UAOTZYV.COM

Ла Фамілія Спартак - La Famiglia_Spartak

Адрес Львів, вулиця Гетьмана Мазепи, 1Б
Телефон +380 (97) 528-53-73
Часы работы 10:00-22:00
Рубрики Семейный ресторан, Пиццерия, Ресторан
Оценка 4.1 46 отзывов
Похожие компании в категории
Пошта на Друкарський / Кооператива молока — Львів, вулиця Друкарська, 3
Домино — Львів, вулиця Богдана Хмельницького, 225а
Avocado Organic Food — Львів, вулиця Староєврейська, 37

Ла Фамілія Спартак - La Famiglia_Spartak отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярина
23 октября 2023 в 18:59

Красивий інтер'єр, приємна атмосфера і затишно) Подача страв вражає, салат з лососем на смак і на вигляд, як витвір мистецтва! Приємне обслуговування і дуже привітний персонал! Обов'язково завітаємо ще раз!

Олександра
21 октября 2023 в 20:18

Нещодавно святкували дитяче день народження! Залишились задоволені всім, персонал ввічливий та приємний, все було дуже смачно, особоливо, телятина з картоплеючоловік у захваті! Великим плюсом є наявність дитячої кімнати і атомосфера у самому ресторані дуже сімейна рекомендую!

Соломія
12 октября 2023 в 7:17

Зайшли з подругами повечеряти, враження залишись дуже позитивні, офіціантка порадила піцу з інжиромце було шикарно!
Дякуємо за те, що повпливали на нашу атмосферу вечора та смакові рецептори, обовʼязково повернемось)

Вікторія
06 октября 2023 в 1:19

Замовляння зробили, ніби все принесли вчасно
Окрім приборів, своїх я так і не дочекалась
Офіціанти розсіяні, на прохання не реагують

Cfhg
02 октября 2023 в 1:49

Сьогодні завітала у la famiglia в Спартаку, вражений надзвичайно смачними стравами, спробував салат з страчетеллою та телятину з молодою картоплею, все принесли швидко, офіціанти посміхалися та гарно обслуговували. Прийду ще раз з друзями

слееей
29 августа 2023 в 1:31

Дуже гарний заклад, а особливо офіціантка Ліна. Зробила все на високому рівні ще й приємно спілкуватися було з нею. Також салати просто підкорили моє серце. В самому закладі дуже красиво, всі квіти живі, таке не часто побачиш. Однозначно рекомендую цей ресторан.

Lipton
11 августа 2023 в 15:17

Робота офіціантів 9/10, по більше б усмішок
Подача страв 10/10, дуже смачно і вигляд презентабельний
Атмосфера 10/10, дуже приємна

Все було дуже смачно

Христина
29 июля 2023 в 5:22

Відвідали вчора заклад, як завжди чогось немає в меню, офіціантка, яка нас обслуговувала необізнана. Замовили піцу маргариту і салат цезар. Цезар несли 25хв, піцу винесли за 15хв. Напевно офіціантка забула за салат, дуже прикро, що за новим персоналом не слідкує адміністрація та досвідченіші офіціанти.

Ліда
29 июля 2023 в 3:48

Була у закладі раніше, тому без вагань вирішили відвідати знову, але прийшовши в заклад, посиділи за столиком біля 15 хвилин без будь-якої уваги від офіціантів і це в понеділок, коли немає повної посадки. Довелося піти не дочекавшись.
Прикро.

Андрій
14 марта 2022 в 17:25

Ресторан з меню, в якому доволі великий вибір страв, відносно багато посадкових місць, і є дитячий "лабіринт-майданчик".
З плюсів - зрозуміле меню, вибір дорослих і дитячих страв, швидко приносять напої, відносно швидко - страви.
З мінусів - часом при великій кількості відвідувачів важко знайти додаткові стільці, якщо ви з компанією і дітьми, які потребують окремого місця.
Нам забули приготувати одну із замовлених піц, виправилися відносно швидко.
Офіціанти працюють "на знос", деколи потрібно довго чекати, або буквально фізично ходити і приводити.
Загалом - добре, зауваження - чисто робочі

Роман
27 февраля 2022 в 6:54

Дуже затишне місце, і хороше обслуговування! Замовляв Чізкейк, він був нереально смачний! Ціни помірні, все чисто охайно!

Іван
13 февраля 2022 в 14:40

Іііітак, дорогі власники, ДАЙТЕ ЛЮДЯМ СЕРВЕТКИ!
Ми прийшли в заклад і замовили вино, бульйон, фокачу, різотто та пасту.
Принесли нам в приборах 4 серветки яких ми не бачили навіть, нам тре було догадатись про їхнє існування, далі нам принесли. СУП, не вино, не хліб, не капучіно, а суп.
Звичайно фокачі нема і сказали що вона готуватиметься 7 хв, і суп можна підігріти.
Далі нам принесли вино, я його розлив, і нам тре було серветки, але їх 4шт, нас помітили після того як ми підійшли до бару, я попросив ще бокал на який чекав ще 15хв.
Жесть, суп навіть не солений, і т. Д.
ДАЙТЕ ЛЮДЯМ СЕРВЕТКИ!

Настя
10 февраля 2022 в 10:53

Хлопець прийшов о 21: 25 - сказали, що більше замовлення не приймають. Я прийшла о 21: 33 - мені сказали що замовлення приймають тільки до 21: 30 включно. Класні у вас працівники, хочуть працювати!

пливе
28 января 2022 в 10:19

Ми ходили на обід у цей захід. Як що подивитись на перший погляд цей захід дуже гарний і затишний. Це перший погляд, замовивши їжу, нас було 4, кожному з нас їжу принесли окремо, одні змушені були їсти другі чекати, але це ще пів біди! Їжа була не для коштування! Замовивши яловичину (медіум) принесли свинину яка була суха і не можливо було їсти, на нашу скаргу нам запропонували 5 % знижки! Гей Карл, яка знижка, за їжу яку ми не замовляли? Знижку за свинину як що ми платимо за яловичину? Нам не потрібна була знижка, повар повинен вибачитись, забрати свою недоробрену страву і принести те що замовлялось! Одним словом, дуже шкода. Але цей заклад не заслоговує щоб ще раз там бути (

Yurii
18 декабря 2021 в 16:20

Дуже смачно. Широкий вибір піц і я вибрав специфічну, особливо здивувало, що всі овочі були ідеально пропечені, а також класне тісто

Оля
22 ноября 2021 в 9:09

Дуже смачна кухня, усе сподобалось-я в захваті, привітний персонал та затишна атмосфера не залишають тебе байдужим. Є можливість розслабитись і отримати задоволення. Дякую дуже буду приходити ще!

Игорь
25 октября 2021 в 0:42

Смачно і гарно. Нормальні ціни. Ввічливий персонал. В ресторані нема занадто багато відвідувачів навіть в суботу після обіду, тому в залі комфортно.

Олексій
14 сентября 2021 в 19:08

Котлета у бургері не погана, але решта страви розчаровує: булочка холодна і не присмажена на розрізі, крім двох шматочків плавленого сиру, салату і великої кількості цибулі більше нічого немає. Подається з пересмаженою картоплею фрі, з якої ще стікає олія, і сумнівним кетчупом.

Паста болоньєзе не погана, але зовсім не солена. Добре, що сіль подається з кожним столовим набором.

У закладі дуже шумно через велику кількість людей з дітьми, але це не провина закладу, а нюанси розташування.

Анна
11 сентября 2021 в 21:31

Ми прийшли, сіли, підійшов офіціант, прийняв замовлення, приніс посуд. Прочекавши 35 хвилин, ми поцікавилися, де ж наше замовлення. Як виявилося, про нього просто забули та навіть не почали готувати.

Magdalina
29 марта 2020 в 5:55

Затишна атмосфера, багато живих квітів в оздобленні інтер'єру, дитячий ігровий куточок і дуже смачна піца

Добавить отзыв