UAOTZYV.COM

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я

Адрес Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Телефон +380 (322) 75-71-80
Сайт www.reproduction.lviv.ua/kontakty
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 2.5 12 отзывов
Похожие компании в категории
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7
Медичний центр Medicover (Медікавер) / Медикавер — Львів, вулиця Антоновича, 102

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ганна
06 апреля 2022 в 8:34

Приємно вражена, ставлення як у приватній клініці. Робила там рентген на прохідність труб, лікар та медсестра постійно цікавились моїм самопочуттям, описували всі процеси, пропонували водичку. Черг не було. Все якісно і швидко

Саша
11 сентября 2021 в 11:28

Старша медсестра на робочому місці не появлялась протягом 3 годин. Халатне відношення до своїх обовязків. Думаю подальша витрата податків на заклад це марна трата коштів.

Ніна
05 апреля 2021 в 6:46

Жахливе і безвідповідальне відношення до пацієнтів в гінекологоїї, а в особливості від лікаря-гінеколога Оксани Ігорівни. Записувалася два рази на прийом в перший раз коли прийшла просиділа пів години і мені сказали, що лікар прийняти мене не зможе і сказали почекати до іншого гінеколога, так я просиділа ще годину і мене так і не прийняли. Перезаписалася на наступний тиждень, прийшла на прийом, а лікар просто не з'явилася, медсестра сказала, що вона сьогодні не приймає, а мені мабуть просто забули передзвонити, хоча я завчасно перепитувалася чи буде прийом, знову сказали почекати на наступного лікаря, яка буде за півтори години. З таким відношенням чекати вже нічого не хотілося

R Z
03 марта 2021 в 17:36

Заклад розташований у історичній частині Львова, в час пік важко добратися на автівці і ще важче припаркуватися.

Aria
25 января 2021 в 12:50

Не можливо додзвонитись!
Сайт не працює. Як і де записатись на прийом і дізнатись графік роботи?

Валерія
11 ноября 2020 в 18:29

Лікар з великим серцем- Мила Наталя Степанівна! Декілька років лікувалися в різних клініках від безпліддя, нічого не допомагало, казали що тільки ЕКО.
А в Наталі Степанівни лікувалася рік, потім змогла завагітніти. Сину вже 1 рік) Щиро рекомендую! Професіонал своєї справи і хороша людина!

олена
21 ноября 2018 в 17:22

Жодних цін! Кожен лікар може назвати, суму, яку сам забажає! Невідомо, скільки що коштує! Неможливо зорієнтуватись!

Оксана
15 ноября 2018 в 14:38

Жахливий лікар Мила Наталія Степанівна! «водила мене за ніс» майже рік, викачували гроші на різні аналізи в Синево. А чекала я її щоразу біля кабінету по 2год, тому що на прийом брала «своїх» поза чергою. Таким як Мила треба диплом відібрати! Не лікує, а витягує гроші з пацієнтів. Не заслуговують такі люди бути лікарями!

Саша
06 ноября 2018 в 18:39

Величезна подяка Милій Наталії Степанівні за те, що за 16 років спроб стати батькам ми нарешті чекаємо на дитину. Наталя Степанівна не тільки фахівець своєї справи, але й надзвичайно приємна, чуйна та добра людина. Також хочу подякувати Назарук Роксолані Іванівні та Герасименко Вікторії Володимирівні, які разом з Наталією Степанівною дали мені шанс стати мамою.

Юра
03 ноября 2018 в 1:43

Комерційний а не комунальний заклад, де лікарі зпівпрацюють та скировують з приватними не дешевими лабораторіями.

Юлия
25 октября 2018 в 6:49

Не раджу цю клініку. Лікування від папіломи призначили на 4000 грн за 10 уколів і дали телефон де їх придбати. В іншій клініці пояснили, що такі уколи не є необхідними, призначили лікування в 10 разів дешевше.

Олег
18 октября 2018 в 22:03

Клініка платна. Ціна за прийом 250 грн, повторний прийом 200 грн. Чеків не видають. Можуть повишати голос під час консультацій. Багато реклами фармацевтичних компаній і їх препаратів. Рекомендую всім підшукати дженеріки (дешеві аналоги тих препаратів що рекомендують) - є велика ймовірність, що ви знайдете їх в інтернеті або аптеках дешевше (шукайте за складниками пропонованих препаратів).

З позитивного, достатньо кваліфіковані спеціалісти, препарати прописані лікарем (надіюсь) допоможуть, запис до лікаря за телефоном - не потрібно довго чекати в черзі, помірні ціни.

Добавить отзыв