UAOTZYV.COM

Любе авто Авто з США

Адрес Львів, вулиця Козельницька, 41
Телефон +380 (68) 587-88-88
Часы работы 09:00-18:00
Сайт lubeavto.com.ua
Рубрики Автосалон
Оценка 5 24 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Любе Авто — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 231
Любе Авто: Авто з США Львів — Зимна Вода, вулиця Яворівська, 2г
Похожие компании в категории
ELECTRO-MOTORS — Львів, вулиця Пасічна, 129А
Автосалон Рік Авто — Львів, Tts Aleya Yevropy, вулиця Щирецька, 36
EverestAuto — Львів, вулиця Зелена, 149 Ю
Галич-Авто — Львів, 79066, вул. Зелена, 407

Любе авто Авто з США отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vasyl
16 июня 2024 в 13:54

Чудові професійні працівники, котрі радо допоможуть продати ваше авто!

Рекомендую цей сервіс, якщо хочете швидко і вигідно продати авто.

Олександр
19 мая 2024 в 10:21

Хочу подякувати менеджеру Тарасу Бокій за хорошу співпрацю та якісний підбір авто з США. Професійний підхід до вимог клієнта. Співпрацею задоволений.

Олег
10 января 2024 в 10:03

Дякую компанії Любе авто і особливо Бокій Тарасу за оперативну роботу в пошуках авто, співпрацюю вже не перший раз і можу сміло порадити іншим)
Тарас знаходить авто саме те яке шукає клієнт і головне дотримуючись бюджету, та на звʼязку 24/7
З доставкою проблем нема, все вчасно згідно строку

Constantine
05 января 2024 в 8:01

Замовляв свою електричку ще минулим літом, це була перша покупка авто зі США. Залишився повністю задоволений сервісом: менеджери - професіонали своєї справи, знають всі тонкощі по підбору та моделях, постійно були на зв'язку і вичерпно консультували з усіх питань на кожному етапі. Окрема подяка менеджеру Дмитру - мати справу з ним було надзвичайно приємно. Авто радує і досі) Рекомендую!

Ksyu
19 декабря 2023 в 15:51

Компанія суперова, рекомендую!
Окремо хочу подякувати менеджеру Тарасу Бокій. Він мене знайшов коли я продавала попередню машину, продала не через них але вони також мені в цьому допомагали. Після допоміг мені у виборі нової. Якісно і професійно виконав свою роботу, оскільки машина була під замовлення то Тарас весь час був на звʼязку, фірма класна, хлопці професіонали своєї роботи. Навіть після того як вже відали машину Тарас допоміг багато в чому розібратись. Дуже всіма і всим задоволена, особливо своєю перлинкою

Fier4ik
13 декабря 2023 в 16:09

Купували авто на підприємство. Допомогли з вибором і оформленням. Супровід у цій справі надавав менеджер Тарас. Раджу!

Юрий
06 декабря 2023 в 18:03

Доброго дня, хочу подякувати п. Тарасові, на те що допоміг з вибором авто.)
Очікую доставки зі США.
Це моя друга покупка. Минулого року придбали електрокар в Норвегії, дуже гарно підібрали авто. Раджу усім. Гарних продаж. Хлопці молодці.

Роман
01 декабря 2023 в 5:19

В цьому салоні відмінний сервіс, високого рівня. Хлопці-менеджери завжди готові допомогти і порадити що потрібно. Великий вибір автомобілів на будь-який бюджет і смак за доступними цінами. Особливо радує велика кількість електромобілів за хорошими цінами, що на даний час дуже актуально!

Bliharskyi
24 октября 2023 в 22:40

Віддав своє авто на продаж. Особлива подяка менеджеру Тарасу, який дуже швидко продав автомобіль. Приємний персонал. Замовляю в них авто з Європі. Рекомендую!

Mr Frank
24 октября 2023 в 0:48

2 місяці пошуку машини на різних майданчиках, поки не натрапив на Любе Авто, дуже хороші менеджери, знають свою справу, відразу зрозуміли що саме мені потрібно, підібрали крутий варіант, провірили товщиноміром та компʼютером прямо на місці! Чудові фахівці та прекрасний сервіс!
Дякую компанії Любе Авто за чудову машину!

Друзі
17 октября 2023 в 12:47

Приїхала за конкретним авто з Авторіа, а в результаті запало в душу інше. Менеджер Дмитро допоміг з вибором, дуже вдячна йому тепер в мене новий залізний кінь

UKV
15 октября 2023 в 0:15

На власному досвіді переконався, що на Любе Авто працюють справжні фахівці своєї справи. Допомогли мені підібрати авто, яке повністю відповідає моєму запиту. Менеджери щиро хотіли допомогти у виборі. Дякую Вам! І раджу всім звертатися саме до Вашої фірми.

Анжела
11 октября 2023 в 0:10

Неодноразово вже користуюсь послугами компанії «Любе авто», хочу зазначити, що вони дійсно професіонали у своїй справі! Якщо вам потрібно вигідно продати, або ж придбати авто, то тут вам з легкістю допоможуть це зробити. Окрема подяка Углику Дмитру за його професіоналізм і компетенцію і супровід на всіх етапах. Однозначно рекомендую!

Степан
08 октября 2023 в 22:29

Задоволений сервісом який надала компанія «Любе авто» при покупці авто, команда професіоналів.
А особливо велика подяка Пану Дмитру Углику, без перебільшень професіонал своєї справи. Думаю звернусь, ще неодноразово за їхньою допомогою в підборі авто в майбутньому.
Рекомендую на всі 101%.

Дацків
05 октября 2023 в 3:39

Чудовий сервіс, клієнтоорієнтовані працівники і непогані ціни (можливо, найкращі на ринку)

Галина
02 октября 2023 в 19:06

Місяці пошуків, допоки не прийшла сюди. Запропонували непоганий варіант, але довелось чекати щоб його привезли, бо була в користуванні працівницею фірми. Тарас, так звали менеджера, запропонував на місці підключити компютер, та провірити кузов, в чому я зовсім не розуміюсь. Це була субота, жодне СТО не працювало, але менеджер все таки знайшов та доставив авто на перевірку. Нічого критичного не знайшли, тому я вирішила перепровірити її на іншому сервісі, що не стало для них проблемою. Автомобіль виявився дійсно добрим. Окремо хочу виділити Тараса, який вислухав, порадив та допомогав в усьому процесі.

Sofiia
30 сентября 2023 в 22:35

Гарний сервіс, великий вибір автомобілів. Тарас допоміг вибрати потрібне авто. Щиро дякую, рекомендую!

Yaryna
30 сентября 2023 в 1:28

Замовляла авто через цю компанію. Грали близько місяця. Менеджер сам відмовляв від деяких варіантів. Ніхто не «впарював» авто аби швидше. Компанія працює не на швидкість, а на якість. Розрахунок вартості авто був правильний. Все прозоро, чесно та без підводних каменів.
Рекомендую!

Углик
29 сентября 2023 в 11:09

Автомобіль підібрали швидко та професійно. Дуже приємний та компетентний персонал, знає свою справу. Рекомендую!

Андрій
28 сентября 2023 в 6:40

Хлопці сильні експерти та фахівці своєї справи! Допомогли швидко продати авто та придбати в дорозі наступне. Рекомендую

Добавить отзыв