UAOTZYV.COM

Люменіс - центр лазерної епіляції і косметології у Львові.

Адрес Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 15
Телефон +380 (98) 720-23-05
Часы работы 09:00-20:00
Сайт lumenis.com.ua/uk/lviv
Рубрики Лазерная эпиляция, Салон красоты, Косметологическая клиника
Оценка 4.9 48 отзывов
Похожие компании в категории
LazerBeauty Львів - лазерна епіляція — Львів, Студія депіляції Soft Touch вул. Лемківська 9а 5 пов., 53 каб
Метаморфоза — Львів, 23, вулиця Театральна
ПЕРСОНА-ЛЮКС, ПП — Львів, вулиця Академіка Богомольця, 3

Люменіс - центр лазерної епіляції і косметології у Львові. отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Альбина
19 января 2024 в 17:34

Ходжу сюди на епіляцію)
обрала цей центр для себе ще в Києві і продовжую ходити у Львові (вже давно). Тут чудове співвідношення ціни та якості процедур, професійний персонал, індивідуальний підхід. Я всім дуже задоволена: і результатом і обслуговуванням:)

Виктория
16 января 2024 в 12:59

Це мій перший досвід із лазерною епіляцію, і на щастя дуже вдалий! Бо коли вибирала де робити, багато наслухалась що немає результату, боляче и т. Д. Але саме в Люменіс в мене був результат вже після першого разу, не дивлячись на те що в мене трохи світлі волоски! І з приводу болю - це зовсім не боляче, не слухайте нікого (я робила з вакуумною рукояткою). Мені тут дуже сподобалась ще й атмосфера, приємний персонал, ввічливі адміністратори ну й майстри класні, на процедурі максимально комфортно)

Александр
09 января 2024 в 6:22

Дуже приємний, невеликий салон. Багато років відвідував у Києві, і у Львові така ж сама висока якість та відношення до клієнтів. Особосто дякую майстру Христині за професіональний підхід.

Yaryna
08 января 2024 в 23:37

Обов’язково рекомендую всім лазерну епіляцію від Люменіс. Так як тут якісно виконають. Мені надзвичайно сподобалась доброта до відвідувачів від працівників!

Уляна
31 декабря 2023 в 14:40

Добрий день, хочу поділитися позитивним враженням від центру Люменіс у м Львові, там працює кваліфікований персонал з освітою медичною, спеціалісти своєї справи, там сучасні технології, я рекомендую даний центр для ЛЕ.

Анна
01 августа 2023 в 10:19

Дізналась за салон з рекомендації подруги, яка тривалий час була клієнткою кількох великих і відомих салонів, проте лише від Люменісу у неї найкращі відгуки та найприємніші враження (це показник для мене, адже на практиці вона має з чим порівняти).

Перше враження: маленький, непомітний салон (доречі, чудове розташування), проте мене зустріли дівчата-працівники з величезною привітністю Спеціаліст Анна майстерно виконала свою роботу: я була у чудовому настрої від комунікації та уся процедура пройшла швидко, позитивно та безболісно. Загалом, я отримала бажаний результат та лише приємні емоції. Дякую вам! Мої рекомендації

Юлия
01 августа 2023 в 0:03

Не очікувала такого класного ефекту, тому залишилась дуже задоволена результатом, велика вдячність майстру Анні за її професійність та уважність. Обслуговування чудове)

Ольга
27 марта 2021 в 4:06

Хочу сказати, що користувалась їхніми послугами, вже десь до року часу, мала процедуру на кінець березня, почався карантин, добре, передзвонила, сказали, як тільки відкриються поставлять в першу чергу, передзвонять, в мене зона лиця, все було вічливо, сьогодні, взнаю що працюють, вже другий тиждень, ніхто не дзвонить, хоча до цього завжди дзвонили, дзвоню сама, а там хамка, а не адміністратор, каже що ви від мене хочете, можу записати аж через три тижні, це при тому що попередньо, було обговорено, і процедура мала бути планова, роблять депіляцію добре, але адміністратор ХАМКА

Вікторія
22 марта 2021 в 2:41

Дякую дівчатам за компетентність і хорошу роботу. Користуюсь послугами Люменіс вже не вперше, бажаю Вам процвітання і вдячних клієнтів

Christina
21 марта 2021 в 6:15

Була на лазерній епіляції. Поки ще важко сказати про результат, але кажу відверто, що повертаюсь сюди з інших салонів лазерної епіляції. Роботу лазера відчутно на процедурі та інтервал роблять нормальний. (бо в деяких салонах записують кожних 2 місяці і процедуру роблять на малій силі імпульсу, щоб клієнт довше ходив)
До центру зручно добиратись і весь час є різноманітні знижки, з якими получається не набагато дорожче ніж в інших салонах. Поки не знаю чи б порекоментдувала цей центр подрузі, але швидше за все так.

Оля
10 марта 2021 в 12:30

Чудовий заклад, працюють тут хороші фахівці, все виконують акуратно і уважні до клієнтів! Також діють в Люменіс гарні акції та пропозиції! Однозначно, рекомендую!

Виктория
01 марта 2021 в 14:10

Качественный сервис: хороший лазер, заботливый персонал. Была один раз, т. к. Не живу во Львове. Иначе ходила бы всегда к ним. Дали много рекомендаций, сделали процедуру вовремя и качественно, ответили на все мои вопросы. Спасибо за работу!

Christina
01 марта 2021 в 13:36

Большое спасибо за качество! Очень приятный косметолог. Процедура прошла быстро и в приятной обстановке! Рекомендую:)

Дарья
01 марта 2021 в 3:37

Записалася на 3 зони, майстер подивилася та порекомендувала дві зони поки не робити, бо зарано та буде просто викидання грошей. Мені цей момент дуже сподобався, бо я натрапила на професіонала, котра багато чого цікавого розказувала, та не витягувала гроші з людини, котра в тому не дуже шарить.
Єдине, шо для мене мінус, а може для когось буде плюс, процедура лазер ноги була задовгою, десь годину тривала
Адміністратор теж ввічлива; все чисто та охайно.

Оксана
27 февраля 2021 в 18:57

Люменіс у Львові)
Роблю процедуру лазерної епіляції, просто нереально задоволена)
Дуже професійно, гарна атмосфера і приємні люди)
Щиро рекомендую)

Laura-Tetyana
27 февраля 2021 в 15:11

Я абсолютно задоволена результатом від епіляції і більше того, він перевершив всі мої очікування. Я навіть не розраховувала на такий швидкий і "чистий" результат. Робила епіляцію до вагітності, після пологів потрібно відкоригувати результат) Мені знадобилося не багато процедур аби добитися абсолютно гладенької шкіри. Колись я вважала, що лазерна епіляція це дуже довго і дорого, але зараз це швидка і доступна процедура. Зазвичай в тому наскільки буде ефективна процедура величезну роль грає не тільки апарат на якому проводиться епіляція, але і фахівець. Мені в цьому плані дуже пощастило з Дариною Дубовою
Однозначно рекомендую!

Tetiana
22 февраля 2021 в 16:20

Була на лазерній епіляції.
Обрала Люменіс, бо прочитала багато класних відгуків.
Якість процедур є на високому рівні, є класна система знижок. Дуже задоволена результатом, тому з радістю рекомендую вас подругам.

Анет
21 февраля 2021 в 15:18

Давно користуюся послугами салону, робила епіляцію різних зон. Ефект є, персонал дуже приємний та уважний. Тішать постійні акції та знижки. Пробувала в інших салонах Львова і залишилася дуже незадоволеною.
То ж з впевненістю можу сказати, що за лазерною епіляцією лише в Люменіс! І подругам рекомендую!

Марта
17 февраля 2021 в 19:18

Дуже задоволена якістю обслуговування та професійним підходом. Дякую, я Ваш клієнт! Однозначно позитивні рекомендації!

Кристина
06 февраля 2021 в 0:49

Робила процедуру лазерної епіляції на двох зонах - бікіні та підмишки. Дуже задоволена обслуговуванням. Все швидко й професійно. Багато центрів в різних куточках України - що надзвичайно зручно. Обов’язково порекомендую своїм друзям

Добавить отзыв