UAOTZYV.COM

Комп'ютерна Томографія (КТ), Ангіографія, цілодобове КТ, Heart Center Lviv, Україно-Польський центр серця Львів (Computed Tomography CT)

Адрес Львів, вулиця Чернігівська, 7
Телефон +380 (98) 789-07-07
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.heartcenter.com.ua
Рубрики Медицинский центр
Оценка 5 60 отзывов
Похожие компании в категории
Новодерм — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 82
ЛОНЦ ВІКТОРІЯ / Центр вилікуваних захворювань — Львів, вулиця Академіка Андрія Сахарова, 44
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39

Комп'ютерна Томографія (КТ), Ангіографія, цілодобове КТ, Heart Center Lviv, Україно-Польський центр серця Львів (Computed Tomography CT) отзывы

60
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
25 января 2024 в 8:54

Робили з чоловіком КТу цьому центрі. Дуже сподобався сервіс, дівчатка на рецепції дуже ввічливі, і на самій процедурі КТ дуже дбайливо відносились. Особливе дякую лікарю Романюк, який усе чітко роз'яснив, дав відповіді на усі питання що нас цікавили. Дякуємо! Рекомендую

Юлія
19 января 2024 в 16:59

Робили батькові кт легень, все пройшло добре, привітний персонал, відповіли на всі питання. Приємно мати справу з такими людьми! Рекомендую!

Юлія
05 ноября 2023 в 10:57

Марія Мичка - лікар та людина, яка заслуговує найвищої оцінки, обожнюємо всією сім’єю і будемо вдячні за все до кінця життя

Марта
29 октября 2023 в 12:22

Хочу висловити величезну подяку лікарю кардіологу Мичці Марії Ігорівні. Спасибі величезне за те, що погодилися проконсультувати мого батька. Лікар просто нас зачарувала своєю увагою, знанням справи і ставленням до пацієнта. Провела комплексне обстеження: ЕХО, ЕКГ, консультація кардіолога. Розсіяла всі сумніви, все пояснила, з великим задоволенням будемо звертатися тільки до неї. Завдяки грамотно підібраному курсу лікування та її професіоналізму стан мого батька покращився.
Щиро дякую, рекомендую!

Алла
20 августа 2023 в 20:07

Дякую за фахове і чуйне ставлення до пацієнтів. Лілі Сорохтей особлива подяка за діагностику і консультації хворого тата (а це пацієнт, якого ще треба вислухати як огірочки на балконі вирощувати!).

Оксана
18 августа 2023 в 13:25

Обслуговування в клініці на вищому рівні! Особлива подяка лікарці Сорохтей Лілі за професіоналізм та уважність до клієнта. Велике дякую! Підписана на телеграм канал клініки, тут завжди цікаві та потрібні публікації. Рекомендую!

Владимир
13 июля 2023 в 7:57

Хочу подякувати за прекрасний сервіс та обслуговування! Він у вас на вищому рівні! Для мене ви стали взірцем. Хочеться щоб таке ставлення, та підхід до своїх пацієнтів як у вас, було у всіх медзакладах України. Особливо хочу поядякувати Парацію Олексію Зіновійовичу (лікар-аритмолог, лікар-кардіохірург вищої категорії, кандидат медичних наук). Його консультація була максимально інформативною, чіткою та зрозумілою. Зі всіх лікарів, надав максимально розгорнуту відповідь та роз'яснення. За що я йому дуже щиро вдячний!

Ирина
17 мая 2023 в 3:20

Дякую команді професіоналів за працю та людяність, увагу та турботу.
Дуже ввічливі та підтримують
Успіхів вам

Т К
06 апреля 2022 в 16:13

Сегодня проходила КТ. С самого начала корректная беседа по телефону. Записали на удобное мне время, дали необходимые рекомендации. Само обследование оперативно, быстро, профессионально. Кстати, приняли, без проблем, несмотря на моё опоздание. ‍️
Довольна, что обратилась именно сюда)

Женя
04 марта 2022 в 17:26

Обстеження роблять якісно, 2 роки проходим Мрт і нарікань не було до вчорашнього вечора, медсестра років 50, в тілі, відношення не як до людей а мяко кажучи як до собак

Александр
22 февраля 2022 в 14:55

Дякую за оперативну і вчасну діагностику!
Надзвичайно уважний та ввічливий персонал. Обстеження розпочалося чітко у визначений час. Заключення довго чекати також не довелося.
Приємно, коли все вчасно, швидко та якісно!
Дякую.

користувач
09 февраля 2022 в 14:22

Записалася у вихідний, приїхала у той ж день на записаний час і одразу до мене вийшла співробітник, пояснила усе, підготувала. Зробила КТ, почекала не довго і отримала результат. Дякую Україно- польському центру серця за швидку, вчасну і фахову допомогу у виявленні проблем зі здоров'ям. Адже вчасне лікування - це 50% успіху.

Богдан
30 января 2022 в 2:04

Дуже хороший медичний центр. Хороші спеціалісти і впринципі все було швидко і якісно. Дякую вам!

Василь
18 января 2022 в 17:30

Доброго вечора!
Нещодавно був на обстеженні у "Центр серця Львів ". Привітність, Чистота, Професіоналізм, отримав вичерпну професійну консультацію, щодо обстеження. Щира подяка персоналу!

Саша
07 января 2022 в 0:32

Рекомендую! Дуже рада, що з кожним днем Львів стає по -справжньому європейським, в тому числі в сфері охорони здоров’я! Велике дякую медичному колективу Центру за надану висококваліфіковану допомогу!

користувач
14 декабря 2021 в 15:08

Хочу всім порекомендувати даний центр.
Вичерпна інформація по телефону, високий професіоналізм лікарів; чуйне уважне ставлення до відвідувачів. Зверталася 24.06.2021р для КТ органів грудноі та черевноі порожнини для свого тата.
Завдяки точній діагностиці та рекомендаціі до негайноі госпіталізаціі мій батько вчасно отримав допомогу і продовжує жити.
Дякую Вам за Вашу компетентність та підтримку у складні для пацієнта часи!

користувач
30 ноября 2021 в 4:34

Дякуємо за профісіоналізм, уважне ставлення, за тепле відношення. Сьогодні робили КТ разом з чоловіком. Все по записі, своечасно. Все докладно розповіли, як себе поводити при обстеженні. Дуже швидко зробили заключення. Ми дуже задоволені.

Женя
08 ноября 2021 в 16:45

Сьогодні дідусеві зробили стентування коронарних артерій, враження лише найкращі. Чудовий і привітний персонал. Дякую!

користувач
04 октября 2021 в 11:56

Зробили батькові стентування на самий день народження. Все пройшло добре, хоч стан артерії був не найкращий. Дуже дякуємо!

Володимир
03 сентября 2021 в 5:33

Дуже приємно вражений професіоналізмом лікарів, турботливістю персоналу і чистотою! Дякую, що є такі центри.

Добавить отзыв