UAOTZYV.COM

Їжак Парк

Адрес Львівська обл., Красів
Телефон +380 (67) 673-33-22
Часы работы
суббота10:00-19:00
воскресенье10:00-19:00
Сайт izhakpark.lviv.ua
Рубрики Парк развлечений
Оценка 3.7 38 отзывов
Похожие компании в категории
Готель ТАОР Карпати / TAOR Karpaty Resort & Spa — Коритище, Івана Франка, 33
КВАДРО ПАРК — Виннички, vul Soniachna, 9a
PAPASHON Дитяче Містечко — Львів, вул. Кульпарківська, 226 А
Квест-комната Изоляция — Львів, вулиця Ставова, 7В

Їжак Парк отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослав
08 апреля 2022 в 8:09

Добре проведений час, але дороговато, бо не розраховано що в деяких сім'ях є троє і більше дітей, могли б робити знижки

Maryna
02 апреля 2022 в 14:04

В целом неплохо, только грязи по уши:) Тюбинг, детская площадка, два тощих страуса. И водоем с тремя уточками

Олег
22 марта 2022 в 9:39

Про тюбінг

Місце більше розраховане на дітей. Спуститись два-три рази цікаво, далі марудно, якщо хтось катається на лижах/сноуборді, тюбінг в Їжаку не буде надто цікавий.

Окремо треба відмітити ціну: 400 грн. /година. Це надто дорого, надто мало часу. 400 грн. За дві години було б ще ок. Враховувати потрібно, що на вихідних черги і за годину вдалось спуститись лише 7 разів.

Підхід до контролю часу - це минуле століття. Вам дають карточку і на ній пишуть час, ви маєте повісити цей папірчик десь на видному місці спереду, люди-контролери на вході на бугель звіряють час по цих карточках
Невже не можна поставити турнікет і зробити електронні карточки. Це б звільнило мінімум двох працівників, процес був би автоматизованим. І ніяких ручних підрахунків часу.

Дорога жахлива, добре що хоч посипають. Парку пора домовлятись з місцевою владою, все таки парк платить (принаймні мав би) податки в місцевий бюджет.

Багато нюансів псують імідж цього місця. Але цікаво приїхати літом, порівняти.

Женя
12 марта 2022 в 15:51

Гарна локація щоб розвіяти будні, розважити дітей, та весело провести час
Звісно там дуже класно коли є сніг і морозець.
Хоча ми були там коли падав дощ, діти покатались. Кажуть було класно.
Єдине що не зовсім дещо вартісно
Рекомендую.

Галина
08 марта 2022 в 6:47

Були сьогодні сім'єю вперше. Враження - позитивні. Дуже гарно, що такі розваги - не далеко біля міста. Забавка для дітей та дорослих. Всюди допомагають працівники "Їжак парк": на підйомнику та спуску професійно розкажуть, проконтролюють. Велике дякую пану Євгену, який допомагав нам - ми спускались четверо разом, і кожен раз він нас розсаджував, контролював, пояснював. Взагалі, приємно здивована відношенням до людей. На території є кафе, де можна смачно поїсти, випити кави. Багато місць для паркування. Туалети зимою обігріваються, в них дуже тепло (ми були в морозну погоду, і для дітей це важливо). Враження - позитивні. ДЯКУЄМО!

Наталия
28 февраля 2022 в 5:04

Гірка чудова. Дітям сподобалося. Сімейний абонемент неадекватна ціна 1100 грн (година на 4-х). Ми з двома дітьми за годину встигли двічі спуститися (тому брали разові по 90). Рахуйте самі =720 грн

Andrii
24 февраля 2022 в 1:08

8типів трас, доброзичливі інструктори та персонал комплексу, хороша інфраструктура та як результат весело проведений час:)

На території також є де перекусити, зігрітись чаєм та глітвейном.

Черги на бугіль присутні, особливо на вихідних, тому якщо ви таки плануєте спуститись максимальну кількість разів то рекомендую не стояти в чергах а підніматись "на своїх двох", або принаймні робити це почергово.

Ціни не з дешевих але не дуже кусаються. За годинний абонемент віддав 400 грн, але воно того вартує. Діють знижки (фото прикріпляю)

Загалом рекомендую для хорошого проведення часу:)

Юлия
20 февраля 2022 в 22:11

Получили массу удовольствия! Прекрасное место для семейного отдыха или компании! Очень рекомендуем!

Ирина
18 февраля 2022 в 15:27

Мы ездили экскурсионной группой и у всех мнения разделись про это место. Так как ночью пошел дождь и горка можно сказать стала ледяным катком, поэтому кому-то было страшновато ехать даже 1 раз, а кто-то пошел на горки с крутыми спусками. Цена разовая на подъемник 90 грн, но можно подниматься пешком. Есть также маленькая горка для детей. Кто не хотел кататься - грелись глинтвейном и не только на территории в кафе. Еда там вкусная, а вот глинтвейн - это просто подогретое домашнее вино без специй, поэтому кисловатое. В целом отдых понравился, так как вокруг красивые пейзажи и чистый воздух.

Виктор
06 февраля 2022 в 10:20

Занадто дорого і сумнівне задоволення. Дуже повільний під'йомник. Пішки піднятись швидше, але слизько. Спуск на блюдці на любителя. Не рекомендую.

Andre
30 января 2022 в 11:06

Класне місце. Є гірки як для малих дітей (моїм 5 і 8) так і для дорослих. Цікаво і весело буде всім. Проте трохи дорого. Ціна абонементу на годину (!) з трьох людей (при тому вік не має значення) 900 гривень. У вихідний день, коли багато людей, ви за годину сумарно встигаєте прокататись 12-14 разів, і це на дитячому спуску і в найкращому випадку. На великому люди за годину встигали 2-3 рази спуститись. Набагато вигідніше брати просто білети на спуск (30 грн. Малий, 90 великий), аніж купувати цей сімейний абонемент. Який тоді сенс було його створювати? По ідеї абонемент ж повинен бути дешевшим аніж поодиночні спуски. Ну таке, попався на "лоха" як то кажуть. Трохи цим зіпсував собі настрій.

Женя
29 января 2022 в 11:46

Чудове місце!
Але! Жахвиво невихований персонал! Незадоволені, буркають щось під ніс. Навіть діти питали: «чого вони такі злі? »

Ірина
24 января 2022 в 21:03

Ціна-якість абсолютно не співвідноситься. За одного дорослого і одну дитину - 1200 грн. За 2 год. Катання. Тобто, ціни вищі за буковелівські. З послуг - тюби та 2 види гірок. До того, ж трапилась дуже неприємна ситуація на підйомнику з працівником, що чіпляв тюби до підйомника. Я сіла перша, бо дитина (дочка, 4 роки) хотіла їхати другою, щоб «бачити маму попереду». Працівник не посадив дитину в тюб (сама в силу фізичної величини, вона не могла цього зробити), грубо крикнув: «не хочеш, не їдь, йди звідси», в дитини почалась паніка, вона розплакалась, я вже підіймалась, не могла злізти. Чоловік з черги хотів допомогти моїй дитині, врезультаті чого працівник його обматюкав. Коли я поскаржилась «старшому» переді мною вибачились і розвели руками, мовляв «ми дуже важко працюємо по 25 год. /добу, інших кандидатів нема на цю посаду, нема кого найняти». Я все розумію, але за такі гроші - це не сервіс. Донька після того стресу кататись не хотіла взагалі. З’їхала з вмовляннями ще 3 рази, в результаті щей 1 година катання вийшла проплачена, яку відкататись не змогли. Настрій був зіпсований.

Dmytro
29 апреля 2020 в 12:01

Дітям сподобалось. Ціни значно вищі за середні. Термінала для безготівкового розрахунку немає, проте є можливість переказати гроші на картку. Їхати бажано з самого ранку, бо під обід - страшні черги. Є безкоштовний паркінг. Є знижки для учасників АТО/ООС. В цілому враження від відвідування позитівні.

Христина
07 апреля 2020 в 22:57

Страшенно черги. І куди? В касу! Цього точно можна було б уникнути продаючи онлайн хоча б якісь купони чи 2 касу відкривши

Можливо комусь буде корисною інформація. Пішки встигається разів до 5 піднятись. Тому якщо є черги і здоров'я то можна брати годинний абонемент, якщо підніматись тяжко і черги ліпше беріть разові.

Поїсти є де, але час з пакета за 30грн у кіоску здивував. Шашлик 600грн/кг

Maxym
19 марта 2020 в 5:38

Огромна черга, ціни непритомні, в порівнянні дорожче буковелю при мінімальному комплексі послуг, витяг помаленьку тягне при тому що абонемент на час а не на підйоми, взагалом розчарування, подивився, розвернувся і поїхав додому, а і ще дорога жахлива, якось так

Анатолий
17 февраля 2020 в 1:18

Приіхали в неділю на 10 ранку на свято 2х річчя парку - черг не було на цей момент, добиратися можно через новосілки (гугл мапс прокладає маршрут) ало через Красів. Через новосілки більшість дороги набагато краще ніж через Красів. Але останій кілометр іде грунтовка. В мене проблем з нею не виникло. Все було добре, сніг наробили пушками, траса в гарному стані
в GooglMap троше не правильно позначене місцезнаходження і нема останього шматку дороги до парку, але можно побачити вказівник і доіхати

Halyna
08 июля 2019 в 16:53

Не раджу. Їжак - парк - це поки, на жаль, нечесний бізнес. Соціальна і економічна позиція типова для бізнесу 90 років - підкуп посадових осіб, недотримання екологічного, земельного, податкового законодавста. Практичні фоловери стратегії win-loss. Ініціатори конфлікту з місцевим населенням. Вже маючи негативний досвід вирубування Їжаком дерев для траси і заїзду, місцеві відмовились давати в оренду 5 га лісу, за що найактивніших власник обіцяв «вивезти в ліс по одному» і «нагодувати всіма заявами в правоохоронні органи».
Цей бізнес вважає, що лише їхня присутність -це велика вигода для місцевих. Але яка? Податків - 0 грн, робочих місць - 0, участь в соціальних ініціативах місцевих - 0.

тетяна
02 февраля 2019 в 9:30

Гарно. Персонал привітний, особливо жіночка на касі. Є пристойний туалет. Хотілося б ще кілька закладів де можна було б поїсти чогось гарячого. Гарні емоції, адреналін, позитив.

Назар
22 января 2019 в 21:59

Класно, весело, але великі черги на підйомник.
Однозначно бракує підйомників і потрібно знизити ціну, за ті гроші більшість часу проходить в черзі.

Добавить отзыв