UAOTZYV.COM

Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка

Адрес Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Телефон +380 (322) 92-82-42
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-15:00
Сайт stomat3.lviv.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 2.7 9 отзывов
Похожие компании в категории

Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іра
18 января 2024 в 9:52

22січня пришла клініку рвати зуб до Ковнацького Ореста Альфоновича таких лікарів ще небачила зуб недорвав лунку тиск підскочив відправив Пекарську 69 лікарі сказали що все порвав щелепу були шоці коли почули що колов щоку що це за методи
лікування і нераджу чуть Богу душу невідала

Ольга
16 января 2024 в 18:24

Не раджу лікаря стоматолога Остафійчук Оксану Сергіївну, пломби повилітали до тижня часу. Як лікар хамовита і не професіонал.

Артем
16 сентября 2021 в 19:27

Жахливі враження та наслідки.
Не звертайтесь до Лисак Любов!
Стоматолог лікувала мені зуб. Видаляла нерви, пломбу вала канали і ставила пломбу.
Але фішка в тому що, вона запломбувала один канал с трех та поставила пломбу. Через пів року почались головні болі, не міг зрозуміти що робиться, поки не пішло гнійне запалення щелепи.
Зате порахувати вартість повністю не забула.

Женя
29 августа 2021 в 4:30

Жахливе враження від відвідання стоматологічної клініки Львів, Петлюри, 17 а. Реєстратура не завжди відкрита, реєсторатор без медичного халату і маски, карта пацієнта не заводиться, талонів не видають, записів не ведуть, хірург працює без медичних рукавичок (на що відповідає, що так працює завжди і що стаж роботи в нього 33 роки- це чула неодноразово), воду не подають полоскати рот, серветки відсутні. Йдучи додому прийшлось випльовувати куски зуба. Перед анестезією хірург-стоматолог не питає про можливі алергічні реакції, про можливу непереносимість знеболюючих. Складається враження, що в разі нещасного випадку ніхто за пацієнта відповідати не буде, бо ніде не зафіксовано особистість пацієнта. Плата за видалення зубів відбувається не по офіційно встановленому прейскуранту, а на вимогу лікаря з аргументацією з його боку про "неймовірну складність" процесу видалення зубів. Платня за 3 видалених зуба замість 300 грн. Склала 800. Один з зубів не видалений до кінця (є фото). Крім того не йшла навіть мова про знижку пенсіонерам, доречі встановлену офіційно в розмірі 100% для комунальних клінік (я пенсіонер по інвалідності, по віку, по стажу.). І на сам кінець є ускладнення після видалення "зуба мудрості" - роздуда щока, додаткові витрати пацієнта на лікування, зіпсутє здоров'я та настрій, побоювання за можливі наслідки. Відсутнє бажання продовжувати лікування в цій кліниці.

Женя
29 августа 2021 в 3:43

Доброго дня, не рекомендую лікаря Оксану Остафійчук (unlike) (unlike) (unlike) (unlike) (unlike) (unlike) (unlike)
В перший раз коли прийшла на прийом, поставила мені пломбу, все було добре домовилися, що я прийду ще полікувати зуби. В мене не було змоги прийти. Вилетіла пломба цю що вона ставила, зателефонувавши до лікаря ми домовились на прийом, коли я прийшла лікар почала до мене на підвищеному тоні говорити, що я вам сказала прийти, на що я їй відповіла, що в мене не було коштів, пояснюю лікарю, що в мене дитина вчиться на платному факультеті і не маю наразі змоги. На що вона мені відповіла хай дитина йде працювати на лоток з морозивом і сама собі заробить на навчання. Хотіла би побачити як її син собі заробляє на навчання. П. Оксана все це говорить мені і пломбує зуб, попри то кидаючись інструментом і що відбувається далі, пломбу яку поставила лікар випилює і говорить ідіть звідси я ставити пломбу не буду. Це треває все півгодини, я була в шоці від такого хамства

SUPER
22 июня 2021 в 19:03

Знайшла СВОГО стоматолога і всім її раджу - Людмила Яніцька, професіонал у своїй справі, надзвичайно приємна, спокійна і мила лікарка, на жодного іншого дантиста її не проміняю, це моя знахідка!
Так, в коридорі темнувато, потребує ремонту, але мене більше цікавить кабінет лікаря та власне, спеціаліст в галузі стоматології і там мене абсолютно все влаштовує!

Ярослав
05 июля 2020 в 15:45

Отлично, приятный врач Остафийчук Оксана Сергеевна) ФПрофисионал своего дела, я очень довольный

xyz123
25 июня 2019 в 3:53

Зовнішній вигляд будівлі, відсутність велопарковки та облаштування деяких кабінетів - звичайно зовсім не для естетів, радше для ностальгиків за радянщиною. Але є хороші лікарі та не тільки лікарі, а й молодший та допоміжний медичний персонал. Дуже сподобалось доброзичливе та відверто дружнє ставлення до пацієнта. Рентгендіагностику та лікування зуба провели швидко та досить якісно. Хвилин за 40 на все зубна проблема була успішно усунута.

Марта
26 мая 2018 в 1:19

Я приємно здивована. Дитячий лікар Стос - супер! Пломбу поставили якісно і абсолютно безкоштовно.

Добавить отзыв