UAOTZYV.COM

Lviv Mediсal Center

Адрес Львів, вулиця Пимоненка 15А, вулиця Довга, 56
Телефон +380 (67) 011-90-00
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-16:00
Сайт lvivmedicalcenter.com
Рубрики Медицинский центр, Дерматолог, Гастроэнтеролог, Гинеколог, Лаборатория
Оценка 4.2 18 отзывов
Львів Медікал Центр
Ближайшие филиалы компании
Lviv Medical Center — Львів, вулиця Генерала Чупринки, 25
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
Медико-косметологічний центр Зозулька fest — Львів, просп. Червоної Калини, 58
Корал — Львів, вулиця Джохара Дудаєва, 19

Lviv Mediсal Center отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталя
09 июня 2024 в 18:39

Хотіла б висловити подяку стоматологічному відділенню, а саме Галько Ростиславові, він лікар-хірург від Бога! На видалення зубів і на імплантацію наважувалася дуже довго, а даремно! Якби ж знала, що пройде так швидко і так легко, то вже б давно це зробила!
Навіть не зрозуміла як, а атипові зуби вже були видалені без болю і стресу!
Всі лікарі і персонал огорнуть теплотою і турботою!
Рекомендую від щирого серця!

Roksa
01 июня 2024 в 10:19

Хочу щиро порекомендувати філію на Чупринки, 25. Це найкраща клініка, яка здобула свою репутацію перевірену роками. Приходячи на прийом до Радомського Всеволода Мадестовича розумієш, що лікар вищої категорії з великої букви. Все чітко і зрозуміло. Адміністратор Софія мега чуйна і висококваліфікована. Такого лікаря і адміністратора потребує кожен медичний центр. Щиро Вам дякую за висококваліфікований і приємний прийом. Рекомендую всім!

Яна
16 февраля 2024 в 14:09

Дуже задоволена сервісом даної клініки. Обстежувалась в офтальмолога Затурського Р, а лазерну корекцію проводив Молошій В. Все було чітко і професійно. Дякую!

Анна
05 февраля 2024 в 8:20

12.02.24р була проведена операція по заміні кришталика.
Хочу відзначити професіоналізм хірурга Новицького І. Я, та Галько В. С.
Обслуговування в медичному центрі на вищому рівні! Дівчата на рецепції щирі та привітні!
Залишалась на ніч в готелі, при медичному центрі. Чисто, гарно, тепло.
РЕКОМЕНДУЮ!

Катя
24 января 2024 в 6:33

Знайшла лікарню просто в інтернеті. Їхала з самого Китаю, бо наші лікарі найкращі. Дуже ввічливі працівники, спостережливі і круто все пояснюють. Фахівці нереально круті. За 1 день пройшла 5 лікарів, здала аналізи і узі. Все супер круто і швидко. Дівчата на рецепції дуже привітливі. Всім дуже дякую. Дуже сподобалась лікарка невропатолог. Пояснила все дуже ясно і чітко

Oleh
19 января 2024 в 4:49

Чудова клініка, привітний персонал.
Дідусю оперували катаракту у Новицького Маркіяна Ігоровича, операція пройшла швидко та успішно. Щиро вдячний за надані послуги!

Ярослав
08 января 2024 в 4:03

Дуже хороший медичний центр. Кваліфіковані та професійні лікарі, рекомендую. Звертався за консультацією до лікаря невролога Христини Бакун все пройшло чудово, отримав комплексне обстеження, та вирішення своєї проблеми)

sofi
07 января 2024 в 15:48

Доброго дня
Хочу подякувати клініці за надані послуги та сервіс, а зокрема лікарю своєї справи п Мазурик З. А.
Лікар робила мені гастроендоскопію зі своєю асистентом. Було для мене вперше і якби не професіоналізм п Зоряни та її колеги, вміння правильно заспокоїти, налаштувати та підтримати, навряд чи я вийшла з кабінету з будь-якими результатами.
Тож процедура була важка для мене, але я ʼ попала в правильні руки ʼ, тому все пройшло добре і залишилися хороші враження від цього спеціаліста, рекомендую і дякую велике!

Марія
07 января 2024 в 3:08

Кваліфіковані лікарі, позитивна атмосфера в медичному центрі. Задоволена послугами медичного центру на 100%

Неля
09 декабря 2023 в 15:40

Лікар офтальмолог Затурський р. І. Проводив огляд і надавав консультацію професійнойно, чітко все пояснював. Все сподобалося, рекомендую.

Alichka
06 декабря 2023 в 19:19

Дуже вдячна центру та лікарю-офтальмологу Молошій В. В. Дуже хороший підхід у лікаря до пацієнта, все детально пояснював. Мед персонал був дуже уважний. Лазерне лікування пройшло дуже добре. Однозначно рекомендую.

Nata
20 ноября 2023 в 20:57

Лікар проктолог Стасишин Роман Ількович! ЦЕ ЖАХ! В мене питання до адміністрації цієї лікарні: «Як цей лікар може працювати у вашій клініці? ». Після того як він мене переглянув (без спеціального апарату), поставив невірний діагноз. Потім став наполягати на те щоб я приїхала до нього в Обласну клінічну лікарню. Наполягав він дуже сильно. Написав свій номер телефону. Його призначення було дуже дивне. Свічки які він виписав можна купити тільки знову ж таки тільки у «Обласній лікарні». Наголосив що вам треба зробити рентген. Питання…а навіщо я прийшла у приватну клініку? Щоб мені поставили аби який діагноз і ще проявили хабарство? Хабарник чистої води! Для цього лікаря ВИ - ТО Є ВАШІ ГРОШІ.

Міша
04 октября 2023 в 18:57

Дружина випадково записала до офтальмолога а мала записати до оталаринголога, так от коли я спустився на низ, щоб поміняти візит в цей час дуже щирий сміх лунав від дівчат з рецепції, особливо від білявки, я вже ще думав що то можливо вони не з цього сміються, але коли там почали називати номер моєї дружини то все ясно стало

Анжелика
19 сентября 2023 в 11:15

Доброго дня)
Всі знаєте як важко знайти гідний та хороший медичний центр для себе і своїх близьких. Я знайшла і рекомендую кожному, це у місті Львів Медікал центр по вулиці Довга 56) Персонал та Лікарі приємні та досвідчені, приємна атмосфера, чистота та охайність, всі працюють на результат - це відчутно відразу коли тільки переступаєш поріг клініки)
Дякую велике за те що ви є

Юрій
14 августа 2023 в 0:59

Записався на огляд до офтальмолога. А по суті перевірили зір і виписали не потрібні мені окуляри для читання. Під час візиту постійно задавав питання, просив роз'яснення по моїх скаргах. В підсумку мені сказали, що в мене проблеми з зором із-за мігреней. Через день після візиту в мене почалося сильне подразнення в очах, яке лікую досі.

Markiyan
02 июля 2023 в 4:30

Дякую Молошію В. В. За відновлений зір. Просто неймовірно, що можна бачити ідеально після -6.

Христина
14 июня 2023 в 1:16

Подзвонила в клініку на рахунок лазерної операції. Запитала за конкретний тиждень за операцію, так як в інший не могла і про це сказала і вони підтвердили що будуть роботи і сказали дату. Записалась на консультацію через 2 дні, приїхала, зробили обстеження. І в кінці сказали що вже не роблять в цей день. В результаті мінус половина дня і мінус 1200грн, бо в іншій клініці знову прийдеться платити за те ж обстеження. і + поганий настрій.
Надавайте правильну інформацію!

Оксана
06 апреля 2023 в 16:15

Хороша клініка, чудові лікарі та медичний персонал. Професіоналізм та людяність на найвищому рівні. Величезна вдячність офтальмологу Затурському р. І. За кваліфіковану допомогу. Лікар вдало підібрав лікування та допоміг мамі уникнути операції. Величезне дякую! Рекомендую і лікаря, і клініку!

Добавить отзыв