UAOTZYV.COM

Клініка естетичної медицини і косметології Мирослави Новосільської

Адрес Львів, площа Данила Галицького, 2
Телефон +380 (96) 346-53-47
Часы работы 09:00-21:00
Сайт novosilskaclinic.com
Рубрики Косметологическая клиника, Дерматолог, Центр по уходу за лицом, Клиника пересадки волос, Лазерная эпиляция
Оценка 4.7 46 отзывов
Похожие компании в категории
Косметологічний центр ЖАНВІ — Львів, вулиця Личаківська, 39
АстраНова - центр лазерної епіляції та косметології — Львів, вулиця Модеста Менцинського, 5

Клініка естетичної медицини і косметології Мирослави Новосільської отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Богдан
05 февраля 2024 в 0:57

Досить сподобався сервіс. Дуже уважні до потреб. Задають влучні питання. Я дуже задоволений.

Зубач
26 января 2024 в 19:24

Хочу подякувати лікарю Перун Маргариті, вона прекрасний спеціаліст
Шалено випадало волосся, за рекомендацією знайомих звернулась до Маргарити
Лікар виявила причину випадіння, призначила комплексне лікування і тепер я спокійна, нарешті волосся не тільки не випадає, а і росте нове
дякую)

Галя
19 января 2024 в 4:40

Неодноразово відвідувала Вашу клініку, тому хотіла б висловити свою вдячність адміністраторам клініки за кваліфіковане обслуговування. Особлива подяка п. Максиму та п. Марії за професіоналізм, галантність та щирість. Подолог і лазерне лікування дали своє. Дякую за допомогу і розуміння! Рекомендую! Успіхів, миру і процвітання!

Алена
20 декабря 2023 в 3:15

Хочу висловити свої найкращі побажання клініці Мирослави Новосільської, всі співробітники дуже кваліфіковані, та з великим досвідом, такої уваги від лікарів мені не приділяли в жодній клініці, була я у дерматолога Маргарити Перун, і питання моє вирішилося саме тут, у найкоротші терміни! Я буду рекомендувати клініку всім своїм друзям та знайомим!

Таня
10 декабря 2023 в 4:39

Сьогодні нарешті була у свого чудесного майстра Наталі, це моя фея, адже її робота дуже класні. Я задоволена. І вам рекомендую!

Марія
25 ноября 2023 в 15:02

Привіт, ми знаєм Мирославу вже більш року, Мирослава лікує нашу донечку, я як мама задоволена клінікою, найбільш задоволена результатами, так вони не зразу були але на все свій час, Мирослава на відстані нас консультує, ми робимо все що нам рекомендує, в нас Алопеція, за рік в нас бровки виросли, вії, та волоски на тілі, а най більш чикала волосся на голові, вже є тоненьке зараз ми вкріплюємо його припаратами, я як мама рекомендую Мирославу Новосільську як хорошого трихолог, а ще дякую дівчатам клініки, колектив дружніій, завжди раді при кожній зустрічі. Клініка естетичної медицини Мирослави Новосільської знаходиться м. Львів

Людмила
13 ноября 2023 в 4:22

Хочу залишити відгук про клініку естетичної медицини Мирослави Новосільської. Користуюсь послугами цієї клініки уже не перший рік, тому із впевненістю можу сказати: уважний, грамотний та завжди ввічливий персонал, якісна косметика та європейського рівня послуги! Тут з душею продумано все до дрібниць для комфорту клієнта.

Марта
17 октября 2023 в 17:08

Мирослава власниця - це не лікар, це бізнесменка. Зверталась з двома проблемами, просто тупо викачування грошей гірше не стало, але результату нуль в обох випадках. Потратила купу часу і грошей. Не раджу! Шахрайство!

Карина
23 сентября 2023 в 23:53

Найкраще місце для віри у себе!
Крім того, що спеціалісти роблять жінок впевненішими у собі завдяки косметичним послугам, ще й рятуюся волосся та покращують його стан!
Без перебільшень єдине місце в Україні, де дійсно найкращий трихолог міжнародного визнання - Мирослава Новосільська лікує волосся, надаючи професійну консультацію та подальше лікування, яке приносить очевидний результат! Саме Мирослава Новосільська - лікар, яка врятувала моє волосся, і саме їй я безмежно вдячна!
З радістю їду на кожний візит!

Ярослав
01 августа 2023 в 4:38

Був на консультації дерматолога Лесі Миронівної, висипання пройшли дуже швидко. Професіонал своєї справи)

Саша
06 июля 2023 в 19:23

Доброго дня, хотіла залишити відгук про майстра Ілону) хороша, відкрита приємна людина, майстер своєї справи, якщо іти на манікюр чи педикюр то до неї) ) і в цілому в клініці все на рівні і приємна атмосфера) повернуся не одноразово

Володя
26 июня 2023 в 17:40

Недавно звертався з певною проблемою, був у розпачі, однак при зустрічі з відповідними профі своєї справи зрозумів, що не все так погано. За час лікування, були сумніви у результататі, але результат перевершив очікування. Дякую персоналу за проведену роботу.

Іванна
20 июня 2023 в 20:10

Дуже вдячна клініці, за якісно надані послуги в сфері бюті-процедур. Колектив професіоналів, наділить вас турботою та покращить вашу красу ️

Людмила
26 июля 2022 в 14:30

Щиро вдячна за надані послуги. Пройшла курс лікувального масажу спини. Я дуже задоволена чудовим результатом. Рекомендую усім у кого є проблеми. Масаж проводиться на високому професійному рівні!

Саша
12 декабря 2021 в 21:34

Прекрасний сервіс! Професійний підхід! Результати з першого відвідання! Спасибі пані Мирославі! Пані Марії! Пані Юлії! Довіра цілковита! Рекомендуємо!

користувач
03 декабря 2021 в 11:33

Доброго вечора! Хочу залишити відгук про лікаря Мирославу Новосільську яка допомогла справитися з моєю проблемою. Я є мед. Працівник на роботі я заразилася весною Covid-19 перехворіла дуже важко. Лежала в лікарні під киснем, потім були ускладнення. Майже місяць я хворіла. А потім з'явилося ще одне ускладнення через 2 місяці після захворювання в мене дуже почало випадати волосся. Я випадково подивилася передачу "Твій день" з Мирославою і зрозуміла, що це пов'язано з Covid-19 моя проблема. Я швидко зателефонувала і записалася на консультацію, адже чекати не можна було волосся втрачала дуже стрімко. Я прийшла на консультацію і після чого в мене розпочалася лікування. Зараз волосся в мене відновилося. Дуже дякую Мирославі Новосільській яка мені допомогла!

Ustym
14 ноября 2021 в 17:46

Оперативно та якісно надають свою послугу, ми задоволені! Не вагайтесь, тут працюють справжні професіонали!

Галя
05 ноября 2021 в 16:07

Відвідавши Вашу клініку, отримала задоволення, як від процедури, так і від атмосфери, яка там панує. З впевненістю, можу сказати, що прийду до Вас ще не один раз. Лікар Леся Миронівна відмінний спеціаліст. Рекомендую!

Саша
03 ноября 2021 в 10:43

3037. Доброго дня. Хотіла б залишити свої враження від візиту у Клініку Мирослави Новосільської. Відкривши свою клініку (філію) в Ужгороді- це було справнім раєм для мене особисто. Тому що я цього моменту чекала дуже довго і з великим бажанням, щоб потрапити на прийом до п. Мирослави Новосільської. Потрапивши в клініку, перші враження "ВАУУУУ". Весь персонал дуже привітний, все чисто і охайно. Пані Мирослава прийняла мене дуже "тепло", вислухала всі мої моменти, проконсультувала мене дуже грамотно, одразу видно про високий професіоналізм. І вела мене повний курс лікування.
За це, хочу сказати велике ДЯКУЮ!
Що допомогли мені вирішити мою проблему, після довгого лікування.
Я дуже задоволена результатами нашої спільної роботи.
Я і надалі продовжую консультуватись в п. Мирослави, також користуюсь косметикою іхньої клініки.
Результати вражають.
Клініка Мирослави Новосільської - професіонали в своїй справі.
Я бажаю Вам, щоб ви завжди розвивались, відкривали свої філії в багатьох містах, а також чекаємо знову в Ужгороді.
ВИ НАЙКРАЩІ)

Marta
19 октября 2021 в 18:17

Відвідую цю клініку вже довгий час і всім дуже задоволена. Хороші спеціалісти, приємний персонал, великий спектор послуг. Велике дякую усій команді за професійний підхід

Добавить отзыв