UAOTZYV.COM

Мактранс отзывы

Адрес Львів, вулиця Хлібна, 4
Телефон +380 (98) 262-40-85
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт akpp.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Автомастерская
Оценка 3.5 16 отзывов
Похожие компании в категории
112 Ukraine — Львів, вулиця Академіка Підстригача, 6
Ірен — Львів, вулиця Янева, 1
iMaslo — Львів, вулиця Технічна, 4
ШиноМобіль — Львів, вулиця Навроцького, 69

Автомастерская Мактранс отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
MrAllexin
29 февраля 2024 в 19:27

Дуже не задоволений цим розрекламованим сервісом. Робив там коробку Powershift на Форд Куга 2 роки тому. Обіцяний рік гарантії не доїздив, причому проїхав менше 4-ьох тис км. Це взагалі абсурд. Привіз на евакуаторі. Через тижня 3 дзвонять, кажуть з мене 2 з лишнім тис доларів. Я в шоці, перепитую як на рахунок гарантії. Перевірили, згадали що дійно мало бути по гарантії, взяли тільки 500дол за якусь там роботу. Приїхав забирати, кажуть середина розсипалась в хлам. Де вони беруть ці запчастини? Як може середина розсипатись за 4тис км? Дальще ще гірше, за півроку з'явились посторонні шуми на холостих. По звуку схоже на проблеми з двухмасовим маховиком. Як таке може бути? Що вони там взагалі робили на 2тис доларів? На другий ремонт гарантію вже не давали, сказали тільки рік з моменту першого! На моє запитання, як таке взагалі можливо, відповідь була: павершифт це лотерея.

Вла
24 августа 2023 в 18:45

Я поставив 3* - посередньо. Правду сказати, мені цікаво чому такий контраст від 1 до 5 в відгуках. Я хочу щоб перемогла правда.

Віталя
12 февраля 2023 в 19:07

Сервіс кончений, два рази робили мехатронік, і два рази витікало масло, гарантію не дають гроші стратив, а толку ніякого

ANDRIY
15 августа 2021 в 8:48

Дуже захливо роблять акпп робив на форді dct 250 замінили кт сцеплення а також сальник колінвалу задній, після цього акпп почала погано переключати передачі а саме вниз на 2 і 1, в результаті діагностики Павло (так званий директор) рішив замінити мені тсм модуль, а також запропонував свій б/у за 500дол. Я погодився але набрати в кінці тижня, в результаті дзвоню в пятницю каже ок подзвони в понеділок в понеділок дзвоню тсм модуль вже мій б/у поставив на іншу машину, купивши свій новий тсм за дешевше проблема не пропала а дальше залишилась, хлопці навіть після заміни тсм модуля не сказали шо тече шось по акпп проігнорили, попросивши зняти акпп Павло рішив мене "може" мене записати аж за два тижні і то він не збирається цим займатись звертайся до моториста, звернувшись на до іншого Сто хлопці зняли акпп потім задній сальник колінвалу, якість і сервіс цього Сто просто макимально жахлива, вас нахлабучуть на всьому! Особливо на грошах так точно!

користувач
04 августа 2021 в 17:02

Нещодавно обслуговувалась в даному сервісі, повністю задоволена якістю обслуговування. Проблему усунули швидко і недорого.

Саша
09 июля 2021 в 10:33

Робили мені хлопці w212, а саме коробку, яка постійно перегрівалась і вибивало чек. Діагностику провели доволі професійно визначили причину і за 3 дні зремонтували гідротрансформатор і замінили радіатор коробки разом із заміною масла. Вже довший час не маю проблем із цим агрегатом, а у хлопців постійно (по регламенту) здійснюю обслуговування коробки. Цінова політика помірна (ціна-якість), як на мене.

Олександр
03 июля 2021 в 10:12

Робота булА зроблена добре на 5, але коли телефонував консультанту він декілька разів розказував перевірьте гідроблок самі В такому випадку навіщо тоді Ви? Діагностику озвучили одну ціну телефоном а взяли більшу (

Ростислав
25 июня 2021 в 8:00

Дуже дякую Павлу, оперативно та професійно усунув недоліки на Ніссан Кашкай, до того був на трьох сервісах. Сервіс та все інше на вищому рівні! Так тримати! Молодці!

Юра
25 июня 2021 в 6:33

Дуже дякую, оперативно та професійно усунув недолік, до того був на трьох сервісах. Сервіс та все інше на вищому рівні! Так тримати! Молодці!

User
17 июня 2021 в 15:06

Швидко обслужили мій TIGUAN, обнулили помилку по АКПП (гарантійна), долили мастила, безкоштовно!
Рекомендую!

Mattew
16 июня 2021 в 9:43

Жахливо. Не пораджу цю кантору ніколи.

Ремонтували коробку DSG 7, Гольф 7. Звісно, прошити мехатронік хлопці не змогли, хоча взяли 2 рази за зняття і встановлення коробки немалі гроші, але це нехай, залишимо.

Після того як ми в відправили його в Київ, попросили встановити коробку знову. "Фахівці" встановлюючи не докрутили два гвинта, через що граната розбила повністю коробку передач, пошкодивши зовнішню стінку і потекло масло, машина на евакуаторі поїхала в СТО.

Експертизу проводили одні з кращих спеціалістів. Диву давались як так можна неуважно її встановити. Банальну річ і то не змогли зробити нормально, два гвинти закрутили а два - ні.

В загальному заплатили кілька сотень доларів за встановлення і зняття коробки, а в кінцевому результаті - мехатронік прошили в Києві, а коробка зламалась через неуважність їх майстрів.

Візьміть це до уваги.

з повагою, Олександр.

Роман
08 июня 2021 в 2:11

Сервіс супер, зробили капіталку коробки на інсігнії. Зайняло 3 тижні, зате коробка тепер як нова, і по ціні вийшло не дорожче ніж були інші пропозиції. Дякую!

Роман
07 июня 2021 в 0:02

Проїжджайте мимо навіть в цю сторону не дивіться, потратьте час на пошуки іншого СТО. На моєму авто діагностували КПП a4cf1/2 більше тижня, оцінили свою діагностику в 180$ з пафосом. Це все робили із зверхністю до клієнта, аргументуючи свої дії шаленим напливом клієнтів, якими вони не дуже дорожать чесно кажучи. Оцінили "відновлення" КПП в 1500$ + діагностика + демонтаж та встановлення. Ціна абсолютно нової КПП у офіціалу 1000$ в кульку запакованої з гарантією не на час а на пробіг. Не дай Боже вам попасти до цих "професіоналів". Обов'язково вимагайте акт виконаної роботи на кожну копійку яку вони просять, якщо вам вже надали перелік послуг з ремонту. Просто рекомендую перепитати в тих людей які вас туди відправляють - що саме і за скільки їм тут ремонтували, і тоді дізнаєтесь чи з добрими намірами вас сюди відправили. Я попрошу написати коментарі людей в яких після втручання "професіоналів" з даного сто розірвало КПП на швидкості, або таких в яких маленька проблемка із фішкою контактів на КПП перетворилась на знімання КПП з авто декілька разів за зелені американські гривні, та тих у яких "копалась" одна передача, а після втручання копається декілька передач - притираються так би мовити (у вас же ш старе авто, а що ви хотіли так має бути.). Нагле, хамське ставлення.

Ігор
19 июля 2020 в 7:44

Найголовніше, що вирішили проблему з коробкою і все справно працює. Але ціна ремонту на мою думку зашкалює

Arsen
23 декабря 2019 в 0:19

Дуже задоволений сервісом. Оперативно діагностували і вирішили проблему, яку мені не могли діагностувати різні сервіси протягом 2х тижнів, а хлопці з Мактрансу зробили все за годину, за що дуже вдячний. Персонал привітний, ціни адекватні!

Славік
21 октября 2018 в 20:14

Швидко, якісно зробили коробку передач DSG 7, одна фірма яка займається ремонтом таких агрегатів.

Добавить отзыв