UAOTZYV.COM

Лабораторный центр Медис / Медіс

Адрес Львів, вулиця Юрія Руфа (Юрія Дадака, вулиця Юрія Руфа, 35В
Телефон +380 (800) 50-17-50
Часы работы
понедельник07:00-19:00
вторник07:00-19:00
среда07:00-19:00
четверг07:00-19:00
пятница07:00-19:00
суббота08:00-13:00
Сайт www.medis.com.ua
Рубрики Медицинская лаборатория, Лаборатория, Местное медицинское учреждение, Анализы на ЗППП
Оценка 2.6 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Медіс — Львів, вулиця Личаківська, 15
Медіс — Львів, вулиця Пасічна, 72
Медіс — Львів, вулиця Дністерcька, 27
Медіс — Львів, вулиця Івана Огієнка, 16
Похожие компании в категории
Сінево/ Synevo / Синэво — Львів, вулиця Юрія Руфа, 15
CoMED Медичний центр Львів — Львів, вулиця Залізнична, 7
Медіс — Львів, вулиця Хімічна, 4

Лабораторный центр Медис / Медіс отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
10 июня 2023 в 4:11

Дуже ввічливе ставлення. Поки що єдиний плюс цієї лабораторії.
Двічі був зроблений хибний аналіз.
Перший раз - я не виключаю помилки, все буває. Передзвонили, з’ясували все ж таки що саме потрібно, нібито порозумілись, ввічливо перепросили і запросили заново. Але другий раз історія повторилась.
Дуже шкода згоєний час.
Всім раджу, якщо ви вже сюди прийшли, то ставте запит чітко, з формулюванням не просто «бакпосів на антибіотики на уреоплазму», а «Мікробіологічне дослідження урогенітальних виділень на Ureaplasma urealyticum із визначенням чутливості до 11 антибіотиків», якого в них, в решті решт не виявилось.

krayvskyy
31 мая 2023 в 11:21

Записався на прийом по телефону в м. Жидачів на 12: 40 та 12: 50 05.06.23, приїхав на даний час, сказали вибачте приймаємо матеріал тільки до 12: 00. Результат втрачений час та кошти, їхати прийшось 40 км в пусту. Не рекомендую

Илона
30 мая 2023 в 4:15

Сьогодні відвідала лікаря гінеколога у даній клініці. Я була перший раз, тому мені було все одно до якого лікаря конкретно мене записали) Але лікар мені дуже сподобався! Гресько Тетяна Миколаївна, лікар акушер-гінеколог - дуже приємна та професійна) огляд був безболісний, та дуже ретельний. Одразу на прийомі можна зробити УЗД органів малого тазу, а це велика рідкість! Прийом проходив дуже позитивно, дякую!) Також сподобалася медична сестра, яка допомагає лікарю під час консультації) Сама клініка дуже красива та чиста) І зараз діє дуже приємна акція на прийом гінеколога!)

Леся
11 апреля 2023 в 15:00

Отримала результати, які зовсім не відповідають реальності, 5 днів лікувала пієлонефрит, хотіли відслідкувати динаміку лікування, результати були ідеальні, це не можливо, оскільки самопочуття, не відповідало результатам дослідження. Після цього зробили повторні дослідження в 2 інших лабораторіях, для контролю, одна державна при поліклініці, інша у приватній- вони були майже одинакові, проте результати свідчили про позитивну динаміку лікування, про те не були результами норми для здорової людини, як у результатах Медіс добової давності, на момент перездачі, лікування продовжувалося, і жодного препарату не відмінили, тому пов’язати карлинально різні результати лабораторій з цим не можливо

Василь
29 октября 2021 в 9:16

О, це найповільніша лабораторія у всесвіті з підходом державних поліклінік, просто за. Якщо ви любите довго стояти в черзі, щоб бланки заповнювали ручкою, давали три папірці замість одного штрих-коду, перепитування даних, які давно є в базі, то вам сюди. Тут вас повернуть в СРСР.

Олеся
20 сентября 2021 в 15:43

Не достовірна інформація консультантів. Немає на місці медсестер, які можуть взяти аналіз в дитини. (а чергу потрібно відстояти на вулиці)
Не раджу! Пасічній 72

Оксана
04 сентября 2021 в 9:46

Здали кров в пункті забору на Дністерській в лікарні.
Дві зірки лише за роботу медичної сестри яка забирала кров у моєї дитини.
Здавали аналіз о 11: 00
Зараз 21.30 результати відсутні.
Дитина в гарячці, призначення лікар не може зробити, бо немає результату загального аналізу крові!
Для чого ви відкриваєте пункти забору, якщо не маєте матеріально технічної бази для виконання?
Ви ж мали б розуміти, що відповідаєте за життя і здоров'я!
П. С. Звернення на гарячу лінію залишила але не бачу сенсу в ньому.
Лінія працює, а лабораторія?

Fw
31 августа 2021 в 0:18

Позвонил, записался на приём к врачу неделю назад. Назвали свободную дату 6 числа и сказали ожидать звонка.
Сегодня 5 число звоню им на горячую линию не могу дозвониться.
Далее перезванивают по очереди три человека и все спрашивают одно и то же и говорят одно и то же: ожидайте звонка.
Спасибо и на том, что не пришлось на другой день переписываться.

Olja
07 августа 2021 в 15:12

Здали аналіз на lgM показав норму що є позитивний при короні, ніяких ознак хвороби, перездала через деякий термін показник не змінився взагалі. Така думка що аналізи ніхто не робить а пишуть результати тикаючи пальцем в небо (людині не можуть зробити операцію через халатність клініки які не вміють досліджувати аналізи. Нікому не рекомендую медіс лабораторію.

Роман
04 августа 2021 в 11:04

Чудова клініка! Привітлий та уважний персонал, для мене як людину з вадами зору дуже важливо, щоб зустріли помогли провести, зручне місцерозташування, чисте та затишне приміщення. З задоволенням буду рекомендувати вашу лабораторію!

Орися
28 июля 2021 в 4:14

Прекрасний лікар УЗД Киричок П. П, як професіонал своєї справи! Він не тільки обстежить, виявить патології, а й порадить, які аналізи додатково потрібно здати, проконсультує і відповість на питання, що дуже важливо! Акція комплексного обстеження організму
щей заощаджує кошти. Всім рекомендую!

Роман
06 апреля 2021 в 6:30

Замовив вчора виклик медсестри додому. На 9: 00. Для трьох людей. Оформив на сайті. На всякий випадок позвонив оператору, яка підтвердила, що все працює і мені передзвонять. Наступного дня до 8: 30 ніхто не звонив. Почав телефонувати сам. На гарячій лінії нічого крім чекайте не кажуть, вони не знають, ні коли зателефонують, ні чи взагалі приїдуть. Люди від 7: 00 не їдять. Чекають. Оператор дала прямий телефон відділення на Некрасова - не беруть трубку. Станом на 10: 00 ніхто так і не перезвонив. Святкують, напевно. Замовив в "Діла": виклик оформили прямо в телефонному режимі і до ГОДИНИ (!) часу бригада була на місці. Ще і більше 1000грн зекономив. Від медіса так і не зателефонували.
П. С. Виклик був для родини дружини. На прізвище Демків. Запис був на 9: 00, а перезвонили, ТАКИ перезвонили, десь біля 16: 00 (!) з питанням чи ще актуально. СМС приходило. Розбиратись не хочу.

Віталія
02 апреля 2021 в 16:47

Жахливий сервіс, без уточнення особи та номеру направлення зробили аналізи і виставили рахунок.
Не хотіли надавати консультацію, не оголосили попередню вартість аналізів. Невихований та хамовитий персонал.

Леся
28 марта 2021 в 1:30

Приємно вражена компетенцією і швидкістю роботи лабораторії! Потрібно було терміново пройти тест на covid, запропонували прискорений тест. Результати отримала на наступний день)

Крістіна
18 марта 2021 в 23:07

Проходила профілактичне УЗД в Киричка П. П за акційною ціною 315 грн (всі органи). Лікар веселий, цікавий, все розказував і пояснював, процедура тривала близько 25 хвилин. Все життя мені писали, що маю перегнутий жовчний міхур, але лікар дивився мене і лежачи, і стоячи, як виявилось перегин є лише в лежачому положенні, оскільки даваить кишківник. Жодного разу мені ні один лікар такого не пояснював! Це великий плюс! Спочатку скептично віднеслась до послуги за таку акційну ціну, але все було чудово! Я задоволена та рекоменудю!

Мар'яна
16 марта 2021 в 19:55

Здавала ІФА та деякі інші дослідження. Усе було гаразд, швидко, безболісно, синців не залишилось. Медсестра була привітною, усе чистенько. Результат прийшов вчасно. Залишилась задоволена, однозначно прийду ще

Konstanty
14 марта 2021 в 17:37

Чудові спеціалісти. Не обмежують хворого в часі перебування як в інших (15 хв). Докладно консультують. Доступні ціни.

Andrij
12 марта 2021 в 14:13

Шарлатани. Спекулюють на пандемії коронавірусу. Швидкий ПЛР тест не виконали. Відмовляються повернути 2100 грн

Борислав
10 марта 2021 в 9:51

Брак комунікації між "гарячою лінією" і приймальнею - по телефону домовився здати аналізи, а на місці лікар був зайнятий. Ще й виявилося, що на телефоні сидять не медики, тому дають недостовірну інформацію. За цінами здаються дешевшими, але за витратами часу - поступаються іншим. Довелося йти до конкурентів.

користувач
10 марта 2021 в 0:11

Жах, просто жах, Медіс на Некрасова у Львові. На сайті опубліковано інформацію про те, що в них надають платні консультації юристи з медичного права. Вирішила скористатися послугою. Адміністратор-хоча б адекватно поводилася, чекати довелося довго але то таке. Тут виходить якась «мила» жіночка такої знаєте « радянської закалки», по неохайному вигляді навіть не знаю яку може займати посаду, і починає на підвищених тонах нервово питати, що я з них хочу, і їхні юристи не надають консультацій «людям з вулиці». Цікавий епітет, правда? Врешті адміністратор трохи її заспокоїла, я ще почекала, взяли телефон з наміром перетелефонувати. Це все було в середині січня, за місяць ніхто звичайно не зателефонував. Прикріплюю скрін з їхнього сайту з вказаною інформацією про юридичні послуги, яких не існує, нажаль. Мабуть, така гарна лабораторія повинна в першу чергу піклуватися про адекватність власного персоналу, неприємне враження, більше точно в цю мережу ні з якого питання чи для аналізів не звернуся.

Добавить отзыв