UAOTZYV.COM

Київська Русь - Східниця / Kyivska Russ Resort Medical & SPA

Адрес Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 2А
Телефон +380 (95) 414-33-44
Сайт kyivskaruss.com.ua
Рубрики Оздоровительный отель, Дом отдыха, Небольшая гостиница, Медицинский центр, Лечебные спа-процедуры
Оценка 4.7 108 отзывов
Похожие компании в категории
Отель-спа Респект — Східниця, вулиця Богдана Хмельницького, 28
Приватна садиба курортного типу Вілла Ігнатьєва — Східниця, вулиця Тараса Шевченка, 99
Ресторан Санта Марія — Східниця, вулиця Незалежності, 35

Київська Русь - Східниця / Kyivska Russ Resort Medical & SPA отзывы

108
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
04 марта 2024 в 16:29

Були в Східниці вперше, по рекомендації друзів. Залишились дуже задоволені. Спокійне місто, гарне, компактне. Готель теж нам порадили і ми вдячні, оскільки все так і було, як розповідали. Чисто всюди, привітний персонал, компетентні лікарі і чуйні. Багато апаратних процедур. Дуже зручно, що СПА центр і бювет в комплексі. Приїдемо знову однозначно!

Людмила
01 марта 2024 в 16:37

Все було дуже класно) я відпочила та перезарядилась, це місце сили! Чисто та затишно, неймовірна краса схилів гір Окреме дякую привітному персоналу, який завжди готовий допомогти, за два дні постійно мене виручали і допомагали з усім з чим в мене виникали труднощі дякую!

ОЛЬГА
15 февраля 2024 в 16:09

Дуже вдячні за чудовий відпочинок у вашому готелі!
Дуже сподобався відпочинок, дуже приємний медичний персонал, дівчата на рецепції чудові у всьому допомагали.
Також вдячні поварам ресторану, дуже все смачне особливо десерти.
Дівчата покоївки бездоганно виконували свою роботу. Скрізь чистота, свіжість і затишок.
Будемо всім друзям і знайомим рекомендувати ВАШ готель! Дуже за все Дякуємо)

Тетяна
09 февраля 2024 в 16:41

Сумнівалася довго, їхати до "Київської Русі" чи в іншу, але перемогла знижка (при бронюванні від 3- х діб), і дуже рада, що не помилилася. Номер - супер: світлий, теплий, просторий; вид на гори та басейн; прибирання, зміна білизни та рушників, все чудово. Дуже здивувало, що кожен день ставлять пляшечки з водою. Дрібниця, але дуже приємно і зручно. Чай, кава, косметичні приналежності – все поповнювалося щодня. Ми з чоловіком їли дієтичне харчування, воно було дуже різноманітним і смачним. Ми не наїдали, а об'їдали. Ну і фішка - останніми днями в ресторані поставили кавомашину, чим дуже нас порадували. Ну і медичний центр, теж на найвищому рівні. Все розписано за часом, без черг. Працюють з 9.00 до 21.00, що дуже зручно. Можна вдень гуляти, а ввечері пройти усі процедури. Вихідних у центру немає. Коротше кажучи, Київська Русь це чудове місце для покращення. Нам із чоловіком дуже сподобалося, і ми обов'язково приїдемо ще. Величезне спасибі. Так тримати! !

Людмила
26 января 2024 в 16:30

Ми з друзями відпочивали тут вперше, враження чудові. Хочу зауважити - персонал привітний, завжди усміхнений, готовий допомогти. Всі номери, в яких ми зупинилися були досить просторі, чисті. В номері було все що треба. Зручно те, що в одному приміщенні є медичний центр, бювет, ресторан, спа зона, ігрова зона. Територія не велика, але є спортмайданчик, дитячий майданчик і гори навколо. Ресторан в етностилі, широкий вибір страв української кухні.

Ольга
22 января 2024 в 17:00

Готель невеликий, але це навіть плюс, бо всі процедури поруч і не треба нікуди бігати. Все дуже зручно, є бювет. Відмінна кухня з елементами а ля карт. За запитом в номер приносять питну воду. У декількох метрах від готелю знаходиться десяте джерело. Я відпочивав з дитиною і боявся, що буде нудно, але виявилося, що тут повно розваг, в тому числі дитячий клуб, кінотеатр, проводяться різні заходи. Загалом відпочинок на всі 5*! Наступного разу обов'язково тільки сюди

Ксенія
17 января 2024 в 15:58

Чудовий готель, все сподобалось! Чудовий медичний центр - найкращий у Східниці і в нашому регіоні, є з чим порівняти. Смачна їжа в ресторані, чудове обслуговування, великий вибір страв. Гарні і чисті номери, є все необхідне, прибирають кожного дня. Великий басейн і сауна входить у вартість. Всім рекомендую відвідати це місце.

Ліза
28 декабря 2023 в 14:38

Все було на найвищому рівні. Починаючи з обслуговування та сервісу, до ідеальної чистоти, смачної кухні і спа. Нам дуже сподобалось і ми обов’язково повернемося в цей готель. Вже встигли порадити його знайомим та батькам;)

Ірина
16 декабря 2023 в 14:35

Зупиняюсь тут вже 4 раз. Прекрасний сніданок (шведська лінія). Басейн, сауна входять у вартість. Можна обрати пакет лікувальних послуг або масажів. Для дітей є дитяча кімната з хорошими вихователями. Гарний Wifi, є парковка поруч, прекрасне розташування.

Андрій
06 ноября 2023 в 15:36

Відпочинок дуже сподобався. Готель влучно розташований, невеличка, але добре облаштована територія з басейном та автопарковкою. Поруч знаходяться кілька бюветів з мінеральною водою. Готель має власний лікувальний центр з лікарями та багатьма процедур. До речі, основні мінеральні води також доступні в готелі в медичному центрі і відповідно пронумеровані. Якщо важко пересуватися на значну відстань - воду можна пити прямо в готелі. Приємний персонал, який створює комфорт.

Mihaluch_Perova
23 октября 2023 в 13:29

В номері відсутній мініхолодильник - це зроблено або навмисно щоб їли у ресторані (вимушені умови) або я не розумію навіщо - це дуже ускладнює проживання як з дітми так і взакали. Спа на трієчку. Один басейн критий і один відкритий. Басейни приблизно 15 на 10 метрів (малі як для розекламованргр віп готелю), також у вартість у вартість проживання входить тільки вартість проживання. Всі мед огляди та процедури це все окремо оплачуються навіть відсутні базові процедури. Харчвання яку рекомендують, нерекомендую. Замовлення та харчування до 20: 30 а потім біжи на АЗС "ОККО" та замовляй дитині кашу. Харчуйтесь по меню, краще і вигідніше буде так Місце знаходження шумне, знаходиться біля АЗС та постійно їздять автомобілі. Територія у отяеня відятсутня, барбекю зона також відсутня. Вибирати вам

Вероніка
09 октября 2023 в 10:23

Відпочинок дуже сподобався. Готель влучно розташований, невеличка, але добре облаштована територія з басейном та автопарковкою. Поруч знаходяться кілька бюветів з мінеральною водою. Готель має власний лікувальний центр з лікарями та багатьма процедурами. До речі, основні мінеральні води також доступні в готелі в медичному центрі і відповідно пронумеровані. Якщо важко пересуватися на значну відстань - воду можна пити прямо в готелі. Приємний персонал, який створює комфорт.

Роксолана
20 сентября 2023 в 15:44

Відпочивали вперше в цьому прекрасному оздоровчому центрі. Номери чудові, чисті і просторі. Все на високому рівні, кваліфікований персонал. Смачна і різноманітна кухня, привітний персонал. Дуже великий перелік медичних послуг і досвідчений персонал. Пройшли діагностику організму на новітніх апаратах. Чудове поєднання відпочинку і лікування: природа, сервіс, все в одному місці. Всім радимо відвідати це мальовниче селище і саме готель Київська Русь.

Людмила
18 сентября 2023 в 15:12

Відпочивали вперше в цьому мальовничому селищі, хоча друзі вже давно радили Східницю. Довго обирали готель і скажемо чесно, що обрали по відгуках. Дуже багато позитивних відгуків, саме тому і вирішили обрати готель Київська Русь. Залишились дуже задоволені, все супер. Гарні просторі номери, чисті, прибирають кожен день. Найкращий медичний центр, дуже багато людей приходило з інших готелів саме сюди. Все на місці, нікуди не потрібно ходити. В ресторані смачна і різноманітна їжа. Чистий Спа, користування без обмежень і багато годин роботи, з 07: 0 до 23: 00, дуже зручно. Всім дуже задоволенні, приїдемо знову і всім друзям радимо на оздоровлення і відпочинок Київську Русь

Ілона
15 сентября 2023 в 8:58

Смачний сніданок, гарний краєвид, зручне розташування, теплі басейни, дуже затишно. Привітний персонал. В ресторані смачна їжа, відносно недорого. В зоні СПА є смачний гарячий чай.

Людмила
11 сентября 2023 в 15:38

Відпочивали вже в третє в цьому комплексі. Всім дуже задоволені. Високий рівень готелю, привітний персонал, добре навчений. Великий спектр медичних послуг, доступні ціни і професійний персонал. Багато апаратних процедур. В ресторанні смачно і різноманітно, багато української кухні. Обслуговування гарне, привітний персонал.
В СПА чиста і тепла водичка, дуже комфортно було перебувати. Доступно тренажерний зал безкоштовно, він не великий, але всі необхідні тренажери є. Всім рекомендуємо Київську Русь. Для лікування, підтримки хорошого стану здоровя і звичайно відпочинку, який нам так потрібен зараз.

Ігор
07 сентября 2023 в 8:35

Чудовий відпочинок серед красивих гір - це про готель Київська Русь! Тут є все для комфортного та якісного відпочинку - чудова аква зона (2 басейни, сауна) сучасний медичний центр де проводять якісне відновлення організму. Скрізь чисто, персонал привітний і завжди готовий допомогти! Однозначно рекомендуємо!

Маргарита
05 сентября 2023 в 15:18

Розкішний готель. Все на високому рівні. Дуже привітний і компетентний персонал. Гарний готель, доглянута територія, чисті номери. Прибирають кожен день, новенька постіль і рушнички. На вулиці теплий басейн, багато лежаків. В приміщенні досить великий басейн, всім вистачає місця. Великою перевагою є бювет в готелі. Дуже багато цікавих і корисних медичних послуг, багато апаратних процедур. В ресторані смачна українська кухня, швидке обслуговування. Все на високому рівні, повернемось знову обов’язково.

Катерина
30 августа 2023 в 12:25

Були у готелі в липні. Готель комфортний, чистий, затишний, спокійний. Мені дуже сподобалося. Відпочивала з чоловіком і двома маленькими дітьми віком 4 і 2,4 роки. Дітки активні, і я думала, що не зможу повністю насолодитися відпочинком. Але я помилялася, бо у готелі є дитяча кімната, в якій з дітьми займається та грає педагог (вони там малюють, читають, ліплять, роблять орігамі, грають у різні ігри) у кімнаті є багато іграшок, конструктор, велика мозаїка. В номері було завжди чисто, рушники міняли щодня, постільна білизна теж була білою. У номері стояв чайник і щодня поповнювався запас води, чаю та цукру. Харчування: сніданок різноманітний ситний, основне для мене було з чого вибрати для дітей, і вони були задоволені. Обідали та вечеряли в ресторані готелю (було дитяче меню). Можна було замовити в номер. У готелі працює дуже привітний та доброзичливий персонал починаючи з дівчаток на reception та закінчуючи покоївками та офіціантами. Сервіс нам дуже сподобався, все було на хорошому рівні. Загалом враження від відпочинку залишилося найкращим, хочу ще туди приїхати.

Анна
29 августа 2023 в 10:20

Мені порадили цей готель друзі, які відпочивали тут до початку війни. Приїхавши туди, я була розчарована. Номер смердить старістю, обслуговування надзвичайне, їжа середня. Більше за мене обурив сервіс. Починаючи від коктейлів, Лонг-Айленд робили 15 хв при практично нульовій посадці і в 6 рук зробили але додали занадто багато лимонного соку і пити було не можливо, вихід знайшли, принесли мені колу, щоб я розводила постійно і ще попросили за ту колу заплатити. За нормальним мали переробити. Замовила яйця пашот із тостами та круасан із сьомгою, а отримала її підсмажений, розм'якшений хліб та 1 яйце з 2х було повністю сире, а за круасан взагалі забули та принесли через 45 хв. Пол біди, так вони ж додумалися вставити туди шпажку і разом з нею розрізати навпіл. Як результат одна половинка шпажки опинилася в середині круасану, я її мало не розкусила і не проковтнула. А якби таке принесли дитині? І не зрозумій, що могло статися.
Каву приносили то по пів чашки, то у брудній чашці. То я його не встигну допити, а вони його вже забирають. Це не готель, а каламбур. Повний пофігізм.
Я б зрозуміла, якби це був Єгипет чи ще щось. Але де я не була за свідоме життя такого сервісу не спостерігала. Зазвичай українське обслуговування клієнтів є вищим, ніж у Європі.
Загалом: своїх грошей він взагалі не коштує, ні спа, ні нормальної їжі, ні обслуговування, ні-чого тут хорошого немає. Можливо, але зараз усіма цими пунктами і не пахне. Не псуйте собі відпустку, як і не повторюйте чужих помилок.

Добавить отзыв