UAOTZYV.COM

Курси Польської Мови - Львівська міська громадська організація Союз поляків Білий Орел

Адрес Львів, 19A, вулиця Соломії Крушельницької, 19А
Телефон +380 (67) 671-05-11
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
Сайт polcentrum.com
Рубрики Образовательный центр, Языковая школа
Оценка 4.5 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Main Academy — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 67
АГЕНТСТВО СВІТЛАНИ ВАРШАВСЬКОЇ — Львів, вулиця Пекарська, 21
Переклади і мовні курси ЦІМ ЛеоЛінг (LeoLing) — Львів, вулиця Газова, 26, оф. 206-а

Курси Польської Мови - Львівська міська громадська організація Союз поляків Білий Орел отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
02 октября 2023 в 22:50

Однозначно рекомендую! Чудове місце для навчання польської мови.
Завжди готові порадити і допомогти. Це місце де не тільки можна навчитися польської мови, а ще й знайти класних друзів!

Наталія
24 сентября 2023 в 22:17

Фахова позитивна команда освітян- навчання проходить за комфортних умов, тексти, теми- сучасні та пізнавальні. Дитина пройшла за рік курс польської мови з повного новачка до впевненого спілкування з представниками адміністрації польського міста) рекомендую!

София
23 сентября 2023 в 0:25

Центр пропонує відмінну підготовку до навчання в Польщі після 9 та 11 класу, що дало мені чудові можливості для майбутньої кар’єри та освіти. Особливо сподобалося вивчення польської мови, яке проводили викладачі з великою любов’ю до мови та культури. Велике дякую польському товариству «Білий Орел» за теплу атмосферу та чудові умови навчання! Рекомендую цей центр усім, хто мріє про освіту в Польщі.

nonoflamingo
19 сентября 2023 в 15:10

Нікому не рекомендую дану організацію, за курси польської дозвонитись нереально, менеджер Діана зверхня дівчинка, яка милим голосом вам буде хамити і насміхатись з Вас якщо Ви щось перепитали в неї!
Стосовно вступу дівчата милі, а далі починається ад коли вас передають у відділ вступу, період рекрутаційної тиші вказаний один, а по факту він завжди, на вас будуть кричати що пишіть на пошту, пишете на пошту 0 відповідей, додзвонитесь у той «милий» відділ, вам Анна або Ольга, будуть хамити, кричати на вас, і шантажувати що умовно через Вас когось не зареєструють зараз, хочеш домовитись про зустріч щоб забрати документи на пошту мовчать, трубку не беруть, приходиш починають кричати диким визгом, а якщо вам пощастить попасти на їх власника Сергія, то ви почуєте всю «правду» про себе у матюкливій формі. Якщо ж ви будете намагатись пояснити, що хотіли домовитись про зустріч в офісі, на вас будуть далі кричати, і будете не праві тільки Ви.

Стосовно вступу в сам ВНЗ вступ в один ВНЗ, ми пролетіли бо вони не додали наші документи всі, і закрилась реєстрація, просиш пояснити як так, Вам пропонують інший ВНЗ за 50 євро додатково, на хвилинку додатково, при тому що вступ не відбувся по їх вині, а коли ви кажете їм це, то агругмент ваша дитина і так би не пройшла, бо погані бали 10,3) то поганий бал, а при укладанні договору і підбору ВНЗ вас не попередили що бали погані, бо у дівчат певно зп залежить від тих договорів, і пхають аби що!

Дівчата консультанти кажуть що родзинка їх що вони подають в державні ВНЗ, а по факту Вас не подають так ви ще і винні в усьому, або забудуть документи докласти.

Якщо ви думаєте що зекономите з ними то ніііі, атестат вимагають завчасно, а по факту ще платіть потім за терміновість додаткові кошти, якщо всі витрати порахувати в них ціна виходить як і в інших компаніях, а може і дорожче.
Чи вартують їх послуги отих нервів і всього решта, де йдеться про долю дитини, то явно не вартує воно того всього!
Нікому не рекомендую звʼязуватись з ними.

Оля
29 августа 2023 в 21:08

Закінчувала курси польської мови у 2018році в Бродах, дуже задоволена процесом навчання, та результатом;
Викладачі професіонали своєї справи-все доступно пояснювали, заняття були цікаві та пізнавальніщира рекомендація, для тих хто сумнівається-однозначно йти і вчити легко із задоволенням!

Женя
25 февраля 2022 в 14:35

Успішно закінчила вивчення мови рівня А1 і з радістю продовжую вчити польську мову на наступному рівні. Подобаються матеріали по яким вчимо мову, багато розмовляємо польською мовою, невелика група - достатньо часу приділяється кожному. І ще мене запросили взяти участь (я грала на гітарі) у відеозйомці на різдвяну тематику (є навчальне відео на ютубі і та інстаграмі Білого Орла). Мені цікаво, рекомендую і продовжуватиму навчання і надалі.

користувач
26 января 2022 в 4:04

Чудові курси для вивчення польської мови! Онлайн-заняття складені прекрасно, цікаві та корисні теми для вивчення, доступні пояснення та можливість комунікувати з одногрупниками незважаючи на відстань! Прекрасні викладачі, особливо пані Юлія, яка завжди окрім основного матеріалу підкине Вам додаткових цікавих висловів, які неодмінно стануть у пригоді при спілкуванні з поляками! Щиро рекомендую!

Женя
10 января 2022 в 11:40

Хороша організація для вступу і підготовки до навчання у Польщі та вивчення польської мови. Проблем із вступом не було, все на хорошому рівні. Рекомендую вивчити польську до моменту від'їзду до Польщі задля комфортного і продуктивного навчання-прийнятні ціни на курси мови в Білому Орлі це дозволяють.

користувач
29 декабря 2021 в 17:51

Хочу подякувати Білому Орлу за здійснення мрії мого сина! Він мріяв навчатися у Польщі!
Мій син Артур, із задоволенням ходив на уроки вивчення польської мови. Закінчив у Вас рівні А1-В2. Викладачі кваліфіковані і все подають на вищому рівні.
Після закінчення, ви допомагали нам поступити у навчальний заклад. З цим завданням ви справилися також бездоганно! Підбір навчального закладу, надання послуг опікунів, оформлення документів, забезпечення проживання, харчування і поїздки на навчання. З вами це все так було легко і організовано. Я знаю точно, що самостійно я б не справилася. Син навчається в TAU, і дуже задоволений і щасливий!
Персонал: дівчатка дуже милі, дуже привітні, дуже добрі, людяні, з розуміння відносяться до будь яких ситуацій. Мої проблеми - це були і Ваші проблеми, а разом було легше вирішувати, тому Ви молодці, усі без винятку Велика Вам подяка від мене і мого сина Артура!
Також хочу подякувати п. Сергію! За створення Білого Орла! І окремо дякую за підбір персоналу, який працює бездоганно! Бережіть своїх дівчаток!
Рекомендую Білий Орел усім!

Женя
03 декабря 2021 в 11:31

Хочемо подякувати команді, Білого Орла"за підтримку у вступі нашої доньки до Католицького Ліцею.
За порадою знайомої звернулись до центру, Білий Орел", записали дитину на пробний урок з польської. І все закрутилося.
Ми, батьки, хочемо подякувати викладачці п. Аліні. У ній поєднуються риси: товариськість та вимогливість, гнучкість та пунктуальність. За рік співпраці були освоєні рівні: А1, А2, В1, В2.
Також радимо батькам скористатись безкоштовною послугою центру-консультацією з директором п. Сергієм. Одразу було зрозуміло, що людина має великий досвід: багато незрозумілих речей стали на свої місця.
Коли підійшов час збирання документів, важливіших людей, ніж п. Марта і п. Юлія годі уявити! Вони пильнували кожен, папірець", допомогли з вибором закладу. Дякуємо Вам за привітність!
Також дуже важливою для нас була організація поїздки до місця проживання дітей. Тому дякуємо п. Аллі, що підтримувала нас під час подорожі, з Вами було спокійніше!
Отож, колективу освітнього центру бажаємо успіхів та процвітання! Ми, батьки, рекомендуємо, Білий Орел"усім, хто цікавиться вивченням польської мови, або вступом після 9класу.

Olha
18 июля 2020 в 1:17

Польську мову вивчала самостійно, зіткнулась з проблемою вивчення граматики, правельних закінчень. Хочу вивчити польську мову до рівня С1. Виявилось, що в Львові така школа лише одна. Викладачі вказали, основні моменти які вдосконалювати. Записалась на заннятя. Дуже задоволена, вдячна школі!

Денис
30 июня 2020 в 23:26

Привіт! Відвідував школу протягом 2х місяців, почавши з 0 рівня знання польської мови. За цей період я значно підняв свої комунікативні навички на польській мові, що впринципі і було ціллю навчання (для роботи мені потрібно було володіти базовим рівнем польської). Заняття проходили ефективно, без одноманітного начитування матеріалу і тд. По рівню викладання, школу можна зрівняти з топовими школами англійської мови у Львові (маю з чим зрівняти), і якщо ви націлені на вивчення польської, даю однозначну рекомендацію звернутись в Білий Орел

Оксана
10 мая 2019 в 15:10

Дуже сподобались методи викладання і сама подача матеріалу, вчителі просто супер, молоді і дуже позитивні, приємно навчатись в такій атмосфері!

Виктор
07 мая 2019 в 23:34

Дуже задоволений навчанням! Проходив тут підготовку на карту поляка, викладач Наталя - дуже класна! Все чітко і ясно пояснила. Рекомендую!

Соломія
07 декабря 2018 в 17:04

Атмосфера захоплююча, дуже привітні викладачі. Усі доступно пояснюють і я нетерпінням чекаю на наступне заняття. На курсах можна знайти багато нових знайомств. Усім рекомендую вивчати польську мову разом з «Білим Орлом»!

Віталія
05 декабря 2018 в 0:44

Вдячна курсам «Білий Орел» за продуктивні заняття із чудовими викладачами. Вивчати польську мову є саме задоволення. Дякую Вам!

Єлизавета
02 декабря 2018 в 16:40

Пройдений курс дуже сподобався! Викладач пані Уляна, дуже хороший професіонал своєї справи.
На групових заняттях було одночасно весело й пізнавально. Планую йти на наступний курс, Do podoba mi sie jezyk polski

Назар
30 ноября 2018 в 10:15

Навчання проводяться вчасно, проводять їх якісно. Мої враження дуже хороші. Викладач Кучма Ірина

Анжела
07 ноября 2018 в 12:46

Задоволена курсами польської мови. Підвищили рівень польської мови та розвинула свій словниковий запас на цій мові. Дякую Білому Орлу.

Саша
31 октября 2018 в 12:07

Спасибо большое за курс польского! Часто по работе сталкиваюсь з поляками - а теперь и сама могу разговарить! Ставлю вам 5 и советую всем

Добавить отзыв