UAOTZYV.COM

Леополі отзывы

Адрес Львів, вулиця Туган-Барановського, 4
Телефон +380 (67) 009-00-22
Часы работы 10:00-22:00
Сайт pizza-leopoli.lviv.ua
Рубрики Пиццерия
Оценка 4 26 отзывов
Похожие компании в категории
Піцерія Челентано — Львів, вулиця Джорджа Вашингтона, 17б
Піцерія Челентано — Львів, вул. Галицька, 1, площа Ринок, 21
Піцерія Челентано — Львів, вулиця Шухевича, 3
Піцерія Челентано / Pizza Celentano — Львів, вулиця Володимира Великого, 123

Пиццерия Леополі отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ruti
27 августа 2023 в 11:07

Піца не дуже сподобалася. Не найгірша звичайно, але.
Столи теж маленькі. Атмосфера трохи не для мене, нагадує бабусин дім
Але сходити варто, можливо, вам все сподобається

Олег
14 июля 2023 в 9:14

Смачна піца, гарний персонал, атмосферно в середні. Будемо поруч обов'язково завітаємо ще раз.

Уляна
29 июня 2023 в 16:18

Дуже смачна піца, швидке обслуговування. Трішки застарілий дизайн, але затишно і спокійно.

Bumshi
25 ноября 2021 в 11:20

Смачний сирний крем-суп, паста тельятела з грибами посередня. Мясо без смаку, та сухе в ній.
Ціни нижче середнього.
Відвідувачів не має.
Пароль на вайфай -leopoli2007

Valentyn
30 октября 2021 в 5:26

Обслужили быстро, но в заведении было занято лишь 2 столика.
В грибном крем-супе было больше картошки, чем грибов. Пицца сносная, без восторга, но есть можно.
Гирлянду на стене нам включать не стали, но дети сами разобрались, где там розетка.
Для туристов - не больше тройки, т. к. Рядом - исторический центр с его изобилием гораздо лучших заведений

Volodymyr
22 октября 2021 в 5:42

Замовили сьогодні кальцоне Вулкан, піцу Кардінале і Барбек‘ю. Зателефонував, оператор пояснив стосовно меню, порекомендував дані страви, нам по інгредієнтам сподобалося, замовили.
Ми не гурмани, але скажу, що це найгірша піцца, і кальцоне які я їв в моєму житті (до речі цей відгук пишу саме тому, що по відгукам в гугл, це по ідеї мала б бути смачна піца). Тісто прісне, запах якийсь дивний, з‘їли декілька шматків, подивилися один на одного і реально ну не хочеться їсти, я навіть майонезом HellMann’s помастив, щоб хоч якось можна було з‘їсти (бо майонез смачний). Про кальцоне взагалі мовчу, таке враження шо хтось спочатку поїв потім виплюнув і замотав в тісто) на вигляд в розрізі саме такі емоції викликає, на смак, схоже щось на омлет, який приготували з помідорів, яйця і якихось залишок ковбасок несмачних).
На виході 375 гривень за 2 піци і кальцоне (доставка 50 грн, при замовленні нас не попередили, порахували 375, при тому, що вартість за 2 піци була 324, кальцоне в подарунок (ну всі ж розуміють шо тут ніякого подарунку за таку ціну не може бути, це стандартна ціна за 3 позиції і звичайний маркетинг) + 50 грн доставка про яку не повідомили (ну і бог з нею) + 1 грн десь загубилась, ну нічого.
p.s. Реально дуже не рекомендую, причина банальна - НЕСМАЧНО, сподіваюся людям які ходять до сміттєвих баків, щоб хоч якось вижити, сподобається. Всім смачної піци!
На наступний день зв‘язалися через вайбер, вибачилися, гроші повернули.

Олексій
20 октября 2021 в 0:29

Які цікаві акції проводить дана піцерія - великими буквами пише 2+1, а збоку дрібним текстом "при замовленні чотирьох піц одна у подарунок". Це не 2+1, а 3+1 -_-

Наталия
18 октября 2021 в 19:39

Найкраща піца уже протягом овер 10 років! Люблю її ще з студентських років. Дуже вдячна закладу, що підтримує цю незмінну якість.

Соломія
16 сентября 2021 в 11:29

Піцу подали дивною: тісто було гаряче а начинка (особливо салямі) була холодною. Ціни трішки високі але загалом все смачно і швидко. Особливо тісто досить порадувало.

Дмитрий
11 февраля 2020 в 21:48

Замечательное заведение с хорошей дровяной печкой. Уютно, непринужденная атмосфера, приятный лицо и не навязчивый сервис. Цены приятные, пицца вкусная на тонком тесте, квадро-Формаджи нас не разочаровала. Есть детский уголок с игрушками, хотя это скорее детский столик) заказ нам выдали практически мгновенно, но надо учесть, что заведение было практически без посетителей. Однозначно рекомендую заведение!

ErieWolf
26 января 2020 в 5:12

Надзвичайно смачна піца на дровах.
Діють привабливі акції.
Привітний персонал.
Швидке обслуговування.
Надзвичайно креативний інтерер.

Ihor
11 ноября 2019 в 22:41

Крем-суп вкусный, пицца весьма средняя по качеству, за ужасное обслуживание и плохое самочувствие после съеденного оценка ниже

Ольга
01 ноября 2019 в 22:22

Спокійна атмосфера, хороше обслуговування, ціни середні. Нарікань нема, але й захвату теж не викликає. Замовляли піцу "Угорську". На один раз може бути, але ще раз не піду. Тісто тоненьке, але схоже дуже на хліб (не дуже смачне) багато начинки (що могло б бути плюсом), але якась надто жирна і оливки не смачні. Ще може бути сюрпризом те, що термінал не працює, нас попередили перед розрахунком.

Oleh
18 сентября 2019 в 4:19

За дорученням коханої дружини пишу: тут найсмачніша піца в Україні. Цілком згоден з таким твердженням. Піца бомбезна. Готується на дровах. Пиво свіже та холодне. Чай власного приготування - це щось неймовірне. Затишне місце. Багато людей замовляють піцу з собою по дорозі з роботи додому. Наша сім'я рекомендує цей заклад.

Mykola
18 августа 2019 в 11:10

Доволі приємно, тихенько, затишно, але нам принесли піцу чомусь ледве теплою, хоча на смак все гуд.

Владимир
25 июля 2019 в 18:11

Були у Львові 6 липня 2019 р, зайшли пообідати у піцерію Leopoli. Замовили піццу Італі, пасту толятеллі та крем-суп. Враження жахливі. Пііца зі старого, погано проченого тіста, холодна, лише розігріта, з несмачним, застиглим сиром, салат без заправки, оливки фарбовані, з банки, консервовані. Паста переварена. Після зауважень та споричань піццу замінли, але якість не краще. Не радимо! Зіпсуєте враження від зустрічі з гарним містом.

Vira
01 февраля 2019 в 7:12

Пиццерия, в которую спустя год поспешили в первую очередь, когда снова приехали во Львов. Очень вкусно, уютно. Приветливый и внимательный персонал.
Спасибо! В следующий приезд снова к вам.

fr0zit
03 января 2019 в 0:40

Нажаль, на сайті була помилка і болоньєзе, яку я замовив - не закрита, як на малюнку, а звичайна. Оператор вибачився і пообіцяв передати. Сама ж піца і крем суп доволі смачні. Трохи лишається питань щодо вигляду і температури піци (суп був гарячий, а піца ледь тепла). Загалом лишився задоволеним.

Ирина
23 декабря 2018 в 8:31

Затишне місце, найбільший наплив відвідувачів в обідній час і ввечері. Смачна кухня, привітний персонал

Женя
20 декабря 2018 в 11:37

Тут смачна відкрита піца, і смачна закрита. Також пиво є, і смачні салати. І до пива смачні пріколи. Привабливий дизайн цієї піцерії приваблює людей. При вході є вело-паркінг. Якщо комусь хочеться посидіти в тишині, то можна спуститись в підвал. Де також непоганий дизайн) в середині є туалет за яким охайно прибирають. В цілому непоганий заклад.

Добавить отзыв