UAOTZYV.COM

Казкова Поляна

Адрес Поляна, вулиця Стрілецька, 55
Телефон +380 (63) 516-97-76
Сайт kazkovapolyana.com.ua
Рубрики Горнолыжный курорт, Кафе, Площадка для стоянки и отдыха, Прокат лижного спорядження, Лыжная школа
Оценка 4 32 отзыва
Похожие компании в категории
Плай — Плав'я
Орявчик — Орявчик, ул. Зоряна
Альпійський двір — Славське, ул. Сечевых Стрельцов, 3-в

Казкова Поляна отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Михайло
18 марта 2022 в 2:56

В прокаті гірськолижне спорядження в плачевному стані, краще брати у Львові. Парковка також бажає кращого. Останні 4 км дороги в катастрофічному стані. Більше сюди не приїду.

Женя
17 марта 2022 в 17:19

ГК "Казкова поляна" вже другий рік поспіль допоміг реалізувати мрії дітей з кризових сімей покататись на лижах. Наш Фонд («БФ «Центр реабілітації дитини та сім’ї «МАЙБУТНЄ ДЛЯ ДИТИНИ») на регулярній основі веде роботу з дітьми та малозабезпеченими і кризовими сім’ями з метою попередження сирітства. Ми дуже вдячні ГК "Казкова поляна" за сприяння в організації благодійного виїзду наших дітей на лижі. Враховуючи матеріальне становище згаданих сімей, які не можуть дозволити собі такого відпочинку, керівництво ГК "Казкова поляна" поставилось із розумінням до нашої ситуації та надало знижки на користування підйомником. Ми дуже вдячні за Ваше добре та відкрите серце! Бажаємо Вам спіхів, гарних зимових сезонів та сподіваємось завітати до Вас знову!

Олег
07 марта 2022 в 19:10

Хороше місце для тих хто тільки вчиться кататись на лижах чи борді.
Щоправда, краще їхати в будні дні, оскільки на вихідні там дуже людно і черга на великий підйомник така, що ви скоріше пішки підніметесь на гору.
Є кафешка в якій можна перекусити, розрахунок як готівкою так і по терміналу.

Єдиний недолік, що ніхто не стежить, щоб люди з санчатами не катались там де це заборонено, для санчат там є окреме місце, проте дехто хоче спробувати зїхати по схилу для лижників!

Ну і дорога, в вельми поганому стані.

Іра
07 марта 2022 в 4:48

Гарне місце щоб покататися недалеко від Львова)
Лише одна гірка, не є складною, підійде новачкам) і одна маленька для навчання)
Можна взяти спорядження на прокат, поїсти і випити теплого в кафе прямо на території)
Класне місце щоб розвіятися та покататися трохи. Надовго не цікаво, бо лише одна гірка і може надоїсти)
Дорога до магазину на початку села гарна, а далі декілька кілометрів ям, які не можна об’їхати, хіба повільно перекочуватися в них
Коли примерзає їхати легше, в теплішу погоду в них стоїть вода
Якщо не поспішати то ями можна перетерпіти, адже місце для відпочинку доволі класне) але низькою дуже машиною я б не радила)
Зробить щось з дорогою, і буде всім щастя

Volodymyr
19 февраля 2022 в 5:04

1. З якого віку дітям потрібно оплачувати прохід турнікетів?
2. З якого віку діти можуть кататись самі?

Владимир
14 февраля 2022 в 6:24

Локація недалеко від Львова. Зручно на особистому транспорті, на міському незнаю, невпевнений. Ціни доступні: 250грн прокат комплекту спорядження, 750грн на 25 підйомів. Для УБД знижка діє тільки на підйоми -20%, на прокат немає. Гірка невелика однак на початках або для того щоб розвіятись відпочити достатньо. Черги у вихідні дні до 11 години нормальні, невеликі. Ближче обіду біля 12-14 уже досить великі. Траса до обіду норм, після обіду вже забита, скатана, не так круто катати. Поряд є кафе з поміркованими цінами, порції добрі, поїсти достатньо.

Саша
28 января 2022 в 23:17

Гарне місце. Були сім'єю, сподобалось усім і дорослим і дітям. Черг не було. Персонал привітний. Дякуємо за хороший відпочинок

Елена
17 июля 2021 в 6:02

Были двумя семьями в январе.
Приехали сами со Сходницы, абонементы взяли на месте. Залог за набор - 500 грн наличкой!
Очень удачное и удобное место для семей с детьми и новичков в катании на горных лыжах.
Есть две горки. Одна учебная для деток, новичков самоучек и для работы с инструкторами. Нашу компанию из двух взрослых и двух детей ребята-инструктопы за час научили уверенно стоять, подниматься на бугеле и спускаться спокойно с горки не просто плугом, а с поворотами.
Есть хороший выбор лыж, ботинок и палок. Есть прокат санок разных размеров. С горки катались с ветерком:) дети в восторге
Персонал весь очень вежливый!
Есть колыба на территории, можно вкусно и не дорого покушать. Так же имеются беседки, что бы отдохнуть и перекусить что-то своё.
Удобная стоянка для автомобилей.
Советую тем, кто территориально рядом отдыхает зимой, место классное!

Женя
28 апреля 2021 в 7:37

Приїхали 5 лютого 2021 року. ЗАКРИТО. При тому, що за день дзвонили та спілкувальсь з менеджером. Ні яких повідомлень про вихідний на сайті Не було! Було лише повідомлення, що 04 лютого закрито у звязку з рогодніми умовами. За пяте нічого не було. Менеджер не компетентний ні в цінах ні в графіку роботи.

Ксения
22 апреля 2021 в 7:37

Здорово! Идеальное решение для детей и тех, кто хочет потренироваться и улучшить технику катания. Склон пологий, широкий, есть бугель, детский бугель, инструкторы, кафе, тюбы. В 2021 стоимость подъёма на бугель 30грн! Это очень дёшево! Всем рекомендую!

Анна
18 апреля 2021 в 22:58

Чудове місце для сімейного відпочинку, діти в захваті від катанн.
Поблизу Львова. У будні мало людей, тому і немає черг)

Иван
11 апреля 2021 в 1:23

Вважайте що аренда спорядження тут відсутня.
Приїхали на 11-ту ранку, розмірів 42 і вище не було, і дитячих теж.
В решті виглядає цілком прийнятно аби приїхати вихідний (потестити власне змоги не мали так як понадіялись на аренду спорядження).

3D pixel
10 апреля 2021 в 10:15

Непогано зроблено, але дорога жахлива до місця. Не дуже розкручений поки що розважальний комплекс для початківців (легко буде навчитись так як горка не крута, а поряд і взагалі є дитяча). Є сноутюби і 2 гірки (дитяча і доросла), обидві не круті. Загалом: на 1 день і для ознайомлення для початківців саме то, для більш досвідченіших лижників і "сноутюберів" буде трішки скучновато. Ціни помірні.

Марія
04 апреля 2021 в 18:34

Як на мене то це місце чудове, але хлопці з іншої компанії не змогли взяти лижного спорядження у прокат, тому що не було їхнього розміру взуття, не розрахована кількість відвідувачів, і великий мінус що зі своїми спинками немає можливості з'їхати, є маленькі діти які бояться їхати усі на купу на тюбах

Женя
26 марта 2021 в 4:50

Дуже класне місце для відпочинку усією родиною де є чим зайнятися. Знайде кожен від дітей до дорослих для дітей класні таблетки для спуску з гірки з різним рівнем складності а для дорослих лижі і борд з досить великою трасою як на цей регіон ще є можливість перекусити і незважаючи на великий потік людей все дуже чисто і охайно)

Диана
13 марта 2021 в 6:11

Дуже круте місце біля Львова для відпочинку і початківців лижників
Ціна 200грн оренда лижів, 5 спусків 200грн.

Олександр
11 марта 2021 в 5:36

Приїхали покататись на лижах, але так і не покатались. До 12 години закінчилось спорядження наших розмірів. Хоч гірка ніби й непогана. На вихідні рекомендую їхати зі своїм спорядженням.

Олена
09 марта 2021 в 5:27

Були у святковий день, людей небагато, можна спокійно на лижах стояти, щоб перекусити кафе було зачинене, отже беріть із собою гарячий чай, особливо коли ви з дитиною, на тюбах спускатися дуже класно, один мінус що траса не була розчищена, але дитина задоволена

Виктор
12 января 2019 в 15:50

На вихідних бувають просто нереальні черги з автівок на під'їзді до курорту. Зате в будні (навіть у п'ятницю) дуже вільно. Навіть черги до каси нема.

Сергій
01 января 2019 в 16:25

Хороша гірка і підйомник для відпочинку з дітьми та виїзд на свіже повітря. Єдине що погано це доїзд з траси

Добавить отзыв