UAOTZYV.COM

Купава / Делюкс-готель Kupava

Адрес Львів, вулиця Комарова, 17
Телефон +380 (67) 238-35-36
Сайт www.kupavahotel.com
Рубрики Ресторан, Детское кафе, Отель, Небольшая гостиница, Бар с живой музыкой
Оценка 3.6 28 отзывов
Похожие компании в категории
Ресторация Бачевских — Львів, вулиця Шевська, 8
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Форель, хлеб и вино — Львів, вулиця Братів Рогатинців, 49
Кумпель — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 2Б

Купава / Делюкс-готель Kupava отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
09 июля 2023 в 15:34

Відсвяткували тут свято донечки, перше причастя. Всі дуже задоволені. Тут є усе, що потрібно для гарного сімейного святкування. Дуже сподобалася тераса. Особливо дитяча зона, враховано все. Хочу подякувати власнику та персоналу за клієнторієнтованіть та сервіс. Все порадили, офіціант чудово виконував свою роботу, допомагали з усім, із чим би не звернувся. Завдяки вам наше свято вдалося, ми гарно провели час і відпочили. Однозначно повернемося до вас ще не раз, оскільки ніяких обмежень і всі побажання враховуються. Ми дуже рекомендуємо заклад усім. Тут просто чудово все: і локація, і інтер'єр, і посуд красивий, і їжа дуже смачна, для дітей багато розваг, жива музика, світлі красиві зали. Процвітання вам і мирного неба!

Игорь
17 марта 2022 в 4:08

Затишний готель.
За 10-15 хвилин ходьби від залізничного вокзалу.
До центру міста хвилин 20 пішки.
Рекомендую.

Наталя
06 апреля 2020 в 1:11

Обслуговування і кухня дуже смачна, є один мінус шашлик був не такий смачний як очікували, але це не зіпсувало враження про ресторан! Рекомендую!

Станислав
25 марта 2020 в 21:29

Отель хороший, чистый, уютный, завтраки отличные. Но, бронировали номер на троих через букинг ребенок спал на полу на матрасике, раскладушка для сна очень не удобная номера только для двоих. И ещё один не маловажный факт, это отель ресторан круглосуточный, музыка из ресторана в номерах слышна была до глубокой ночи часов до трех, выспаться не удалось!

Оксана
01 марта 2020 в 1:18

Святкували два дні народження і знімали номери. Загалом було смачно, чисто, але танці в зимку в холі це жах, постійно відкриваються двері задуває вітром псує весь настрій.
Бенкет був смачний, адміністратор помагала все підібрати і підказувала по меню, але от в звичайні дні коли навідувались це було як в лотерею або дуже смачно або так собі на смак. (мабуть залежить від зміни яка на кухні)

Алексей
28 февраля 2020 в 3:00

Лучшее место для отдыха за городом. Приехали из Днепра и были приятно удивлены адекватным ценам и удобными номерами. Блюда из натуральных продуктов - впечатлили. Отдельная благодарность и респект персоналу, вы профи. После активного изучения красот Харькова отдых в Купаве оставил приятное послевкусие.

Анжела
21 февраля 2020 в 7:21

Место прекрасное! Всё на высшем уровне! Чисто, душевно, тепло и очень профессионально. Рекомендуем! Мы только к Вам!

Адріана
09 февраля 2020 в 2:18

Кухня не пропонує нічого особливого. Ціни невиправдано дорогі! Інтер'єр має багато деталь в Українському стилі та штучних квітів, які вкриті пилом. Не раджу цей заклад.

Kateryna
08 декабря 2019 в 23:30

Готель - рекомендую всім!
Інтер`єр закладу дуже цікавий!
Номери чисті і затишні.
Персонал готелю - вихований, чемний і завжди допоможе у всіх питаннях.

Tetyana
20 октября 2019 в 14:29

Готель знаходиться недалеко від залізничного вокзалу, є можливість раннього заїзду, сніданок входить у вартість номеру. Персонал привітний. Великий мінус, який розчарував, ми повернулися до готелю о 23: 00, а там був банкет. Так як вікно нашого номеру виходило на хол, було враження, що ми присутні на святкуванні, оскільки музика та гості були надзвичайно гучні, навіть із закритим вікном. Коли ми запитали до якої години буде музика, отримали відповідь, що до 00: 00, а ми самі повернулися із святкування та хотіли відпочити. Якби нас хоча би повідомили завчасно, ми б краще прогулялися нічним містом до 00: 00.

Игорь
20 октября 2019 в 1:27

Хорошая уютная гостиница приемлемая цена очень хороший ресторан при гостинице забронировали номер снова на новый год сделали скидку для постоянных клиентов

Volodymyr
24 июля 2019 в 15:17

Обіди смачні, великий вибір страв та доволі швидке приготування (правда зовсім не рівень їдалки, тому йти тільки маючи годину часу). Також є бізнес ланчі, адекватні. Але поєднання страв трохи дивне, на любителя.
Інтерєр гарний, офіціанти дружелюбні. В цілому ввадаю що заклад вартий уваги. Єдиний ньюанс - ціни трохи не відповідають розміщенню.

Леонид
14 июля 2019 в 3:49

Отель мне понравился. Удобный. Хотя и немного дискомфорта прибавил его далёкое расположение от одного любимого мной магазина. Так хорошо.

Olha
02 июля 2019 в 14:43

Місця під парковку не достатньо, але без проблем залишили машину у сусідньому провулку і пройшлись пішки.
У сауні дерев’яні поручні з’єднані металевою пластиною, тому будьте обережні, ОПІК гарантовано (двоє дітей випадково доторкнулися до цього розігрітого металу, вечір супроводжувався плачем).
У кімнаті відпочинку на підлозі збирається вода у величезних шпаринах між плитками, проте плитка не слизька, на відміну від плитки на сходах до басейну.

Женя
31 января 2019 в 2:03

Смачна кухня, виховані і тактовні працівники, мінус суміш стилів, можливо, трошки завищені ціни, але на загал може бути!

Яна
27 января 2019 в 6:40

У ресторані смачно, приємне обслуговування, але не завжди уточнюють замовлення, і так сталося, що, замість вареників з грибами, принесли з куркою.

Андрій
19 января 2019 в 19:46

Цікавий ресторан. Кожен зал має свій стиль. Вишукана кухня. Гарна музика (Т. Нагурський). Запашна і смачна кава. Варто відвідати.

Женя
12 января 2019 в 16:23

Найдорожчий номер потребує ремонту.
В такому запущеному стані номер люкс не має права здаватися.

Инна
02 января 2019 в 22:26

Уровень падает с каждым годом. Ремонт приходит в негодность. Отношение к постоянным клиентам не соответствующее.

Константин
23 декабря 2018 в 20:32

Стейк из свинины жилистый и сырой. Комплексный обед на 1 сентября сказали что нету, потому что праздничный день. За соседним столиком люди почему-то заказали комплекс.

Добавить отзыв