UAOTZYV.COM

LazerBeauty Львів - лазерна епіляція

Адрес Львів, Студія депіляції Soft Touch вул. Лемківська 9а 5 пов., 53 каб
Телефон +380 (63) 214-72-25
Часы работы 09:00-20:00
Сайт lazer-beauty.com.ua/ua/lviv/laserepil.html
Рубрики Лазерная эпиляция, Салон красоты, Электроэпиляция, Депиляция
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Метаморфоза — Львів, 23, вулиця Театральна
ПЕРСОНА-ЛЮКС, ПП — Львів, вулиця Академіка Богомольця, 3
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5

LazerBeauty Львів - лазерна епіляція отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аня
07 декабря 2018 в 8:41

Так давно збиралась на лазерну епiляцiю, i ось нарештi моя мрiя здiйснилась! Менi все дуже сподобалось! Дiвчатка чемнi, ввiчливi та уважнi. У салонi дуже приємна атмосфера. Роботу зробили швидко та якiсно!

Ольга
08 ноября 2018 в 20:11

Робила лазерну епіляція в LazerBeauty. Результат мені дуже сподобався, дівчата дійсно професіонали своєї справи.

Алена
05 ноября 2018 в 23:38

Лазерну епіляцію робила вперше и вибрала саме ваш салон за рекомендацією подруги. Якісно і профсійно виконують дівчата свою роботу і компетентні у всіх питаннях які я їм ставила. Сподобалась приємна и привітна атмосфера у самому салоні.

Надежда
02 ноября 2018 в 16:28

Цю клініку мені порадила знайома, вона вже досить давно робить у ній лазерну епіляцю. Нарешті і я відважилася спробувати. Я взахваті! Лише позитині емоції. Дівчата акуратні, товариські, зробили все швидко та акуратно! Тепер я буду постійною клієнткою цієї клініки! Усім рекомендую!

Анна
26 октября 2018 в 9:02

В этом центе красоты была впервые, когда была проездом в городе Львове. Обратилась туда для прохождения лазерной эпиляции. Особо запомнился индивидуальный подход мастера к каждому клиенту. Эпиляцию сделали быстро и качественно. Я довольна.

Лера
20 октября 2018 в 0:15

1 из лучших центров в Украине по Лазерной Эпиляции, низкие цены, качество и работа на высшем уровне!

Марина
03 ноября 2017 в 13:03

Дякую майстрам салону «Альтесс». А також адміністраторам і консультантам. Мені дуже доступно і докладно пояснили – як підготуватись до процедури, що робити після. Про знеболення, акції і ціни. Тож я прийшла в призначений час без хвилювання і в гарному настрої. Результат чудовий, думаю поступово, до наступного літа, позбавитись від усього небажаного волосся і попрощатися з бриттям і кремами для депіляції.

Андрей
24 октября 2017 в 11:13

Салон не так давно змінив адресу - взагалі чудово, зручно стало відвідувати процедури. Мені, з моїм графіком, дуже економить час довідка он-лайн і запис через інтернет. Якість процедури - висока. Вигідніше робити багато зон одночасно.

Таня
11 мая 2017 в 21:35

Я почала робити епіляцію влітку. В салоні є акція - що більше зон, то більша знижка. Я роблю одразу ноги, бікіні і пахви. Економлю 30%. Часу це забирає - години дві. Мене все влаштовує - і результат і обслуговування. Якийсь час, в зв"язку з переїдом на нову адресу - були проблеми з телефонним зв"язком. То я просто записувалась он-лайн. Досить зручно.

Добавить отзыв