UAOTZYV.COM

Любе отзывы

Адрес Львів, ул. Стрыйская, 195а
Телефон +380 (67) 672-92-49
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт lubeavto.com.ua/sto
Рубрики Автомастерская, Автосервис, Автомойка
Оценка 2.9 36 отзывов
Похожие компании в категории
Автокомплекс АННА — Львів, вулиця Стрийська, 338
112 Ukraine — Львів, вулиця Академіка Підстригача, 6
АТЛ Автосервис — Львів, вулиця Наукова, 2б
Комп'ютерна діагностика — Львів, вулиця Щирецька, 22

Автомастерская Любе на Стрыйской отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
15 сентября 2023 в 9:34

Дуже кваліфіковані майстри, нічого лишнього не пишуть замінювати. Я тільки купила стареньке авто, і так як жінка два попередніх майстра понарозказували мені, що стільки всього треба міняти, тормоз скрипить, значить треба міняти тормозний циліндр. А тут мені просто змастили його під час діагностики.
Також була поломка клапану вентиляції картерних газів, попередній майстер сказав міняти всю кришку, а вона 5000 сама, ще й накрутив собі, сказав 6000. Тут мені чітко в листку діагностики написали які запчастини мають мінятись і цей клапан і прокладка обійшлись в 1500 грн. Дуже подобається, що чітко пишуть як запчастини, які потрібно замінити називаються, можеш придбати їх де хочеш. Це дуже великий плюс цього сервісу! Я це оцінила.
Обслуговування на вищому рівні. Професійність теж. І дуже приємно коли тебе не дурять. Я як жінка не розбираюсь в запчастинах і всі попередні майстри недобросовісно тим користались. Тепер буду тільки тут обслуговуватись і всім знайомим пораджу.

Fox
07 сентября 2023 в 9:18

Категорично не рекомендую. Не змогли викупили ні одне авто на аукціоні, менеджер просто не приймає участь в торгах, хоча говорить що приймає.
Не зацікавлені в клієнтах і зароблянні грошей.
Марна трата часу!

Тарас
01 сентября 2023 в 22:26

Дякую працівникам СТО за чудовий сервіс. Заїжджав заправити кондиціонер. Швидко та якісно виконали свою роботу.

Юрий
12 августа 2023 в 20:42

Доставили ID 4 з Китаю за 1.5 місяці. Жодних претензій до компанії, виконали все швидше обіцяного і без жодних проблем. Особлива подяка менеджеру Сергію

Андрій
14 июня 2023 в 8:05

Не рекомендую, жахливо купив в них авто, ремонт робили 3 місяці, морочать голову з запчастини то є то нема, то привезли то не довезли, одним словом дурдом, втрата часу.
Відгук про автосервіс. Що до покупки авто питань немає.

Женя
05 июня 2023 в 17:27

Дуже дякую менеджеру Юрію і його команді, вилікували сістєму АБС і гільмівну сістєму і др. Все добре, за доволен.

Ira
16 мая 2023 в 9:58

Купила авто в США. Заплатила мито і ПДВ за авто "Євро 2" Зремонтувала з проблемами. Привезли на сертифікацію, а "Любе Авто" у Львові сказало "То є Євро 1, не сертифікується і заберіть собі на курятник"
. Але гроші заплатив зв авто, і за мито по Євро 2, брокерів і за ПДВ заплатив. Ніхто нічого не верне. Пропали гроші, час і авто!
В мене на руках одні документи про їх розвод і "курятник" залишилися
Тепер всім розказую про це і показую документи

Ще хтось хоче ризикувати купуючи авто в США і сертифікувати в "Любе Авто" / "Центр Авто" з Києва?

Андрей Сергеевич
31 августа 2022 в 20:21

Категорически не советую фирму Любэ авто. Ехали 2 машины через компанию Любэ авто. Одна машина приехала на 2000 долларов дороже от договоренной цены в Украине. Вторая на 6 тыс долларов дороже. Машина с аукциона вышла с повреждениями по переду. До порта в Америке приехала с разбитым задним бампером. Никто ни за что не отвечает.

Илья
18 февраля 2022 в 12:47

Неймовірно якісно, майстри справжні аси своєї справи
В інших сервісах майстри повзають як слимачки, а тут все оперативно та якісно. Рекомендую сервіс, та повністю довіряю йому!

Василь
29 декабря 2021 в 17:42

Увага! Непрофесійно.
Заїхав робити ходову, попросив підтянути ручний тормоз, машина глохла на холостих. За додаткові виявлені несправності просив телефонувати.
Отримав на виході, ходова по словам зроблена, (не перевіряв) маємо зірочку, далі цікавіше, машина глохне далі, ручний тормоз не працює, дописані діагностики проводки, було горіння проводки, так воно і справді було, але це стосувалось тільки магнітофону. Записаний розвал коліс.
Тепер я їду, машина при їзді "дрибіжить" ("ідеальний розвал"), вірю що в мене зроблена ходова, боюсь ставити ручний тормоз, Машина далі глохне на холостих. Зате у мене тепер СПРАВНИЙ МАГНІТОФОН. (можу включити музику на повну і не чути несправностей). І під час ремонту мені ніхто не зателефонував.
По сумі 2600 рахую що закононо зароблені. Ще 2000 дописані. Вирішуйте самі що це за сервіс.
Ну і звісно дрібничка, машини стоять під відкритим небом і не зачиняються, заходьте всі кому не лінь. Думаю там більше зосередились на продажах закордоних битих авто. Як сервіс оминайте.

Андрій
04 декабря 2021 в 21:59

Придбав авто Ніссан Ліф у цій компанії. Машиною більше ніж задоволений. Професіональний підхід колективу до роботи. Все розказали, показали, надали можливість протестувати авто, допомогли з переоформленням в СЦ. Все чисто і прозоро. Прийнятні ціни. Зробили суттєву знижку. Особлива подяка працівникам Мартину, Юрію та Владиславу. Ну і звичайно вдячний керівнику компанії Дулику Андрію за організацію належної роботи компанії.

Юлия
18 сентября 2021 в 23:32

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Ремонтували машину в цьому сервісі пів року тому, вони до кінця не виправили проблему, і сказали "їдьте до офіціалів".
Після витрачених коштів на "любе авто" (а це більше 15 тис грн) виявилось багато чого незроблено і просто зруйновано руками цих ІДІОТІВ.
Машина влетіла ще раз в такий самий ремонт, і виявилось, що проблеми які ремонтувати "любе авто" були не виправлені, а доведені ще до гіршого стану

andriyhv
02 января 2021 в 10:03

Сервіс нікудишній, по світлу принаймні спеціалісти "нульові". 2 рази приїжджав налаштовувати ближнє світло в машині, по 200 грн кожен раз брали, а фари і надалі світили погано і в не правильному напрямі, поки не звернувся до дійсно професіоналів.
На рецепції рагулі, які матюкаються і бикують між собою при клієнтах

Арсен
23 декабря 2020 в 6:39

Заїхав на діагностику, втратив дві години часу безрезультатно: "спеціаліст" не зміг виявити несправність котушки запалювання, хоча я йому на це вказував з самого початку. На наступний день поїхав в інший сервіс, замінив котушку і проблема зникла!

Василь
20 декабря 2020 в 18:37

Огидна якість роботи! Робили задні арки на пежо 605, через 2 місяці здулася фарба, ще через 8 місяців спостерігав таку ж картину з якою і звертався до них. При цьому коли забирав весь салон був в пилу. Невже коли шліфуєте так важко заклеїти дверний проріз, щоб не забруднювати салон? !

Валерій
14 декабря 2020 в 8:17

Замовляв машину на доставку з Америки. Не задоволений ні швидкістю доставки (не вклалися у терміни), ні подальшим ремонтом. Краще б робив сам.

Назарій
10 декабря 2020 в 5:10

Приїхав поміняти масло, фільтри, ремені та ролики. Після їхньої роботи перестав працювати спідометр та почала горіти лампочка що в двигуні недостатньо масла хача по щупі воно є! Я вернувся до них пояснив проблему, а вони у відповідь мені сказали що це проблеми з електрикою і вони такого не роблять. ШАНОВНЕ ЛЮБЕ АВТО А СОВІСТЬ У ВАС Є?

андрій
25 ноября 2020 в 23:57

Дві години робили геометрію коліс. Результат - руль перекошений вліво на 10градусів. При цьому керувати авто стало просто жесть. Сказали, що є якась проблема, але яка, не знають. За таку роботу взяли 450гривень.
З таким кермом я не змирився і поїхав на інший сервіс. Зробили ту ж геометрію за 15хв, при цьому ще вирівняли геометрію задніх коліс і руль зробили ідеально рівно і це все вже за 300грн.
Отже цей сервіс категорично не раджу.

Вячеслав
28 октября 2020 в 3:43

Хороший сервіс, дуже мені подобається тут діагностика ходової, адже тут ціла діагностична смуга, а не лише підняли на підйомник і поколупалися.

Майстер приємний та відповідальний, дуже ретельно ставиться до роботи, а також все пояснює.

Дійсно хороший сервіс за адекватні гроші

Katia
11 марта 2020 в 9:19

Купувала не одне авто через цю фірму, все влаштовує, надійно, чітко, все, як домовлялися. За бюджет не вийшли, попередній кошторис повністю відповідав дійсності. А ще дуже класний діагностичний стенд на Любе Авто! Всім раджу!

Добавить отзыв