UAOTZYV.COM

Львівські Млинці отзывы

Адрес Львів, вулиця Братів Рогатинців, 41
Часы работы 09:00-19:00
Сайт lvivskimlyntsi.com.ua
Рубрики Кафе, Детское кафе, Фастфуд, Блинная
Оценка 4.4 33 отзыва
Похожие компании в категории
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Львівський потяг — Львів, вулиця Чернівецька, 21
Львовская копальня кофе — Львів, площа Ринок, 10
Гасова лямпа — Львів, вулиця Вірменська, 20

Кафе Львівські Млинці отзывы

33
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктор
12 января 2024 в 11:06

Вигляд закладу застарілий, кава - жахлива, ціни серйозно завищені, сервіс на середньому рівні. Млинці - смачні. Прикро вразила чистота приборів. Вони брудні!

Sun
27 ноября 2023 в 18:55

В середині затишно, спокійно, обслуговування дуже сподобалося. Млинець з куркою та грибами смачний дуже, млинець з персиками та сиром теж. Не дуже сподобався млинець з телятини (фарш). Кава дуже смачна. Дякуємо вам за все!

An.
08 ноября 2023 в 2:44

Все чудово, дуже гарний інтерʼєр, але є одне но.: За барною стійкою зразу кухня, видно все що там відбувається. І було чути сторонні запахи, які мали б залишитись на кухні.

Оля
30 октября 2023 в 20:38

Заклад затишний, сервіс чудовий.
Їла солодкий млинець з яблуком - і це було так смачно, ніби у бабусі в гостях.

Taisiia
29 сентября 2023 в 9:37

Замовила солений млинець, він просто величезний. За 100 грн можна добре посмакувати зранку. Окреме дякую за атмосферну музику і привітних офіціантів)

Инна
28 сентября 2023 в 3:45

Дуже гарний заклад. Все було дуже смачно. Персонал привітний. Нас обслуговувала Вікторія, дуже мила і привітна, допомогла з вибором.

Мирослава
27 августа 2023 в 18:18

Повернуся ще багато разів! Цікаво, але у Львові було дуже складно знайти дійсно смачний ресторан української кухні середніх цін. Але завітавши у це місце, я зрозуміла який заклад стане улюбленим! Не велике приміщення, є літня площадка. Готують і обслуговують швидко. Їхні бабусині обіди, то любов! Драників як на мене була навіть дуже велика порція. Млинці з куркою і Млинці з яблуком ну дуууже ніжні на смак.

Наталья
26 августа 2023 в 15:39

Дуже сподобалося обслуговування офіціант Софія привітна і дуже люб'язна, а також дуже смачно. Раджу відвідати Львівськи млинці

Екатерина
20 августа 2023 в 22:59

Приємне місце, атмосферненько. На обід був бульйон і млинці з шоколадом. Дитина була задоволена! Нас обслуговувала Вікторія, дуже привітлива і уважна дівчина.

Елена
29 октября 2021 в 19:11

Дуже гарне місце, приємна атмосфера, дуже привітна і чуйна офіціантка Олеся. Замечательная кухня, нічого подібного раніше не пробували! Всім рекомендуємо)

Maryna
01 октября 2021 в 23:21

Відвідали кафе «Львівські млинці» і залишись повністю задоволені. Гарна атмосфера, ввічливий персонал (велике дякую Софії), швидка подача, приємні ціни та найголовніше - дуже смачні страви. Рекомендую!

Виталий
30 апреля 2020 в 4:26

Гарний та милий заклад зі своїм інтер’єром)
Невеличке меню, якого достатньо, щоб обрати поїсти на будь який смак; гарна подача страв, дуже смачно. Рекомендую

Дмитрий
27 апреля 2020 в 4:49

Просто великолепно!
Приятный сервис, самые вкусные блинчики (обязательно возьмите с курицей и сырным соусом, а также с нутеллой и сгущенкой) и омлеты.
С ребенком очень удобно - есть и детский стульчик и разукрашку дадут.

Влада
17 апреля 2020 в 14:27

Невеликий заклад на однин зал на 5-6 столиків з млинцями, в центрі Львову.
Інтер'єр на 4, в цілому стильно, але трошки, як на мене недопрацьований
Обслуговування приємне.

Щодо самих страв, то вони цілком непогані, симпатична подача, тонкі млинці і багато начинки. В цілому на 4.
Каву краще не беріть - вона на смак як з ларька за 10 грн.

В цілому місце більше схоже на локацію для побачення студентів, ніж на заклад з ідеєю та хорошею кухнею. В цілому не погані, але і без захвату

Ihor
16 апреля 2020 в 12:16

Млинці смачні. При повному завантаженні закладу дівчинка готує на всі 200%, але все одно чекати на замовлення потрібно довго. Тісно.

Анатолій
15 апреля 2020 в 7:31

Нещодавно зайшов у кафе з цікавості. Після розказаної привітною і усміхненою Соломією історії про бабусю Софію вирішив замовити на сніданок бабусин млинець. Був приємно вражений- дійсно смачно, як у бабусі. І атмосфера приємна. Хочеться ще відвідати це кафе з сім'єю, коли буду наступного разу у Львові.

Саша
04 апреля 2020 в 17:52

Дуже затишне місце, це перше на що звернула увагу
Офіціант Люда порадила смачний млинець та була дуже привітною
Дякую кухарю Андріані, за таке швидке та смачне приготування. Обов’язково повернусь ще.
І раджу сюди завітати, якщо вам потрібен хороший настрій та смачні млинці.

Наталия
08 марта 2020 в 13:37

Питань до інтер'єру та атмосфери закладу немає, мило, тихо та затишно. А от з млинцями трішки не пощастило Замовили млинці з телятиною та млинці з шинкою. Так от з телятиною - фарш був дуже солоний (можливо повар закохався?). А з шинкою бух холодний. Тому моя оцінка закладу 4, а не 5. Можливо наступного разу пощастить більше.

Kseniia
06 февраля 2020 в 22:18

Брази блин с 4 видами сыра и с грибами и моцареллой. Очень вкусно ️ Чтобы могло сделать вкус блинов ещё более идеальным - это отсутсвие бальзамика, его лучше подать отдельно, т. к. Не все любят его кислый вкус. И небольшая кучка зелен. On a side освежит жирноватые блинчики. Обслуживание отличное. Девушка официант внимательная и обслужила в считаные минуты. Ещё брали кофе с амаретто и ирландский коктейль. Кофе вкусный, правда к коктейле алкоголя больше, чем хотелось бы. Не ставлю 5ку, т. к. В заведении было прохладно и нет своей уборной.

Ольга
29 января 2020 в 21:51

Действительно тихое неприметное место, но когда проходишь, то сразу понимаешь - хочется блинчиков. Пробовала йогуртовый с бананом, нутеллой и мороженным, осталась довольна.
Тесто по рецепту бабушки и старые фотографии семьи - класс:)

Добавить отзыв