UAOTZYV.COM

Клініка Печерських

Адрес Трускавець, вулиця Бориславська, 2А
Телефон +380 (66) 209-52-46
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота08:00-19:00
воскресенье08:00-15:00
Сайт pecherskykh-clinic.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Остеопатолог, Эндокринолог, Семейный врач, Массажный центр
Оценка 4.9 19 отзывов
Клініка Печерських спеціалізується на лікуванні проблем з опорно - руховим апаратом, пропонуючи різноманітні методи лікування в Трускавці: мануальна терапія, лікувальний масаж, апаратна фізіотерапія. Клініка використовує сучасне обладнання для досягання ефективних результатів. Розташована в екологічній зоні Трускавця, вона пропонує індивідуальний підхід до кожного пацієнта, зосереджуючись на якісному лікуванні.
Похожие компании в категории
Шале Грааль / Apart-Hotel Chale Graal - готель у Трускавці — Трускавець, вулиця Суховоля, 60а
Джерело — Трускавець, вулиця Суховоля, 75
Хрустальный Дворец — Трускавець, вулиця Суховоля, 35
Санаторій Карпати / Карпаты — Трускавець, вулиця Карпатська, 2

Клініка Печерських отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталя
13 января 2024 в 4:20

Щиро рекомендую клініку Печерських у Трускавці Професіонали своєї справи, які з перших хвилин допоможуть вам у вирішенні проблем з якими звертаєтеся. Приємно вражена, бо велика рідкість знайти компетентних лікарів своєї справи, які працюють на результат. Гарна атмосфера, професійне і найсучасніше обладнання.
При необхідності обов'язково повернусь тільки у цю клініку.

Алекс
12 января 2024 в 3:57

Шукав костоправа, з'ясувалося це лікар Вертебролог – лікар, що займається комплексним лікуванням опорно-рухового апарату. У народі – "лікар спини, лікар хребта". Рекомендую – Володимир Печерський лікар травматолог, вебролог. У клініці "Печерських" комплексне лікування: масаж, корекція, ін'єкції знеболювальних та хондропротекторів, магнітотерапія. Я проходив чимало різних масажів, але звичайні масажисти не вміють працювати з хребтом і попереком, тому вікові проблеми – остеохондроз, відкладення солей, утиски нервових корінців не коригуються звичайним масажем. Коли я звернувся до клініки "Печерських" з першого сеансу я зрозумів, що потрапив до професіонала, який знає як працювати з хребтом. Було боляче але ефективно, мав мало часу, тому я встиг пройти лише 5 сеансів масажу-корекції та магнітотерапії, та 3 ін'єкції знеболювальних лікуючих запалення. Отримав значне полегшення, сподіваюся на подальші фізичні вправи для зміцнення м'язів відкоригованої спини. Якщо не лінуватися, то вправи повністю дозволять забути про дискомфорт у попереку. Дякую Трускавцю, дякую Володимиру - лікареві професіоналу та його чудовій кліниці.

Іванна
10 января 2024 в 18:42

Шановний лікарю Володимире,
Хочу висловити вам щиру подяку за високий рівень професійності та турботу, яку ви надали мені у Клініці Печерських місто Трускавець. Ваше уважне ставлення, чітке пояснення та ефективний підхід до лікування роблять вас винятковим фахівцем. Дуже вдячна за вашу роботу.

Оксана
03 января 2024 в 22:19

Дуже ДЯКУЮ і РЕКОМЕНДУЮ Клініку Печерських і її головного лікаря Володимира, дуже розумний, уважний, турботливий,
добрий, відповідальний, розуміє людей з пів слова. Гарний та комфортний прийом, надання послуг все на вищому рівні. Дякую Вам за допомогу в лікувані.

Женя
27 декабря 2023 в 21:35

Щиро вдячна за отриману кваліфіковану медичну допомогу щодо реабілітації після перелому хребта. Бажаю процвітання, вдосконалення нових методів лікування пацієнтів, процвітання. Наступного разу обов'язково завітаю. Рекомендую!

Ирина
25 декабря 2023 в 6:37

Щиро рекомендую клініку та її головного лікаря - Володимира. Все дуже професійно, клієнтоорієнтовано. Якщо бажаєте попіклуватися про своє здоровʼя - обовʼязково пройдіть тут курс масажу. Ми залишились дуже задоволеними!

Саша
23 декабря 2023 в 18:11

Багато років мене турбували болі в шиї та в хребті. Я ходила лікарями, проходила масаж, медикаментозне лікування, і все безрезультатно. Перебуваючи у Трускавці я звернулася до Клініку Печерських, де й пройшла лікування, після третього прийому сильні та постійні болі пішли. Дякую вам доктор Володимир за чуйне ставлення та увагу до моїх проблем. Щиро дякую за ваші зусилля, старання та високий професіоналізм, які принесли мені полегшення та одужання. Ви, чудовий лікарю, від Бога! Як чудово, що у нас в Україні є такі професіонали – фахівці.
З повагою та найкращими побажаннями успіхів у вашій нелегкій праці. Валентина із Херсона. Січень 2024р.

Саша
20 декабря 2023 в 5:21

Щиро дякую, Володимиру Печерських за високий професіоналізм, уміння йти в ногу з часом, освоєння найновіших технологій та велику любов до своєї справи. Вже багато років поспіль приїзджаю в Трускавець, щоб пролікуватися в Клініці Печерських. Вже за декілька відвідувань клініки, відчуваю себе набагато краще Бажаю Вам міцного здоров'я, сили, надхнення щоб Ви могли і надалі лікувати і приносити радість життя людям.

пользователь
27 ноября 2023 в 8:43

Чудовий лікар гарне враження. Щиро дякую лікарю Володимиру. За його добросовісну роботу. Він професіонал вищої категорії. В офісі ідеальна чистота гостеприімність.

Саша
22 ноября 2023 в 12:19

В клініці Печерських мені допомогли за 2 дня стати на ноги, позбавили болі в тазовій області. Лікар лікує по сучасних методах лікування на новітній апаратурі. Масаж який я отримала в клініці є дуже професійний, адже масажист має досвід у лікуванні больових точок.

Сергей
22 ноября 2023 в 11:10

Хочу подякувати Клініці Печерських за ефективне та якісне лікування. За допомогою сучасного обладнання та лікувального масажу, мені стало краще вже на 3 день. Дуже дякую за такий результат. Рекомендую усім хто страждає від болю в спині чи суглобах!

Тарас
19 ноября 2023 в 21:48

Рекомендую лікаря Володимира Печерських! Це справжній профі! Якщо у Вас є проблеми зі спиною - звертайтесь, він допоможе!

Kovalenko
16 ноября 2023 в 15:18

Володимир Володимирович, професіонал своєї справи. Дуже уважний до своїх пацієнтів. Допоміг позбутися болі. Рекомендую.

Mebelwood
15 ноября 2023 в 0:12

Вже кілька разів була у Володимира на прийомі, бо часто турбують мʼязові спазми, після яких болить усе тіло. Хоч я і дуже боюся подібних маніпуляцій, але після них попускає і результату вистачає десь на рік. Тож хочу подякувати за це.
Але неприємним моментом стало те, що на останньому прийомі окрім самого масажу заплатила таку ж суму і за огляд (відчуття, ніби ввели подвійний тариф, хоча раніше такого не було. За це знімаю зірочку).

Людмила
13 ноября 2023 в 3:38

Клініка печерських це прогресивна та сучасна
ви лікар від бога вилике дякую за професіоналізм всім раджу звертатися за допомогою

Дарья
03 ноября 2023 в 16:28

Доброго дня. Проходили в клініці Печерських курс лікування разом з чоловіком. Дуже професійний лікар, уважний, чуйний. Золоті руки, результат миттєвий. В клініці також сучасне обладнання. Тож приїжджайте до Трускавця на прийом до Володимира Печерського. Рекомендую!

Александр
02 ноября 2023 в 3:23

Все сподобалось, результат відчувається. Ми з дружиною відвідуємо не перший раз і прийдемо ще, рекомендую!

Саша
31 октября 2023 в 21:07

Дуже дякую, Володимиру Печерських, за його професійну допомогу, добре ставлення і професіоналізм. І всім рекомендую, у кого проблеми з хребтом, звертайтеся до нього. Він лікар від Бога.

Женя
31 октября 2023 в 6:09

Чудова клініка, мене спас лікар Печерських від болі в спині, сучасне обладнання, світла енергетика. Дякую Рекомендую!

Добавить отзыв