UAOTZYV.COM

Клініка Стоматології Рома

Адрес Дрогобич, вулиця Михайла Грушевського, 2
Телефон +380 (98) 525-22-00
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-18:00
Сайт romaclinica.com
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 4.8 35 отзывов
Похожие компании в категории
Ваш стоматолог - Ігор Слюсаренко. YOUR DENTIST / Max Dental Clinic — Дрогобич, вулиця Тараса Шевченка, 26
Стоматологія Vivadent — Дрогобич, вулиця Михайла Грушевського, 103
Стоматологічний кабінет Любомира Мороза — Дрогобич, вулиця 22-го Січня, 45

Клініка Стоматології Рома отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
29 мая 2024 в 23:14

Дякуємо Миджин Анніта Наталі Пігурі за професіоналізм, щирі посмішки та завжди щасливе личко донечки. Завдяки вам… ми подолали свій страх

Віка
28 мая 2024 в 1:13

З радістю хочу поділитися своїм досвідом постійного відвідування стоматологічної клініки «Рома». Протягом кількох років я є клієнтом цієї клініки і кожного разу виходжу звідти з найкращими враженнями.

Особливо хочу відзначити роботу лікаря-стоматолога Анни Роман та його асистента Ольги Голубінки. Анна Роман завжди демонструє високий професіоналізм, уважність до деталей та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Кожна процедура проводиться максимально обережно і безболісно, що дуже важливо для мене як для пацієнта.

Асистент Ольга Голубінка завжди готова підтримати, надати необхідну допомогу та створити приємну атмосферу під час візиту. Її чуйність та професіоналізм роблять лікування ще більш комфортним.

Я дуже задоволений результатами лікування та регулярних профілактичних оглядів. Кожен мій візит до клініки підтверджує високий рівень обслуговування та турботу про пацієнтів. Завдяки злагодженій роботі Анни Роман та Ольги Голубінки я завжди впевнений у здоров'ї своїх зубів.

Я не можу не згадати приємних адміністраторів Наталя та Валентина, які роблять кожен візит ще більш комфортним та приємним. Від самого входу до клініки відчуваєш теплу та доброзичливу атмосферу, створену завдяки їхньому професіоналізму та ввічливості.

Рекомендую клініку «Рома» тим, хто цінує якісне стоматологічне обслуговування та професійний підхід. Дякую вам за вашу постійну турботу і високий рівень послуг!

Галина
25 января 2024 в 9:22

Ми довго шукали стоматолога для дочки, обходили весь Дрогобич. Але після першого візиту у клініку "Рома" були приємно вражені. Справжні професіонали Ірина Гошко та Галина Стахів відразу знайшли підхід до дочки. Тепер наша донечка навіть коли у неї болів зуб, а пані Ірина була у відпустці відмовилася йти до інших стоматологів і тиждень терпіла біль. Дякуємо за турботу, людяність, здорові зуби, спокійні нерви.

Христина
27 ноября 2023 в 17:20

Доброго дня)
Лікували зубчики донечці (4,5 р) 27.11.2023р.
Оскільки, це вже не перший досвід лікування у сні, перед цим ще лікували синочкові, то я не переживала взагалі.
Лікарі великі молодці
Діти задоволені, немає ніякого стресу, що важливо)

Дарія
12 ноября 2023 в 20:17

Ми звернулися в Клініку Стоматології "Рома" так, як не усі стоматологи лікують під медичним сном, а у нашому випадку нам підходило саме таке лікування. Бо дитина не йшла на контакт з лікарем стоматологом, бо була вперше у стоматолога. В результаті з надмірним вживанням солодощів і не правильним чищенням зубів. Було ушкоджено значну кількість зубів задніх, передніх, зверху і знизу. Загальна картина була дуже плачевна ще й один зуб видаляли. Але під чітким наглядом нашого лікаря стоматолога Гошко Ірини та анестезіолога Борачка Тараса і їхньої команди усе пройшло дуже добре і спокійно, поступово дитині ввели анестезію й оглянули її. І ми обговорили план дій. Усе проходило спокійно без ніякого напруження. Адміністратори клініки забезпечили батьків перебування у клініці спокійне і комфортне. Адміністратори залюбки відповідали на усі питання які цікавили нас і була моральна підтримка. Окрема вдячність Ілику Роману Романовичу, який підтримав нас і розказав в деталях усю суть лікування дитячих зубів і догляд за ними. Розмова була приємною і заспокоїла нас. І ми були впевнені, що наша дитина у надійних руках. І знали, що все пройде добре на найвищому рівні. В клініці кожен працівник з любов'ю ставиться до своєї роботи, і кожен працівник ставиться до своїх пацієнтів дружньо. Себе почували в клініці так, як ми уже в десяте тут, але це було вперше. Я залишилась під дуже гарними враженнями — це сучасна, надійна і комфортна клініка із найновішим обладнанням. З дуже гарними адміністраторами які пригостять вас кавою, чаєм і запашними смаколиками. Бо все ж таки чотири години перебували в клініці та тут приділяли увагу так, як дитині, так і батькам. Дуже вдячна усім за допомогу нашій дитині завдяки професійній роботі наша донька почуває себе чудово, без стресу після стоматолога.

Ті батьки які хочуть полікувати зубки своєї дитини без страху і стресу для дитини рекомендую Клініку Стоматології "Рома". Дитині полікують зуби у сні без сліз, стресу та болю. Усе пройде на вищому рівні. Бо Вашу дитину будуть супроводжувати професіонали своєї справи.

Ми дуже вдячні усій команді, і будемо дотримуватись усіх рекомендацій наших лікарів. І обов'язково повернемось на повторний огляд. Та надалі огляд у зубного раз в пів року обов'язково. Від імені своєї сім'ї Дякую Усім Вам. Хай вам щастить, нових здобутків вам, і слухняних діточок. Усього найкращого.

Софія
02 ноября 2023 в 20:45

Дуже подобається.
Син позбавився страху до стоматолога в Ромі. Дуже гарно полікували років 5 тому, досі все ок.
Зараз лікую зуби я. Комфортно, безболісно. Розумію, що лікарі дають дуже кваліфіковані продумані поради.
Думаю, що на Рому варто покластися

Олеся
26 октября 2023 в 6:33

Хочу висловити щиру подяку Стоматологічній клініці "Рома"за професіоналізм та щиру увагу всього персоналу. Лікування мого сина проходило у сні, це дуже комфортно та небезпечно. Все пройшло вдалоЩиро дякуємоооо! Ви найкращі

Юлия
16 сентября 2023 в 7:01

Двічі відвідували клініку з донькою. Двічі робили професійну гігієну. Перший раз усе було добре. Але на другий раз щось пішло не так. Зробили гігієну та додатково без моєї згоди та обговорення покрили дитині зуби фтором. Для мене це дуже критично, тому що я проти фтору на зубах!

Питання, чому лікар не запропонувала це власно мені перед виконанням процедури? А зробила постфактум? Моїй дитині то не потрібно! Це треба обговорювати з пацієнтом завчасно. Я спокійно пояснила це адміністратору, але жалкую, що не підняла це питання так, як було потрібно. Думала купити дитині там щітку, але ця ситуація підпортила бажання що небудь там купувати.

Венцик
06 сентября 2023 в 3:30

Наша щира рекомендація.
Професійний підхід, якість лікування на найкращому рівні. Окрема подяка нашому лікарю Гошко Ірині Степанівні за ідеальні зубки сина, адміністратору Галині, завдяки якій ти оточений турботою та піклуванням, та лікарю-анестезіологу за спокій і впевненість. "Рома як вдома" -це те, що ти відчуваєш в цій клініці. Вони у Дрогобичі безперечно найкращі

Лілія
25 августа 2023 в 16:34

Дуже задоволена роботою працівників клініки Рома. Неодноразово рекомендую своїм родичам, адже довірила їм найдорожче, свого синочка. Все пройшло просто супер, на вищому рівні і головне без стресу для Кипріяна. Однозначно ви кращі, рекомендую

Саша
10 августа 2023 в 9:05

Рік тому переді мною став вибір клініки для лікування. І як я рада, що так влучно обрала клініку ROMA! Дуже задоволена сервісом і турботою своїх лікарів та всього персоналу. Професіонали своєї справи і все дуже на високому рівні! Лікування у медичному сні це 4х годинна операція за одну хвилину у вашій свідомості. Без болю та дискомфорту. Індивідуальна брекетна установка, також вищий рівень, про який мені не було відомо. Комплексний підхід лікування крок за кроком. Щиро вдячна і щиро раджу, як для себе, обрати клініку ROMA. Особлива подяка моїм лікарям Олені Романівни та Романії Романівни. Дуже людяні, турботливі і завжди на звʼязку?

Іра
19 июня 2023 в 18:45

У березні хірург Романія видалила мої 8-ки в медичному сні. Це було однозначно найкращим рішенням обрати медичний сон. Операція пройшла для мене ніби декілька секунд. Хірург Романія дуже чуйна та професіонал своєї справи, підтримує перед операцією та після, все чітко і зрозуміло пояснила. Коли прийшла на зняття швів, то навіть не відчула як п. Романія зняла їх) Реабілітація пройшла добре, набряку майже не було, декілька днів поїла пюре, і повернулася до свого звичного життя. Ще хочу подякувати анастезіологу та медсестрі, професіонали своєї справи!

Gudok
17 июня 2023 в 4:41

Лікували зубки дитині 2 роки і 4 місяці. Чудова робота фахівців, підхід до дитини, приємний персонал. Дитя точно не боятиметься лікаря-стоматолога. Рекомендую цю клініку

Емануїл
05 февраля 2022 в 6:48

Ціни на брекети неговорять. Щоб пацієнтів невідлякати сумою грошей і щоб незнали на які гроші розраховувати. Дуже хитрий підхід.
Люди говорять що ця стоматологія дуже дорога. Тобто дорожча від інших тому звертаються багато в інші клініки.
Несподобалась така невизначеність і здивувала хитрість.

Руслана
31 января 2022 в 8:51

Дякуємо колективу стоматологічної клініки за індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта та сервіс на всі 120%.

користувач
16 сентября 2021 в 5:02

Дуже задоволена клінікою"Рома". Воджу туди своїх двох діток. Надзвичайно привітні дівчатка -адміністратори, професійні і компетентні лікарі. Дитині проводили
хірургічне лікування- я дуже переживала, але все пройшло на високому рівні. Дуже терпеливі лікарі, знаходять підхід до кожного пацієнта так, що на наступний раз діти йдуть не боячись.
Щиро всім РЕКОМКНДУЮ!

Мария
06 сентября 2021 в 20:36

Дуже задоволена роботою клініки «Рома». Завжди все детально розкажуть: як відбуватиметься процедура, що будуть робити і скільки часу це приблизно займе. В клініці чисто, а також дотримуються усіх Ковідних протоколів. Діти охоче ходять на регулярну чистку зубів і завжди виходять з посмішкою. Рекомендую лікаря Роман Анна Ігорівна

користувач
21 августа 2021 в 17:17

Компанія "РОМА" щиро вдячна усім пацієнтам за те, що обрали саме нас. Ми цінуємо кожного пацієнта і завжди піклуємось про Вашу безпеку, комфорт та здоров'я! Вдячні за кожен відгук, який Ви залишаєте на сайті та в соціальних мережах.

користувач
18 августа 2021 в 19:55

Найкраща клініка в
регіоні. Я вражений професійністю усіх лікарів. Дякую за безпеку та привітність кожного працівника. Ви найкращі!

Женя
18 августа 2021 в 16:18

Чудова клініка і повний набір якісних стоматологічних сервісів. Лікуємось усією сім’єю і дуже задоволені.

Добавить отзыв