UAOTZYV.COM

Кав‘ярня Бісквіт отзывы

Адрес Трускавець, вулиця Тараса Шевченка, 19
Телефон +380 (96) 708-03-25
Часы работы 09:00-20:00
Сайт shokoladnuybutik.com.ua
Рубрики Кафе
Оценка 4.2 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Кав'ярня ''Шоколад — Трускавець, вулиця Суховоля, 9
Похожие компании в категории
Гражда — Трускавець, вулиця Карпатська, 2
ОККО / Okko — Трускавець, вулиця Дрогобицька, 35 А
Ресторан Club pH — Трускавець, бул. Торосевича, 2
Катерина — Трускавець

Кафе Кав‘ярня Бісквіт отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Полина
08 июля 2023 в 11:54

Шукали місце де поїсти чогось солоденького та смачненького, і знайшли. Бариста привітна та мила, зрозуміло пояснила вміст тортиків за які ми в неї запитували. Інтер‘єр не еліта, але затишний та новий. Столи та стільці чисті, приклеєних жувальних гумок під столом, на щастя, не помітила. Асортимент нормальний, є що вибрати на свій смак. Замовлення роблять досить швидко, якщо з напоєм то треба почекати десь 5 хвилин, а якщо без, то взагалі відразу приносять. Замовляли лате, горішки зі згущеним молоком, торт «Три шоколади», та грушевий торт. Лате смачне, горішки смачні, торт «Три шоколади» також смачний та якісний, відчувається що кожний шар торту зроблений саме з шоколаду, а не з додаванням какао та чогось ще, що шоколадом і не пахне. Грушевий торт теж смачний, кунжутний коржик в ньому неймовірний, карамелізована груша в міру солодка. Отже, рекомендую потішити себе ласощами у цій кав‘ярні!

Саша
04 марта 2022 в 19:51

Приятно впечатлила эта небольшая кофейня! Интерьер на высоте, как и праздничные украшения! Обслуживание персонала так же на высоком уровне! Ассортимент если кто любит сладости просто безумный и очень красивый, а тем более в подарок! Каждый день прибывания в Тернополе захожу на кофе или чёрный горячий шоколад!

Roksolana
09 января 2022 в 10:01

Випічка дуже смачна і свіжа! Поиємний бариста! Капучіно смачне, не дивлячись що 80/20. Для прціновувачів каву, хочеттся в такій кав‘ярні мати вибір кави! Загалом повернусь і вам рекомендую є цукерки власного виробництва дуже колоритно виглядають!

Tymoshchuk
07 ноября 2021 в 6:14

Затишна невеличка кондитерська з досить солодким асортиментом та привітним персоналом. Спробували Наполеон та Київський - дуже навіть смачно. Непогане американо. А от "дитяче капучіно" здалось надто розведеним водою. Краще звичайне какао.

Juli
17 октября 2021 в 2:57

Вкусный, горячий кофе, десерты, конфеты ручной работы все на высшем уровне. Персонал очень доброжелательный и вежливый!

Саша
11 октября 2021 в 21:34

Дуже затишно і смачно!
Персонал дуже приємний та привітний. Все на висоті
Снікерс неймовірний!
обов'язково спробуйте?

Міша
23 сентября 2021 в 14:16

Штрудель було неможливо їсти (вишневий), таке враження було що скис, кава була гірка і не смачна.

Вячеслав
10 сентября 2021 в 18:01

Посетили сегодня это заведение. Выбирали по отзывам. Кофе вкусный, вопросов нет, НО какао это что- то Ужасное, такое впечатление, что вода подкрашенная молоком и с ложкой дешёвого какао! Я такого никогда не пробовал (Торт Спартак тоже не понравился, Наполеон средне. Вообщем не стоит все своих денег.

Женя
07 сентября 2021 в 8:43

Небольшое кафе со вкуснейшим, как по мне, мороженым. Такого мороженого в Трускавце больше не найдете. Моя детвора просто обожает манговое, ягодное и фисташковое мороженое. Натуральное мороженое с кусочками манго, ягод, фисташек и тд. Вкусный кофе, натуральные лимонады. Тортики и выпечка на любителя. Детям нравятся, как по мне, переслащена вся выпечка. В целом- отличное место для сладкоежек

Саша
21 августа 2021 в 7:21

Не знаю откуда столько положительных отзывов. Ничего особенного.
Десерты самые обычные, а цены завышены на такое качество!

Женя
24 июля 2021 в 6:05

Приїхала кохана дружина додому в захваті від кав'ярні. Гостинці розійшлись трохи руки не повідривали! Харків хоче Бандерівської кави вже і зараз. Особливо байкери! Ви найкращі! Вітання з Дергачівщини! (прикордоння з мордором)

Татьяна
17 июля 2021 в 5:23

Дуже затишне місце, привітні люди, запашна кава та смачні десерти. Відкриті для відвідувачів з самого ранку, що дуже зручно для гостей міста. Дякую!

Леся
12 июля 2021 в 19:06

Заклад гарненький, чепурний і дівчачий
А ще мені здалось, що тут можна з дітьми побувати.
Мені Вас дуже радили, і я до Вас зайшла.
Була не довго. Але весь час. Всі 15 хв чекала, що до мене підійдуть і візьмуть замовлення, а може і порадять якийсь, саме Ваш ексклюзивний смаколик. На вигляд тістечка і тортики, а також цукерки дуже апетитні і мають неперевершений вигляд.
Але я не скуштувала у Вас нічого.
В закладі була компанія "веселих" дорослих людей, з якими єдина дівчинка, яка була з персоналу на той час у залі весь час підтримувала бесіду. і на решту гостей чи потенційних покупців мало звертала увагу.
Коли залишала кафе підійшла ще раз до вітрин і подивилась ціни. Вони не є низькими, тому мабуть варто свої гостей вам зустрічати так, щоб вони хотіли повертатись.
Сподіваюсь наступного разу мені вдасться написати вам відгук більш позитивний.

Лилия
05 июля 2021 в 9:06

Очень вкусные десерты! ️ Внимательный персонал! Уютный зал. Очень понравилось. Свежие цветы (жёлтые тюльпаны) на каждом столике.:)

Володимир
21 июня 2021 в 22:12

Втікали від святкових столів паски в гори) Після Тустані заїхали погуляти в Трускавець, завершуючи завітали в кафе Бісквіт. Класно що, вних є капучино на кокосовому молоці так як звичайне не вживаємо) Ну і десерти також були шикарні! Рекомендуємо завітатити коли будете в Трускавці!

Marusya
27 февраля 2020 в 14:21

Дуже приємне місце! Відчувається, що все зроблено з любов'ю - починаючи від живих квітів у вазах. На вулиці. Серед зими. Закінчуючи чистотою у вбиральні. Кава і їжа смачні! @

Игорек
10 февраля 2020 в 23:42

Хорошее месторасположение, большой выбор чаев, кофе, десертов.
Очень тесно внутри, сидишь друг на друге как в общественном транспорте.
Цены завишены.

Олександр
17 января 2020 в 20:01

Взяв чай і наполеон. Тісто в Наполеоні не пропитане, а чай не смачний. Повне розчарування. Сервіс недолугий. Не рекомендую.

Владимир
01 октября 2019 в 17:33

С момента открытия этого кафе, считаю его одним из лучших в трускавце. Десерты просто идеальные

Галина
30 сентября 2019 в 9:56

Дуже смачно, добра кава, можна розрахуватися карткою. Приємна атмосфера. Ціни як на мене невисокі та пристойні (якщо порівнювати з Києвом та Дніпром). Великий вибір десертів, десерти смачні, не дуже солодкі і не жирні, особливо сподобалося яблуко в тісті.

Добавить отзыв