UAOTZYV.COM

Львівхолод отзывы

Адрес Львів, вулиця Угорська, 22
Телефон +380 (322) 70-23-41
Часы работы
понедельник08:30-17:30
вторник08:30-17:30
среда08:30-17:30
четверг08:30-17:30
пятница08:30-17:30
Сайт www.lvivcold.com.ua
Рубрики Офис компании
Оценка 2.6 12 отзывов
Похожие компании в категории
ECOLINES — Львів, вулиця Чернівецька, 13
Рынок Шувар — Львів, вулиця Хуторівка, 4б
Світ скла — Львів, вулиця Княгині Ольги
Поїхали з нами — Львів, вул. Городоцька, 88, вулиця Головацького, 3

Офис компании Львівхолод отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрій
18 июля 2023 в 22:33

Був в магазині Рукавичка на вулиці Шевченка 376 зробивши пару зауважень по цінниках а особливо на імпорт де на ціннику не вказано країни виробника а працівникам до лампочки кажу тоді покличте адміністратора чи керівника на що мені відповіли що вона зайнята Другий раз зайшов в відділ гастрономії де м'ясо продають відповідно за вітриною нікого немає тисну кнопку виклику нуль реакції чекав 20 хвилин дочекався ой вибачте я на обіді була якщо працівник на обіді то другий має його замінити коли той обідає або працівників які на обідіній перерві має замінювати керуючий або адміністратор і коли я знов попросив покликати адміністратора сказали він зайнятий сильно обо спеціально не крликали щоб не получити по повній потім

Микола
04 июня 2023 в 12:25

Я працював комплектувальником на вул. Угорській 22 м. Львів.
Хочу поділитися своїм досвідом роботи на "ЛьвівХолоді". На фірмі більше року там ніхто не затримується, через брехню про заробітню плату та відношення до персоналу (робочих). Щоб заробити на 12 - 15 тис. Грн працювати треба півтори-дві зміни, за перероблені години не доплачують. Люди працюють на виснаження, часто хворіють на протягах, робота не з легких, керівництво цього не цінує. Окремо про керівництво, є там начальник (РЦ) Дранчук Т, і Самраз Андрій, котрі некомпетентні на даних посадах. Самраз Андрій начальник комплектувальників, це психічно неврівноважена людина, колись працював у міліції де покалічив людину. І цей садист (Самраз Андрій) може підняти руку на робітника, всіх цинічно обзиває, постійно кричить, старих жінок (прибиральниць) шарпає за груди, і постійно прикривається, що його відмажить внутрішня служба безпеки (також колишні міліціянти). Постійно вихваляється, що у нього всюди "схвачено", навіть від армії відкупився через знайомого воєнкома і це при всіх озвучує на ранковій перекличці.
Свідків багато, по будь-яких питаннях звертаєшся до нього через незнання робочих процесів він на тебе починає кричати, і нічого при цьому не вирішує. Відноситься до людей як до худоби, а Дранчук Т, все це покриває. Така психічно хвора людина не повинна працювати з колективом, вона повинна бути ізольована від людей, а ще б краще якщо б за нього взялась прокуратура за старі міліцейські справи, і що він тут з Дранчуком Т. Здійснюють афери сидячи у робочих на шиї. Це все для того щоб ті хто захоче влаштуватися на роботу у дану фірму себе захистили від їхньої брехні про заробітну плату, здоров'я та нерви дорожчі. На цій роботі люди дійсно вкалують за 10 - 12 тис. Грн. А мали б отримувати 25 - 30 тис. Грн. Загнали людей просто у трудове рабство і ці два трутні самраз Андрій та Дранчук Т. Ще цинічно насміхаються над робочими. Тому люди йдуть від них, постійна нестача робочих рук, потім кидають по різних складах затикати дірки за копійки. Від нормальної зарплати та нормальних керівників ніхто не втікав би, а цінували б цю роботу. Висновки за вами, я свій висновок зробив пішовши з цієї роботи.

Надіюся компанія проведе перевірку і перевірить неналежне виконання службових обов'язків Самразом Андрієм і Дранчуком Т, бо не хотілось б це все розголошувати у вищі органи. Дякую за увагу!

Roman
14 апреля 2023 в 16:54

Львівхолод, а саме магазин Рукавичка гідно тримають марку рагульскої контори в Світлий четвер ціна на яйця 5,44, а в Великодню п'ятницю 6,50. Разом ми сила. Так тримати! Просто немає слів.

Ксенія
28 апреля 2022 в 12:45

Квест під назвою
"Зайди в іншу реальність"

Шановні шукачі пригод і нових відчуттів!
Вам випала неймовірно крута пропозиція відчути не в 3d ефекті, а в реальності, як жилось рабам. Саме тут ви дізнаєтеся як це працювати за всіх, а зарплатню отримувати одну і мізерну. Та ще й при цьому ви будете завжди винні. Наші організатори добре постарались, щоб вам не було нудно. І тому в вас постійно будуть скандали, перебої з касами, техніка виходитиме з ладу під три чорти. Є одне але як то кажуть побічні ефекти цієї захопливої гри. Якщо ви занадто довго будете тут, з часом ви почнете вірити в те, що справді ви нічого не можете і нічого не вартуєте, без них. Ця унікальна задумка лежить в основі всього всього.
На початку, як і всі початківці, чітко буде видно, що це повний треш та з тих чи інших причин ви не покинете цю роботу. Вам будуть казати, що ви повинні все робити, що скажуть. Звичайно ви будете опиратись. І на першому рівні досить таки мати в носі їхні завищені вимоги. Та якщо ви захочете перейти на складніший рівень. Обирайте шлях адміністратора!
Лише тут на вас скинуть нереальну кількість відповідальності абсолютно за все. І як же без почуття провини, що ви недостатньо, стараєтесь.
Занадто багато вже відкрито цікавинок з цього квесту. З нетерпінням чекаємо ваших заявок.
P. S. Пам'ятайте що кількість місць обмежена!

Виталий
16 июля 2021 в 8:08

Був на рахунок вакансії. Питання навіщо призначати співбесіду і заносити в якісь резервні списки. Це просто незрозуміло.

Никита
09 июня 2021 в 19:21

Офігівша компанія з офігівшими охоронцями, котра вважає, що це нормально забрати в людей прохід з вул. Угорської до Нової Пошти №3 та що нормально відправляти людей обходити по розв'язці, яка, в першу чергу, призначена для машин. Яскравий приклад донного бізнесу імені постсовка. На запитання "чому не можна пройти? " показують на табличку на паркані із словами "закон". Цікаво наскільки законним це все є насправді.:)

Андрій
29 ноября 2018 в 17:28

Хорошая компания, динамично развивается. Сотрудники знают свое дело, пытаются помочь в решении поставленных задач.

Славік
25 ноября 2018 в 9:15

20 метрів "стороннім вхід заборонено" і щоб потрапити до їхнього ж гіпермаркету треба петляти 15 хв довкола блоку.

Андрій
19 ноября 2018 в 0:34

Велике підприємство торгівлі власник мережі торгівельних закладів. Сам гіпермаркет "Рукавичка" розташований на вулиці Луганський. І відповідно заїзд з Луганської

Ксенія
05 ноября 2018 в 0:15

Нелояльне керівництво, слідкують не за якістю/компетентністю, а за відсиджуванням працівників на роботі. Замість того, щоб йти у ногу з часом та співпрацювати тримаються за устарілі норми. Служба підтримки покупців відсутня, як і сам «робочий скелет»

Олег
28 октября 2018 в 2:12

Одна з найбільших торгівельно - виробничих компаній на заході України яка володіє магазинами "Рукавичка" і "Під Боком".
"Львівхолод" (далі компанія) належать такі торгівельні марки "Традиція" і "Кухарочка".
Якість ціна - якість продукції компанії хороша.
Моя думка як покупця - обачно перевіряйте товар і терміни на етикетках, достовірність цін на цінниках. І не ведіться на любі погрози з боку охорони якщо ви нечайно пошкодите товар.

Женя
26 октября 2018 в 3:09

Бардак повний. 2.5години чекав поки підійшов Менеджер по доставці товару і нахамивши сказав щоб товар з машини я вигружав сам.

Добавить отзыв