UAOTZYV.COM

Котедж Ватра отзывы

Адрес Східниця, вулиця Івана Франка 39Б
Телефон +380 (67) 946-64-49
Рубрики Коттедж, Небольшая гостиница
Оценка 4.7 10 отзывов
Похожие компании в категории
Під лісом — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 190ж
Вілла Замковий Міст — Східниця, вул. Грушевського, 29
Вілла На Гірській — Східниця, смт, вул. Гірська, 16 А
Котедж Привітання Сонцю — Східниця, вулиця Котляревського, 15 а

Коттедж Котедж Ватра отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
08 мая 2023 в 4:36

Відпочивали там з компанією, дуже все сподобалось, ввічливий власник, сервіс хороший в номерах прибрано та затишно

corvin
13 июня 2021 в 8:50

Відпочивали на Пасху в 2021 році. Дуже ввічливий і привітний хазяїн. Все розповів і показав, як користуватись котеджем. Двома сім'ями з дітьми розташувались зручно. Білизна та рушники гарної якості. Кухня облаштована усім необхідним для готування на кожен день. Є мангал, шампури, рішитки, дрова. Парковка на три авто, облаштована у дворі. Територія облаштована альтанкою критою, кабелями, лавками. Територіально знаходиться біля двох істочників. Стоять котеджі на пагорбі. Видно усю Східницю. А вночі зорі. Неймовірна тиша та отмесфера. Нам все сподобалось. Дякуємо

Ostap
26 июня 2020 в 8:13

Відпочивали у садибі «Ватра» нещодавно.
Краса та комфорт вразили. Для гостей є все що потрібно. Не важливо чи ви відпочиватимете із сім‘єю чи в компанії друзів, ви залишитеся задоволеними. Власники чудово організували простір. Тут і чарівний гірський вид і охайно продумані два будиночки у Карпатському стилі.
Є все: і власний паркінг для автомобіля і сауна і чудова галявина для відпочинку із мангалом. У вечірній час вас вразить вид з кімнат на вечірнє місто.
Якщо ви шукаєте затишок і комфорт, вам до садиби «Ватра».
Рекомендую!

Olena
15 июня 2020 в 0:06

Нещодавно відпочивали у котеджі «Ватра» двома парами і залишились дуже задоволеними!
Чудові власники, які детально все розкажуть та підлаштуються до вашої ситуації.
На території розташовано два котеджі, сауна, та альтанка. Є великий мангал та дрова. Багато вільного простору.
Сподобалось те, що є велика кількість різного кухонного приладдя.
Ввечері з кімнат на другому поверсі дуже красивий вид.
Чудове місці для перезагрузки від буденності.
Сміло рекомендую до відвідування!

Женя
19 ноября 2018 в 13:17

Великолепное место для отдыха семьей или компанией друзей. Уютно, удобно, красиво, тихо, близко к лесу.

Юрий
15 ноября 2018 в 0:17

Котедж розташований на пагорбі. Одразу за котеджем починається ліс. Територія біля котеджу велика. На територіі можна кататися на санчатах. Хазяін дуже привітний. Котедж деревяний, теплий.

Марина
30 октября 2018 в 22:57

Тихое, уютное, красивое место. В домиках есть все необходимое для семейного отдыха, чистота и все продумано до мелочей. В Ватру хочется возвращаться снова и снова!

Елена
24 октября 2018 в 7:33

Тихе, спокійне, сімейне місце для відпочинку. Велика територія як для котеджів. Велика бесідка, мангал, три качелі, пісочниця та балансір для діток. Джерело #5, #6 близько 350 метрів у лісі. Неподалік магазин. Котедж облаштований всім необхідним. Машинами об'їздили все навкруги, а поверталися сюди і відпочивали від метушні. Доречі при +30 кондиціонерами так і не скористалися. Дякую Оксані ьа Івану

Игорь
23 октября 2018 в 22:31

Место расположение хорошее.
Сам коттедж неухожен.
Диваны скрипят и трещат, спать на них невозможно. Спина болит на утро невыносимо.
Постельное белье и полотенца застиранные. Туалет так себе. Шторка старая, коврик под ногами очень старый. Территория уставшая, везде поломки видны. Плюс этого коттеджа то, что хозяин приятный, отдает ключи и вы сами себе хозяин. И вид с территории на всю Сходницу. Больше плюсов нет. С маленькими детьми отдыхать не комфортно. Дом на склоне стоит и нужно ребёнка день за руку водить. Перед домом вкопаны срубы сплошняком и они уже многие шатаются. Упасть можно очень быстро и неудачно. Для комфортного отдыха хозину нужно провести косметический ремонт, замены спальных мест, постели и полотенец. Так же привести в порядок двор. И сделать ген уборку. С виду чисто, но пыли очень много.
Плюсы:
- близко находятся 5 и 6 источники
- на территории есть где припарковать авто
- хозяин предоставляет мангал и дрова
- соотношение цена/качество (при выборе через интернет мы ориентировались на цену и фото)

Ирина
11 августа 2018 в 13:08

З котеджу Ватра відкривається неймовірний краєвид на всю Східницю! Дуже приємно рано у ранці вийти з будиночку босоніж і ступити на дерев'яну кладку, тоді по траві піднятися трошки вище, сісти на гойдалку та насолоджуватися тим сами краєвидом і горнятком крпатського чаю з медом.
Газда Іван дуже приємний чоловік. Він зустрів нас просто біля вагону і на своєму авто довіз до самого будиночка, дорогою не залишив нас сумувати, розповідаючи про Ватру та Східницю та запропонував нам відвідати магазини.
Приїхавши до будинку ми були приємно вражені: будиночок дуже чистий та охайний. У нас одразу виникло враження, що ми жили там усе життя. Для тих хто любить готувати, там є повний набір посуду, а для тих, хто хоче відпочити від усього - поруч живе баба Галя, яка готує смачнющі вареники і не тільки.
Вся техніка у будинку добре працює, є піч, яку можна топити дровами і готувати на ній.
На дворі перед будиночками викладено дерев'яні доріжки, якими дуже приємно ходити босоніж. Також у дворі є мангал, три гойдалки, колодязь та альтанка.
Інформація для дівчат: вся вода у будинку зі свердловини, її можна пити просто з крану (господар жартує, що можна навіть до джерела не ходити). Жарти чи ні, але волосся стає таким м'яким, а шкіра - такою ніжною після миття у цій воді!
Пане Іван, ми були дуже щасливі гостювати у вас! Дякуємо за все!
Наталя, Ірина, Денис,
Німєрія, Хенк.

Добавить отзыв