UAOTZYV.COM

Ltd “Grandes Tour”

Адрес Червоноград, вулиця Бічна Промислова, 9
Телефон +380 (63) 932-25-81
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-13:00
Рубрики Автотранспортная компания
Оценка 4.1 20 отзывов
Похожие компании в категории
Деливери, ООО / Делівері, Червоноград, відділення №1 — Червоноград, вулиця Богдана Хмельницького, 61
SAT Транспортна компанія (САТ) — Червоноград, вулиця Богдана Хмельницького, 79

Ltd “Grandes Tour” отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
08 мая 2024 в 18:08

Хочу подякувати нашим водіям Михайлу, Ігорю, Миколі з рейсу Вінниця- Мадрид За чудовий настрій! Хлопці молодці надають увагу роблять все можливе щоб поїздка була комфортною! В автобусі дають чай, каву, цукерки, водичку) Діткам дають подарунки! Дякую вам! Фірма GRANDES TOUR так тримати, і тільки вперед) Хлопці Хай Бог оберігає вас!

Наталия
25 апреля 2024 в 5:49

Автобус 9762, з плюсів: водії не спілкуються російською) робочий туалет та достатня відстань між сидіннями, чисто. З мінусів: немає розеток лише USB вхід, довгі і часті зупинки, хотілось би швидше доїхати

ДЕТИ
07 февраля 2024 в 19:35

Хочу подякувати команді компанії GRANDES TOUR – Роман, Михайло та Андрій ВС0079IT за прекрасне ставлення до пасажирів, професіоналізм які зробили поїздку комфортною та веселою. Дякую!

Олексій
21 января 2024 в 16:53

Компанія якщо так можна її назвати. Це ДНО.
Просили водія взяти суміш життєво не обхідну для трьох місячної дитини. Суміш знайшли лише в Іспанії.
Ще один доказ що це бариги які возять лише генератори та все інше що можна продати та наварити собі в карман. А привезти дві банки суміші по 400грам, як виявляється вони не можуть. На голошую НЕ БЕЗКОШТОВНО.
Кінець історії такий, суміш вчасно до лікарні не доїхала, дитину чекає операція з цієї причини.

Зоряна
27 ноября 2023 в 6:10

Щиро дякую водіям атобуса Grandes Tour, рейс KIYV-MADRID-KIYV, Андрію, Миколі та Роману. Які завжди з повагою, посмішкою відносяться до пасажирів. Завдячуючи їм поїздка була дуже комфортною. Вони дуже уважні до пасажирів, про пронують каву, чай, солодощі. Дякую вам за чистоту і порядок в автобусі.
Божого благословення. Ангельскої охорони!

Valeriia
17 ноября 2023 в 6:31

Їхали з 23 листопада по 24 з Києва до Бенідорму. Туалет закритий, чай та кава ніхто нікому не запропонував. Це все дрібниці, найголовніше те, що запланований маршрут був до Угорщини, нас повезли до Румунії, говорячи про те, що будемо менше на митниці стояти. Окей, їдемо. Стали біля митниці та стояли понад 10 годин. Ніхто з водіїв не пояснив причини, чому ми так довго стоїмо, адже перед нами був лише один автобус. Нас не випускали в туалет, а коли люди почали обурюватися, тільки тоді просто відчинили свій туалет в автобусі. Пройшли нашу митницю, пройшли митницю до Румунії та бачу що ми повертаємось назад до України. Водій на запитання відповідає брутально, виставляючи людей ідіотами. Каже, що через ситуацію в Польщі пішли мітинги і в Румунії, і не важливо, що пасажирський автобус, який має право в'їхати без жодних проблем. Коли поверталися до України і митник зайшов за нашими паспортами до автобуса, я спитала причину повернення. Підсумок – кількість посилок. Тобто компанії абсолютно начхати на пасажирів, адже головне - зароблені гроші з посилок. Водій не знає наш подальший маршрут, чи це нормально?
Якщо хочете витратити свої нерви, час та сили - будь ласка, звертайтеся до них

Светлана
13 сентября 2023 в 22:36

Я дуже вдячна екіпажу автобуса 7600 Віталію, Павлу та Василю.
Автобус виїхав з Києва 14.09.2023 по маршруту Kiev-Sevilla.
Хлопці дуже ввічливі, уважні та дружелюбні.
Щира подяка від місць 33-34.

Наталія
13 сентября 2023 в 21:34

Їхала перевізником Grandes Tour. Мені дуже сподобалася подорож. Веселі хлопці -водії, жартували, розказували анекдоти, було нескучно. Робили пасажирам чай і каву, кожного разу після зупинки перераховували пасажирів, щоб когось не забути. Після вдалого перетину кордону пригощали шампанським. Дружнє відношення до пасажирів. Мені смодобалося.

Liliia
07 сентября 2023 в 13:58

Їхала зі Стрия до Іспанії (Валенсія) 10.08.2023 автобусом ВС1800МН.
Водії неприємні, непривітні, хамлять. Замість того, щоб пришвидшити й полегшити перетин кордону, водії тільки ускладнювали. Попередньо водії вказували, що не будемо перетинати кордон в Угорщині, тому що перетин кордону на Угорщині може затягнутись, через строгу перевірку. Проте коли ми поїхали на кордон із Румунією, то потім з Румунії ми їхали на кордон із Угорщиною, як результат перетин кордону зайняв 13+ годин. На мою думку, це нелогічно і тільки ускладнює поїздку.
Водіїв тільки два, що також неправильно. Якщо один водій їде, то другий спить. Проте повинен бути ще третій водій, який повинен слідкувати за водієм за кермом, тому що водій може заснути, водію із різних причин може стати погано тощо. Якраз під час поїздки був випадок, коли водій засинав і виїжджав на узбіччя, потім брав соняшникове насіння, щоб гризти і не заснути. Проте якщо б був третій водій цього можна було б запобігти, а не ризикувати життям кожного пасажира автобуса.
Ми дуже рідко зупинялися на заправках, по 8-10 год без зупинок, тільки коли люди починали висловлювати претензії, тоді водії зупинялись. Зупинка тривала тільки 10 хвилин, за цей час кожен пасажир повинен сходити в туалет, проте це фізично неможливо було зробити через великі черги. Кожної зупинки водії підганяли і хамили. Дуже зверхнє ставлення, таке враження, що ми в’язні, яких перевозять із однієї колонії в іншу, а не пасажири міжнародного автобусу, які заплати великі кошти за квиток.
Також хочу звернути увагу на комфорт в автобусі, а саме на його відсутність від слова зовсім: місць між кріслами мінімально, немає куди поставити ноги. Люди в автобусі вже навіть стояли в салоні під час руху автобуса, бо неможливо було сидіти на таких кріслах. Це жахіття, ми ж не їдемо рейсовим автобусом три години, це 45 ГОДИН В ДОРОЗІ.
Єдиний плюс – це хороший інтернет, завдяки старлінку.
Поверталася з Іспанії (Валенсія) в Україну (Стрий) 26.08.2023 автобусом ВС1133ІА. Та сама жахлива картина! Автобус міняли три рази і фінально дали резервний автобус, який не пристосований їхати на великі відстані! Не зручні крісла, місць між кріслами мало, жарко в автобусі, інтернету немає.
Попередньо я бронювала 3 місце в автобусі. Мені змінили місце на 4 навіть не попередивши мене. Я випадково це побачила, коли вже роздруковувала квитки. Про таке потрібно попереджати телефоном! Коли сідала в автобус водії сказали, що я не можу сидіти на 4 місці, оскільки перші місця для водіїв і вони забули про це сказати! Мене пересадили на 26 місце. Відповідно на наступній зупинці в Іспанії (Жироні) сідали іще люди і жінка, яка мала сидіти на 26 місці принципово вимагала, щоб сидіти там. Мене пересадили на 42 місце! Це просто халатність і безвідповідальність! Я бронювала місце за два місяці до поїздки, обрала місце напереді автобуса (3 місце), оскільки так легше мені переносити поїздку, а виявилась на 42 місці в кінці автобуса + пересаджували два рази! А потім все ж виявилося, що якась дівчина сиділа на моєму місці напереді. Якщо б там не можна було сидіти, так як водії мені сказали, то там би не мав би хтось сидіти, а вони посадили! Жахливе ставлення, поведінка!
Питала я водіїв декілька разів на який кордон ми будемо їхати, вони до кінця не знали на який. Фінально ми поїхали на польський кордон. Як результат потім ми приїхали до Львова, де нас мали розсаджувати в інші автобуси, в залежності хто куди і в яку сторону їде. Від кордону я разів 5 питала, чи мене будуть пересаджувати в інший автобус, щоб доїхати в Стрий. Вони відповідали, що буде автобус…. Фінально, як тільки ми приїхали до Львова, мені сказали, щоб до Стрия я добиралася самостійно, оскільки я одна і ніхто туди не їде! Тобто я з 6 сумками, маю якимось чудом добратися зі Львова до Стрия (70 км.)! Це жах! Це байдужість, халатність! Я оплатила кошти за білет, доплатила за свій багаж плюс ще 70 ЄВРО і мене висаджують у Львові зі 6 сумками і кажуть добиратися надалі самостійно! Це в голові не вкладається!

Антонина
05 сентября 2023 в 19:34

Щиро вдячна перевізнику Grandes Tour за безпечну поїздку. Їхали за маршрутом Madrid - Kyiv 03.09.2023. Вдячна екіпажу 1144, на чолі головнокомандувача Мар'яна. Чудова команда.
Дуже вдячна водіям. Чоловіки охайні, приємні, ввічливі, з гарним почуттям гумору. Завжди всіх перераховували, щоб нікого не забути. Про все попереджали, за всіма слідкували та допомагали. Їхали впевнено та безпечно.
В автобусі чисто, є вайфай, кава, вода, працює кондиціонер, чистий охайний туалет, водії турбуються про кожного пасажира, аби всім було комфортно.
З великою впевненістю можу сказати що кожен пасажир цього рейсу залишився задоволений

Софья
28 августа 2023 в 2:35

Велике спасибі

Водії були чуйні, добрі, максимально згладжували незручні ситуації, пригощали кавою та печивом, доїхали з комфортом.

Катерина
25 июля 2023 в 20:43

Я хочу висловити свою вдячність водіям (0076) автобус, їхала 30.04.23.
Я дуже задоволена.
Велике Вам дякую за таку гарну поїздку!

Светлана
09 июля 2023 в 2:48

Ехала из Бенидорма 9.04.23г. Водители Николай, Орест, и третьего водителя имя, простите, забыла. Ребята молодцы, с юмором. Вежливы, старались, что бы поездка была комфортной, если так можно сказать, 2 суток в дороге, на пятой точке, это еще то путешествие! Но они делали свою работу, хорошо! Спасибо им! Рекомендую!

Катя
07 июля 2023 в 9:28

Їхала з Іспанії до Києва з водіями Тарас, Юрко та Віталій. Хочу висловити свою подяку цим прекрасним водіям. Дуже ввічливі та привітні хлопці. Доставили швидко, вчасно та спокійно. Якщо ви будете їхати з ними то вам дуже сильно повезло. Вельме вдячна)

Вероника
06 июля 2023 в 11:06

Їхала с водіями Тарас, Юрій, Віталій. Дуже комфортно, все зрозуміло. Дорога була комфортною, швидкою. Мені все сподобалось, ще не раз буду користуватися цією фірмою автобусів)

Lydia
05 июля 2023 в 6:51

Мама виїхала з Вінниці, автобус зламався. 6 годин чекають, немає ні іншого автобусу, ні ремонту того на якому їдуть. Це жах, а не сервіс. Люди 6 годин стоять, ходять навколо поломаного автобуса, не можуть навіть присісти десь, в автобусі смердить нестерпно паленою резиною. Люди похилого віку, діти стоять просто неба 6 годин. Жахливий сервіс, люди не їдьте з ними. Потім будете жалкувати.
Через 12 годин приїхав інший автобус. Люди чекали 12 годин, коли вирішиться питання. Неможливо було звʼязатися з центральним офісом. Менеджер сказав чекати до ранку, коли вийдуть працювати. В мене шок. Питання до перевізника, ви вважаєте що це нормально? Які компенсації плануєте надати вашим пасажирам? Чи сухе «вибачте» ви вважаєте достатнім?
По приїзду в Іспанію вам буде направлено офіційний лист, і попробуйте лише його проігнорувати, так як ви зробили з листом який я написала вам по причині того, що ваш водій побив наш чемодан. Я написала вам двічі, прикріпила фото, але з вашої сторони відповіді не получила.
Ви не є професіоналами, ваш сервіс жахливий.

Дарья
24 июня 2023 в 15:53

Їхала по маршруту Сивілія-Київ 07.05.23
Дуже дякую хлопцям, відповідальні, приємні і робили все, аби поїздка була комфортна. Ще раз дуже дякую! ️

Саша
14 июня 2023 в 6:16

Поїздка звичайно важка з Севільї до Львова, але з одним із ваших шоферів, Миколою дуже весела. Вважаю, що йому треба дати премію за підбадьорення пасажирів.

Саша
13 июня 2023 в 1:26

Я хочу висловити свою вдячність водіям (0079) автобус їхала 29.04.23
Я дуже задоволена, велике вам дякую!

Женя
09 июня 2023 в 3:38

Водії уважні і чемні. Тарас, Юрій і Віталій дякую за комфортний автобус і чудовий сервіс!

Добавить отзыв