UAOTZYV.COM

Клуб Фешн / Fashion Club

Адрес Львів, площа Івана Підкови, 1
Телефон +380 (67) 374-44-91
Часы работы 10:00-23:00
Сайт fashion-club.in
Рубрики Ресторан, Клуб, Диско-клуб, Караоке-бар, Обеденный ресторан
Оценка 3 31 отзыв
Похожие компании в категории
Ресторация Бачевских — Львів, вулиця Шевська, 8
Рыжий Кот — Львів, вулиця Друкарська, 4
Форель, хлеб и вино — Львів, вулиця Братів Рогатинців, 49
Кумпель — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 2Б

Клуб Фешн / Fashion Club отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитрий
25 января 2024 в 15:23

Завжди ходимо у цей заклад, нещодавно почав працювати новий кальянщик, який робить неймовірні кальяни, останній раз весь день замовляли один смак, тому що було дуже смачно)

Віталій
20 января 2024 в 0:03

Тут готують найсмачніший борщ з пампушками та смальцем, неймовірні млинці з мʼясом та сметаною. Сервіс дівчат та фісташковий чізкейк приємно завершили цей вечір. Рекомендую Fashion

Еко
13 января 2024 в 23:29

Fashion - витончене місце маюче свою історію. Вишукані страви залишать лише приємні та теплі емоції! Однозначна рекомендація.

Анастасія
09 января 2024 в 8:24

Смачна їжа, ненав’язлива атмосфера, якісний алкоголь. Раджу спробувати тут коктейлі. Офіціантка дуже старалась, була милою. Враховуючи те, що у Львові складно знайти хороший (або хоча б непоганий) заклад, Fashion заслуговує на хорошу відзнаку, і я рекомендую його.

Армен
06 января 2024 в 5:07

Приїжджаю сюди кожного разу, коли відвідую свою родину в Україні. Дуже привітний та обізнаний персонал, спокійна та затишна атмосфера, їжа смачна. Це дивовижне місце для відвідування, настійно рекомендую!

Володимир
04 января 2024 в 4:43

Серед десятків гарних і затишних місць у Львові хочу виділити Fashion. Раджу всім завітати в цей, насправді, чудовий заклад. Затишок, інтер’єр та дуже смачна кухня! Спокійна джазова музика зробила наш вечір незабутнім.

Женя
28 октября 2023 в 15:13

Смачно! Атмосферно! Неймовірно! Просто чудове місце для приємного кавування, смачного обіду чи романтичної вечері. Однозначно варто відвідати.

Анна
20 октября 2023 в 20:53

Чудовий заклад в центрі міста. Просторі зали. Гарний інтер'єр. Адекватні ціни. Персонал привітний та веселий. Кухня дуже смачна, страви подавали швидко. Все дуже сподобалось. Рекомендую

Роман
08 октября 2023 в 4:44

Обслуговують швидко, кухня готує смачно. Персонал привітний і компетентний. Поруч є місце для парковки на декілька машин. Є літній майданчик і великий зал, у вечері працює зал з професійним караокє. Рекомендую.

Саша
22 сентября 2023 в 10:11

Буваю тут не вперше, і з впевненістю можу сказати, що це мій один з улюблених ресторанів. Завжди дуже смачно, персонал привітний. Атмосфера приємна, відчуваю себе як вдома. Рекомендую.

Женя
14 сентября 2023 в 11:53

Дуже гарний заклад, смачні страви та приємна атмосфера. Особливу подяку хочу висловити офіціантам, які порекомендували страви під мій смак, запропонували хороше вино, були привітними та ввічливими, а також привітали з моїм святом.

Саша
20 апреля 2022 в 15:48

Музика відстій, а помічник ді-джея, що вставляє недоречні комети, це взагалі без коментарів, він як ніби не в собі. Заклад, який завжди відвідуємо, сьогодні розчарував, особливо Коментатор, що працює щ ді-джеєм, це жах

Алекс
15 марта 2022 в 17:35

Зіпсувся заклад, спокійно покурити кальян та поговорити неможливо, якийсь, таке враження, нетверезий представник персоналу, дорвався до пульта та цілий вечір то скручував то підкручував музику. За одним столиком доводилось кричати один до одного. То був мій останній візит туди

Анастасия
06 мая 2020 в 11:50

Ставлення адміністрації ужасне. При резерві столика відповіли " є місце на барі" що дуже дивно. Часто сюди приходила, такого не було, але цього разу просто жахливо. Хоча би якби не було столика, не брали б за вхід, а одразу сказали шо мій резерв не дійсний (хоча резерв був). НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Діма
01 мая 2020 в 21:55

1, на сайті вказано що заклад працює цілодобово. О 05.00 закрили заклад просто перед носом. 2. Охорона та персонал хамло. Їм максимум на ринку працювати. Коли подзвонили на рецепцію сказали що працюють до 5 (караоке), а до 6 залежно від кількості гостей. Кальянщик поклав 6 (!) Вуглів наполоаину згорених на кальян. Адмінша караоке хамло. Обслуговування на 0 хоч в чек включено 7% за обслуговування. Адміністратор Женя повний 0 в компетентонстві та комунікабельності. Просто зіпсували ДН

Диана
15 марта 2020 в 9:55

Охоронці бидло, знаю купу історій як вони били відвідувачів закладу, офіціантки не вічливі, хамки, коли є купа вільних столів кажуть, що все на броні, але за гроші ця бронь різко дівається, максимально жахливе місце, одне позитивне що можу сказати це приємні жіночки на гардеробі та діджей Северин, єдине хороше, що є в цьому жахливому закладі

Тарас
13 января 2020 в 2:54

Не рекомендую, персонал дуже повільний, хіба давати чайові зверху і тоді вони ворушаться. Якісь їжа бажає кращого, а порції тут взагалі одна столова ложка. ЦА-всі на ви***нах, хоча в реалі з себе нічого не представляють. На вимогу дати стакан звичайної простої води-виписали чек. Місце зливу грошей

Kateryna
11 декабря 2019 в 17:20

Всегда, приезжала во львов и ходила в это заведение, все очень нравилось. Приятная музыка, кухня на высшем уровне, добрые и приветливые официанты. Но, сегодня все мои впечатления перечеркнул их одменистратор, просто не далёкая особа, которая позваляет себе не предвзято относится к гостям. Испортила весь вечер. Только из-за неё пришлось уйти и желания возвращаться нет больше.

Саша
16 декабря 2018 в 13:19

По атмосфере - любимейшее место что бы посидкть покурить кальян. Что внутри, что снаружи оооочень уютно. За это 4 звезды. Бронь по телефону сделать нельзя - за это минус. Кальян отличнейший! Светящийся. Супер просто.

Саша
11 декабря 2018 в 8:01

Були на комплексному обіді. Хек віддавав трохи болотом, рис ніякий. На комплексний обід туди йти не рекомендую. Чай мохіто дуже смачний, за нього лайк.

Добавить отзыв