UAOTZYV.COM

Клініка гематології Доктор Смарт (Doctor Smart) - Гематолог Львів

Адрес Львів, вулиця Генерала Чупринки, 56
Телефон +380 (97) 215-55-00
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.smart-clinic.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Клинико-диагностическая лаборатория, Гематолог, Детский гематолог
Оценка 4.2 20 отзывов
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55
ЛеоДерм — Львів, вулиця Залізнична, 7

Клініка гематології Доктор Смарт (Doctor Smart) - Гематолог Львів отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Matteo
03 февраля 2024 в 17:21

Хочу поділитися своїм досвідом. Записалася до гематолога Лілії Олегівни, яка виявилася хорошим спеціалістом, дала хороші поради. Все було б добре, але потрібно ще ставити крапельниці… на сайті одна ціна, в них інша (майже в 3,5 рази дорожча). Подумати тільки що вартість крапельниці вдвічі дорожча за консультацію лікаря! Але найгірше це нетактовне та грубе відношення медсестри, яка дискретувала статус клініки для якої клієнт клініки абсолютно нічого не значить! Пізніше подзвонила завідуюча? Відповідальна? Щоб зрозуміти що сталося і дуже вибачалася. Але бажання повернутися в клініку зовсім немає. Прикро що нехватка певних спеціалістів, а саме медсестер їх штовхає на наживу особливо в такий важкий час. В нас з чоловіком Залишилося саме негативне враження від такого відношення

Ира
19 октября 2023 в 4:33

Не раджу Лілію Олегівну там. По аналізам не опреділила важку хворобу. Не призначила додаткові дослідження. Нажаль моя мама через три тижні померла, в неі був мієлофіброз.

Олександр.
25 июня 2023 в 13:07

На протязі 6 місяців я разом з хворою Мамою не міг встановити в жодному медичьному закладі діагноз від чого тількі не лікували. Навіть від гребка. Нарешті знайшовся Лікарь якій встановив правильний діагноз. Назначив лікування в стаціонарі. Практичьно завдяки професійним діям людини яка знаходиться на свому місці Мама отримала правильне лікування та одужила при хворобі на лейкимія. Величезне дякую Кароль Ю. С. Та персоналу Doctor Smart.

Анастасия
18 августа 2021 в 3:40

Велике дякую лікарю Каролю Юрію Степановичу за те, що допоміг одужати від важкої хвороби, за те, що завжди отримувала підтримку під час і після хіміотерапії. Якщо, не дай Бог, спіткає така біда, що потрібна порада гематолога, то її може надати розумна і компетентна людина -Кароль Ю. С. А ще хочу подякувати медичній сестричці, пані Наталі, яка кожну хвилину важкої хімії була біля мене, навіть тоді, коли її робочий час закінчився. Адміністратор завжди знаходила час, коли було зручно нам приїжджати на процедури. Валентина Степанівна робила аналізи швидко і якісно. В, Доктор Смарт"працюють професіонали. Велике дякую вам за одужання. Нехай вам Бог посилає здоров'я. З повагою Бойчук Тетяна.

Richard
17 августа 2021 в 20:17

Рекомендую лікаря Кароля Юрія Степановича. Професіонал, з яким приємно мати справу. Видно, що компетентний спеціаліст і зокрема ще й дуже приємна людина.

Olesia
12 августа 2021 в 7:52

Я дуже задоволена залишилася після прийому у невропатолога Федак Лілії Миколаївни. Фаховість лікаря відчувалася в усіх її діях: у проведеному огляді, поставлених питаннях, розтлумаченні мені ситуації, у відповідях на мої питання. Лікар швидко поставила мені діагноз і зробила грамотне призначення. Я щиро вдячна їй за уважне і відповідальне ставлення до мене. Її професіоналізм дуже швидко допоміг мені вилікувати мою проблему. Всім раджу у разі потреби звертатися до Федак Лілії Миколаївни. Вона кваліфікований лікар і дуже приємна людина.

Саша
07 августа 2021 в 8:31

Хочу подякувати за лікування лікарю-неврологу Федак Лілії Миколаївні. Вона дуже уважно до мене поставилася, вислухала усі мої скарги, чітко і зрозуміло пояснила мені мою проблему, ретельно розписала лікування і ретельно пояснила що робити і чого не робити, щоб моя проблема не поверталася. Вона дуже чуйна людина, привітна і приємна в спілкуванні і прекрасний лікар. Вона фахівець своєї справи. Раджу усім в разі потреби звертатися до неї.

користувач
13 июля 2021 в 7:44

Відвідувала різні клініки. У Doctor Smart отримала: високий рівень кваліфікації фахівців, які реально допомагають, високий рівень обслуговування! Особлива подяка Савенко Валентині Степанівні - керівнику клініки, яка підібрала чудову професійну команду! А також лікарям Боднар Анні Володимирівні, Федак Лілії Миколаївні! Якщо бажаєте, щоб вам допомогли, звертайтесь у Doctor Smart! Не пошкодуєте!

Luba
03 июля 2021 в 13:43

Дуже хороше враження справила лікар-невропатолог Федак Лілія Миколаївна. Мені дуже сподобалося, що вона задала чіткі і предметні запитання для з'ясування мого стану і призначила відповідне лікування. ЇЇ призначення дуже швидко дало свій результат. Лікар дуже відповідальна і високопрофесійна, привітна і тактовна. Вона думаючий і знаючий лікар.
Велике дякую Вам, Ліліє Миколаївно.

Катарина
17 марта 2021 в 22:02

Ось тут можна прочитати "позитивні" відгуки стосовно "чудового" лікаря Кароля Юрія Степановича.
Будьте здорові і обережні.

https://versus.com.ua/doctor/karol-yurij-stepanovich/

Сергей
10 августа 2020 в 7:08

Спасибі величезне Лозинському Ростиславу Юрійовичу. Рівень професіоналізму, відношення до клієнтів, дозволяє сподіватися на швидке одужання.

Ірина
29 июля 2020 в 22:30

Дуже задоволена послугами цієї клініки! Все якісно, чітко та уважно) Окреме дякую чудовому спеціалісту, лікарю Кароль Ю. С.

Кристина
01 июля 2020 в 15:01

Безкоштовно проконсультувалася у чудового лікаря терапевта Щербак Вікторії Генадіївни.

Якщо комусь потрібний якісний аналіз крові і кваліфікована консультація лікаря гематолога рекомендую кандидата медичних наук Кароля Юрія Степановича.

Дуже вдячна, всім рекомендую!

Олександр
21 ноября 2019 в 13:23

Сподобалося, обслуговування, швидкість прийому, кваліфікація персоналу.
Все на вищому рівні!

Тарас
19 ноября 2019 в 7:26

На мій погляд найкраща клініка в напрямку гематології в Україні! Всі фахівці - професіонали своєї справи. Якість надання допомоги на вищому рівні. Буду рекомендувати своїм колегам і друзям. Кароль Юрій Степанович - Професіонал вищої категорії. У цій клініці працюють дуже грамотні фахівці. Я вже порадив своїм близьким при появі проблем зі здоров'ям звернутися в першу чергу саме в цю клініку.

Арина
06 августа 2019 в 14:33

Ми так і не дізнались чи дійсно в цій клініці всі такі чудові як описують у відгуках, бо "прекрасний" адміністратор, яка розмовляє наче повен рот вати набрала і практично при смерті, вирішила за нас, що нам не потрібно записуватись до лікаря, якщо ми вже встигли прочитати погані відгуки про нього. Дякуємо, то мабуть Бог нас відвів від вас.

Vasyl
10 апреля 2019 в 20:35

Сучасний медичний кабінет з спеціалістами з різних галузей медицини. Акуратне, уважне, компетентне відношення до пацієнтів. По дослідженню крові тут дуже оперативно ставлять правильний діагноз, що дуже важливо для лікування.
До невеликих недоліків можна віднести відсутність фасадного входу, для тих хто приходить перший раз, дещо тяжко знайти.

о м
25 марта 2019 в 8:50

Дуже вдячний доктору Каролю Ю. С. Чуйний уважний лікар і чудова людина. Професіонал своєї справи. Набагато легше переносити хімію і важке лікування, коли поряд доктор, який все пояснює і вселяє оптимізм. Бажаю вам, Юрію Степановичу, здоров"я і довгих щасливих днів життя!

Олег
10 марта 2019 в 19:04

Нова гарна клініка, лікар Кароль Юрій дуже хороший спеціаліст. Рекомендую. Єдиний нюанс - вхід через під'їзд, погано видно з вулиці бо немає вивіски.

Marisa
05 марта 2019 в 9:51

Одного разу приходила з дядьком сюди на консультацію з приводу серця і судин. Приємно була вражена квалікацією лікарів, отримала достатньо інформації для рішення проблеми. Рекомендую.

Добавить отзыв