UAOTZYV.COM

Клініка авторської стоматології Мар'яни Мельничук / Авторська Стоматологія

Адрес Львів, вулиця Івана Франка, 23
Телефон +380 (50) 315-59-03
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-15:00
Сайт laserdentist.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Ортодонт, Детский стоматолог, Пародонтолог
Оценка 4 29 отзывов
Похожие компании в категории
Dental Story — Львів, вулиця Сумська, 10
White&White Dental — Львів, вулиця Шевченка, 80б
Комунальна 3-я стоматологічна поліклініка — Львів, вулиця Симона Петлюри, 17
Пародент, ТОВ — Львів, вулиця Личаківська, 52

Клініка авторської стоматології Мар'яни Мельничук / Авторська Стоматологія отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Христина
29 сентября 2021 в 8:10

Лікували синочку зубки в авторській стоматології сказати, що ми задоволені це нічого не сказати. Все на найвищому рівні!
В першу чергу хотіли висловити слова вдячності Катерині Олександрівній Жмурко це лікар від Бога, не тільки професіонал своєї справи, а й чудова добра та чуйна людина. Лікували 14 зубів під загальним знечуленням, все виконано професійно та естетично красиво. Також дякуємо анестезіологу Артему!
Після лікування зубів, лікар надає фотозвіт проведеної роботи, що немало важливо.
Трішки про стоматологію, гарний ремонт, приємна атмосфера, великий плюс що є дитячий куточок. Нове професійне обладнання. Смачна кава та привітний персонал. Однозначно рекомендую!

Fine
22 сентября 2021 в 16:16

Шукали кращу стоматологію у Львові, де першо черговим буде якість послуг, стерильність і професіоналізм лікарів.

Варто відмітити плюси в клініці:
+ Чистота, сучасний дизайн і свіжий ремонт, привітливий персонал при вході і кава, дитячий куточок, Назар Петрович (Врач-ортопед) робив керамічні накладки, стрельність, стоматологія орієнтована на дітей.

- (мінуси) Парковка (вічна проблема, парковищи є дуже злі). Ортодонти - мали можливість користуватись як одним ортодонтом (Наталія Юрівна), так і новенькою, скажем так - викинуті гроші на вітер! Чистка зубів тож розчарувала, можна робити акуратніше і делікатніше як роблять в знаменитого професора на Науковій.

Тетяна
09 сентября 2021 в 2:54

Дуже задоволенні безболісним лікуванням зубів двом дітям. Йшли за рекомендаціями до Катерини Олександрівни і не помилились. Дуже уважна і кваліфікована стоматолог. Діти її люблять. Доньці 5 років, питає, коли ми наступний раз йдемо лікувати зуби.

Лідія
21 октября 2020 в 12:33

Розчарована, йшла сюди з проблемою виправити прикус і наголосила що естетична частина лікування для мене вкрай важлива. Лікар ледь не висміяла мене, сказала "у вас нормальні зуби". Це неетично, адже пані не розуміє як це жити зі страшними і жовтими зубами, коли у неї вони білі та рівні.
Крім того, я принесла з собою усі знімки та рентгени, які лікар не подивилася. В кабінеті пробула не більше 10 хвилин, де просто за оглядом мені сказали "ми і так все бачимо, не треба дивитися знімки та рентгени". 10 хвилин - 350 гривень. Дівчата на рецепції дуже ввічливі, молодці.

Андрій
09 сентября 2020 в 14:58

Лікуємось тут постійно! Насправді дуже хороші дитячі лікарі. Навіть був досвід лікування з наркозом, але все пройшло дуже добре і швидко

Василь
03 апреля 2020 в 21:04

Авторська клініка стоматології Мар’яни Мельничук найкраща стоматологічна клініка у Львові! Гігієна ротової порожнини одна керамічна накладка на зуб, шісьть пломб, два інпланти на передні зуби. Якісьть роботи на висоті, знову усміхаюсь «на всі 32» не соромлячись, ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую клініці, всьому персоналу, а також лікарям, Адамчуку Назару Петровичу та Либі Марті Богданівній чудові люди та "мега" спеціалісти в своїй галузі!
100% Recommend!

Наталия
17 марта 2020 в 16:55

Я відвідала цю клініку восени на пораду подруги. У моєі дівчинки був в одному (!) зубі карієс. Замість того, щоби тихо його полікувати, мені намагалися продати купу непотрібних послуг: професійну чистку, і герметизацію всіх (!) зубів мотивуючи тим, що вони бачать майже на усіх зубах початковий карієс (), причому це все під 3- годинним загальним наркозом. Те, що у дитина ще вчора перенесла тяжкий ентеровірус з високою температурою не похитнув рішення медперсоналу клініки вгатити 6 - річній дитині 3- годинний наркоз. Так, у цій клініці працюють дуже талановиті продавці, які дуже грамотно ведуть продажну розмову з батьками дитини. Плюс пару "понтів" - гарне обладнання та смачна кава - і батьки платять за " любе голубе", без різниці, чи потрібно це дитині, чи ні. В результаті я відмовилася від іх послуг і пішла з дитиною, до стоматолога у Німеччині, де ій запломбували 1 зуб за 10 хвилин без жодного знеболення і жодних понтів, бо він не болів. Діагноз " початковий карієс" німецький лікар вважає цікавим аргументом для продажу непотрібних послуг. Карієс або є, або його нема.
Лікування дітям зубів під загальним наркозом стало, на жаль, в Украіні просто модним і хорошим джерелом для заробітку стоматолога. І навіть якщо чуйний лікар тримає вас у чудово обладнаній клініці за руку і частує вас кавою, то загальний наркоз є і буде дуже сильним втручанням у центральну нервову систему дитини, наслідки якого непередбачувані. І застосовувати його у ранньому віці можна лишень при реальній загрозі життю чи здоров'ю дитини. Про це можна почитати в інтернеті або почути на лекціях в медінституті, як цим " горе" - стоматологам дуже добре відомо.
Я не раджу звертатися у цю клініку, оскільки у мене склалося субєктивне враження, що рівень продаж для іі працівників важливіший, ніж здоров'я дитини.

остап
06 марта 2020 в 3:16

Завдяки Клініці авторської стоматології перестав боятись ходити до стоматологів. Сервіс на вищому рівні, все стерильно та сучасне обладнання. Регулярно роблю гігієну у них, ще й нагадують. В свої 30 аж тепер навчився в них правильно чистити зуби.

Вікторія
24 февраля 2020 в 23:50

В 1.5 роки з синочком відвідали вперше стоматолога, ще 1.5 роки наважувались, вірили, підросте, пояснимо і відбудемось без загального знечулення. Діагнози: ЗМР, РАС, не дозволяли домовитись, а зубчики нечекали, псувались. Коли з'явились флюси, страхи відійшли усі на задній план, по рекомендаціях знайомих, потрапили в Клініку авторської стоматології Мар'яни Мельничук, отримали кваліфіковану консультацію і за тиждень пролікували під загальним знечуленням зубчики синові. Дякуємо усій команді за вашу працю. Щира вдячність лікарю Миць Юлії Олександрівні, вона 4.5год. Працювала задля здорових, красивих зубчиків, результат вражаючий. Ми позбулися не лише проблем з зубчиками, мали 6 діагнозів від гастроентеролога, лікування не допомагали, стафілококи, гриби не полишали, після лікування зубчиків гастроентеролог переконалася, що проблема була в зіпсованих зубах. Щиро дякуємо анастазіологові, Андрієвській Наталії Орестівні за самопочуття нашого синочка, найбільший страх був, як син перенесе анастезію, як це вплине на нього, все було чудово, через годину вже зробили фото, як син сів за столик гратись машинками. Ви професіонали своєї справи. Усім рекомендуємо клініку Автоської стоматології Мар'яни Мельничук, а самі готуємося до планового огляду.

Irynka
05 февраля 2020 в 20:17

Побувавши у багатьох клініках, з різною ціновою категорією, з різноманітною якістю надання самих послуг, з впевненістю скажу: ВИ НАЙКРАЩІ! Такого підходу до дітей як у Юлії Миць, небуло ні у кого, хто б нам зустрічався. Проліковано було зубки під загальним знечуленням та поставлено дві коронки, чим безмежно задоволені, робота пані Юлії на відмінно! Насьогодні я Ваша пацієнтка, довіряю професіоналам своєї справи свою усмішку, і тішусь що звернулись саме до Вас! Дякую Вам усім!

Таня
03 февраля 2020 в 20:06

Коли виникло питання про лікування зубчиків мого 4-и річного синочка, я дуже довго шукала клініку, яка би нам допомогла, адже потрібно було робити під загальним знечуленням.
Клініка авторської стоматології Мар'яни Мельничук - це клініка, яка допомогла моєму хлопчикові позбутись зубної болі!
А саме, хочу висловити велику подяку лікарю Миць Юлії Олександрівні за професійну роботу! Ви лікар з Великої букви і з золотими руками! Всі зубчики дуже акуратно зроблені. Ми дуже задоволені лікуванням! І надалі будемо звертатись тільки до Вас!
Також щира подяка лікарю - анастезіологу Андрієвській Наталі Орестівні! Ви зробили все на найвищомі рівні. Від наркозу синочок відійшов дуже легко.
В клініці дуже щирий і ввічливий персонал, найновітніше обладнання і технології!
Однозначно рекомендуємо клініку авторської стоматології Мар'яни Мельничук і зубну фею Миць Юлію Олександрівну!
З повагою Тетяна.

sergij
28 ноября 2019 в 0:18

Дякуємо лікарю Юлія Миць! Ви професіонал своєї справи. Гарний підхід до дитини. Нам 3 рочки 9 місяців. Лікували 15 зубчиків під загальним знечуленням. Завдяки Юлі у нас тепер голівудська посмішкаВсе пройшло добреЯкби знали, що це не так страшно, то б не відтягували до критичної ситуації. Щиро дякуємо

Анна
17 ноября 2019 в 7:06

Дуже задоволені візитом. Малий 5 років сам сидів в кріслі (при тому, що минулого разу в іншій клініці дитина на відріз відмовилась лікуватись). Лікар говорила з дитиною, все йому пояснювала. В результаті малий сьогодні спитав 'коли ми знов підемо до лікаря'. Ніяких негативних емоцій. Дякую вам!

Анна
10 ноября 2019 в 11:16

Все чудово і всі дуже уважні. Ціни відповідають якості. Лікар все пояснює, кожну свою дію. Я вперше зрозуміла що і для чого, а це важливо для мене. Тепер не страшно ходити до стоматолога)

Анастасія
25 сентября 2019 в 23:40

Дуже дякую лікарям авторської стоматології Мар’яни Мельничук)
Завжди боялась стоматологів, візит до лікаря викликав лише неприємні почуття. Найгірше було перетерпіти пломбування зубів. Дуже задоволена, що за порадою подруги прийшла до вас. Я до цього ніколи не чула, що для дорослих можна використовувати газ для розслаблення, і щоб заспокоїтися. Це справді знахідка! Все пройшло швидко, я навіть не відчула болю чи якогось дискомфорту. Тепер лікувати зуби тільки у вас)

Никита
05 марта 2019 в 14:53

Очень классная Стоматологическая клиника! Собственник Марьяна умница и персонал подобрала такой же! Сделал все зубы 8 лет назад, теперь хожу просто на гигиену! Рекомендую!

Галина
23 февраля 2019 в 20:20

Для батьків найважливіше -здоров'я дитини і важливо знайти лікаря-професіонала, якому ти можеш довірити своє чадо.
Довго шукали лікаря-стоматолога для доньки 7 років. Робили спробу лікування в декількох клініках Львові-але спроби були невдалі.
По рекомендаціі відвідали безкоштовний майстер-клас від "зубної феї", роль якої виконувала Юлія Миць. І від того часу Юлія стала для нашої доньки особистою феєю, яка завжди знаходить підхід в будь-якій ситуаціі.
Лікування проводилось з використанням закису азот-киснева седація. Дитина себе почувала спокійно і комфортно. Зубки пролікували і тепер ходимо лише на гігієну.
Дуже вдячні ЮліЇ за професіоналізм своєі справи. Також вдячні асистенту Уляні за доброту, терпеливість.

Людмила
16 февраля 2019 в 15:14

Лікували зубки дитині 2,6 міс. Результатом роботи повністю задоволені. Ціна відповідає якості. Анестезіолог також професіонал своєї справи. Скоро підемо на профілактичний огляд до зубної феї.

Sofiya
08 февраля 2019 в 14:13

Лікували зубки дитині 3 роки. Все пройшло добре, дитина має здорові зубки і щасливу посмішку! Дякуємо нашій лікарці Юлії Миць!
Однозначно рекомендую!

Ігор
07 февраля 2019 в 23:15

Полікувати 3 річному хлопчику 12 зубчиків за 4-5год може тільки Миць Юлія. Звичайно були сумніви що гладко не пройде, але все просто дуже добре. Дитині також поставили 3 коронки для підсилення кутових зубчиків, попереджали що кілька днів буде поболювати, але на другий день крім мінімального набряку жодних проблем. Дякуємо п Юлії, дійсно класний спеціаліст і психолог. РЕКОМЕНДУЮ! (тато і мама)

Добавить отзыв