UAOTZYV.COM

Клініка жіночого здоров'я Грація

Адрес Львів, вулиця Івана Кавалерідзе, 19
Телефон +380 (96) 020-78-41
Часы работы 09:00-22:00
Сайт graceclinic.com.ua
Рубрики Клиника репродуктивной медицины, Гинеколог, Онколог
Оценка 5 22 отзыва

Клініка жіночого здоров'я Грація отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Amalija
18 апреля 2024 в 21:50

Гарна клініка, чудові умови. Мені дуже сподобалося на прийомі. Зоряна Ігорівна дуже уважна і приємна у спілкуванні, легко знайти спільну мову. Наразі почала своє лікування і надіюсь на гарний результат. Дуже вдячна за швидке реагування та запис на прийом, для мене це було важливо)

Татьяна
11 февраля 2024 в 5:09

Вже не вперший раз приходила на консультації до Зоряни Ігорівни. Вперше звернулась до неї з приводу новоутворень - видалила з першого разу, допомогла з тим, з чим вже 4 місяці не могли впоратись інші. Дуже дякую. Рекомендую)

Соломія
10 февраля 2024 в 5:10

Зверталася з проблемою. Дуже хвилювалася був мій перший в житті візит. Лікар дуже уважна добра вислухала підтримала. Якісно виконувала свою роботу. Рекомендую.

Елена
16 декабря 2023 в 15:47

Дуже сподобалася доктор Зоряна Ігорівна. Все швидко перевірили і прийнялися лікувати. Якщо в мене є якісь питання щодо приводу лікування, доктор завжди на звʼязку і відповідає на мої питання. У наступний раз тільки до Зоряни Ігорівни

Ліля
30 сентября 2023 в 15:03

Нещодавно зверталася сюди за консультацією і отримала відповіді на всі свої питання, Зоряна Ігорівна досвідчений спеціаліст надала дуже корисні поради і рекомендації.

Анастасія
24 сентября 2023 в 20:52

Вже майже рік відвідую клініку "Грація". Тут все для вашої зручності: бахіли, чай, кава, солодощі, куточок для дитини. Завжди чисто і затишно. Зоряна Ігорівна - професіонал своєї справи, готова допомогти в будь-який час. Завжди на зв'язку - консультує у вайбері, нагадує про обстеження і візит. Делікатна, завжди заспокоїть і підтримає. Всі призначення лікаря були дієвими і дали позитивний результат. Не призначає зайвого, виписує якісні препарати. Щиро рекомендую Зоряну Ігорівну як прекрасного гінеколога і чудову людину.

Lesja
20 сентября 2023 в 0:57

Дуже задоволена візитом до лікарки, мала гінекологічні проблеми і за тиждень лікування бачу що ситуація йде на покращення. Сподобалась також те, що візит був в досить пізній час, що зручно після роботи. Гарний медичний центр, а головне- розумна лікар Зоряна Ігорівна! Щиро рекомендую!

Юлія
28 августа 2023 в 11:27

Дуже рада, що потрапила саме у цю клініку до Гарбарчук Зоряни! Дійсно професіонал, завжди все пояснить і розкаже. Всім рекомендую?

Сольвейг
08 августа 2023 в 11:33

У мене було всього пів години. Лікар за цей час оглянула мене, взяла аналізи, виписала лікування, надала ліки. Я щаслива! Після прийому я отримувала консультації та результати аналізів у месенджерах. Дуже професійно, оперативно та сучасно!

Женя
13 июля 2023 в 5:00

Щиро рекомендую Гарбарчук Зоряну Ігорівну! Гінеколог який любить свою роботу, є професіонал у своїй справі. Завжди підтримає, дасть гарну пораду! Щиро рекомендую усім жінкам хто любить себе та дбає про своє жіноче здоровʼя! Здорова жінка, щаслива жінка!)

Таня
16 мая 2022 в 19:17

Благодарна Зоряне Игоревне за профессионализм и внимательность. Очень приятная, добрая. Все четко объясняет, дает полезные советы и всегда готова помочь в нерабочее время (за что невероятно благодарна). Рекомендую!

Женя
14 мая 2022 в 4:51

Хочу висловити подяку лікарю Гарбарчук Зоряна Ігорівна. Дуже добра і приємна людина. Завжди допоможе, та надає правильне лікування.
Завжди на зв’язку та хвилюється за кожного пацієнта. Вдячна за хороше обслуговування.

Валерия
05 мая 2022 в 5:52

Спасибо большое Зоряна Игоревна за профессионализм, за индивидуальный подход. Рекомендую доктор супер)

Аліна
01 апреля 2022 в 13:37

Мої милі дівчатка. Розумнички. Майстрині і феї своєї справи. Дякую Богу що ви з'явилися в моєму житті. Натхнення вам обом, вдячних вам пацієнтів щоб оцінювали вашу працю, хоч і не легку але ви цю працю робите приємною для пацієнта. Щоб робота йшла легко і прибутково. Так триматися. Ви молодці. Обіймаю вас обох до скорої зустрічі.

Саша
30 марта 2022 в 9:19

Хочу висловити велику подяку Зоряні Ігорівній за професіоналізм. Велике дякую за індивідуальний підхід. Дуже приємно мені, що вона приділила увагу поза робочим часом і постійно підтримується консультація в разі необхідності.
Тепла атмосфера клініки і відношення лікаря, викликає велику довіру. Дякую!

Саша
15 марта 2022 в 1:48

Дякую лікарю Гарбарчук Зоряні Ігорівні за професійний підхід у вирішенні проблеми. Відповідальна, чуйна, завжди на зв’язку. Сервіс на вищому рівні. Рекомендую

пользователь
02 марта 2022 в 11:47

Дуже задоволена масажем в Ілони.
Йшла на масаж з відчуттям скованої спини і рук. Вийшла з відчуттям легкості, так ніби тіло стало легше і у вазі.
На масажі було невимушено і легко.
Дякую.

Ева
26 февраля 2022 в 7:12

Йду до Зоряни Ігорівни як на свято) із нею я певна, що моє здоров‘я у надійних руках, дякую Вам!

Vi Ny
19 февраля 2022 в 21:59

Дуже задоволена якістю надання послуг у цій клініці, сучасне обладнання та комфортна, затишна атмосфера Окрему увагу хочу приділити лікарю Гарбарчук Зоряні Ігорівні, дуже розумна та приємна жінка, а головне компетентний спеціаліст. Довіряю себе їй на 100%. Жодного разу не підвела, допомогла і вилікувала мою проблему, окреме дякую) ️

Марія
18 февраля 2022 в 22:02

Хочу порекомендувати пані Зоряну Ігорівну Гарбарчук. Добре, що вона була моїм першим лікарем, бо саме від цього досвіду потім ставишся до таких фахівців вцілому. Потім дистанційно вона ще довго давала поради з приводу різних аспектів жіночого здоров‘я та плідності. Дуже дякую її за фаховість та людський підхід до пацієнтів.

Добавить отзыв