UAOTZYV.COM

Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ отзывы

Адрес Львів, ТК Шувар, просп. Червоної Калини, 36, 4 поверх
Телефон +380 (800) 33-97-35
Часы работы 10:00-19:00
Сайт fmebli.com.ua
Рубрики Магазин мебели, Магазин кроватей, Магазин мебели для спальни, Магазин шкафов, Магазин детской мебели
Оценка 4.7 58 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ — Львів, вулиця Володимира Великого, 34
Магазин Файні Меблі — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 188, гипермаркет Нова-Маркет, 79094
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ Сихів — Львів, вулиця Липинського, 58
Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ — Червоноград, просп. Шевченка, 27
Похожие компании в категории
Меблі Хіт Сихів — Львів, КОЦ О.Довженка, просп. Червоної Калини, 81
Шляхетні меблі — Львів, вулиця Окружна, 77
Стол и Стул — Львів, вулиця Луганська, 8
Чорний, червоний, білий — Львів, вулиця Луганська, 10

Магазин ФАЙНІ МЕБЛІ на Червоної Калини отзывы

58
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юрій
27 июня 2023 в 9:19

Магазин не рекомендую. По - перше, за кухонний стіл була ціна на сайті одна, близько 4200 грн, потім зателефонував працівник магазину, виявилося, що ціна вже 5090 грн. По друге, ніжки до столу прийшли наче бувші у використанні: подекуди позлазила та збита фарба, проступає іржа, а самі пластикові регулювальні накладки були такі витерті, наче їх возили по бруківці. На запитання: чи це новий стіл у телефонному режимі працівник повідомив, що так. Я йому переслав фото і він люб'язно пообіцяв вирішити питання. Однак на повідомлення у вайбері перестав відповідати. Таке відчуття, що нове у столі була лише скляна поверхня, все інше зняте з іншого.

Ярослав Сікора
08 ноября 2022 в 20:24

Патологічні брехуни, продали нам ліжко яке було зняте з виробництва, розповідали що виробник підтвердив замовлення, чекали півтора місяці. Потім сказали що виробник затримує виготовлення ще на місяць нібито через відсутність матеріалів, як виявилось виробник одразу повідомив що ліжко зняте з виробництва і не брав замовлення у роботу. Категорично не рекомендую зв'язуватися із цим продавцем. Склалось враження що всі позитивні відгуки проплачені

Христина
07 февраля 2022 в 2:11

Більш ніж задоволена сервісом і самим диваном. Про сервіс і ослуговування: відповіли на тисячу питань, порадили і підказали, як онлайн так і офлайн. Вперше зустрічаюсь з доставкою у вказаний термін. В інших компаніх завжди були затримки. Лише позитивне враження. Величезне дякую, бо врешті знайшли саме те, що шукали! Процвітання вам!

Саша
16 января 2022 в 23:07

Це катастрофа! Замовляла в спальню ліжко Катерина, зразків кольору у них від фабрики Олімп не було, але продавчиня Таня показала колір у каталозі іншої фірми, виглядало так як я хотіла. Коли привезли ліжко, то розчарування не було меж, абсолютно не той колір, який мені показували, Таня запевнила, що спробує вирішити питання з фабрикою, сказала, щоб ліжко ми складали, бо знала, що ми переїхали на нову квартиру і спати десь потрібно було. Про мене та мою проблему благополучно забули! Коли ліжко склали, то побачили, що до того всього дерев'яні елементи погано профарбовані, і на темному кольорі проступають потворні ясні плями, коли написала Тані про це, вона мене просто проігнорувала і нічого не відписала! Ну правильно, а навіщо, гроші я вже заплатила! Мало того ліжко страшенно неякісне, після місяця експлуатації, воно почало страшенно скрипіти, вночі боїшся повернутися! І це при тому, що моя вага 50 кг, а чоловікова 90.

Катерина
29 декабря 2021 в 12:15

Замовляли два дивани, ліжко і матрас! Один з дивані був під індивідуальне замовлення! Швидко виготовили! Меблі комфортні, зручні, легкі у використанні! Приємні продавці-консультанти! Особливо консультант Тетяна, яка допомогла у виборі моделей диванів, тканини до них, ліжка і матрасу! Постійно була на зв'язку, надавала всю необхідну інформацію! Доставка швидка! Хлопці привезли, занесли, зібрали! За що їм велике ДЯКУЮ! Вибір великий! Ви супер! Дякую! Рекомендую!

Vovk
11 декабря 2021 в 5:42

Хотіли купити стіл кухонний, але тьотя білява, не радо нас зустріла, прийшла сіла і втупилась в компютер, щось її питаєшся. Нє, та. Прикро.

ulyasya
06 февраля 2021 в 14:11

Замовляли ліжко. Воно чудове! Якість супер! Гарна робота менеджера, хлопці швидко і акуратно зібрали. Дуже рекомендую!

Роман
03 февраля 2021 в 0:44

Дуже задоволені ліжком, яке придбали в магазині «Файні меблі». І ціна, і якість нас задовільняє. Рекомендуємо цей магазин, консультанти допоможуть з вибором.

Макс
01 февраля 2021 в 6:08

Виконали свою роботу вчасно. Сервісом задоволені / якість суперова. Рекомендую

Дякую файним меблям

Олена
30 января 2021 в 2:20

Щиро дякую за диванчик! Він ідеальний-якість шикарна (+помірна ціна)! Велике спасибі менеджеру за допомогу у обслуговування на 5+. Всім рекомендую, Файні меблі!

Саша
17 января 2021 в 2:09

Придбали кухонний куточок "Козак" у магазині "ФАЙНІ МЕБЛІ". Дуже задоволені. Приємні продавці-консультанти, хороші ціни! Хлопці привезли, занесли, зібрали! Все супер! Дуже рекомендую!

Роман
07 января 2021 в 18:16

Купували два дитячі ліжка Мартель. Якістю дуже задоволені, вони виглядають просто чудово! Покупкою цілком задоволені, дякую магазину)

roksolana
29 декабря 2020 в 9:05

Дуже хороший магазин з адекватними цінами та приємними консультантами. Надзвичайно задоволена своїм вибором. Рекомендую

Mykola
28 декабря 2020 в 19:51

Швидко виготовили ліжко під індивідуальний розмір. Одним словом довше розпаковував чим збирав ліжко. Все логічно і в наявності всі необхідні інтсрументи. Дуже якісне ліжко за доступні гроші. Всім рекомендую.

Саша
19 декабря 2020 в 5:57

Спасибо за кровать-диван. Заказали на свой страх и риск потому, что только по картинке. Так как живём в другом городе. По поводу организации и выполнения работы могу сказать больше спасибо менеджеру - Юлии. Все подробности рассказала, описала и доставка была выполнена без задержки и разных форс-мажоров и никому не нужных нервов. Спасибо буду рекомендовать фабрику родным и близким в Житомире.

Вікторія
14 декабря 2020 в 12:55

Брала в цьому магазині шафу від білоруського виробника. Шафою дуже задоволенна: не велика, але дуже містка. Покупку оформляла онлайн. Обслуговуванням задоволена. Шафу привезли в оговорений термін. Дякую!

Марта
11 декабря 2020 в 6:36

Замовляли ліжко та комод. Все сподобалось. Якість супер. Дуже привітна менеджер Світлана. Мали затримку по тканині яку обрали, оскільки вона закінчилась на фабриці, яка виготовляла нам ліжко, тому знімаю одну зірочку. Але менеджер завжди телефонувала і тримала нас на контролі. Рекомендую "Файні меблі". Чудова якість та доступні ціни.

Olexandr
07 апреля 2020 в 6:08

Купив в магазині " Файні меблі" (ринок Шувар) м'який куток "Дипломат". Процес оформлення та доставки відбувався зрозуміло, якісно і в строки максимально комфортні для мене. Якість кутка відповідає бюджетній ціні. Саме те, що я хотів
Особливе, ДЯКУЮ, менеджеру Світлані за приємне обслуговування по оформленню замовлення та водію-експедитору Віталію за вчасну доставку!

Оксана
20 февраля 2020 в 8:14

Придбали кухонний куточок у магазині "ФАЙНІ МЕБЛІ". Дуже багато часу витратили на пошук в інтернеті, а дуже швидко визначились, коли зайшли в магазин і побачили наглядно. Приємні продавці-консультанти, які допомогли у виборі моделі і тканини (до речі, великий вибір тканин, якими обшивають меблі, виготовлення за індивідуальними розмірами) швидке виконання замовлення в потрібному кольорі, який ідеально вписався в наш інтер'єр кухні. Зручна доставка: в суботу. Скористались знижкою по промокоду.
Приємно купувати в позитивних людей.
Успіхів керівництву і всьому колективу.

Наталя
09 февраля 2020 в 9:51

Купляли диван та крісла. Гарна якість, ціна, дуже приємні та компетентні продавці. Всім рекомендую Файні меблі.

Добавить отзыв