UAOTZYV.COM

Клуб фітнесу та реабілітації Zarpa Обстеження, Масаж, Діагностика, заняття Львів

Адрес Львів, ТЦ Сихів вулиця Сихівська 16а 4 поверх Zarpa
Телефон +380 (97) 833-87-31
Часы работы
понедельник10:00-21:00
вторник10:00-21:00
среда10:00-21:00
четверг10:00-21:00
пятница10:00-21:00
суббота10:00-17:00
Сайт zarpa.com.ua
Рубрики Остеопатолог, Диагностический центр, Массажист, Невролог, Ортопедическая клиника
Оценка 4.6 45 отзывов
Похожие компании в категории
Реабілітаційний центр Відновлення — Львів, вул. Княгині Ольги, 5Л, вулиця Княгині Ольги, 5К

Клуб фітнесу та реабілітації Zarpa Обстеження, Масаж, Діагностика, заняття Львів отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Svitlana
22 апреля 2024 в 10:12

Ще 2 місяці тому пройшла курс масажу. Прийшла я у Зарпу зі скаргами на часті болі голови і стрибки тиску. Масаж спини з акцентом на шийний відділ хребта робив Роман. Дуже професійний масажист, який якісно робив масаж і цікаво і доступно розповів що варто робити, щоб тиск внормувався і почуватись краще. Пройшло уже 2 місяці. Почуваюсь прекрасно. Дуже дякую Роману за професіоналізм.

Юрий
26 января 2024 в 15:34

Бував на різних масажах у Львові, але вперше мені так добре пропрацювали саме ті ділянки що треба. Відчув масаж до глибини м'язів, до котрих мабуть найважче добратись. Дякую фахівцю Вірі Максимович. Ви справді знаєтеся на своїй справі. Рекомендуватиму друзям.

Олег
11 января 2024 в 21:59

Вперше в цьому центрі терапії, відвідував послугу загального масажу, процедура була проведена професійно, масажист Антон уточнив у мене все, що мене турбувало. Після масажу були дуже піднесенні відчуття, професіоналізм у даному Центрі фізичної терапії вразив мене, та окрема подяка масажисту Володимиру, за професійно проведений масаж.

Оля
10 января 2024 в 19:45

Пройшла курс масажів у центрі Зарпа на Сихові у фахівця Романа Володимировича Щербатого-чудовий, кваліфікований спеціаліст, який кожного разу розпитував про самопочуття, щоб визначити якій зоні потрібно приділити більше уваги (задоволена на всі 100%), після курсу почуваюсь значно краще. Щодо адміністраторів, то є питання. При покупці абонементу (10 сеансів) ніхто не озвучив/попередив що у абонементу є термін дії (45 днів).

Юрій
18 октября 2023 в 10:08

Ходив на масаж до Геннадія та Віри. Дуже професійно, рекомендую! Болі в спині та попереку припинились, після кожної процедури відчуваю себе заново зібраним!

Marta
18 октября 2023 в 4:12

Проходила 10 сеансів профілактичного масажу на Б. Лепського і сказати що я задоволена, це прям нічого не сказати. Я потрапила до суперової людини, пана Геннадія, він просто крутезний спеціаліст у своїй сфері. На першому прийомі розпитав все що тільки можна, чи не було операцій, чи маю алергічні реакції і т. П. Що турбує і на що потрібно більше звернути увагу при масажах. Він не тільки крутий спеціаліст, так і щей чудесна людина, з якою можна було поговорити на будь яку тему. Завжди уважний, вихований та видно що дуже любить те що робить. Як на мене він повністю віддається роботі та клієнту! А ще стосовно графіка, все було під мене підібрано! Не мала ні разу якихось не порозумінь! Дівчатка адміністратори, завжди усміхнені та люб'язні!
Чи повернусь я в клініку Зарпа? Так, але при умові якщо пораду знову в ці золоті руки до пана Геннадія.

Галина
24 сентября 2023 в 18:26

Дуже рекомендую: гарний сервіс, всі ввічливі, зручний онлайн запис, гнучкий графік і можливість вибрати локацію. Особливо рекомендую Максимович Віру - ідеально мені підійшла; настільки уважна та чуйна, пропрацювала всі мої больові точки і вже за кілька занять я відчула помітний прогрес та полегшення. А ще з Вірою дуже приємно спілкуватись.

Дарина
21 августа 2023 в 7:50

Привіт!
Була сьогодні на сеансі масажу у фахівця Віри і я залишилась в такому захваті, важко навіть передати! Дуже приємна людина з надзвичайно сильними руками і великим серцем. Чудова душевна атмосфера, вчасне виявлення будь яких зажимів, розуміння і поступове вирішення ваших затисків, це те, що можна знайти потрапивши на сеанс до Віри.
Дуже раджу і сама ще не раз відвідаю!

Игорь
12 августа 2023 в 4:34

Робив масаж в Віри, майстер своєї справи, уважно розпитала про проблему, та за короткий курс вдалось зняти проблеми з мʼязами. Рекомендую

Мария
22 июля 2023 в 23:37

Була вже втретє на Лепкого у Віри. Неймовірний професіонал, приємна співрозмовниця) я дуже задоволена і прийду ще не раз)

Женя
08 июля 2023 в 21:23

Дуже сподобалась майстриня Віра, на Богдана Лепкого. Майстер своєї справи! Дуже привітна, та прислухається до побажать. Масаж робить просто неймовірний, тіло дуже рослабленне та легке. Усім рекомендую

Наталия
02 июля 2023 в 23:23

Дуже приємний простір та працівники!

Дякую колективу Zarpa за надану якість послуг. Отримала чудовий релаксуючий масаж, це був приємний подарунок для себе кінці тижня)

Женя
17 апреля 2022 в 9:15

Після медогляду мені поставили діагноз сколіоз. З постійними болями в спині я прожив кілька місяців, поки не записався на масаж в цей реабілітаційний центр. Одразу ж після першого сеансу болі, як кажуть в народі, «як рукою зняло». Особливу подяку хотілося б висловити масажисту Василю, котрий дав свої рекомендації, та постійно питав про самопочуття під час сеансу. Також подяка іншому персоналу, який був максимально приємний. Нещодавно записався на другий сеанс, тепер в очікуванні, коли піду. Всім рекомендую)

Саша
15 февраля 2022 в 5:56

Всім рекомендую масаж у ZARPA. Сама пройшла курс з 10 масажів у Володимира З. І за його рекомендацією переходжу на масаж 1 раз в тиждень. Це супер для самопочуття. Привітний персонал, чисто, приємна музика і приємні ціни, є різноманітні акції. Рекомендую!

користувач
05 февраля 2022 в 6:03

Мій перший досвід масажу, просто ідеальний
дякую Вікторії за дуже уважне турботливе ставлення, однозначно повернусь️

Саша
26 января 2022 в 6:36

Познайомилась з Діаною, коли прийшла на ‚пробний‘ сеанс. Чесно кажучи, масажист чи фізичний реабілітолог - це така робота, де одного досвіду і практичних знань не достатньо. Кожен спеціаліст, котрий торкається шкіри іншої людини, то непомітно для нашого ока передає енергію, настрій та весь накопичений енергоресурс. Для таких професій підходять люди з позитивним мисленням, морально та фізично сильні і здатні знаходити вихід із складних ситуацій (хто займається психосоматичною, зрозуміє мене).
Стосовно самих сесій: для мене важливо, щоб спеціаліст враховував побажання і прислухався до клієнта. Ми з Діаною намагаємось знайти ідеальний ‚режим‘ і інтенсивність самого масажу. Наприклад, для мене принципово, шоб було приглушене світло і масаж голови, інакше просто не розслабитись.
Кімнати самі чисті, охайні, теплі та затишні.
Бажаю Zarpa росту професійного, збільшення клієнтської бази та адекватних клієнтів.
З повагою,
Юлія

Марта
23 января 2022 в 15:48

Нарешті мої м'язи розслабились, масажист Володя - професіонал!
Дуже комфортно було!
Прийду ще!)

Katiya
12 января 2022 в 9:45

Добрий день. До вчорашнього вечора мала найпозитивніші враження від вашого центру. Вчора ж вийшла від вас з осадом. І це пов'язано не з роботою фізичних терапевтів, а з організацією оплати за послуги.

Записалася на масаж для доньки, якій 9 місяців. Дитина почала вередувати, відповідно масаж не відбувся. Фізичний терапевт Галина професійно і кваліфіковано надала рекомендації щодо того, як з дитинкою самостійно займатися вдома. Я задоволена вийшла з кабінету.

І ось тут я була приголомшена. Мені запропонували оплатити за консультацію, вартість якої майже вдвічі дорожча за вартість масажу. І навіть зі знижкою вартість консультації була більшою, ніж вартість масажу.

Це як? Ви вважаєте, що це нормально? Чому мене не попередили, що надають консультацію, яка коштуватиме стільки-то? Я вже не кажу про знижку 50%, яку я мала отримати, як бонус на першу послугу.

Ваш центр мені дуже імпонував і я його багатьом рекомендувала. А вийшов такий ляп.

Женя
06 декабря 2021 в 5:42

Мені дуже сподобалося, проходила курс масажу у вас на Сихові. Професійні майстри зарядили позитивом розім'яли м'язи по інтенсивності пристосувалися до мене. Велика подяка майстрам Василю та Віктору.

Женя
30 ноября 2021 в 17:09

Кваліфікаційні спеціалісти, дуже якісний масаж, а головне завжди є результат. Вдруге проходжу курс, задоволена цілком- рекомендую!

Добавить отзыв