UAOTZYV.COM

Котлочист отзывы

Адрес Львів, вулиця Іларіона Свєнціцького, 5
Часы работы
понедельник08:30-20:00
вторник08:30-20:00
среда08:30-20:00
четверг08:30-20:00
пятница08:30-20:00
суббота08:30-20:00
Сайт kotlochyst.com.ua
Рубрики Обслуживание недвижимости, Ремонт бытовой техники
Оценка 4.9 35 отзывов
Похожие компании в категории
Домофон D.A.Sysytems — Львів, вулиця Городоцька, 217/4

Обслуживание недвижимости Котлочист отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
04 марта 2024 в 20:46

Вже не вперше користуюсь послугами Котлочист.
Усі майстри - фахівці своєї справи. Реагують оперативно. Усувають несправність якісно.
Цього разу викликали до котла майстра на понеділок. Але сталася прикрість - майстер Максим захворів. Але він потелефонував, попередив, і скерував колегу замість себе.
Все зробили якісно, швидко.
Особлива оцінка "відмінно" комунікації. І попередять, і передзвонять, і перепросять, якщо є накладки і відразу пропонують варіанти вирішення
Справді приємно мати справу

Ирина
19 января 2024 в 2:16

Допомогли мені по телефону розібратися в чому поломка котла і за 5 хвилин пояснили як виправити. Котел запрацював. Я була в шоці, якась магія)
І навіть не взяли грошей за консультацію. Дякую вам дуже

Денис
16 января 2024 в 3:27

Вирішили проблему по телефону, безкоштовно, та дуже швидко! Майстер Артур передзвонив через 10 хвилин після того як я залишив заявку та пояснив як вирівняти тиск в котлі. Дуже дякую, та раджу! По сервісу та швидкості реакції одразу видно, що компанія - варта, щоб її радили!

Иван
13 января 2024 в 9:44

Були проблеми з котлом, тиск скакав в системі опалення і був дивний запах від гарячої води. Приїхав майстер, почистив котел, побачив проблему в кранику для підживлення системи, поміняв і проблем немає. Рекомендую!

Христина
22 декабря 2023 в 13:04

Щиро вдячна за допомогу, професійну консультацію, майстри професіоналисвоєї справи, моя щира рекомендація

Іван
17 декабря 2023 в 11:27

Користувався послугами компанії Котлочист: чистка котла, та ремонт циркуляційного нососу
Послугами задоволений, все працює справно, майстру Максиму подяка, зробив все швидко та якісно, додатково надав консультацію про стан котла та систему в цілому
Однозначно рекомендую

Саша
15 декабря 2023 в 12:31

Зробили швидко і якісно) Окреме дякую майстру Максиму, все робив чітко без вагань, детально пояснив проблеми, які були наявні, хід роботи, та дальніші дії, результатом роботи більш ніж задоволений!

Людмила
17 октября 2023 в 6:58

Дякую п. Назарук за допомогу! Завдяки йому врятували своє життя. Думала, що пропускає котел газ, а вийшло що сама гофра- шнур від котла до батареї, проржавів (хоча ззовні видно не було) і саме він пропускав. Приїхав вчасно, приємний, добре все пояснив і показав.
Окремо дякую йому за газоаналізатор, який у нього купила.
Раджу усім звертатися!

Світлана
11 октября 2023 в 22:43

Звернулась у фірму по ремонту котла. Хочу подякувати за оперативність і порядність майстра.

Maria_
10 октября 2023 в 19:43

Доброго дня. Мене звати Люба. Вчора я подзвонила у компанію, щодо ремонту котла, а вже сьогодні приїхали майстри. Вражає швидкість і гарна якість обслуговування. Дуже ввічливо і детально пояснили проблему, і одразу забрали теплообмінники на очистку. Запропонували комплексний огляд, бо були ще додаткові проблеми.
Ціни лояльні. Щиро дякую і вірю, що за пару деів буду з теплом.

Лариса
08 октября 2023 в 15:49

Дуже дякую працівникам ПП "Котлочист", вже вкотре ремонтували мій старенький котел, хоч останній мій відгук і їхній візит був 4 роки тому. Особливо вдячна пану Назару за роботу, оперативність та адекватні ціни! Процвітання вам!

Анна
06 октября 2023 в 23:05

Взагалі не раджу користуватися послугами цієї компанії.

Майстер вирішував нашу проблему 2 дні (спойлер, проблема так і залишилася) : колонку він зняв та чистив десь в себе, і в перший день так і не встиг приїхати та поставити. На другий день він зміг добратися до нас, поставив колонку, обіцяв прочистити всю систему (крани і так далі), зупинився на кранах у кухні та ванній, сказав, що в душі дуже забитий кран - і то не входить в його послуги. Хоча за напередодні казав, що в суму 2500 входить повністю і вся чистка. Також обіцяв поставити новий електрод розпалу (який коштував 650 грн). Ми заплатили цю суму одразу, і вже по факту, коли я запитала чек, майстер сказав, що він нічого не міняв, бо йому друг привіз на той електрод. І цю сама він відмінусував. Чи сказав би він це, якби я не попросила чек, не знаю

Що ми маємо по факту: колонка не запалюється, коли ти вмикаєш душ і тепер знову перестала запалюватися, коли включаєш кран на кухні чи у ванній. Води гарячої так і нема.

І наостанок, я попросила майстра аби він надав чек за надані послуги, він сказав, що компанія все скине на вайбер. Ну і звісно, ніхто нічого не надіслав. Якщо ви дівчина, то будьте готові до закатаних очей, якщо будете щось перепитувати.

Словом, не витрачайте свій час та гроші!

Іра
02 октября 2023 в 3:25

Дякую п. Назару за вирішення проблем з газовою колонкою Atlantic та за консультацію про правильне поводження з колонкою. Звернулиись в компанію з питанням що при відкриванні кранів не включається колонка, сказали що поміняли батарейку, але результату нема. На наступний день п. Назар приїхав - перевірив колонку, провів ТО і як результат - ми знову маємо гарячу воду)
Дякую за роботу та рекомендую!

Орест
03 сентября 2023 в 1:43

На початку липня я звернувся у фірму «Котлочист» з метою очищення теплообмінника котла, оскільки котел Rotex був на експлуатації у моїх батьків і за 20 років ніхто не чистив теплообмінник. Під час очищення теплообмінника за допомогою різної хімії та кислот впродовж 10 днів співробітники фірми не змогли добитись прочистки каналу теплооьмінника і це не дивно, оскільки в каналах утворився камінь. Стояло питання купівлі нового котла. Я вже розглядав пропозиції. І тоді за справу взявся власноруч директор фірми, Назар, який за допомогою інноваційних методів за два дні добився бажаного результату і теплообміник був очищений. Більше того, при встановленні котла, він був повністю протестований та виявлені ще декілька помилок у роботі, які Назар одразу ж усунув. Чуйне, людське відношення до клієнта, його наполегливість в роботі та професіоналізм, приємно вражають. Щиро дякую за роботу!

Оксана
16 января 2022 в 5:27

Величезне дякую майстру Богдану за оперативно виконану, якісну роботу по діагностиці, заміні кранів і запуску опалення! Реально - це круто, знайти таких хлопців- майстрів своєї справи! Дякую і рекомендую!

Саша
01 января 2022 в 6:49

Вже не перший раз звертаємося в "Котлочист" і щоразу залишаємося задоволеними якістю проведених робіт і відповідальністю працівників. Тому можемо рекомендувати цю компанію як надійного і професійного підрядника, який може не лише виконувати ремонтні і профілактичні роботи, але й пропонувати та реалізовувати сучасні рішення для покращення функціонування системи опалення.

Уляна
24 декабря 2021 в 4:20

Дуже дякую за відмінний сервіс! Хлопці- молодці) Працювали якісно, швидко та на совість. Дуже задоволена. Успіхів вам в роботі.

Катя
29 ноября 2021 в 5:06

Чудова компанія, майстер Руслан професійно провів чистку батарей, зміну насосу. Дуже задоволені, все робилося на совість, ніякого бруду і халтури.

Віра
14 ноября 2021 в 16:44

Дякуємо майстру Павлу за акуратну кваліфіковану роботу по обслуговуванні газового котла. Ви - професійний майстер. Задоволені і рекомендуємо.

Владимир
25 августа 2021 в 10:47

Котлочист мені порекомендував майстер, що робив ТО котла. Попередні власники квартири не дуже стежили за чистотою системи опалення.
Дякую хлопцям за відповідальне відношення до роботи. Приїхали швидко, буквально на другий день після оформлення виклику. При собі мали весь необхідний інструмент. Працювали впевнено та швидко, без зайвих моментів. За декілька годин промили систему з 4 батарей, 2 сушок для рушників та теплої підлоги у ванній кімнаті. Хлопці ввічливі та акуратні, ніяких непорозумінь. Дякую за якісну роботу!

Добавить отзыв