UAOTZYV.COM

Клініка Skin&Health Дерматолог Олег Фрайт

Адрес Львів, вулиця Героїв УПА, 78
Телефон +380 (50) 315-22-46
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт skin.lviv.ua
Рубрики Дерматолог
Оценка 3.8 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
SKIN & HEALTH — Львів, вулиця Героїв УПА, 78
Похожие компании в категории
ПЕРСОНА-ЛЮКС, ПП — Львів, вулиця Академіка Богомольця, 3
Медичний центр Оксфорд Медікал Львів — Львів, просп. В'ячеслава Чорновола, 45а, к.9
Дермато-косметологічний центр — Львів, вулиця Дороша, 3/1
Медіостар / Медиостар — Львів, вулиця Городоцька, 62

Клініка Skin&Health Дерматолог Олег Фрайт отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алина
02 апреля 2024 в 21:13

Сьогодні з мамою видаляли новоутворення у пана Олега, лікар дуже компетентний, привітливий, доброзичливий)
Такі лікарі зараз на вагу золота, тому щиро рекомендую)

Катя
19 марта 2024 в 8:33

Найкращий дерматолог у Львові! Немає рівних. Лікар, який зчитує діагноз одразу, показує і розказує як виглядає той чи інший діагноз. Людина-енциклопедія
Щодо видалення новоутворів на шкірі: ювелірна хірургічна робота, заживає усе ідеально (це і на мені та на багатьох інших пацієнтах, які були у доктора Фрайта О. В.). Також О. В. є обізнаним у суміжних медичних галузях та порадить куди звернутися у різних випадках. Раджу пана Фрайта завжди і всім. Розумний, кваліфікований лікар та чудова людина!

Соломія
16 января 2024 в 20:52

Була на візиті в клініці “Skin&Health”, в лікаря - Фрайта Олега і враження залишилися найкращі, адже це єдиний дерматолог-онколог (була в багатьох), який одразу ідентифікував проблему, призначив лікування та пояснив план подальших дій. Позитивна динаміка показує в сторону одужання! Велике спасибі!
Олег Володимирович - високоосвічений, кваліфікований фахівець. Чекаючи в холі, помітила, що на консультацію приводять маленьких дітей і немовлят, - це характеризує лікаря, як багатопрофільного. Водночас - дуже простий, доступний та привітний, що не мало важливо при спілкуванні з не дотичними до медицини людьми, а також пацієнтами похилого віку і такими, які мають онкологічні проблеми.
Клініку легко знайти (коли приходиш другий раз, думаєш, і чому перший раз, мене завело в ту арку і внутрішній двір). При вході зустрічають привітні адміністратори.
На рахунок затримок часу: це медицина - наука не точна, ніхто не може передбачити, непередбачену ситуацію, коли пацієнту може стати просто погано. Тут потрібно проявляти розуміння і гнучкість, а не обурення, що забрали 7хв твого часу. Я зайшла із затримкою в 10хв, але результат лікування від цього не постраждав.
Ціни за консультацію та інші послуги, нижче середнього, в порівнянні з іншими клініками.
Як клієнт, я залишилася задоволена! Щиро рекомендую.

Ольга
16 января 2024 в 20:14

Записана була на 16: 00,16: 05 замість мене в час мого запису впустили супервізора до кабінета лікаря Олега Фрайта. В результаті зайшла в кабінет о 16: 20.
Лікар - експертний, але зневажливий. Адміністратор в даній ситуації зайняла позицію безпомічності.
З хорошого - діагноз лікар поставив, з поганого - неприємний досвід прийому, спілкування і неповаги до мене, як пацієнта і мого часу.

Людмила Бобик
08 октября 2023 в 8:09

Хочу порекомендувати Олега Володимировича, як дуже професійного дерматолога у своїй сфері і не тільки! Лікування ефективне на сто відсотків. Донька приїздила до нього з Києва, щоб почути його думку. Мені особисто він також дуже допоміг з моїми проблемами Рекомендую, як найкращого спеціаліста у Львові і просто хорошу людину)

пользователь
14 августа 2023 в 9:08

Дуже задоволений результатом лікування. Мав важку форму акне.
Перепробував усі види кремів та ліків, але результату не було.
Потім потрапив на консультацію до Фрайта. Та отримав рекомендації що до медикаментозного лікування, та догляду. За 4 місяці лікування забув що таке акне, висипання пройшли зовсім. Хоча до цього мали хронічний характер, близько 10 років.
Також лікар весь час перебував зі мною на звязку, та вразі будь яких запитань відписував у вайбері.

Любов
25 июля 2023 в 7:42

Олег Володимирович - професіонал, чудесний лікар і хороша людина. Вся моя сім‘я лікувалась у нього, і якщо виникають якісь питання, завжди звертаємось. З Олегом Володимировичем я вилікувала важку форму акне. Також, друзі та знайомі звертаються до Олега Володимировича. Я не знаю кращого лікаря дерматолога. Дякую Вам, Олег Володимирович, за те, що ви робите!

Оксана
13 июня 2023 в 12:51

Дякую лікарю за допомогу. Рік лікування (це є наслідком лікування в інших клініках), проте є чудовий завершальний результат. Щиро вдячна п. Олеже!

Светлана
06 июня 2023 в 9:15

Не компетентний в складовій ліків та протипоказах стосовно них. Не надає екстренну допомогу та не виходить на зв'язок з пацієнтом.

Мар‘яна
30 июня 2022 в 15:37

Дякую Фрайту Олегу Володимировичу за якісну консультацiю i ефективне лікування. Це не просто лікар з великим досвідом, це людина, яка постійно цікавиться передовими методиками лікування дерматологічних проблем. Нетривіальна, бюджетна і головне дієва терапія принесла свій результат за короткий період. Настанови лікаря однозначно працюють! Звертаю увагу, що Олег Володимирович також займається діагностикою та лікуванням різних проблем шкіри волосистої частини голови (трихологією).

Myroslava
01 августа 2021 в 13:05

Мала можливість попасти на прийом до пана Олега. На перший погляд здалося що хороший кваліфікований лікар. Але схоже на те, що я помилилась. Заплатила гроші за те щоб він мене прийняв, але кваліфікованої допомоги не надав. Виходить, що я викинула гроші на вітер. Більше того, взагалі (після отримання результатів аналізу, з яких відкрив лише 2-ві сторінки з 4-х) просто не відповідав на дзвінки і смс повідомлення. Попередньо не бачучи результатів, виписав гормон, а от аналіз показав, що він мені не протрібний, а потрібний якийсь інший припарат. Тому, певно пан Олег не знав, що мені сказати, і в зв'язку з цим вирішив просто ігнорувати, а те що ноги набрякають і я не можу ходити, то таке. Відтоді коли йому останній раз написала (це було в день прийому, десь під вечір). Пройшло 4 дні він упорно не заходе в телеграм, хоча сам сказав туди писати. Ноги далі пухли і висип збільшувався і дуже свербів і я мусила шукати іншого спеціаліста який зміг мені допоготи, і облегчити ходьбу та зняти набряк на ногах, за що я їй дуже вдячна.

Галина
17 июля 2021 в 15:28

Такої антисанітарії, як у лікаря Фрайта, я давно не зустрічала. Люди, якщо вам важливе ваше здоров'я, обминайте 10 дорогою

Ира
18 мая 2021 в 17:04

Справжній лікар! Чудова людина, яка працює в першу чергу, щоб допомогти своїми знаннями, досвідом. Заспокоїть, порадить. Лікар, якому довіряєш. Пане Олег, дякую Вам за те, що обрали саме цю професію!

Yurij
20 апреля 2021 в 9:47

Враження про Лікаря Олега Володимировича склалися найкращі - і як про висококваліфікованого фахівця, і як про чуйну і про приємну людину. Блискавично орієнтується в діагностиці і використовує найновіші ефективні методи лікування.

Nataliia
07 апреля 2021 в 8:44

Дуже компетентний лікар, легкий в спілкуванні і добре все пояснює. Не призначає непотрібних ліків та діагностик, лише обґрунтовані. Лікування ефективне.

користувач
09 марта 2021 в 5:54

Вже не перший рік приходжу на консультацію до п. Олега і кожен раз захоплююсь його професіоналізмом та людяністю! Дуже хороший лікар все чітко, ясно, доступно! Усім раджу!

Таня
01 февраля 2021 в 19:24

Так і не змогла потрапити на візит до Пана Олега, бо він, очевидно, був надто зайнятий консультацією попереднього пацієнта та абсолютно не зважав на те, що в когось їще може бути щільний робочий графік.

Пане Олеже, наступного разу не робіть запис пацієнта на певну годину, а просто кажіть хай відміняє всі плани на день та чекає під дверима кабінету, коли Ви звільнитеся. Принаймні так у пацієнта будуть правильні очікування щодо часу та тривалості прийому.
_
Того ж дня звернулася в медичний центр Параскеви: проконсультували професійно і без затримки (як завжди). Дивина, але, деяким лікарям пунктуальність дається легше, аніж іншим.

І Пане Олеже, до Вашого відома, 20 хвилин, це не "кілька хвилин"!

Orest
23 мая 2019 в 4:43

Прийшов в клініку на домовлену зустріч але сказали, що не можуть прийняти бо лікар забув внести наш прийом в календар. Запропонували чекати поки прийме всіх пацієнтів або домовитися на інший день. Неприємний досвід коли такі моменти в твій робочий час при щільному графіку.

Добавить отзыв