UAOTZYV.COM

Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ Сихів

Адрес Львів, вулиця Липинського, 58
Телефон +380 (800) 33-97-35
Часы работы 10:00-19:00
Сайт fmebli.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин мебели для спальни, Магазин шкафов, Магазин постельного белья, Магазин матрасов
Оценка 4.7 39 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ — Львів, вулиця Володимира Великого, 34
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ — Львів, ТК Шувар, просп. Червоної Калини, 36, 4 поверх
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ — Червоноград, просп. Шевченка, 27
Похожие компании в категории
Нова Маркет — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188
Гранд — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 72
Епіцентр / Эпицентр К — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188a
Магазин меблів Меблева Фабрика Віка — Львів, вулиця Замарстинівська, 41

Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ Сихів отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
13 октября 2023 в 1:43

Купляли у магазині стіл трансформер.
1 раз прийшов (з фабричним браком) відмовлялись вирішувати проблему до тих пір, поки не скинули закон про повернення протягом 14 днів. При тому менеджер Ольга по хамськи себе поводила. Вирішували питання з заміною +- 1 місяць (можливо трохи більше), замінили на ще гірший, при тому спочатку відправили його забирати на інший кінець Львова, хоча на тому скаладі сказали, що його просто там залишили чи забули. Ще до 2 тижнів його транспортували в магазин на Липинського, куди мали привезти одразу для заміни. Менеджер Оля порадила взяти лупу, щоб оглянути стіл (знову у хамській манері)
В ножки столу на фабриці вирішили викрутити самонарізи, від чого і утворились тріщини.
Після усього цього повернули кошти.
У самому магазині приємна консультантка

Ольга
03 июля 2023 в 12:29

Я ще очікую доставку але вже дуже хочу поділитися враженнями від перебування в магазині на Липинського 58.
Ну дуже приємна менеджер Христина! Відповіла на усі мої запитання, обізнана у всьому, дуже допомогла мені зробити хороший вибір. Дійсно дуже рідко зустрічаю таких консультантів, з людиною ну дуже приємно спілкуватись!

Відгук на покупку відпишу після отримання

Юрий
04 февраля 2022 в 18:58

Фірма не серйозна і безвідповідальна. Тиждень тому замовив диван за 8890 (Латте), дав завдаток, диван брав ГОТОВИЙ з залу, хотів забрати самовивозом, але як сказала менеджер " в такому випадку вам самим потрібно його РОЗІБРАТИ і знести до машини"! Ок, замовив доставку за 200 грн, перетелефонували в середу, що в четвер після обіду буде, чекайте в дома. Зранку старий диван розібрали, відвезли в село, приїхали чекали, кілька раз телефонував, на що менеджер повідомила, що навіть приблизно не знає в якій годині буде! І ось результат: я просидів цілий день в дома відклавши свої справи (втративши кошти), зараз лягаю спати в спальнику на килимі, а вони навіть не спромоглися перетелефонували і сказати, що їх не буде - це дно відношення до клієнтів!
P. S. Підсумую, диван оплачений, готовий, везти 4 км (Шувар-Стрийський ринок), але не змогли, а якщо замовити і чекати, то тоді що?

Тетяна
30 января 2022 в 17:29

UPD. Була неприємна ситуація:

Не рекомендую. Домовилися, що доплату при отриманні скинемо на карту, щоб без комісії, а за саму доставку доплатили одразу (мала бути безкоштовна, але доплатили, щоб привезли до будинку). По факту - менеджер наплутала і на карту їм скинути я вже не мала змоги. Доставка взяла додатково 840 грн за доставку. Намагалася врегулювати після - ви розбирайтеся з доставкою, ми оплатили їм (але ніхто нічого не показав - ні оплати, нічого). На наше прохання все таки компенсувати суму, враховуючи, що замовлення було на 37 тисяч гривень, менеджер пропала.

На моє здивування через вже добрий проміжок часу зі мною зв‘язався менеджер і оперативно компенсував затрати, які виникли через те, що попередній менеджер не могла вияснити оплати зі слубжою доставки.

Дякую!

Якістю меблів задоволені!)

Христина
18 января 2022 в 11:39

Замовляла ліжко.
Довго не могла оприділитись з варіантом, і кольором обшивки - результатом задоволена

Володимир
08 февраля 2021 в 11:30

Це те, що я шукала, якість, ціна, швидкість замовлення, ввічливе обслуговування. Все на відмінно. За це дуже дякую. Всім рекомендую Неля.

Pascha
02 февраля 2021 в 6:26

Раджу звернути увагу на цей магазин, величезний вибір меблів на будь який смак і гаманець. Приємно вразили менеджери, підібрали власне те що шукав. Рекомендую!

ulyasya
29 января 2021 в 14:42

Замовляли ліжко! Якість супер! Гарна робота менеджера. Хлопці швидко і акуратно зібрали. Дуже рекомендую!

Оксана
01 января 2021 в 21:58

Дякую Вам "Файні Меблі" за обслуговування, за хорошу якість меблів, за вчасно виконані замовлення, за увагу, яку ви приділяєте кожному покупцю. Щиро дякую. Ви супер професіонали.

Елена
01 января 2021 в 11:53

Замовляли ліжко «Медея» з підйомним механізмом в тканині велюр та матрас Матролюкс. Дуже гарно виглядає! Задоволені якістю і робою менеджера Світлани. Все нам розказала і багато чого порадила! Доставка в них до самого пізднього вечора- це супер!

Анна
01 января 2021 в 6:59

Замовляла диван та тумбу для взуття. Меблі, сервіс — все сподобалось!
Окремо, хочу подякувати менеджеру магазину "Файні меблі" п. Уляні

Zero-
29 декабря 2020 в 14:38

Хочете гарні, якісні та сучасні меблі, то вам тільки у ФАЙНІ МЕБЛІ
Гарне враження від магазину та привітних продавцівзабезпечене.

Ірина
19 декабря 2020 в 4:44

Замовляла куток в магазині "Файні меблі", дуже задоволена, куток бомбезний, при замовленні поспілкувалася з приємною жіночкою Світланою, яка приділила мені багато часу, відповіла на всі мої запитання, порекомендувала як краще. Куток доставили швидко, буквально за два тижні, мені сподобався, якраз підходить в мою кухню по кольорі, тканина на ньому також якісна і приємна на дотик, єдиний недолік, це ззаду куточка видно всі болтики, які вкручені не рівно, і важко їх приховати спеціальними кнопками. А в загальному дуже задоволена, рекомендую.

Роман
23 апреля 2020 в 2:50

Дуже хороший магазин «Файні меблі» з хорошими продавцями, з хорошими меблями, буду вас радити всім своїм товаришам

Василь
11 апреля 2020 в 17:31

Добрий день! Замовляли диван "Легінь". Дякуємо за хороше обслуговування в вашому магазині. Якістю дивана задоволені!

Mano
06 апреля 2020 в 5:32

Магазин "Файні меблі" - приємно здивував! Перша покупка була матрац 160×200. В більшості магазинів - це товар на замовлення, але на щастя саме в Файних меблях на мене "чекав" готовий підходящий мені матрац "Маккиато" (по розміру, ціні і якості) Продавець Світлана професійно показала і розказала про всі варіанти, дозволила спробувати жорсткість, полежати і зрозуміти яка ж різниця між жорсткістю 3 і 4, і яка між суцільними і окремими пружинами (суцільні переважно дешевші, але майже всі тягнуть на 4, а це реально твердо - хто не орієнтується - обов'язково сходіть і спробуйте перед замовленням!)
Вже місяць спимо з чоловіком, і жорсткість 3 нам підходить ідеально! Ніде не провалюється і не 'вистрілює'.
Дякую!

Ігор
22 марта 2020 в 14:49

Придбав си меблі, і не можу ся натішити! Такі файні, шо капець!
Сподобались дивани Легінь. Ще й крісла до них взяв. В салоні красива продавчиня гарно радила з вибором меблів.

Антонина
04 марта 2020 в 10:42

Всім вітання, особливо п. Уляні, все чудово проконсультувала, порадила, порахувала. Нас зацікавило і ми придбали диван Преміум. Швидко (17днів), ми навіть не очікували, диван був доставлений, змонтований. Якість -ціна приємно доступна. Ми дякуємо "файним меблям"і радимо всім відвідати магазин та переконатися! Щасливого всім Нового року!

Марта
22 февраля 2020 в 10:17

Замовляли комод та ліжко. Якістю дуже задоволені! Одну зірочку знімаю через те, що довго чекали на замовлення, оскільки на фабриці виробника ліжка закінчилась потрібна тканина. Але менеджер Світлана все тримала під контролем, завжди повідомляла про стан замовлення. Рекомендую "Файні меблі" чудова якість та доступні ціни!

Роман
11 февраля 2020 в 5:03

Купували два дитячі ліжка Мартель. Якістю дуже задоволені, вони виглядають просто чудово! Покупкою цілком задоволені, дякую магазину)

Добавить отзыв