UAOTZYV.COM

Коза Дереза

Адрес Львів, вулиця Братів Рогатинців, 17
Телефон +380 (68) 702-56-22
Часы работы 11:00-20:00
Сайт kozadereza.ua
Рубрики Магазин новинок, Вышивальная фабрика, Сувенирный магазин
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Юрашки — Львів, вулиця Краківська, 14
Briolet — Львів, просп. Свободи, 25
Галицький писар — Львів, вулиця Городоцька, 11
Flowers.ua - Доставка цветов во Львове и Украине — Львів, вулиця Героїв Майдану, 18а

Коза Дереза отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
София
01 октября 2023 в 3:40

Придбали вишиванки для всієї родини. Дуже гарний вибір на будь-який смак. Особливо вдячні консультанту Оксані, яка не тільки допомогла підібрати намисто під мою обновку, але й порекомендувала індивідуальний пошив вишиванки для мого чоловіка. Гарний вибір іграшок на ялинку та багато цікавої сувенірної продукції, створеної нашими українськими майстрами. Обовʼязково знайдіть час для відвідування.

Ольга
23 января 2023 в 22:09

Хочу подякувати Оксані, яка просто та ненав’язливо зробила рекламу платтю ручної вишивки та кардигану) прийшла я за новорічними іграшками, а вийшла з платечком та намистом. Оксана розповіла і як можна замовити сорочки парні і як слідкувати за вишивкою ручної роботи і де знайти компанію у соц мережах. Такого персонала кожному магазину бажаю! І за продукцію окремо дякую. Систему лояльності трохи більш під задоволення клієнта більшою зробити тільки можна. Якщо вже постійні клієнти, та ще Перед днем народження)

Люба
15 марта 2021 в 14:33

Сказати, що я в захваті. Це нічого не сказати. Вишиванок таких як в Козі Дерезі у Львові ви не знайдете ніде. Чудові моделі суконь і сорочок на любий гаманець. Хочете ще намисто до вишиванки. То і це Вам підберуть в цій чудовій крамниці. Дуже душевна крамниця, чудові подарунки. Дякуємо Коза-Дереза Львів що Ви у нас!

Влад
07 февраля 2021 в 16:32

Дуже затишна крамниця:)
Гарний вибір подарунків, одягу і прикрас на будь який смак і гаманець

Женя
18 июля 2020 в 18:25

Не перший рік я і моя родина є клієнтами Кози-Дерези. З радістю носимо вишиванки цього бренду, одяг стильний та якісний. Крім одягу завжди в наявності є ще багато цікавого: неймовірні прикраси, душевні іграшки, сумочки. Дуже вдячні Козі-Дерезі!

Левко
01 ноября 2018 в 23:34

Класний магазин, з небанальними сувенірами ручної роботи. Тут продають різні іграшки, переважно це майстерно розмальовані тваринки різного розміру, наповнені синтепоном або гречаною лускою. Окрема увага приділена одягу. Варто додати, що тут привітний терплячий персонал і доволі демократичні ціни. Без всяких сумнівів рекомендую!

Ярослав
28 октября 2018 в 18:58

Цей магазин однозначно потрібно відвідати у Львові! Сувеніри, одяг, торби унікальні, українські. Захоплююче!

Андрій
20 октября 2018 в 16:16

Надзвичайно оригінально, красиво і, головне, справді з душею!
тепер тільки тут купую презенти для друзів з-за кордону)

Юлия
16 октября 2018 в 21:03

Замечательный магазин, у которого есть душа. Атмосфера сказки: и запахи, и игрушки, и музыка, и истории! Даже если вы и не большой любитель этно, от покупки будет трудно удержаться. Отличный маркетинг

Добавить отзыв