UAOTZYV.COM

Лікування розладів сну та кошмарів. Центр Сомнотерапії Оксани Волошиної

Адрес Лисиничі, Центр Сомнотерапії Оксани Волошиної, вулиця Глинянський Тракт, будинок 1 Б, квартира, 44
Телефон +380 (67) 310-07-70
Часы работы
понедельник12:00-20:00
вторник12:00-20:00
среда12:00-20:00
четверг12:00-20:00
пятница12:00-20:00
Сайт son.lviv.ua
Рубрики Психолог, Учебный центр служб экстренной помощи
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории
Медико-соціальний центр Діалог — Львів, вулиця Дністерcька, 27
Наркологічна клініка Пульс — Львів, дім, вулиця Грінченка, 5

Лікування розладів сну та кошмарів. Центр Сомнотерапії Оксани Волошиної отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Svitlana
06 апреля 2021 в 14:39

У Центрі Сомнотерапії Оксани Волошиної працюють справжні фахівці. Рекомендую звертатися усім, хто має розлади сну та психотравми. Успішно лікують психосоматику. Дякую Оксані Волошиній за надану психологічну допомогу.

діма
23 марта 2021 в 12:21

Рекомендую всім тим, у кого проблеми зі сном, і безсоння. І не тільки, можна просто для профілактики, прийти і поспілкуватися зі справжнім фахівцем своєї справи!

Оксана
23 марта 2021 в 8:13

Центр Сомнотерапії -це Перший свого роду психологічний центр в Україні, який спеціалізується на посттравматичних розладах сну, болях і хронічних болях та захворюваннях, які супроводжуються порушеннями сну, має алгоритм співпраці з лікарями різних спеціальностей. Тут можна отримати консультацію одночасно лікаря і психолога-сомнотерапевта при порушеннях сну, кошмарах, панічних птах, тривожних станах, різного роду захворюваннях, болях і хронічних болях. Такий підхід є надзвичайно важливим для пацієнтів/клієнтів, бо дає змогу заощадити велику кількість сил та часу та отримати фахову консультацію, обрати терапії та супровід під час одужання.
Майте гарний сон та гарні мрії ️

Ольга
19 марта 2021 в 5:04

Сердечно дякую чудовому фахівцю Оксані Волошиній, здатній розібратися з проблемами в глибинах найзаплутаніших людських душ. Як справжній чарівник, Ви відновлюєте душевну рівновагу, налаштовуєте на позитив, вселяєте впевненість у собі, даруєте сили і позитивні емоції іншим людям. Дякую!

Тетяна
02 марта 2021 в 11:03

Оксана, низький уклін. Я дякую долі, що дала мені таку зустріч.
В наш час шаленого темпу, постійного стресу, накопичення негативних емоцій, коли, ну все не так- Є ВИХІД. Цей вихід в центрі Оксани Волошин.
Рекомендую звертатися, навідь якщо вважаєте, що це не для Вас.
МЕГА ФАХІВЕЦЬ. В центрі ви отримаєте релакс, тишу, спокій, неймовірну атмосферу, а саме головне - безцінні фахові поради та індивідуальний підхід п. Оксани.

Kv Kv
25 февраля 2021 в 12:37

Добрий день мене звати Володя, Оксана Євгенівна Волошина) врятувала мені життя. Своєю роботою, це настільки сильний професіонал, що я дуже радію, що вона відкрила свій центр, розладів сну і різних психо травм, тепер я знаю, що ще більше людей отримає професійну допомогу. Можу багато чого розказати, про цю людину, але це вже книжка) Дуже дякую Оксана Євгенівна) Дякую. Рекомендую, всім в кого є відповідні проблеми.

Margaret
24 ноября 2020 в 22:30

Хочу відзначити це місце, як місце де панує затишок, комфорт, безпека та гармонія. Як тільки звернулась сюди, відчула що таке спокійно спати, навчилася керувати своїми емоціями, думками та станами. При першій зустрічі отримала фахову консультацію, ви не повірите, але я роками ходила по лікарях і лікувала порушення сну і лише тепер після декілька сеансів почала спати спокійно вперше за 5 років. А також дізналась про психогігієну сну, отримала консультацію одночасно лікаря і психолога-сомнотеравта, що дозволило зберегти час і кошти на походи до великої кількості лікарів та обстежень. Я навіть, повірити не могла що порушення сну лікується без медикаментів. Роками приймали медикаменти так як не могла заснути. Також пройшла сеанси світлотерапії, які додали мені впевненості в собі, я навчилася розслаблятися, знизився рівень агресії та відновився гарний сон. Рекомендую!
"майте гарний сон та гарні мрії" - слова Оксани Волошиної️

Добавить отзыв