UAOTZYV.COM

Карпатский Уют / Карпатський затишок

Адрес Славське, вул. Франка, 77
Телефон +380 (67) 314-11-10
Сайт www.zatyshok.lviv.ua
Рубрики Курорт, Конференц-центр, Поле для мини-футбола, Бассейн на открытом воздухе, Детская площадка
Оценка 3.9 43 отзыва
Похожие компании в категории
Жемчужина Карпат — Славське, вул. Івана Франка, 43Б
Riverside Guesthouse — Славське, Boikivska, 4

Карпатский Уют / Карпатський затишок отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
04 сентября 2023 в 9:08

Просто жесть. Номер крихітний, в номері нема холодильника і чайника. Кондиціонера нема. За таку ціну умови просто жахливі. Це ж не хостел, це готель.
В ресторані в обід нам почали розповідати що в них одна людина захворіла, одна звільнилась, тому вони обслуговують тільки якісь групи. Взагалі, тут живуть якісь групи. А ми, ті хто здуру зупинились в цьому готелі, взагалі не зрозуміло хто і не зрозуміло, що хочемо.
Такого відпочинку я точно не чекала.

SwonJell
16 августа 2023 в 7:21

У номері за 9 тисяч на 3 ночі зламано сміттєвий бак, сидіння унітазу, дверна ручка, брудні стіни, немає рушників для басейну на потрібну кількість осіб, кондиціонера та холодильника в жодному номері немає. Спасибі хоч їжа смачна, але це єдиний плюс, бо навіть басейн дуже маленький.

Настя
06 августа 2023 в 14:18

Жахливий адміністратор! Грубіянить та кричить на дітей, нормально нічого пояснити не може. Сервіс жахливий!
Вигнала дітей з майданчику, які нікого не чіпали і просто грали в м'ячик.

Александр
04 июня 2023 в 8:16

Були у вас 4 дні, дуже сподобалось! 3-разове харчування, смачно і порції великі. Спасибі вам! Ще до вас приїдемо.

Таня
26 мая 2023 в 5:32

Ми провели тиждень в цьому неймовірному місці. Краєвид, атмосфера, затишок цього місця просто неймовірна. Дуже раджу кожному відчути такий відпочинок. Гарний номер, смачна їжа, басейн, гори та види, все супер!

Andrii
18 мая 2023 в 8:35

Чудове місце. Дійсно дуже затишно. Знаходиться на горі, від неперевершений. Є парковка, але не велика. Номера чисті, все є, убирають декілька разів на тиждень з заміною рушників. Є свій ресторан, готують смачно. В номерах електронні ключі. Є невеличка лазня, тенісний корт, два басейни, дорослий та дитячий. Є смотрова площадка. Альтанки та місце для барбекю. Головне, є велика зала для заходів, яка вміщує до 150 людей.

Зорянка
26 апреля 2023 в 5:45

Дуже гарне місце
Красиві краєвиди.
Є безліч розваг.
Смачна кухня.
Приємний та старанний персонал

Malina
30 марта 2022 в 6:57

Дуже чудовий готель. Чисто, прибирають регулярно, гарна територія, краєвиди, дуже смачні страви в ресторані готелю за приємними цінами. Хороша сауна на території з чистими рушниками, простинями, одноразовим взуттям. Все чудово, лише позитивні враження та відгуки.

Константин
15 марта 2022 в 7:38

Отличное место для отдыха с семьёй. Очень красивые виды, большая территория. Очень хороший ресторан, порции большие, цены не дорогие, очень вкусно.

Marianna
06 марта 2022 в 7:46

Останавливалась на три ночи в рамках йога тура. Комната супер-маленькая, когда заселились три человека, остались только узкие проходы. Розеток мало и неудобно расположены. В санузле тёплый пол, достаточное количество полотенец, фен.
Удобный ключ в виде браслета, шикарный вид из окон. Зимой тепло и можно отрегулировать отопление.
Приветливый персонал.
Можно заказать завтраки (на выбор 6 вариантов) в кафешке на верхнем этаже с шикарным интерьером в стиле лофт и панорамными видами

Тамара
29 января 2022 в 4:24

В номері чисто і затишно, але подушки тверді. Ресторан чудовий, вид неймовірно гарний. Страви не всі сподобались, цезар на смак ніякий, а от намазка з сала дуууууже смачна) Вибір страв маленький, хочеться більшого асортименту. В подруги було день народження, офіціанти принесли тістечко з свічкою під музику за рахунок закладу, молодці? Офіціанти дуже класні) Ще на території є прокат санок, спускались з гірки як маленькі дітки, емоції класні️

Tetyana
25 ноября 2021 в 23:46

Дуже люблю краєвид, який відкривається з балкону ресторану, а також просторий зал, де ми медитуємо і займаємося йогою

Женя
14 ноября 2021 в 16:09

Тут справді можна відчути спокій і гармонію
Номери чисті і світлі, персонал ввічливий і сніданки дуже смачні.

Kseniia
18 октября 2021 в 7:09

Хороше місце для неквапливого родинного відпочинку (гарно, безпечно, територія не прохідна). Часто бувають дитячі табори (весело, але галасливо). Чисті номери, новий ресторан, доглянута територія, басейн. З недоліків хіба трохи обмежена кухня і відсутність магазинів поруч, щоби її урізноманітнити

REAL
04 октября 2021 в 17:48

Тут справді затишно, але є ряд мінусів від яких залишається неабиякий "осад". В першу чергу мінуси від цінової політики та кухні. Не дуже є бажання все розписувати, але ці мінуси не дають поставити більше ніж "3" зірки на "гугл мепс".
Загалом можна описати все двома словами - "досить запущено".

Якщо "Затишок" почне змінюватись в кращу сторону (наприклад, послуги та сервіс почнуть відповідати встановленим цінам більш ніж на половину), то оцінку можна буде змінити.

Успіхів Вам!

P.s.: Оновіть будь ласка дитячий майданчик (розсипається вже), збудуйте при нагоді ще 2-3 альтанки та не беріть за альтанки та мангали окрему плату "500+ грн". (лише за дрова беріть), а також підтяніть рівень кухні, оскільки з подачею страви все ok але от не дуже смачно (до офіціантів питань немає, вони молодці).

Катя
23 сентября 2021 в 15:00

Оновлюю свій відгук, обслуговування в ресторані покращилося, видно що персонал старається. Щиро бажаємо вашому комплексу ставати кращими, оновити територію і ми з радістю приїдемо ще

Одна зірочка за великий зручний котедж, друга за природу. Все інше мінуси. Старі санвузоли, пліснява в душовій, на підлозі брудний пухнастий килим і ковролін, подушки з пір'я, на території багато гострої арматури, бассен без плавного переходу одразу 180 см, в дитячому там само тільки глибина менша. На території біля котеджу 2 стався витік газу, дуже небезпечно, за словами хоз працівника "воно там постійно пропускає, а що зробиш".
Ресторану великий мінус за все, обслуговування пагане, їжа не смачна, комплекс взагалі жах, столовка

Женя
21 сентября 2021 в 10:20

Хотіла відпочити після прогулянки, але було надто гучно, музика грала в караоке після 00: 00, люди шуміли, просила пересилити на поверх нижче, але адміністрація сказала платити додатково. Більше не приїду сюди.

Roxolana
10 сентября 2021 в 13:30

Місце гарне, краєвиди чудові. Для дітей є дитячий майданчик, дитячий басейн. Для дорослих, тільки басей, це з того що безкоштовно. За все інше (великий, малий теніс, футбольне поле, сауна -треба платити). Ціни на номера порівнюючи з іншими нормальні.
Кухня не смачна!
Обслуговування храмає на одну ножку)
Відсутня алкогольна карта.
В "меню" є коктелі але які нізто про це не знає.
Ми стояли і перераховували бармену назву коктейлів які знали.

Оксана
05 сентября 2021 в 17:04

Відпочиваємо тут 18 років! І жодного разу не пожалкували, що обираємо саме «Карпатський затишок»! Тут продумано ВСЕ: від найменших дрібниць до максимального комфорту для вашого відпочинку! Смачна кухня (європейська/українська), приємний і ввічливий персонал, затишні комфортабельні номери, велика облагороджена територія, дитячий майданчик, альтанки/мангали, басейн дитячий/дорослий! А краєвиди…. Тут треба побувати лише раз, щоб захотілось повертатись знову і знову…
Дякуємо ВАМ за «затишок»️

Саша
12 августа 2021 в 7:42

База высших похвал! Очень уютно и чисто, облагороженная территория с бассейном и несколькими детскими площадками, корты, амфитеатр, множество разнообразных зон отдыха, с детьми в самый раз. Таких баз единицы. Получили удовольствие. Звезду сняла за ресторан, обслуживание хорошее, а вот кухня печальная. Порции маленькие и цены как в Киеве. Один раз пообедали и в дальнейшем искали места вне отель с вкусной карпатской кухней.
База находится на возвышенности и виды конечно потрясающие. Надеюсь в следующем сезоне кухня станет лучше.

Добавить отзыв