UAOTZYV.COM

Львовский областной кожно-венерологический диспансер

Адрес Львів, вулиця Євгена Коновальця, 1
Телефон +380 (98) 084-30-87
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-15:00
Рубрики Косметологическая клиника
Оценка 2.9 32 отзыва
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5
Папілон / Лазердей — Львів, вулиця Петра Дорошенка, 42

Львовский областной кожно-венерологический диспансер отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
10 января 2024 в 21:22

Чудові лікарі. Привітний персонал. Лікар Демчук Г. Р прекрасний фахівець. Сину поставив діагноз зразу, хоча декілька років ніхто не міг визначити, що це за хвороба. Щиро дякую!

Лиза
08 января 2024 в 1:24

Ну по перше, починати діалог з пацієнтом з фрази "шо тобі" - погана ідея.
А потім, з лицем наче я під дверми насрала, казати: " шо, хто, нічо не знаю, йди до завідувачки".

По друге с якого на "ти"? Я з вами дітей не хрестила.
По трете, є направлення від лікаря, то робіть свою роботу.

Про кабінет фототерапії, та присторілу пані, яка не вміє розмовляти з людьми зовсім.

По факту стіни покрасили, банера інформації повішали, а нормальних працівників не повішали, залишились радянського образця.

Настя
14 ноября 2023 в 8:25

Це жах, записалась до лікаря видалити родимку, приїхала, заплатила 270 грн за те, що я не від сімейного лікаря. А виявилось, що лікар на лікарняному і мене записали просто так, на консультацію якої я не просила і про яку не попередили. Втратила час і гроші через ідіотську реєстратуру.

Иван
28 сентября 2023 в 9:55

Рівень надання послуг і комунікації в "кращих" традиціях державної клініки — просто покидьки. Супроводжував на візит маму 12.09, лікар - Ірина Савицка. Не рекомендую.

Женя
27 сентября 2023 в 19:45

Доброго дня. Почтав попередній відгук і був обурений. Як несправедливо написано відноно лікаря. Я неодноразово звертався в дисансер і особисто до лікаря Яресько Ж. А. В мене скалися найкраще враження від організації і особисто лікаря. Яка мені неодноразово допомагала. Давайте будемо об"єктивними і не писати негативнв відгуки користуючись "одим моментом". А також пам"ятати в який важкий час ми живемо і працюємо! Нам важко псхологічно. А лікарям- ще важче з нами!

Анна
20 сентября 2023 в 2:15

Хочу поділитися враженням від прийому в Яресько Жанни Анатоліївни. Прийшла з проблемою висипів на тілі, схожих на алергію.
Можу рекомендувати, якщо у вас обмаль часу бо прийом триває до 5хв і якщо у вас є лишні 600-700 грн щоб здати непотрібний аналіз незрозуміло на що.
Прийшла без направлення на ОПЛАЧЕНУ консультацію і.
В кабінеті у мене перепитали разів 5 чи заплатила я чи маю чек і нагадали разів 10, що завтра потрібно записатися і оплатити, обов*Язково оплатити!
Лікар постійно перебивала коли я говорила якісь важливі речі щодо свого самопочуття і проявів. Лікар не запитала нічого про таблетки чи вітаміни які я, можливо, приймаю чи взагалі будь-яку інформацію із важливих проявів того, на що потім дала направлення на аналіз і уточнила, що він платний і обов*язково оплатити. Коли я показувала висипи на спині, Яресько навіть не піднялась зі стільця щоб подивитись та виписала направлення на аналіз *коростяний кліщ* не сказавши нічого поки я не запитала, що взагалі за аналіз і це все за 5 хв, не враховуючи те, що почалась тривога, вона виходила на коридор повідомити людей, що в тривогу вони не працюють, також враховуючи те, що я підписувала згоду, знімала кофту щоб оглянути висип та те, що вона цикала щось в комп*ютері - це зайняло 5 хвилин.
І у висновку нічого із можливих симптомів цієї хвороби не підходить мені і це звичайна алергія, що можна було виявити просто запитавши і оглянувши нормально висип.

Сенькович
15 августа 2023 в 2:54

Страждаю акне час від часу, шкіра в шрамах. Часом висипає величезний прищака як 10 грн монетою, підшкірний. Дай думаю зайду проконсультуюся.

Запланувала візит до лікаря Горін та на біду вона була у відпустці а я проїздом. Записали мене до Борис Марʼяни і я дуже незадоволена з візиту. На першій візиті мені взяли зішкріб і було все ок (я говорила що це не потрібно але ок, процедура така щоб виключити кліща та гриб).
На другій візиті пані Марʼяна мені сказала що все гаразд. Ну ок, і що мені робити. Сказала що акне це таке шось шо переходить у одних з віком а у інших ні (та ви що!) І зупинилась в розмові. Я запитала чи вона щось назначить чи що мені робити…. Вона сказала що ліки назначить. І тут мене прорвало. Тобто ви не знаєте від чого мене час від часу сипе і мене як кролика для тестування трактуєте? Давайте оце, а, не помогло? То може це? Для мене лікар назначає обстеження і дізнається причину проблеми перш за все. А це все якесь не серйозне. Таке враження що все шаблонно і по протоколу. Ні кроку вправо-вліво щоб щось постаратися зрозуміти причину, знайти холістичний підхід. Можливо брак вітаміну, гормони, мінерали, алергії, непереносимість, реакція на стрес і ще купа речей… навіть не запитано. Анамнез не зібраний абсолютно, не запитала чи робила тести, аналізи нічо! Просто лікарю не цікаво… жаль

Саша
02 июля 2023 в 16:38

Хочу поділитися своїм нещодавнім досвідом до лікаря Котик Соломія. Робили дитині кріодеструкцію бородавок плоских, Так от дуже шокована тим як вони оцінюють свою роботу зроблену на ходу. Але що головне ціна за ту саму роботу кожен раз вища, придумана на ходу в кабінеті. Раніше за цю саму процедуру оплачували набагато дешевше і офіційно в касу самі лікарі проводили, Хабарники!

Віра
25 июня 2023 в 18:28

Доброго дня 04.05.23р прийшла на прийом в 2 корпус там робили біля кабінету реминт в 13.00 робочий день стукали сверлили товкли, було страшно що цей 2 поверх завалиться
Невже не можна було ремонтні роботи перенести на вихідний день у суботу.
Взагалі не поважають людей не можливо було зосередитись щось почути в лікаря. Потрібно було кричати один до одного.

Тетяна Майданій
14 ноября 2022 в 17:45

Змушені були звернутися до закладу за скеруванням сімейного лікаря у зв’язку з непростою хворобою мами та після безуспішного лікування в районній поліклініці. У реєстратурі нам ввічливо порекомендували дерматолога Шуліпу Ірину Вадимівну. Вона уважно та ретельно оглянула хвору, консультуючись із завідувачкою Романко Уляною Богданівною. Було прийняте спільне рішення – денний стаціонар у лікарки Чернишової Оксани Ярославівни. Це справді професіонал своєї справи! Чуйна, порядна, висококваліфікована, вимоглива, принципова й відповідальна людина. Правильно поставила діагноз (навіть ДО результату аналізів) та призначила відповідне лікування. Щодня прискіпливо проводила огляд пацієнтки. Терпляча, уважна, легко знаходить контакт із хворими: мама погано ходить і говорить після перенесеного інсульту – та це абсолютно не завадило лікарці у спілкуванні. Увага й повага пані Оксани до старших та хворих людей вражає! Одразу дала особисті контакти, щоб постійно бути на зв’язку, тому ми без проблем консультувалися з нею навіть у неробочий час та вихідні. Завдяки їй у мами сьогодні помітне покращення.
Щиро дякуємо всьому персоналу диспансеру: насамперед лікарці Оксані Ярославівні Чернишовій, завідувачці відділенням Романко У. Б, лікарці Шуліпі І. В, дівчатам із лабораторії, привітним черговим на вході у лікарню.
Тут пишуть про старе приміщення, що нагадує СРСР… А хіба це є визначальним? Особисто для нас стіни точно не головні, коли йдеться про кваліфіковану допомогу, про порядність та відповідальність лікарів, про чистоту й порядок у закладі. Тому однозначно: Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер РЕКОМЕНДУЄМО!

Олег
25 марта 2022 в 23:56

Людей не багато. В мриміщеннях чисто, приємно, хоч будівля звісно стара і не супер відремонтована. Лікарі кваліфіковані.

Елизавета
13 марта 2022 в 2:32

Персонал та лікарі мені сподобалися, зокрема Жируха та Яресько. Але зауважте, що огляд більше 3х родимок коштуватиме більше 400 гривень, навіть за наявності скерування від лікаря — 220 грн за 3 елементи. Тому готуйте гаманці)

користувач
27 февраля 2022 в 11:09

Доброго дня! Хочу подякувати за допомогу лікарю Чопко Анні Михайлівні! Анна Михайлівна надала високопрофесійну консультацію, вдало призначила лікування, що в кінцевому результаті дуже допомогло пацієнту! Хочу також відмітити коректність, тактовність і доброзичливість лікаря, вміння вислухати і приділити цьому достатньо часу, якщо потрібно, що є також дуже важливо для людини, яка прийшла за допомогою! Дякуємо Вам, шановна Анно Михайлівно, Ви справжній професіонал своєї справи!

Женя
26 февраля 2022 в 17:58

Доброго дня. Перший раз була на прийомі у цьому закладі. Проблема була з шкірою за вухами. Свирбіло і вуха були червоні. Потрапила до лікаря Чопко А. М. Чудовий і уважний лікар від чого і страждає, оскільки пацієнти коли чекають, то обурюється, а коли вже на прийомі, то хочуть уваги і щоб їх вислухали. Нажаль наша система по запису ще недосконала, але лікар тут точно не винен. Шановні пацієнти, будьте трошки терплячим і Вас натомість уважно вислухають. Доречі, моя проблема виявилась дуже цікавою. Це була реакція на 3 вакцинацію. Спочатку легко свербіло а потім, коли захворіла, реакція загострилась. Але коронавірус перенесла легко, так що вакцінуйтесь, воно того варта, навіть в моєму випадку:) Не хворійте!

користувач
22 февраля 2022 в 11:14

У даному закладі працюють досвідчені фахівці. Рекомендую дерматолога Чернишову Оксану Ярославівну, як хорошого лікаря, яка швидко поставила діагноз та призначила ефективне лікування.

Олександра
24 августа 2021 в 10:37

Вже краще потратити на приватних ті гроші. Ніж звертатись сюди де "умовно бесплатно" а потім такі чеки виставляють: (

Катерина
16 августа 2021 в 19:49

Хами. Здирники. І ще й нічого не знають і не можуть призначити лікування. Була в трьох різних лікарів звідти і все те саме.

Ірина
07 августа 2021 в 17:32

Була декілька разів у цьому медичному закладі. Тут працюють справжні професіонали. Дуже привітні та компетентні лікарі, які допомогли вирішити мою проблему. Дуже дякую! Щиро рекомендую!

Давид
06 июня 2021 в 21:43

Відвідував не один раз даний заклад. Повезло з дуже класним лікарем!) Коридори ще в СССР, а от кабінет і обладнання (не в обіду приватним) - на рівні! Був в 2 кабінеті, в Жирухи І. П, що Вам сказати- дуже компетентна, тактовна, розумна лікар. Дивує, чому вона ще не в приватній клініці? Людину з таким інтелектом- треба довго шукати!

Юлия
30 мая 2021 в 16:53

Звертаюсь за скеруванням сімейного лікаря вдруге.
Лише через відсутність вільних дат на прийом до приватного дерматолога, вирішили звернутись в шкірдиспансер. Вперше були 3 місяці тому, в лікаря Сіра Оксана, проте проблема не вирішилась. Цього разу, за відгуками, звернулись до Чемерис Мар‘яни. Ретельно в реєстратурі дізналась чи можна звертатись до будь-кого.
і, о диво, лікар ще б трохи, і виставив би нас за двері оскільки «ви були в іншого лікаря, а значить скерування у вас до нього». Чому? Я так і не розумію звідки таке припущення, якщо мій сімейний лікар навіть близько не знає до кого я зверталась першочергово і просто дає скерування в лікарню:)
стосовно прийому: лікар байдужий. І, знову ж таки, складається враження, що лікаря цікавить лише скерування, бо з порогу найбільше ми говорили тільки про нього. Після того як мені, ніби як вдалось вибороти своє право на прийом (!), лікар, скривившись, сказала "роздягайтесь". Дуже відчувається той факт, що пані Мар‘яна просто просиджує свою годину прийому для «галочки». Досі не можу зрозуміти чому така різниця між відношенням у приватних кабінетах і державних лікарнях, якщо всі вони тепер платні, але це так неприємно і недопустимо, що, відверто, від прийому, на жаль, залишилось суцільне розчарування. В сторону дитини лікар фактично не глянула, запису в карті не зробила. Відношення зверхнє, непривітне. «У вас атопічний дерматит, зволожуйте». Ніяких толкових рекомендацій, чи елементарних чітких порад ми не почули.
чому витратили час - не знаю.
Якщо тепер так виглядає кваліфіковане лікування - то нема слів. Однозначно не звертатимусь ще і не рекомендуватиму.

Добавить отзыв