UAOTZYV.COM

Котедж ВІКТОРІЯ отзывы

Адрес Львівська обл., Труханів
Телефон +380 (50) 730-66-01
Сайт www.booking.com/hotel/ua/kotedzh-viktoriia.en-gb.html
Рубрики Коттедж, Ночлег
Оценка 5 9 отзывов
Похожие компании в категории
Анастасия — Трускавець, вулиця Тараса Шевченка, 7
Готель Осоння Карпати — Ластівка, вул. Івана Франка 42а , 6 км від Східниці
Під лісом — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 190ж

Коттедж Котедж ВІКТОРІЯ отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іван
03 марта 2022 в 15:29

Котедж дуже класний, відпочивали з сім'єю, господарі привітні, є чан та сауна, в будинку тепло та просторо, на подвір'ї все чисто та прибрано, в котеджі нова постіль, нові ліжка.

Дмитрий
12 сентября 2021 в 20:43

Не останавливался, но оказался рядом заблудившись по дороге к скалам Довбуша. Поняв что дальше дороги нет, оставил рядом машину и отправился с скалам. Но очень понравилось расположение котеджа, отличные виды, рядом лес с грибами, невысокие горы для похода с детьми. На территории басейн, батут. Зашел взять визитку и был сильно удивлен внутренним качеством и чистотой. Отметил для будущих путешествий.

Саша
02 сентября 2021 в 9:40

Відпочивали протягом тижня і залишилися дуже дуже задоволені! Розкішне розташування, панорамні вікна з видом на гори, просторий будинок, чистота, зручні ліжка - все на найвищому рівні. Особливо хочу відмітити гарний посуд, все необхідне для приготування їжі, посудомийна машина - всі умови для комфортної і непомітної рутини. Дуже рекомендую.

Микола
17 августа 2021 в 15:25

Жарили шашлик, плавали в басейні, катались по горах на увазіку і на квадроциклі. Діти просто в захваті від такого активного відпочинку. Відпочивав з сімєю і нам дуже сподобалось. Зимою приїдемо ще. Рекомендую

Наталия
17 августа 2021 в 14:02

Хорошее место с красивыми пейзажами. Приветливые, отзывчивые хозяева. Есть мангал, беседка, кухня с столовыми приборами, посудомоечная машина, микроволновка, для детей большой батут, бассейн и банька (в мае ещё не работали)

Мария
02 августа 2021 в 2:31

Гарне розташування, далеко від людей і сусідів. Живописні краєвиди довкола. Будинок доглянутий, великі панорамні вікна, є все потрібне для проживання, територія велика простора з басейном та альтанкою. Загальне враження дуже приємне.

Сергей
26 июля 2021 в 0:22

Отличное расположение, вдали от трассы и на окраине посёлка на возвышенности. Прекрасный вид из окон во все стороны. Большая территория, а так же бассейн. Дом большой, есть всё необходимое для отдыха. Рядом находятся "Скелі Довбуша". Единственная проблема, это дорога через посёлок к дому. Местами асфальт, а в основном камни, поэтому если каждый день куда-то ездить, то жалко авто. Рекомендую!

Sashko
14 июля 2021 в 20:40

Чудове розташування. В будинку всі зручності щоб розмістити велику компанію. 5 спалень, 2 душі, 2 туалети, величезна вітальня з великими столами і аудіо по периметру (легко підключається телефон для програвання музики), хороший інтернет. На вулиці басейн, альтанка з мангалом.
Відпочивали тут вже двічі, дуже задоволені.

Олег
09 августа 2020 в 15:00

Дуже гарне місце для відпочинку великою сім'єю та компанією друзів! Велике подвір'я, бесідка, мангал. В будинку багато місця, великий хол, є місце де потанцювати. Гарний ремонт, є дитяче крісло для кормління, великі балкони, посудомийка. Рекомендую

Добавить отзыв