Сімейна лікарка порадила звернутися до травматолога в приватну клініку, і порадила саме Романа Тарасовича.
Наші люди чомусь думають, що якщо клініка приватна, то все буде дуже дорого, і в них знайдуть мільйон проблем, аби тільки якомога довше лікувати. Конкретно в цьому випадку все відбувалося з такою швидкістю, що я тільки встигала спостерігати Під час першого візиту лікар зразу встановив діагноз зразу, але скерував на МРТ, щоб бачити, наскільки велика проблема. Вже наступного візиту Роман Тарасович підтвердив діагноз і сказав, що потрібно оперувати коліно. Через кілька днів мама подзвонила в клініку і їй призначили дату операції. Ми приїхали, маму швиденько підготували, прооперували, і вже наступного дня виписали. Оперував сам пан Роман з командою чудових лікарів і асистентів. Я ще ніколи не бачила, щоб лікарі та персонал так щиро і лагідно опікувалися пацієнтами! Серйозно, все було на найвищому рівні. І пан Роман, і анестезіолог забігали до мами перед операцією, все розповіли, що і як буде відбуватися, після операції теж активно цікавилися самопочуттям. Роман Тарасович навіть показав відео, відзняте під час операції, пояснив, у чому конкретно була проблема, і як запобігти подібному надалі. Порадив подальше лікування та реабілітацію, і взагалі з такою увагою поставився, що в мене немає слів!
Отож, якщо у вас проблеми з ногами, які не можуть розв'язати звичайні лікарні у амбулаторії - зверніться в цю клініку, не пошкодуєте!

Настя
22 октября 2023 в 17:55

Дуже задоволена вибором клініки для проведення операції з видалення металоконструкції після перелому.
Дякую лікарю Василю Мелень та усій команді за професіоналізм та уважність, операція пройшла з легкістю, процес реабілітації також. Якість послуг у клініці на найвищому рівні, завжди на зв’язку з пацієнтом, уважні та відповідальні, щиро рекомендую!

Анна
21 октября 2023 в 2:55

Звернулась до травматолога - Меленя Василя за порадою подруги і ось уже 6 міс задоволена лікуванням-помагає ставати на ноги в прямому сенсіпісля комплексу травм на стопі.
Подобається професійний підхід та людяність водночас. Пощастило з лікарем - Мелень Василь, який точно і швидко встановив діагноз та призначив необхідне лікування, а не хитав головою, мовляв, болить, бо було зламано колись…Як це зробили 3 попередніх спеціаліста з інших закладів та з іншої країни, в тому числі.
Моя щира рекомендація клініки та лікаря публічно, адже всі друзі-родичі-колеги уже знають куди звертатися

Pavlo
19 октября 2023 в 6:17

Дякую лікарю Роману за те що знову дав можливість повноцінно ходити, зробив дуже добре мені операцію з протезування кульшового суглобу, на другий день я вже ходив на костилях, пройшло три тижні я вже їжджу на машині і дуже добре провели мені реабілітацію. Щиро вдячний лікарю за те що можу ходити!

Олена
15 октября 2023 в 17:02

Рекомендую клініку, і чудових лікарів. Операція на коліні, а також реабілітація пройшли значно легше і краще, ніж я уявляла. Дуже задоволена обслуговуванням, професіоналізмом лікарів, і звичайно - результатом!

Наталія
07 сентября 2023 в 8:46

Нікому не рекомендую цієї клініки! Зробили операцію не складну, а залишили калікою (дуже розчарована (

Олександра
29 июля 2023 в 17:22

Таке враження, що я не у того лікаря була якого тут і на інших сайтах вихваляють. Думаю, що реклама і проплачені відгуки про "супер-лікаря"роблять своє. Нікому не раджу Романа Машталера. Прочитала відгуки і купилась на рекламу. Не буду описувати проблему, але точно можу сказати, люди шукайте далі. Розумні і компетентні лікарі у Львові є!

користувач
26 января 2022 в 8:05

Я не люблю лікуватися і не дуже довіряю лікарям. Але коли мені поставили діагноз "артроз обох колінних суглобів" і кожен крок супроводжував нестерпний біль - вирішила лікуватися.

Друзі порадили клініку "MASHTALER ORTHO&TRAUMA" і я не розчувалася коли звернулась туди. В клініці обладнання найсучасніше, персонал уважний і привітний, лікарі справжні професіонали.
Особливо хочу відзначити Романа Машталера- хірурга травматолога і Наталю Машталер - фізіотерапевта. Роману Тарасовичу повірила одразу! Він зробив мені процедури "Lipogems - (стовбурові клітини з жирової тканини) та Суперіндуктивну терапію". В Наталі Олександрівни я пройшла курс фізіотерапії.
Звичайно, марафор я бігати не зможу, артроз невиліковний, але ходити можу майже безболісно.

Хочу уклінно подякувати лікарям клініки, особливо Роману Тарасовичу за його золоті руки і чуйність! Це лікар за покликанням! Він зберіг риси характеру, які не часто зустрінеш в нашому сучасному світі - чесність, доброту і людяність!

Вдячний пацієнт.
В. Микитишин.

Ul Gal
04 января 2022 в 0:05

Дуже дякую Роману Тарасовичу і всій його команді. Операція на пхз та реабілітація пройшла ідеально, рада що звернулась саме до вас!

Саша
27 декабря 2021 в 1:02

Найкраща клініка, в якій я був) Завжди, коли зі мною щось стається - я не думаючи йду до них, знаючи, що мені нададуть найкращу консультацію та лікування. Дякую, що ви є

Особливо чудові та привітні дівчата на рецепції)

Svetlana
06 ноября 2021 в 22:18

Дійсно кращі травматологи-ортопеди в місті! Ми були в кількох клініках з чоловіком (чоловік - громадянин США), і нам є з чим порівняти. Хлопці - справжні професіонали своєї справи. Величезне спасибі Василю Зіновійовичу за супер-професійний підхід, грамотно призначене лікування і просто за людяність і доброту.

Леонід
01 ноября 2021 в 13:12

Два дні лікарь так і не зміг найти часу подивитись на знімок, як позвонив то взагалі непамятали, сказали завтра перезвоним.
Зато гарно розказують шо і куда треба платити.

Nataliia
31 октября 2021 в 2:00

Дуже, задоволені операцією 07.07 2021р в клініці Естель. Гарно дякуємо лікарям! Від Уллія і Наталії з Німеччини. Бажаємо успіхів в роботі, так тримати!

Женя
20 сентября 2021 в 14:25

Я неможу найти слів вдячності Роману Тарасовичу Тарасу Романовичу п Василеві я безмежно вдячна за золоті руки ви зробили неймовірне ми зверталися не до одного лікаря з моїм сином сказали що про футбол він може забути а тут Бог нам допоміг і послав вас на допомогу міцного вам здоров’я вам і вашим сім’ям щиро щиро дякую вам клініка серйозна відповідальна і приємний персонал відповідальність на вищому рівні рекомендую бо впевнена на всі 100відсотків що лікарі сила

Ирина
19 сентября 2021 в 7:54

Дякуємо за професіоналізм, комплексний підхід та розуміння. Всі етапи діагностики, лікування та реабілітації були детально проговорені. Організація роботи на вищому рівні та працює, як швейцарський годинник. Результати вашої роботи приємно вражають. Так тримати!

Валерий
07 сентября 2021 в 16:03

Вперше зіткнувся з приватною медициною, висококласні спеціалісти і якісний сервіс, знімали пластину остеосинтезу лодижки, двохлодижечний перелом був півтора року тому
. Особливо хвилювався щоб не робили спинальної анестезії, обійшлося, бо тяжко переніс в державній лікарні спинальну анестезією. Дякую за професійність! Рекомендую.

Добавить отзыв