UAOTZYV.COM

Кафе ПАРК отзывы

Адрес Трускавець, 5, бул. Торосевича, 6
Телефон +380 (96) 339-52-39
Часы работы 08:00-21:00
Рубрики Кафе
Оценка 4.4 34 отзыва
Похожие компании в категории
Гражда — Трускавець, вулиця Карпатська, 2
ОККО / Okko — Трускавець, вулиця Дрогобицька, 35 А
Ресторан Club pH — Трускавець, бул. Торосевича, 2
Катерина — Трускавець

Кафе ПАРК на Торосевича отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
маряна
05 ноября 2023 в 1:18

Дякую персоналу кафе парк за обслуговування. Залишилось приємне враження. Кафе затишне та панорамне. Різноманітне меню. На різну цінову політику Я приїхала в трускавець вперше на лікування дуже сподобалось місто, саме кафе знаходиться по дорозі до бювету ціни приємні привітні офіціанти особливе дякую Анні дуже привітна, дуже смачна кава різноманітні страви. Я була вражена доброзичливістю персоналу від час відмічання днів народження. Дякую кухарям та персоналу за приємні додаткові враження при знайомстві з містом трусуавець.

Valentinna
18 августа 2023 в 2:55

Вівсянка то просто залиті кип'ятком пластівці, які подаються не доготовленими із зайвою водичкою. Сосиску дитні взяла то щось повітряно невагоме, яке нагадує Сосиску лише зовні. Дешеве щось. Макарони зварені давно і зараз подалися розігріті. Добив нас чай: на хлорованій воді

Їжа Г, але дівчата чемні ввічливі та швидко обслуговують.

Женя
10 августа 2023 в 12:03

Був у закладі 20.08.2023. Відчинились із запізненням у 20 хвилин. Замовляли деруни, польський омлет, сирники, капучино і морозиво. Немає розрахунку картою, при тому що на дверях висить наліпка про те, що розрахунок картою можливий (я вже не кажу про те, що відмова у безготівковому розрахунку — це незаконно). Сервіс жахливий, офіціантка, що приймала замовлення, в грубій формі відповідала на уточнюючі питання, створювала дуже негативний настрій навколо себе і була непривітливою. Атмосфера непогана, особливо ззовні, хоча більшість столів і стільців була неприбраною після дощу, що був напередодні. Їжа непогана, хоча омлет був пріснуватим, деруни всередині недосмажені, ззовні пересмажені. Але сирники і морозиво були смачні. Капучино був непоганий, хоч зерна і були трошки пересмажені.

Алексей
08 августа 2023 в 3:26

Чудовий варіант сніданків/обідів на кожен день. Відвідували заклад на протязі двох тижнів, приготовлено досить якісно, було декілька зауважень, але всі моменти були вирішені відразу. Рекомендую, як заклад за співвідношення ціни/якість. Кращого варіанту прийти та пообідати родиною, від дієтичних блюд до звичайних кращого ми не знайшли. Обслуговують швидко.
Тільки не потрібно порівнювати це з рестораном чи концептуальними закладами, з вишуканою подачею! Це як «столова» високої якості на кожен день.

Любов
19 июля 2023 в 6:05

Я пенсіонер, інвалід, ВПО отримую обіди в кафе "Парк" вул. Торосевича 5. Дуже вдячна директору Богуну Василю Ярославовичу за турботу смачні, різноманітні і споживні страви. Задоволена привітним, чуйнмм відношенням обслуговуючого персоналу. Такі люди зі своєю самовідданою спрацею дуже пртрібні в наш нелегкий час. В переддень Дня державності України бажаю всім натхнення здоровя, а головне -перемоги! Слава Україні!
Савченко Л. В.

Руслан
10 июля 2023 в 3:25

Замовив солянку, вибачте - але це не солянка. Це бульйон з ковбасою та мʼясом. Ще й трохи кислий, і явно не від четвертинки лимону який поклали.
До дерунів претензій не маю, порція мала правда)
Також дуже круто що ж ігрова для дітей

Ирина
16 марта 2022 в 14:17

Дуже смачно, порції великі. Ціни помірні, але не дешеві. Затишний інтер'єр, невеличка дитяча кімната. Гарний вид з вікон. На цей раз для нас цей заклад топ по смаковим відчуттям. Ціни помірні чек на трьох 2дорослих 1дитина обід/вечеря 300-350грн

Катерина
10 марта 2022 в 19:38

Гарне місце, в центрі міста. Парк, бювєт поруч. Широкий вибір страв. Помірні ціни. Приємна якість. Гарні дівчата. Все супер!

Оксана
12 февраля 2022 в 7:34

Виглядає як звичайна їдальня. В закладі стоїть запах приготування їжі, тому одяг може пропахнутися. Не можна розрахуватися карткою, що не зручно і про це не повідомляють заздалегідь. Замовлення відбувається на касі, але потрібно трохи почекати, щоб на вас звернули увагу. В салаті «Цезар» яйця були не свіжі, відчувалося, що вони вже якийсь час лежали в холодильнику. Соусу в салаті було так багато, що смак самих овочів не був відчутний. Печена риба на смак дуже звичайна, недосолена, її не хотілося доїдати до кінця. Заклад не є поганий, просто посередній.

Саша
08 февраля 2022 в 0:53

Очень хорошая кухня, отличное обслуживание, доброжелательный персонал. Приятно проведенное время! Рекомендованно для посещения!

Виктория
07 февраля 2022 в 10:53

Очень вкусно, но. Цены совершенно не такие как в меню, и даже не такие как на доске. Были 10 дней, меню никто не переписал и даже доску, на которой вся инфа мелом написана, тоже никто не удосужился исправить.
Неприятненько. Но еда на уровне ресторана, причем хорошего. Посуда красивая. Большие тарелки, красивая подача чая). Но меню. Ну не серьезно, правда.

Анна
20 января 2022 в 0:44

Чудове та затишне місце для відпочинку кухня ну дуже смачна-5вічливий персонал, обслуговування на вищому рівні -5? Приємна по домашньому атмосфера, ми з подругою залишилися задоволені, дякуємо вам дівчатка

Анна
04 января 2022 в 10:36

Хороший заклад, із дуже помірними цінами.
Смачна домашня їжа.

Інтер'єр на тверду 5.

Але все-таки зніму бал за презентацію страв, та як на мене вже аж занадто по домашньому)

Артем
24 декабря 2021 в 8:54

Кава смачна та запашна. Смачні а головне свіжі млинці, які готують спеціально під вас. Дуже затишний інтер'єр, гарна музика. Тут реально смачно та затишно!

Женя
19 декабря 2021 в 2:45

Прекрасная кухня, приятный сервис, великолепные блюда и уютный интерьер. Рекомендую, не пожалеете)

Olia
14 декабря 2021 в 4:10

Відпочивали в Трускавці, відвідали різні заклади, Парк кафе вразив асортиментом меню, дуже привітний персонал, швидко та смачно.
Неодмінно повернемося в цей заклад! Дякуємо ️

Женя
30 ноября 2021 в 21:25

Случайно забрели в это кафе, очень понравилось, уютно и очень вкусно! Есть детская комнатка и детское меню. Рекомендую!)

kot
27 ноября 2021 в 1:05

Ресторан в парку біля бювету. Завжди харчуємося тут, як відпочиваємо в Трускавці. Ціни середні, завжди смачно та є вільні столики, працюють з 8.00 до 21.00. Відсутній алкоголь, тому нормальний контингент, страви подають швидко, скарг на якість в нас не було, але ми куштували не всі.

Nata
24 ноября 2021 в 18:41

Очень симпатичное кафе около бювета. Брали блинчики с курицей - довольно вкусно. Цены низкие. Рекомендую)

Kristin
11 ноября 2021 в 1:50

Дуже хороший заклад! Чисто, приємні ціни, ввічливий персонал, швидке обслуговування. Щоправда, є один мінус: коли береш страви "з собою" посудини, в які запаковують рахуть окремо. В результаті сума може вийти в 2 рази більшою, ніж вартість страв. Але, на прохання, поклали в нашу тару. Страви смачні, всім рекомендую!

Добавить отзыв