UAOTZYV.COM

Ліцей Еколенд / Лицей Эколенд

Адрес Львів, вулиця Скрипника, 11
Телефон +380 (67) 746-58-04
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт ecoland.ua
Рубрики Школа
Оценка 5 23 отзыва
Похожие компании в категории
Подарункові сертифікати Львів - Катання на конях (кінні прогулянки кроком або насичені маршрути з галопом)) — Зубра, поруч з рестораном Рафаель, с.Зубра (біля Львова за Сиховом, Окружна дорога
Середня загальноосвітня школа №95 — Львів, І., 15, вулиця Івана Кавалерідзе, 15
Школа №48 — Львів, вулиця Івана Рубчака, 8

Ліцей Еколенд / Лицей Эколенд отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оля
21 октября 2023 в 19:45

Усім привіт! Нещодавно ми з дітьми повернулися із наших перших Французьких канікул, які нам організував наш улюблений Еколенд. Не віриться, що ми стільки всього нового встигли побачити, адже подорож була надзвичайно цікава. Це і найвідоміші і найгарніші міста Європи, і музеї, і неймовірні екскурсії, і, звичайно, мрія кожної людини-Діснейленд. Наша директор Оксана Степанівна на одній хвилі з еколендівцями і батьками. Я ще раз переконалася, що в нас класні, цікаві, вихованні учні. А компанія батьків виявилася веселою і дружньою.
Хоча це моя перша подорож з Еколендом, впевнена, що вона не остання! Чекаю нових пропозицій і усім раджу, адже це нові емоції і враження, які залишаться з вами на все життя!

Nadia
28 ноября 2020 в 11:21

Чудова школа, розумний підхід до діток і до навчання. Харчування на висоті, учителі дуже хороші. Дитина виходить зі школи в захваті, плюс велике різноманіття гуртків. Дитина задоволена - батькам щастя.

Наталя
25 апреля 2020 в 9:25

Ми почали в 3,5 роки з міні-садочка Еколенд, в 4 донька пішла в садок, зараз ми вже в 1-А класі ліцею Еколенд. Не зважаючи на те, що дитина ходила в садок Еколенд, ми вибирали між різними школами, зупинились на Еколенді, бо так просила дитини і ні разу про це не пошкодували. Коли спілкуюсь зі знайомими батьками, які стоять перед вибором школи або зміни, всяке буває, завжди говорю- в Еколенді класно! Можливо, для декого- це дорого, зрозуміло, що дохід в людей різний, але як на мене- це єдина можлива пересторога. Як кажуть - тут все як має бути! Починаючи від приміщень, класів, вчителів, організації навчального процесу і закінчуючи загальною атмосферою. І ще - мабуть саме головне- моя доня знайшла тут справжніх друзів і плачить тільки тоді, як наша вчителька з якихось причин відсутня. Вона, як мама, повинна бути щоранку, чекати на них в класі і все тут!

Анюта
22 апреля 2020 в 2:47

Двоє моїх діток відвідують дану школу від її відкриття. Я цілком задоволена рівнем їх знань та розвитком. В класах дітки всі дружать і тому в школу ходять із задоволенням, а мені як мамі це полегшує життя.

Вікторія
29 марта 2020 в 11:39

Ми дуже раді, що маємо змогу навчатись у найкращій школі Львова. Мій син вчиться у 2-Б класі. Наша вчителька пані Марія - кваліфікований педагог, який знаходить підхід до усіх дітей. Заохочує їх до навчання і діти залюбки йдуть до школи. Також, хочу відзначити нашого тьютора - пані Ію, яка має терпіння займатись з дітьми, допомагає робити домашнє завдання. Високий рівень навчання англійської мови та великий вибір цікавих гуртків. З подякою, Жук Лілія.

Larysa
16 марта 2020 в 14:16

Часто знайомі запитують мене, чому ми так задоволені нашою школою? Чому - тому що Еколенд дає моїй дитині ВЕЛИЧЕЗНІ можливості!
Можливість якісно і цікаво навчатися. Коли все у новому, сучасному форматі, коли уроки просто неба, оригінальні проекти, виїзні заняття, справжні експерименти, нові технології.
Можливість формувати світогляд і розвиватися як особистість. Коли діти постійно відвідують цікаві місця, культурні заходи, зустрічаються з письменниками, митцями, науковцями, визнаними фахівцями різних сфер. Коли у школі шанують традиції і плекають духовність. Коли креативність на кожному кроці)
Можливість пробувати свої здібності і розвивати їх - тут у ліцеї є безліч гуртків. Ми вже малювали, танцювали, грали у футбол, вивчали мову, куховарили) А нам, батькам, спокійно, що дитина на місці.
Можливість відчувати дитинство. Коли веселі свята, піжамні вечірки, розваги, цікаві табори у школі та поза межами. Коли так добре у школі, що не хочеться йти швидше додому)
Можливість зростати у дружній атмосфері і відчувати школу як родину. Наприклад,
коли всі разом - діти, батьки, вчителі, керівництво - підкорюють гірські вершини, організовують благочинні заходи, відвідують інші країни чи просто веселяться на Varenyk Party. Коли педагоги дружні і вимогливі - і постійно розвиваються. Коли тьютор поряд - припильнує, спрямує, підкаже, порадить.

Ми з Еколендом ще з часів підготовки до школи - і з кожним роком він стає все кращим!

Ольга
05 марта 2020 в 9:02

Школа, яка робить моїх дітей щасливими! Що може бути приємнішим, коли діти із задоволенням йдуть зранку в школу.
Колектив школи завжди відкритий до діалогу і працює над створенням затишку та дружньої атмосфери для дітей.
Місце, що дає змогу рости і розвиватися! Тут часто проходять різноманітні тренінги та навчання для особистого розвитку.

Ліда
27 февраля 2020 в 18:50

Це місце де панує дружня і здорова атмосфера, куди біжать діти і з задоволенням приходять батьки на збори і різноманітні чудові заходи. Тут працює неймовірний колектив, який переборов стереотип, що діти не хочуть йти до школи і не люблять своїх вчителів. В нас найкращий класний керівник п. Роксолана і чудовий тьютор п. Віра, діти просто обожнюють їх, люблять, поважають і прислухаються!
Ми дуже задоволені своїм вибором і бажаємо всьому колективу Еколенд вдячних учнів і батьків, і легкої реалізації побажань, ви заслуговуєте на це!

Olena
25 января 2020 в 1:47

Жодного дня не пошкодували, що донька перейшла у Еколенд і вже два роки вона є членом цієї чудової еколендівської родини.
Дуже любимо цю школу - і я, і дитина!
Вона - за те, що цікаво, повно гуртків, постійно влаштовуються різноманітні майстер-класи, поїздки, екскурсії, уроки проводяться часом у зовсім несподівано-цікавому форматі, та й подобається їй те, що школа велика, світла, тепла і гарна.
Мені ж імпонує те, що класний керівник прагне зробити свою роботу якнайкраще, знайти підхід до кожної дитини, що у класі є тьютор, який фактично є другом дітям і вони завжди можуть розраховувати на його допомогу. Та й те, що школярів дууууже смачно годують у школі і вони встигають зробити домашні завдання з тьютором після уроків, дуже тішить.
Щиро дякую команді Еколенду за те, що вони постійно вдосконалюються і навчаються!

Анна
13 января 2020 в 10:28

Донечці зараз 11, ми з Еколендом з 4-х років, з часів садочку. Продовжили навчання тут, не зважаючи на те, що живемо в іншому кінці міста — в р-ні вул. Чорновола. Дитина ходить до школи з бажанням, з захватом розповідає про уроки і вчителів. В класі емоційно комфортна атмосфера, діти під наглядом тютора.
Рівень знань на фоні учнів інших шкіл, вищий за середній. Вчителі вимогливі. Якщо дитина відстала від навчання - може допрацювати на додаткових заняттях (що входить в вартість, необхідність консультацій визначає тютор, який є з дітьми на уроках і слідкує за успішністю)
Саме приміщення нове, свіже, чисте, персонал привітний і відповідальний. Дирекція прислухається до прохань, що для мене дуже важливо.
Перший і останній дзвоник діти зустрічали на г. Піп Іван Чорногірський і на Говерлі, відповідно.
На лінійці замість нудних для дітей промов - джазовий молодіжний оркестр. Насправді, нюансів, які мене тішать в школі - безліч. Неможливо викласти в 1 відгук.

Оксана
30 декабря 2019 в 3:54

Школою дуже задоволені!
Хороші вчителі, які ставляться до учнів з повагою! Цікаві екскурсії, незабутні подорожі, відмінне харчування, чудова і дружня атмосфера. Спілкування дітей без ґаджетів, а це важливо!
Школа високого рівня!

Олена
26 декабря 2019 в 8:52

Це той випадок коли задоволені усі і дітина, і батьки:) Уважні та кваліфіковані вчителі та тютори. Різноманітні гуртки на любий смак. Донька із захопленням розповідає про нові відкриття та факти. Якщо хочете щоб навчання в школі не перетворювалось на одноманітну рутину для Вашої сім‘ї - Вам сюди. Дуже рекомендую!)

Софія
13 декабря 2019 в 13:30

В ліцей Еколенд, ми перейшли цього року. Дуже задоволені атмосферою і навчанням в школі. Невелика кількість учнів у класах, просторі кабінети, приємні молоді вчителі, здорова і смачна їжа. Екскурсії, квести, поїздки, а головне задоволена донька. Відношення класного керівника до учнів дає впевненість про успіх у навчанні.

Елена
09 декабря 2019 в 9:59

Еколенд дуже гарна школа! Тепла атмосфера, високий рівень навчання, гарні вчителі. Мої діти із задоволенням ідуть до школи і дуже сумують, коли у нас канікули. Дякуємо!

Юлия
28 ноября 2019 в 23:13

Дуже задоволені школою! Це місце, в якому дитина перебуває з радістю на протязі всього дня. Все продумано до дрібниць, аби навчання було цікавим, ефективним і допомогло зробити правильний вибір майбутньої професії. Неймовірно красива та велика територія, спеціалізовані класи - тут діти не лише навчаються корисному, але й мають змогу розвиватися та весело проводити час після уроків. Вчителі - фанати своєї справи. Особливо радує наявність тьютора - людини яка є товаришем та помічником для дитини і батьків. Смачна їжа. Величезний вибір гуртків. Цікаві екскурсії та заходи. Одним словом - місце де дитина здобуває якісні знання в дружній атмосфері професіоналів!

Наталія
23 ноября 2019 в 3:47

Хочу поділитись, своїми враження про ліцей. Можливо, комусь допоможе при виборі закладу. Я мама, першокласника! Школа-супер! Рекомендую тепер всім друзям своїм! Постійно якісь заходи, свята, проекти. Нещодавно відбулося свято гарбуза, в дітей маса емоції, та що там в дітей, я сама отримала море позитиву) Щодо навчального процесу, вчителі просто молодчинки- з дітьми працюють майже індивідуально. Ще один великий плюс-ми отримуємо звіт про виконану роботу наших дітей розсилкою у вайбері і батьки мають можливість повторити даний матеріал вдома. Окрім того за кожним класом закріплений тютор (помічник вчителя), який постійно на зв’язку І ми можемо дізнатись, як справи у дитини. Щодо харчування, тішить що є можливість вибору меню для своєї дитини і все це можна зробити дистанційно. В школі є багато гуртків, зручно тим що не потрібно нікуди возити і тратити лишній час. Як на мене, це найкращий альтернативний заклад у м. Львів!

Юлия
20 ноября 2019 в 13:20

Сучасна школа з великою територією, де створенни всі умови для розвитку і навчання. Чудовий педагогічний колектив!

Любомира
08 ноября 2019 в 8:42

При виборі школи я звертала увагу на багато цікавих моментів, це велика, просто розкішна територія школи, якою не всі школи Львова можуть похвалитися. Нова забудована школа а не офісні приміщення орендовані під школу. Чистота ідеальна, можна програму «Ревізор» викликати, думаю одобрили б однозначно. Весь працюючий персонал привітний, вислухають, порадять, підкажуть. Великий вибір гуртків. Вибравши школу ми не помилилися. Окрема подяка класному керівнику Колодій Ірині

Ворона
01 ноября 2019 в 1:24

Дуже хороша школа. Задоволені хорошим відношенням до дітей
і рівнем знань, які вони отримують. Особливо хочу подякувати нашим вчителям, дитина з задоволенням навчається в цій школі вже 3 роки.

Оксана
07 сентября 2019 в 0:55

Наш досвід в Еколенді не дуже великий, але враження лише позитивні, тому перевели сюди двох своіх діток. Сподіваємося ми з вами до закінчення школи;)

Добавить отзыв