UAOTZYV.COM

Львівська обласна клінічна лікарня

Адрес Львів, вулиця Чернігівська, 7
Телефон +380 (322) 75-50-20
Часы работы 00:00-24:00
Сайт hospital.lviv.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.2 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Амбулаторія Сімейної Медицини — Львів, вулиця Авраама Лінкольна, 53
ЛОКЛ — Львів, вулиця Некрасова, 15
Первая городская клиническая больница — Львів, Стаціонар, вулиця Ужгородська, 1

Львівська обласна клінічна лікарня отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іван
05 января 2024 в 9:02

Мав іти до певного лікаря на прийом, але куди саме йти так і не зррзуміло, відправляли з кабінета в кабінет

Мар'яна
30 декабря 2023 в 22:26

Поділюсь враженнями про роботу приймального відділення і лікарів неврологів цієї лікарні. Швидкою допомогою 22.12.23 туди було доставлено брата 40 років з підозрою на інсульт. Лікарі впродовж 4 годин не змогли виставити діагноз, персонал абсолютно не кваліфікований і не навчений лікувати це захворювання. Вони довго вагалися що потрібно робити з ним, не змогли оцінити його симптоми, затягування з проведенням КТ (а повинно проводитись негайно). Опісля цього довге чекання на проведення МРТ, яке проводиться в іншому корпусі, де було встановлено інфаркт мозку, наявність уже тромбу. Пацієнта було переведено в нейрохірургічне відділення 1ТМО (вул. Миколайчука 9), де було проведено оперативне втручання. Та час було втрачено, мозок постраждав, ділянка ішемії є досить великою.
Люди, дуже вас прошу:
в жодному разі не погоджуйтеся на госпіталізацію з підозрою на інсульт в ЛОКЛ!
Повна безповідальність, не кваліфікований персонал, повне не розуміння як діагностувати і що робити, адже при цьому стані важлива кожна хвилина!
Рекомендую: 1 ТМО (Миколайчука) : все у них злагоджено і добре працює.

Роман
05 ноября 2023 в 21:21

Перестаньте про ковід, лапшу вішати.
В багатьох країнах світу признали що ковід вакцини не допомагали людям.

Катя
19 октября 2023 в 7:37

Інцидент стався сьогодні о 8: 20 зранку. Я їхала на роботу та мені стало дуже зле в маршрутці, я вийшла на зупинці Митна та більше пів години просиділа на лавочці, мені стало трошки лекше і я під'їхавши трамваєм до медінституту звернулася з проблемою до медсестри яка знаходилася в реєстратурі, що мені дуже не добре і чи хтось може мені надати першу медичну допомогу, хоча б виміряти тиск, але мені відповіли що лікарі приходять на 9 ту годину і зараз нічим мені не можуть допомогти.
Скажіть будь ласка чого в
чать медичних працівників?
Ось вам безплатна медицина, де просте людське життя знецінюється, і звертатися в какі заклади це просто вмерти на порозі і тебе просто переступлять.

Golden
20 августа 2023 в 2:56

Гінекологічне відділення!
Я ворогу не побажаю туди потрапити! Інертні, не надто відповідальні або злі і хамовиті лікарі, халатні медсестри. Санітари, які дозволяють собі сказати пацієнтці: "Ще раз після тебе буде мокро в душовій, будеш сама мила! " І я не жартую! Туалет і душ разом один на відділення, відповідно постійні черги. В палаті 35 градусів і час від часу в відділенні запах нікотину. Апарат УЗД дуже старий! Жах! Не рекомендую нікому!

Саша
10 августа 2023 в 18:10

Черговий лікар не має уявлення що робити з людьми. Приїжджаєш сам в лікарню, бо швидка не приїжджає на такі виклики, в результаті чекаєш хірурга 2 години, бо ніхто інший оглянути не може, допомогти не може і нічого сказати. Сидять собі лікарі говорять, нічо не роблять.
Ще й дивляться на тебе косо, ніби чого ти сюда приїхала.

А ще черговий лікар впродовж 2-з годин мені запропонував радіти життю і веселитись, бо я молода

Саша
04 августа 2023 в 11:20

Лікарня жахлива, беруть хабарі, в палаті нема світла. Як так може бути? Брудно, лікарі та медсестри ставляться жахливо.

Женя
23 июля 2023 в 8:56

Корумпована, з жахливими умовами та ставленням персоналу. Гроші просять на усіх рівнях. Операції то взагалі окрема історія. Робила лапороскопію, то у кінечному рахунку вийшло так само дорого, якби це була приватна клініка. Тільки у приватній клініці хоча б туалети з сідушками та двері зачиняються. А тут такої роскоші не було. Я вже про уважність медперсоналу мовчу.

Volodymyr
08 июля 2023 в 12:33

Одним словом - жах. З вас візьмуть гроші за медикаменти та послуги і покладуть їх в карман. Не дасте? Тоді не чекайте, що вам вколять знеболююче чи взагалі підійдуть протягом дня. Заплатите як в приватній клініці, полежите як в підвалі хрущовки. Ще прийдеться ходити по лікарям, після такого 'лікування'. Жаль, що коли ти в швидкій, то вибору в тебе уже не лишається

Інна
24 марта 2023 в 22:51

Бажаю здоров'я лікарям, і бумерангу. Коли в чоловіка інфаркт в ЛІКАРНІ, а слова лікаря"Пече, нічого, зараз перестане", то що можна сказати за клятву Гіппократа? Перестало пекти в чоловіка серце назавжди. Не рекомендую нікому дану лікарню! Лікарі спасають, а не спостерігають.

володимир
10 ноября 2021 в 2:37

14.1021р. День захисників, дзвонив в Облклінлікарню Львова, на гарячу лінію МОЗ, хотів взнати інформацію про графік роботи лабораторії, глухо, як в "танку".
21 вік, центр Європи, "небананова " держава, а може "бананова", з таким підходом до роботи. Бо як може, навіть на вихідні, обласний медичний заклад бути заблокований? Бардак як і юсюди.

Maryana
13 октября 2021 в 14:15

Працюють розумні, кваліфіковані лікарі, але медсестри в приіиальному відділені хамовиті, забір крові робила медсестра старшого віку, поцарапала 2 руки, так як не могла знайти вену, попросивши лейкопластер, сказали що немає, при тому що оплатила не малі гроші.

Вадим
19 сентября 2021 в 11:19

Якщо у Вас проблеми з алергією, то в дану лікарню краще не їхати. Це було смішно коли лікар з реанімації дістав мобільний і там шукав, а потім читав. Потім міряв тиск і пульс замість того, щоб перевірити горло на предмет проблем з диханням.

Дневник
27 июня 2021 в 6:54

Видали результат з затримкою але в руки. Медсестричка взяла мої чеки і пропала за дверима на 5хв. Вийшла з результатами моїми. Приємно.

Ірина
26 июня 2021 в 14:09

7 жовтня 2020 року я відвідала свою бабусю, яка перебуває в Львівській обласній клінічній лікарні, у хірургічному відділенні номер 1. Цього дня бабусю виписували, потрібно було зняти катетер, тому я підійшла до медсестри (Ірини) яка перебувала на посту та ввічливо попросила шматочок вати з спиртом, у відповідь я почула що спирту і вати в них НЕМАЄ, а також обурення. Пізніше ця медична сестра прийшла в палату, та голосно звернулась до мене, цитую «Якщо щось тобі не подобається то прошу йти до головного лікаря! А не качати тут права». Я шокована поведінкою працівника, адже я теж медичний працівник, і така поведінка медичного персоналу неприпустима.
Прохання до керівництва відреагувати.

Також хочу виразити подяку лікарям Верхола М. р. і Чуклін С. С. Уважні хірурги і професіонали!

Taras
01 июня 2021 в 1:20

Одним словом комерційна структура за все треба платити до найменших дрібниць персонал хамовитий (можливо не весь) але нам попався саме такий. Лікарі друть гроші шалені і лікарства виписують тільки в аптеці при вході в приймальню. Але це пів біди. Кваліфікації якій є багато сумнівів

користувач
27 мая 2021 в 2:18

Я Стана Юрій Володимирович щиро дякую судинному хірургу Палію Віктору Михайливичу за проведину операцію і уважне ставлення до пацієнтів. Моя родина дуже задоволена. Будьте здорові Віктор Михайливичу.

Y BamBoo
23 ноября 2019 в 12:10

Лікарня в запущеному стані, ремонту років 30 не бачила.
Лікарів хороших можна знайти, але треба дуже пошукати.
Молоде покоління лікарів подає надію на світле майбутнє, нажаль стара "гвардія" не хоче працювати тільки гроші давай, дайте молодим спеціалістам свої місця! Молоді також гроші візьмуть, але вони вас вилікують, психологія в них вже інакша розумієте?

Юлія
03 ноября 2019 в 8:14

Може лікарня і хороша, і лікарі добрі, але сьогодні ввечері у приймальному відділенні відмовилися прийняти людину, яка потребувала негайної допомоги, бо вони, бачте, сьогодні не чергують. Їдьте в чергову лікарню. А як же клятва Гіппократа і обов'язок допомагати всім хворим?

Віталій
30 сентября 2019 в 14:28

Уявіть, попадає людина сюди з кровотечею по гінекології, а вони кажуть зачекайте всі гінекологи на операції. Браво.

Добавить отзыв