UAOTZYV.COM

KAVA - Клуб активного відпочинку адреналін

Адрес Львів, вулиця Гоголя, 6/8
Телефон +380 (93) 633-96-62
Часы работы
понедельник12:00-18:00
вторник12:00-18:00
среда12:00-18:00
четверг12:00-18:00
пятница12:00-18:00
суббота12:00-17:00
Сайт kava.ua
Рубрики Экстремальные виды спорта, Агентство развлечений, Организация праздников и мероприятий, Магазин новинок, Организатор активного отдыха
Оценка 3.3 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Роуп джампінг KAVA(Труба 100 метрів) — Львів, проїзд Автобудівельників
Стрибки з мотузкою KAVA — Львів, Стадіон Арена, вулиця Стрийська, Стрийська вулиця, 199
Стрибки з парашутом KAVA(Аеродром Цунів) — Заверешиця, вулиця Лісна, 4

KAVA - Клуб активного відпочинку адреналін отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марта
15 апреля 2022 в 21:36

Вперше звернулась до даної компанії поцікавитись стосовно подарункового сертифікату "Політ на параплані". Досить все культурно пройшло, гарна комунікації, все добре. Єдине, що мене здивувало, це термін дії - пів року, коли сезон даної події травень-жовтень. Якщо ви, умовно, хочете подарувати політ в листопаді, то даній ідеї - не бути.
Отже, я приїхала в неділю, щоб придбати сертифікат, так як мені вказали графік, і запрошували в цей час, коли мені зручно. На дверях мене зустріла табличка вибачень, що не працює офіс з технічних причин. Ну окей, буває різне, але могли б оголошення розмістити і в мережі, щоб люди мали розуміння. Я написала їм, що подарунок потрібен на завтра, і це важливо. Можливо є доставка/таксі? Мені відписали, що я можу оформити електронний сертифікат, який я сама собі зможу роздрукувати. Серйозно? Як же ж я про це сама не змогла догадатись, дивно. Я поцікавилась, чи подарункові сертифікати у них так і виглядають, ну мені відповіли, що так і виглядає. При тому, що у них є подарункові тубуси. До поки я сама про це не запитала, про це й не згадали. В принципі на цьому діалог був завершений - відчуття ніби я випрошувала послугу, а не мені її продавали.
Я собі подумала, загалом, яка ж у них організація, якщо сервісна клієнтоорієнтованість просто відсутня. Альтернативних пропозицій - 0 (окрім "роздрукуйте собі"), і на мої пропозиції виходу із ситуації теж нуль.
Але в принципі все склалось як повинно, я знайшла іншу організацію, яка надає дану послугу, має безкоштовну доставку по Львову. Вигляд сертифікату формату "кредитки", що дуже зручно зберігати в гаманці. Термін дії на рік! І це прекрасно.

Катерина
15 марта 2022 в 4:00

Лише найкращі враження від співпраці з KAVA Львів. Велика подяка Володимиру та Ілоні, а також дівчаткам з агенції за допомогу у проведенні корпоративу на 330 осіб. Безумовно найкращі івенти у Львові з якими будемо співпрацювати і надалі. Професійна організація і супровід свята до дрібниць.
Навіть коли я не встигла зробити зачіску, Ілона проявила талант і врятувала ситуацію - створила маленький шедевр, якому б позаздрила і досвідчена перукарка! А Володимир - надійна опора для будь-якого HR чи PR менеджера в усіх організаційних питаннях!

Serhii
19 ноября 2021 в 15:47

Будьте обережними з цією компанією, не повідомляють всіх деталей того чи іншого відпочинку. Коли йде до обміну то з активного відпочинку треба вибирати гру на бубні або малювання аквареллю тому що майже все залежить від погоди. Особливо уточнюйте про місце проведення відпочинку, бо може бути за 100км від вас. Стосовно компенсації - то все по закону, 14 днів. Коли купуєте сертифікат - сервіс відмінний, коли хочете використати - таке собі.
Пообіцяли повернути кошти за 3 робочих дні, пройшов термін, виявилось працюють не дуже компетентні працівники, тому забрали свої слова назад по повернення коштів. Запитав коли все ж таки можна використати сертифікат, відповідь: не знаєм. Запитав про конкретний день і чи можуть запитати, відповідь знову не знаєм. Все дуже в напряг робиться і через силу.
Дуже не раджу всім цю компанію саме через сервіс працівників.

користувач
13 ноября 2021 в 10:55

"Дзвоніть за номером для активації сертифікату" - говорили вони. "Дізнайтесь усі деталі від менеджера" - говорили вони.
На практиці після 2х днів дзвінків у львівський офіс KAVA (до речі, в Дніпрі підняли слухавку з першого разу) встиг вивчити напам'ять текст автовідповідача та зрозумів, що обмовка про равликів придумана неспроста. В інстаграмі результат був уже кращим - заледве отримали коротку відповідь з доступними датами. На будь-які деталі стосовно придбаної події (поїздка на баггі) розраховувати було марно. Схоже що у працівників були важливіші заняття.
На щастя, усі питання були вирішені звичайним дзвінком напряму у компанію, що займається прокатом баггі. Яка роль KAVA у цій історії - для мене загадка.

Марта
23 августа 2021 в 2:37

Маса емоцій від співпраці з вами)
Тиждень тому стрибала з парашутом та вчора компанією сплавились на каяках. Сказати що задоволена - це не сказати нічого. Організація на вищому рівні, інструктори дуже привітні та веселі (Вітання інструктору Володимиру!)
Як великий бонус - з обох подій є багато фото та відео.

Далі тільки більше, далі тільки вище!
До зустрічі)

Аміна
20 августа 2021 в 9:55

KAVA- ви неймовірно круті! Постійно розвиваєтесь та даєте людям можливість втілити мрії) Можна підібрати розваги на будь-який смак, працюють прекрасні люди, які є професіоналами своєї справи чи любителі, які пробують спочатку все на собі) Тепер вихідні можна провести незабутньо з кавою, починаючи від роуп-джампінгу, байдарків до стрибків з парашутом)

Yevhen
16 августа 2021 в 4:17

Дуже швидко й легко оформити сертифікат - спонтанний подарунок. Зручна локація. Дякую за те, що були поруч

Cma_ac
25 июля 2021 в 22:30

Отримав море емоцій, спочатку мав сумнів щодо ціни, чи дійсно година катання на баггі на двох коштує 2300 грн? Зараз можу твердо сказати, що так - того варте! Рекомендую)

Олеся
25 июля 2021 в 4:32

Купила сертифікат для двох друзів на стрибок з парашуту. Через погодні умови (не уявляю як зимою може бути комфортно), ситуацію з карантином (хоч вони і проводили стрибки, ми дотримувалися карантину і працювали з дому і мінімум контакту з людьми), вийшов термін і нам відмовилися якось допомогти в цій ситуації. Я вважаю, що в таких умовах мали знайти якийсь вихід з ситуації. Тому нікому не буду рекомендувати!

Kateryna
02 июля 2021 в 11:44

Дуже крутий сервіс цікавих подарунків! Класний дизайн сертифікатів, ввічливе спілкування, зручний сайт)

Ярослав
29 июня 2021 в 14:11

Хамовиті дівчата, котрі працюють в офісі. Вимагають дотримуватись дистанції, а самі сидять без масок. З неповагою відносяться до клієнтів.

Добавить отзыв