UAOTZYV.COM

Lviv Medical Center

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 25
Телефон +380 (96) 445-78-55
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-14:00
Сайт lvivmedicalcenter.com
Рубрики Офтальмологический центр, Лазерная коррекция зрения по методике LASIK, Медицинский центр, Медицинская клиника, Офтальмолог
Оценка 4.8 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Візекс — Львів, вулиця Наукова, 96Б
Центр відновлення Зору Анатолія Совви — Львів, вулиця Петра Панча, 5
Клініка Зору — Львів, вулиця Юрія Руфа, 45а
ЛММЦ Мікрохірургія ока — Львів, вулиця Навроцького, 23

Lviv Medical Center отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
24 мая 2024 в 7:34

Позитивно вражений якістю і професійним підходом. Привітний адміністратор Софія оперативно призначила запис у день звернення. Офтальмолог детально зробила діагностику на сучасному обладнані та чітко пояснила подальші дії для лікування.

Анна
22 февраля 2022 в 16:48

Після лазерної корекції зору, дивлюсь на світ новими очима. Щиро вдячна лікарю Кірдей І. Ю. Та хірургу Молодшій В. В. За ваш професіоналізм, турботу, хороше ставлення до людей! Дай вам Бог здоров'я і надалі допомагати людям.

Roksa
23 декабря 2021 в 17:43

Щиро вдячна Радомському Всеволоду Модестовичу за консультацію і рекомендації. Вже дуже довгий час спостерігаюсь у нього і задоволена результатом.
А також хочу відзначити, що Lviv Medical Center затишний і приємно здивувала адміністратор, яка зразу ж зателефонувала, що можна підійти швидше ніж запис у графіку
Рекомендую!

наталія
05 ноября 2021 в 15:51

Робила лазерну корекцію, всім задоволена, всі привітні і професіонали. Все пройшло набагато простіше чим я уявляла і безболісно, дуже швидке відновлення. Сама операція триває 10-15 хв, один день дискомфорт в очах і далі живете своїм новим життям без окулярів і лінзів! Рекомендую!

Женя
17 сентября 2021 в 16:39

Зробила лазерну корекцію ока. Дуже задоволена велике дякую лікарю Молошій В. В лікар вищої категорії і медперсоналу за дуже гарне відношення. Оцінка вам за ваші послуги найвища щиро дякую!

Sofiya
28 августа 2021 в 23:40

Записувала свого дідуся на діагностику зору. Дідусь був у захваті від хорошого ставлення та професіоналізму лікаря. Обстежили та уважно вислухали, призначили лікування. Дякуємо Ірині Юріївній за уважність та професіоналізм!

Таня
28 августа 2021 в 18:22

Обслуговування на вищому рівні!
Спокійна атмосфера та приємні працівники клініки. Рада, що записалась саме сюди. Всім дякую! Буду Вас рекомендувати.

Zoriana
27 августа 2021 в 10:07

Рік тому робила лазерну корекцію зору у цій клініці)
За цей час зір зовсім не погіршився після операції)
Неочікувано що можливо було отримати 100% з -6.5 до корекції)
Тому дуже дякую лікарям у цій клініці)
Всім рекомендую наважитись і забути про лінзи чи окуляри)
Лікарі дуже привітні і класні спеціалісти своєї справи)

Майя
15 августа 2021 в 14:25

НЕ РЕКОМЕНДУЮ! АНТИСАНІТАРІЯ! Лікар працює з маскою на підборідді, не дезинфікує обладнання, на питання чому без рукавичок до ока лізе видала «а що там ті рукавиці допоможуть. » ЖАХ!

Марія
14 августа 2021 в 6:34

Зручно, що швидко можна пройти діагностику. На жаль, довго чекала на результати, бо потрібна була ще консультація іншого лікаря. Лікар не виписала рецепт на окуляри та лінзи, хоч рекомендувала їх носити, тому прийдеться ще раз іти й платити гроші.

Nazar
09 августа 2021 в 3:38

Звернувся у Lviv Medical Center з потребою корекції зору. Був приємно вражений привітністю персоналу, індивідуальним професійним підходом лікарів до вирішення моєї проблеми, і оперативністю (від звернення до проведення операції, з повним обстеженням, пройшов 1 тиждень). Особлива подяка лікарям Молошій В. В. і Дужак І. В. За якісне обстеження і успішне проведення операції з відновлення зору. Результатом корекції задоволений на 100%.

Sofiia
05 августа 2021 в 13:23

Чудовий заклад, професійні працівники, прекрасний настрій після візиту!
Ніколи не була у кабінеті офтальмолога, але прийти все ж таки довелося)
Турбувало ліве око при кліпанні - весь день як тільки не намагалася дістати "щось" що так докучало і заважало нормально працювати. На наступний ранок біль не пройшла, зрозуміла що справа серйозніша, ніж очікувалося, тому вирішила терміново знайти спеціаліста який би допоміг мені з цією неприємністю
У інших клініках найближчий запис був від кількох днів - до місяця вперед. Зрозуміла що стільки чекати з цими болючими відчуттями не зможу. І на щастя, знайшла Lviv Medical Center
Піднявши слухавку, працівник на рецепції уважно мене вислухала, знайшла лікаря та назначила візит на той же день, через кілька годин. Коли у лікаря звільнився слот на 3 години раніше, мені передзвонили і також про це повідомили
Окрема подяка лікарю Ірині Юріївні, яка швидко оглянула мене і обережно дістала ледь не мікроскопічний шматочок туші з-під верхньої повіки. Моєму щастю та полегшенню не було меж - велике та людське вам ДЯКУЮ!)
Ви чудові, однозначно буду рекомендувати вас як професіоналів своєї справи! Принаймні мені з моєю маленькою проблемою надзвичайно пощастило потрапити у ваші руки)
Highly recommend!)

Саша
02 августа 2021 в 8:01

Робив лазерну корекцію. Все на вищому рівні. Запис, діагностика, консультація і за тиждень операція.
Операцію провели в пятницю після роботи, лінзи зняли в суботу. В понеділок повернувся до роботи. Обмежити прийшлось тільки зал та басейн. На два тижні. Щє раз дякую лікарям!
Сама процедура безболісна, 10 хвилин, потім хвилин 40 в темній кімнаті і додому. Вечір ридаєш, лягаєш спати а зранку ніби й нічого і не було. В обід зняли захисні лінзи, і одразу можна користуватись своїми новими очима.

Саша
26 июля 2021 в 3:00

Благодарую! Тепер живу у іншому, чіткому світі! Бачу все:)
Не потрібно багато писати, лише скажу, що обстеження як і операція пройшли на високому рівні. Не мала навіть краплі сумніву, хоча лікарі досить молоді, а такі профі в тому, що роблять. Пишаюсь! Пишаюсь і пишаюсь вами! В моєму житті тепер є свята, професійна трійця. Дякую Ірині Юріївні, Маркіяну Ігоровичу та Володимиру Васильовичу за чудо, про яке мріяла багато років!
Марина. М. Луцьк

Тетяна
25 июля 2021 в 1:35

Вчора зробила лазерну корекцію зору у клініці) Дякую найкращому лікарю Молошій В. В. -це лікар від Бога)
Результат перевершив мої очікування (замість 60/70% на обидва ока бачу 85/100%) Це щось нереальне подивитися на світ" новими" очима) Рекомендую) Привітний персонал, лікар в обличчя знає кожного свого пацієнта)
ДЯКУЮ!

Женя
19 июля 2021 в 1:16

Два місяці тому зробила лазерну корекцію зору. Дуже задоволена результатом. Весь персонал привітний, лікарі професіонали своєї справи. Тому до офтальмолога тепер тільки туди)
Завдяки вам я бачу

Ольга
14 июля 2021 в 20:00

Робила лазерну корекцію зору в клініці "Окулюс".
Щиро дякую персоналу за професіоналізм, людяність, підтримку.
Завжди з посмішкою на обличчі та добрим словом усі допомогли підготуватися фізично та морально до втручання.
Атмосфера сповнена рішучості та оптимізму не залишила сумніву в правильності рішення.
А чітко згуртовані дії працівників допомогли побачити світ на 100%.
Ще хотіла би відзначити підтримку та опіку в післяопераційний період та готовність допомогти цілодобово.
Буду рекомендувати клініку усім знайомим адже це того варте.
З повагою Ольга Трач

Христина
14 июля 2021 в 16:17

Заходиш в клініку Lviv Medical Center, де тебе зустрічають привітні адміністратори, очікуєш, спостерігаєш, бачиш та чуєш лікаря, який знає і пам’ятає кожного свого пацієнта, та всі його можливі домашні проблеми. Старається підтримати та допомогти їм. І ти усвідомлюєш, це той самий Радомський Всеволод Модестович до якого ви прийшли на першу консультацію.
Заходиш в його кабінет і розумієш, так - це справжній професіонал своєї справи, надзвичайно хороша та добра Людина, з чуйним серцем та умілими руками, якого підтримка в кожну хвилину, дає стимул для одужання.
Людина, яка допомогла моїй мамулічці. Так, це було не просте лікування з трьома різними діагнозами, і крім цього всього терміново потрібно було спасати зір. Ми справились!
Тому хочеться висловити велику подяку. Будьте завжди здорові та успішні. Всього Вам найкращого в житті. Хай завжди буде з Вами Благословіння Боже!

Зеник
12 июля 2021 в 0:41

Враження після візиту тільки позитивні. Приємно відвідувати цей медичний центр. Офтальмолог Наталія Євгенівна -це надзвичайно хороший спеціаліст у своїй справі і дуже хороша Людина. Видаляв стороннє тіло в лікаря, та прийду ще дочкою на огляд. Всім рекомендую цю клініку.
Вам бажаю усіх благ, успіхів та процвітання!

Роман
18 августа 2020 в 16:06

Пройшло уже 2 роки після лазерної корекції зору. Зір 100%. Дякую ще раз клініці за якісно виконану роботу.

Добавить отзыв