UAOTZYV.COM

Катання на коні; Катання на конях; Кінні прогулянки лісом / Конные прогулки Львов - Верховая Езда

Адрес Зубра, с.Зубра (Львів-Сихів поруч), біля ресторану Рафаель
Телефон +380 (97) 966-96-50
Часы работы 07:00-21:00
Сайт top.horseriding.lviv.ua
Рубрики Школа верховой езды, Прокат лошадей, Поле для выездки
Оценка 4.7 30 отзывов
Похожие компании в категории
Каретний двір — Львів, вулиця Винниця, 43
КСК Імпульс — Львів, вулиця Холодна, 114
Кінний клуб Львів, Бухта Вікінгів — Старе Село, Лісова, 14
Коні Львів — Лопушна, Підцерковна, 5

Катання на коні; Катання на конях; Кінні прогулянки лісом / Конные прогулки Львов - Верховая Езда отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
23 мая 2024 в 16:09

Дуже гарні коники, кожен з неповторним характером. Броника годуйте обережно - не проти ніжно облизати заодно і ваші ручки) були на 70-хв прогулянці на двох. За нами пішим ходом слідкували інструктори. Окремий спогад - ручні кізоньки, які самі бігли, щоб їх погладили

applesim
17 мая 2024 в 18:42

Чудово видресерувані і послушні коні, маршрут був добре спланований і насичений позитивними емоціями, це саме те чого мені давно не вистачало

Orest
20 января 2024 в 22:27

Класно покаталися. Красиві доглянуті коні, ввічливі власники. Чудовий спосіб провести вихідні на природі верхом

Nataliy
25 декабря 2023 в 22:28

Дуже сподобалось!
Коник Мафія дуже спокійна!
Неймовірні краєвиди!
Дуже приємні люди!
Рекомендую!

Назар
17 декабря 2023 в 1:28

Нещодавно побували на прогулянці на конях. Все було дуже класно та все дуже сподобалося. Хлопчина, який був з нами, то йому окреми респект, дуже багато розказав цікавих та смішних історій.
Обов'язково повернемося ще!

Мария
29 ноября 2023 в 23:23

Якось Наталя написала мені з пропозицією зняти відео як я співаю з кіньми, щоб підтримати наш збір для підрозділу де служить мій брат на автомобілі одне авто ми вже придбали, на друге ще збираємо. І Наталя постійно активно поширює наш збір, за що я безмежно вдячно!
Погода була вітряна і холодна, але попри все, ці чарівні істоти подарували затишок і незабутні враження!
Покататися на жаль не встигли, але є привід повернутися дякую за чудовий досвід співу і спілкування з вашими кіньми! Вони такі
І за ваше добре серце!

Міля
28 ноября 2023 в 13:52

Тут відчувається любов і повага до кожного? - спочатку вас зустріне дуже ласкавий кіт і ну дуже цікаві ручні кози. Потім виводять уже підсідланих коней і можна вирушати на маршрут. Дві години - те що треба з галопом. На здивування, галоп можна спробувати і початківцям. Інструктор дуже зрозуміло проводить інструктаж, як триматись на коні, як правильно тримати ноги в стремені і як правильно підходити до коня. Коні є спокійні, гарненькі і слухняні. Єдине, якщо ожеледиця, то припаркувати машину на території не вийде. Трішки знизу є місце, і одну хвилину треба підніматись на горбочок до стайні.

vishnu
03 сентября 2023 в 20:10

Це була чудова стежка сільською місцевістю! Дуже мальовничий; Я побачив куточки України, які б не зміг побачити у столичному Львові!

Вікторія
18 июля 2023 в 19:05

Ми в захваті! Прекрасні коники і прекрасні краєвиди. Компетентний інструктор. Велике дякую Наталі, яка підібрала програму для нас. Піти в галоп, вперше сівши на коня можливо.

Vica
09 июля 2021 в 5:25

Дуже люб‘язні господарі покатали нас на лошадках. Увійшли в становище, адже ми запізнилися через затори в місті. Побачивши конів у реальності, змінюється сприйняття їх, як тварин. Трохи прохолодно було кататися, тож майте на увазі, що треба добре одягнутися, а також бути в резинових чоботях.
Єдине, що було не до душі - сходити в туалет в конюшні

Женя
04 июля 2021 в 13:54

Гарний маршрут, каталися полем і лісом. Чудові коні. Завдяки професійній інструкторці прогулянка вийшла дуже приємною. Рекомендую.

Оля
03 июля 2021 в 10:44

Дякуємо! Було чудово! Поспілкувалися з кониками та покатались верхи.
Рекомендую для сімейного відпочинку хто ще в роздумах. Коники чудові дітям сподобалось. Хочуть ще.

користувач
29 июня 2021 в 3:53

Хотіла б подякувати тренеру Наталі та конику Нептуну, це було неймовірно, багато емоцій, дуже приємна атмосфера, така тепла енергія, що зігріває всередині, усмішка не сходила з обличчя, це був дуже приємний день, я дуже щаслива, що мала таку можливість познайомитись з Наталею та з прекрасними, граційними кониками, також хотіла б відзначити с. Зубра, дууууже там гарно, приємно, свіжо, як ковток чистого повітря, це той момент, коли зупиняєшся на мить і розумієш, як спокій, радість і щастя наповнюють тебе ️️️? З нетерпінням чекатиму наступної зустрічі)
Рекомендую усім, хто ще не наважився, бо це чудесно)

Иван
24 июня 2021 в 13:58

Дуже дякую за неймовірні уроки їзди на конях! Сподобалось все починаючи від маршрутів, які ми проходили, до професійних настанов інструктора! Коні завжди охайні і доглянуті, що свідчить про велику до них любов! Ще раз дуже дякую!

Тетяна
24 июня 2021 в 5:35

Це була НЕЙмОвІРнА прогулянка на кониках. Нам дуже-дуже сподобалося. Як же цікаво бути верхи на коні це просто космос) Дякуємо вам і вашим коникам (Білому, Нептуну та Лялі), для нас усіх ця поїздка була незабутня хочу ще)

Ирина
23 июня 2021 в 1:57

Обирали коника для фотосесії) білий красень Нептун? , дуже приємна атмосфера і компанія видалась? Дякуємо Вам!

Саша
21 июня 2021 в 7:45

Дуже сподобалось тут. Наталя провела чудову екскурсію, дозволила погодувати коней, від чого мій малюк був у захваті) Бонусом ідуть обнімашки з котиком)

Лена
16 июня 2021 в 15:33

Це був дуууже цікавий досвід спілкування з такими тваринами Рішення спробувати себе у верховій їзді було спонтанним але правильним Дізнались багато нового про коників та як з ними потрібно поводитись. Кожен коник неповторний й зі своїм унікальним характером що робить враження ще насиченішими ️ Дякуємо Наталі та її вихованцям за чудово проведений час, якщо будемо у Львові обов'язково завітаємо ще ️

Yuliia
31 мая 2021 в 12:16

Уже не вперше ми вирушаємо на прогулянку з "Темпо" і вкотре це суцільний позитив, релакс та задоволення! От сьогодні мали нагоду прогулятися в компанії з Білим, Нептуном та Лялькою - просто ВАУ! Дякуємо Наталії за чудовий супровід та те, як Ви піклуєтесь та тренуєте своїх підопічних!
Рекомендую однозначно!

Ирина
30 мая 2021 в 9:30

Скористалась кінними прогулянками і дуже задоволена. Коні спокійні і добре виховані. Рекомендую людям різного віку, які люблять коней, але бояться спробувати їздити верхи. Зовсім не страшно. Пані Наталя є хорошим тренером, яка супроводжує під час прогулянки. Свіже повітря і природа додають позитиву.

Добавить отзыв