UAOTZYV.COM

Кабінет Мамолога

Адрес Львів, вулиця Петра Дорошенка, 65/2
Телефон +380 (96) 778-82-46
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт mamolog.lviv.ua
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 4.6 27 отзывов
Похожие компании в категории
Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я — Львів, вулиця Володимира Короленка, 9
Villa Louisa — Львів, вулиця Пекарська, 55

Кабінет Мамолога отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Світлана
19 апреля 2024 в 23:16

Гордій Олегович - це справжній професіонал своєї справи.
Висококваліфікований лікар, позитивна і щира людина.
Рекомендую!

Інна
16 апреля 2024 в 11:00

Велика та щира подяка Гордію Олеговичу за його професіоналізм. Звернулась до нього по рекомендації мого гінеколога. При обстеженні виявили фіброаденому. При консультації було прийнято рішення оперувати. За пів дня я пройшла всі обстеження та вже через 4 дня була проведена операція, яка пройшла швидко, якісно та без лишнього дискомфорту. Гордій Олегович професіонал своєї справи, має золоті, легкі руки. Чуйний, добрий, дбайливий лікар, має хороший підхід до своїх пацієнтів. Зробив мені маленький, косметичний розріз, шрам незаміний. Коли знімав шви взагалі нічого не відчула. Я рекомендую саме Гордія Олеговича, та велика подяка за кваліфіковану допомогу та увагу лікаря.

Оксана
07 марта 2024 в 2:42

Доброго дня. Декілька місяців тому я відчула дискомфорт у грудях. За рекомендацією подруги звернулась до Гордія Олеговича. Він провів обстеження і виявив в обох грудях новоутворення. Призначив лікування, після пройденого курсу, було покращення- новоутворення суттєво зменшились в одній груді в іншій - доброякісне новоутворення молочної залози, яке не зреагувало на лікування. Лікар рекомендував його видалити. Гордій Олегович провів операцію із видаленням пухлини. Все пройшло добре. Я вдячна йому, що все таки переконав мене зробити операцію і позбутись цієї проблеми. Він чудовий лікар, хороший спеціаліст, турботливий, чуйний. Рекомндую Гордія Олеговича!

Софія
29 февраля 2024 в 11:53

Якщо враховувати всі псевдопозитивні відгуки то лікар з гарним почуттям гумору, красивий, вміє переконати пацієнток, залякати, а по факту залишилась незадоволеною якістю та компетентністю надання лікування і допомоги, призначає всім одне і теж з родинками і папіломами, терміновим оперуванням з метою заробітку, занадто висока ціна як для державних установ, байдуже відношення до гв, реабілітації та лікування, нечіткий прийом пацієнтів та призначення оперативних втручань, всі дослідження «на око» і зразу на операційний стіл

Ivanna
23 февраля 2024 в 11:17

Звернулась до Гордія Олеговича з болями грудей через множинні кисти, в процесі лікування суттєво покращилась ситуація, груди не болять. На даний момент доліковую лише залишкові явища проблем з грудьми які роками назбирувались. Лікуванням задоволена. Рекомендую.

Оля
08 февраля 2024 в 18:10

Гордій Олегович хороший та уважний лікар. Обстеження робила у нього та виявили кісту та вузлик у грудях. Призначив лікування препаратами та мазью. Через 3 тижні повторного обстеження кісточка зменшилась вузлик теж. Кісточку Гордій Олегович забрав не хірургічним втручанням, шприцом безболісно і дуже акуратно. Лікування назначає ефективне. Задоволена.

МАРІЯ
30 января 2024 в 4:52

З великою приємністю хочу поділитися позитивним враженням від прийому у лікаря мамолога Гордія Олеговича. Високий рівень професіоналізму, уважне ставлення до пацієнтів та чуйність в поясненні інформації створюють атмосферу довіри та зручності. Дякую за кваліфіковану допомогу!

super
28 января 2024 в 1:07

Чудовий лікар) Професіонал своєї справи) Турботливий, уважний) Робила в Гордія Олеговича мамопластику. Задоволена на всі 100%!

Саша
13 сентября 2023 в 12:37

Рибчинський Гордій Олегович найкращий спеціаліст своєї справи.
Уважний, акуратний, спокійний, з класним почуттям гумору.   Все детально пояснить, відповість на всі запитання. Зробить все гарно та безболісно. Щиро дякую. Рекомендую на всі 1000%.

Олена
12 ноября 2022 в 16:33

Цей лікар не заслуговує жодного позитивного відгуку, який ви знайдете. Я не знаю, хто їх пише - родичі, друзі чи боти. Але це точно не пацієнти. Я би поставила йому навіть не одиницю. А нуль. В жодному разі не звертайтесь для цього "лікаря", біжіть і швидше.
Моя історія. Звернулась до лікаря планово, бо ніколи не була в мамолога і вирішила, що пора. За рік, протягом якого я мала "лікування" в Рибчинського Гордія, він встиг запропонувати мені видалити родимки, зробити пластику грудей, а також пластику обличчя. А також знайти "ущільнення", яке потребувало операції і якому він шукав підтвердження усіма можливими засобами - маммографія, УЗД і навіть КТ. І жодного підтвердження не знайшов. Тільки він його нащупував та бачив на УЗД. Більше ніхто і ніщо. Протягом року мене лікували від неіснуючої хвороби мазями і гомеопатією, вітамінами і скеруваннями на масажі. Я "прокинулась", коли цей лікар почав наполягати на біопсії для, знов таки, операції. Тому я пішла отримати думку інших лікарів. Не буду писати, що вони сказали щодо цього "лікаря" і його діагнозів і призначень. Тішуся тим, що в мене все добре. Шкода часу і викинутих грошей. І нервів.
А пан Гардій або некомпетентний і взагалі не знає, що робить. Або все знає, але хоче кромсати людей і тягнути з них гроші. І я навіть не знаю, що з цих варіантів гірше. Він хірург. І рано чи пізно когось вб'є своїм лікуванням. Або його відсутністю. А може вже когось вбив.
Додатково: мала спілкування під час проходження всіх обстежені з іншими пацієнтами цього "лікаря". І абсолютно всі мали аналогічну тактику ведення, обстеження, лікування і залякування.

Саша
03 мая 2022 в 23:05

Довгий час була у пошуку «свого» маммолога. Випадково потрапила на прийом до Рибчинського Г. О, і зрозуміла що це саме той лікар якому можна довіритись. Дуже уважний, приємний, грамотний лікар. Рекомендую на 100%

Вікторія
15 апреля 2022 в 1:29

Задоволена, що потрапила саме до Рибчинського Гордія Олеговича!
Безмежно вдячна йому за правильний підхід та метод лікування. Справжній професіонал своєї справи і чудовий лікар від Бога!
Щиро рекомендую!

Олена
13 апреля 2022 в 15:47

Рибчинський Г. О. Справді кваліфікований спеціаліст.
Уважний, завжди відповідає на телефоні дзвінки. Дуже вдячна йому за якісну оцінку і рекомендації по лікуванню. Рекомендую!

Женя
11 апреля 2022 в 9:48

Щиро дякую Рибчинському Гордію Олеговичу за сьогоднішню консультацію. Дуже хороший кваліфікованих лікар-мамолог. Задоволена і рекомендую. Дякую Вам!

Женя
10 апреля 2022 в 19:02

Я з власного досвіду можу рекомендувати лікаря Рибчинського Гордія. Шість років назад він мені прооперував Рак Педжета з протоковою карциномою.

Дуже уважний лікар, завжди дасть відповідь на усі запитання, не кричить як деякі…. Я завжди все розпитувала і він відповідав, тому я знала про Рак набагато більше ніж інші пацієнти.

А через 3 роки я робила в нього пластику МЗ імплантом, спочатку експандер, потім імплант, і одночасно видалення другої молочної залози. Для корекції поставила однакові імпланти. Дуже задоволена роботою лікаря. Він зараз займається також пластикою МЗ після онкології, і просто пластикою МЗ, зменшенням і збільшенням МЗ. Телефон для запису на консультацію:

+380930299099, я завжди пишу на вайбер або телефоную.

Можу навіть поділитись фото своєї пластики, в приватні повідомлення якщо цікаво.

Тільки завдяки Гордію Рибчинському я зараз жива!

Алёна
08 апреля 2022 в 5:15

Не пойму откуда восторженные отзывы об этом враче. Попала к Рыбчинскому Г О. На прием, т. к. Очень срочно нужно было реагировать. Вместо частного кабинета - прием между пациентами на Гашека в онкобольнице. Мне было все ровно в тот момент, но прием был настолько странный. В телефонном разговоре врач сказал что посмотрит на УЗИ, в итоге на приеме без предупреждения ширнул иголку в воспалённое место и взял пункцию. Даже не слушал на что жалуюсь. Пыталась рассказать, но на мои объяснения что болит отвечал: " Тихо, молчи, все потом". Ощущение как будто я нарушаю закон тем что пришла на прием к врачу. Гистологию сделали быстро (единственный плюс этого приема). Потом, зная диагноз, вообще хоть поговорил со мной, минут 3 вобщем. Но наверное, лучше б молчал В назначении лечения врач оказался абсолютно некомпетентный и не поддерживающий грудное кормление. Я планировала продолжить ГВ, и знаю точно что с моим диагнозом можно кормить, есть антибиотики совместимые с этим. Но врач пугал тем что отравлю ребенка и это не обсуждается. Вишенка на торте, что за прием в котором он только потрепал нервы и причинил боль, обходя возможные на сегодняшний день обследования, а ещё за глупые назначения и запугивания, он потребовал сумму, которая выше некоторых качестенных частных клиник во Львове. Очень разочарована приемом и что у нас вроде и молодые врачи, но с такими советскими методами лечения. Слава Богу, выйдя оттуда, я сразу нашла адекватного врача, который помог вылечиться и сохранить грудное кормление для ребенка.

користувач
07 апреля 2022 в 8:55

До Рибинського Гордія Олеговича звернулась по рекомендації подруги. Компетентний спеціаліст, фахівець своєї справи. Дуже чуйна та привітна людина. Дякую!

користувач
03 апреля 2022 в 9:52

Оставляю здесь свою благодарность Гордею Олеговичу! Одно слово-ПРОФЕССИОНАЛ! Доктор даёт полную информацию о заболевании, о причинах заболевания, что не мало важно, дабы избежать в дальнейшем «повторения». Это если вкратце.)

Женя
18 марта 2022 в 13:40

Щиро дякую лікарю Гордію Рибчинському за кваліфікований огляд. Оскільки у мами декілька років назад виявили рак МЗ, вирішив перевіритись і я сам. Тому, що, знаю, це передається по спадковості не тільки жінкам. Лікар дуже уважний, сам зробив УЗД грудей, провів огляд, дав рекомендації. Відразу відчувається, що він компетентний у своїй справі, і майстер свого діла. Можу радити його як хорошого та уважного спеціаліста не тільки для жінок, але й для чоловіків.

Ірина
17 марта 2022 в 15:37

Щиро вдячна Гордію Олеговичу, Лікарю-Мамологу з великої букви, фахівцю своєї справи за кваліфіковану консультацію, ідеально проведену операцію видалення фіброаденоми, після якої рубців не видно, та поради, дійсно важливі.
Рекомендую Рибчинського Гордія Олеговича - добрий, уважний, відповідально підходить до справи, вміє відволікти від переживань перед операцією чи іншим втручанням, спокійно все пояснить простими словами.

Добавить отзыв