UAOTZYV.COM

Клінінгова компанія SurfaceCleaning

Адрес Львів, вулиця Тернопільська, 21
Телефон +380 (99) 140-60-33
Сайт cleaning.surface-ua.com
Рубрики Услуги по уборке
Оценка 4.1 9 отзывов
Похожие компании в категории
ТзОВ ЧЕПУРНА ОСЕЛЯ — Львів, вулиця Дениса Лук'яновича, 7/6
Клінінгова компанія EuroClean | Львів — Львів, вулиця Тролейбусна, 7
Мувінгова компанія Мураха — Львів, площа Євгена Петрушевича, 3

Клінінгова компанія SurfaceCleaning отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Галина
18 ноября 2020 в 13:27

Команду робітників важко назвати професіоналами. Замовили прибирання після ремонту (74квадрати/6000грн) і тепер знаходимо багато недоопрацювань. У віконних рамах залишився будівельний бруд. Багато дрібних місць залишились з порохом. Є поверхні які так і не протерли. Банально з унітазу не зняли заводську етикетку.

Zhuzha
14 ноября 2020 в 14:38

Цена выше в два раза средней по Львову, а убирают хреново. Тем более за эти деньги.

-Вы это сделали?
-Да
А там грязно и не вымыто ‍️ Потом, оказывается, что та уборщица, что отвечает, вообще не в курсе делала ли это другая)

Больше не обращусь. Из плюсов только срочность - приезжают на следующий же день.

Дополняю: одной звездой я оценила качество ваших услуг относительно цены. А за тяжёлый физический труд я заплатила. Не нужно так некрасиво манипулировать, чести вам не делает:)

Meri
27 ноября 2018 в 16:23

Дуже задоволені послугами вашої компанії. Розгребли завали річної давності. Допомогли вивезти сміття. Працювали дівчатка весь день і працювали на совість. Дякуємо Вам за працю на совість. Дякуємо Олені за організацію праці. За вміння зарадити у будь якій ситуації. За організацію роботи. За роботу з працівниками. Дякуємо Вам за вашу працю. Ви чудові! Ми будемо рекомендувати всім

Олександр
26 ноября 2018 в 19:30

Замовляли післяремонтне прибирання. Все було зроблено на найвищому рівні. Якісна техніка, миючі засоби і молодий колектив! 90 квадратів за один день. Дякуємо за ваш професіоналізм! Будемо користуватися Вашими послугами і надалі. Всім РЕКОМЕНДУЮ.

Ulianka
25 ноября 2018 в 8:17

Дівчатка прийшли і відчистили квартиру після ремонту до блиску. Часто лякали, що клінінгові компанії можуть щось пошкодити чи поцарапати, проте працівники даної компанії поставились бережно і уважно до всього. Окреме дякую Олені за простоту контакту, клієнтоорієнтованість, увагу до деталей та організацію процесу!

Щиро рекомендую і сама звертатимусь у випадку потреби!

Христина
08 ноября 2018 в 19:06

Враження двояке - ставлю досить високу оцінку за якість прибирання - справді, непогано. Правда, робота почалась аж тоді, коли приіхала п. Олена. До того, жіночки на більшість вказаних обов‘язків відповідали - ми це не робимо. Достатньо неввічливим тоном. Але, повторюсь, якість прибирання висока - вікна були дуже добре помиті, у квартирі теж прибирання було хорошим.
Інша справа - що по завершенні була названа інша сума (вища) із зазначенням (як і домовлялись) з розрахунку, що я не пам‘ятаю про яку суму домовлялись. А також, було обіцяно, через невиконання певноі роботи, прийти додатково і в якості компенсаціі почистити шкіряний диван безкоштовно. Зрозуміло, що в зазначений день ніхто не прийшов і не передзвонив)
Тому, незважаючи на позитивні моменти - звертатись більше не буду, а також, звісно, рекомендувати.

Pavlo
07 ноября 2018 в 4:29

Замовляли прибирання приміщення після ремонту. Не вірили до кінця, що його можна відмити. Результат був вражаючий. Співвідношення ціна-якість. Особливе дякую керівнику, за простоту спілкування, вміння зарадити в нестандартних ситуаціях, і за роботу на результат. Рекомендую, та звертатимуся сам!

Замовити
03 ноября 2018 в 19:31

Вже не перший раз працюємо з Клінінговою компанією "SurfaceCleaning". Рекомендуємо як справді фахівців своєї справи. Клієнтоорієнтована компанія!

Роман
24 октября 2018 в 10:19

Ніяк не міг продати старенький диван, але після чистки від компанії SurfaceCleaning він став практично як новий і клієнт знайшовся дуже швидко. Після цього ще замовляв чистку килиму. Дякую Вам за роботу

Добавить отзыв